Itt az 1408 előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor a fõszereplõ bemegy a elõször a szobába és azt mondja "this is it" hát aszt hiszem jól látszik mennyire gyenge színészi teljesítményt fog nyújtani a csóka
meg nem is lattatok a filmet, de mar kritizaljatok... rohej! nem vagytok ti hivatasos fikazok?
Bemegy egy szobába, ahol eddig minden vendég meghalt. És meghal. Ez történet?
Másrészt meg hogy a fenébe tud IRL internetezni? Már csak azért is megnézem, hogy ezt megtudjam. Mert ugye a fénynek, a hangnak meg az anyagnak a fizikai tulajdonságai elvesznek (értsd: nem tud kimenni a szobából), de internetezni tud... ez a technológia meg mintha a fizika törvényein alapulna... na mind1, kekec vagyok
Másrészt meg hogy a fenébe tud IRL internetezni? Már csak azért is megnézem, hogy ezt megtudjam. Mert ugye a fénynek, a hangnak meg az anyagnak a fizikai tulajdonságai elvesznek (értsd: nem tud kimenni a szobából), de internetezni tud... ez a technológia meg mintha a fizika törvényein alapulna... na mind1, kekec vagyok
pont olyan mint az összs többi halywoodi horror esetleg egy fokkal jobb az alaptörténet
Biztos jó lesz, de már láttunk jól összevágott bemutatókat..
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Hát... ebbõl én azt hiszem... hogy irgalmatlanul jó film lesz. Nagyon remélem, hogy tényleg az lesz.
Sztem jó feldolgozták bár nem olvastam az eredetit nekem elsõ ránézésre bejön
John Cusack sztem sem idevaló-vhogy nem áll neki jól a szerep én sztem
John Cusack sztem sem idevaló-vhogy nem áll neki jól a szerep én sztem
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
John Cusack úgy játszik mintha valami paródiában szerepelne... De most komolyan, szerinted ez jónak ígérkezik?<#szomoru1>#szomoru1>