8
-
BCs design #8 amikor a főszereplő bemegy a először a szobába és azt mondja "this is it" hát aszt hiszem jól látszik mennyire gyenge színészi teljesítményt fog nyújtani a csóka -
Kagemusha #7 meg nem is lattatok a filmet, de mar kritizaljatok... rohej! nem vagytok ti hivatasos fikazok? -
Commandante #6 Bemegy egy szobába, ahol eddig minden vendég meghalt. És meghal. Ez történet?
Másrészt meg hogy a fenébe tud IRL internetezni? Már csak azért is megnézem, hogy ezt megtudjam. Mert ugye a fénynek, a hangnak meg az anyagnak a fizikai tulajdonságai elvesznek (értsd: nem tud kimenni a szobából), de internetezni tud... ez a technológia meg mintha a fizika törvényein alapulna... na mind1, kekec vagyok -
BCs design #5 pont olyan mint az összs többi halywoodi horror esetleg egy fokkal jobb az alaptörténet -
GErYkE83 #4 Biztos jó lesz, de már láttunk jól összevágott bemutatókat.. -
Librarian #3 Hát... ebből én azt hiszem... hogy irgalmatlanul jó film lesz. Nagyon remélem, hogy tényleg az lesz. -
sylas #2 Sztem jó feldolgozták bár nem olvastam az eredetit nekem első ránézésre bejön
John Cusack sztem sem idevaló-vhogy nem áll neki jól a szerep én sztem -
Tibmanus #1 John Cusack úgy játszik mintha valami paródiában szerepelne... De most komolyan, szerinted ez jónak ígérkezik?