2074
  • nyamiag #153
    magántanuló vagyok, ahaha :|
  • ScarY MAN
    Na hazajöttem:D
    este suli ...jee...semmit nem csináltam...megjegyzem ez esti suli...kurvaunalmas...egyhangu...de kotelezo...only hetfokent...de annyira nem erdekel...aludtam...mondjuk ennel meg a szakkozep suli is jobban teccik...soot...mert ott tudok enni,aludni,beszelgetni,zenet hallgatni...mint pl ma:D
    De látom hogy sok a hozzaszolas...ennyire nem szamitottam:D csak kivancsi voltam hogy hatha vannak olyan emberek mint en meg az osztalytarsaim:D es vannak...ez melegseggel es megnyugvassal tolti meg a szivem xD
  • Magnumrolcsi
  • Sugam
    ábmlokk:D
  • Mincsi
    ez kinek ment?
  • Cat #148
    nembaj gyerekek, felesleges tanulni, kukásokra mindig szükség lesz!
  • majerbélazsák
    1. F1CHL - Retro
    2. Mit csináltál ma az órán?
    3. Supreme Commander
    4. '80 as évek zenéi
    5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    6. Resident Evil 4
    7. IL-2 Sturmovik
    8. Battlefield 2
    9. New world order
    10. Humoros és aranyos képek, videók
  • tigeroo
    0. osztályos vagy?:o ennyi angol nekem fizikai fájdalom lenne..
  • Sland
    1-7. Angol: Figyeltem, mert holnap TZ
    8. Nem tudom: kajáltam
  • kas123
    és megtörtént a baleset? :D:D:D
  • Magnumrolcsi
  • CattiBrie
    "Mit csináltál a suliba tanulás helyett? :)"

azt számolgattuk, hogy hány perc van még hátra az órából... :)
  • w77d
    Próbáltm, figyelni, de lehetetlen. Unalmamban rengeteg italt vedeltem, aztán az óra közeptől kegyetlen hugyozhatnék jött rám. Persze a sor közepén ültem, így mindenkin átgázolva csaknem 10 percig tartott míg a termet elhagytam!!!!!
  • Ági07
    nekünk sincs ilyen :C
  • kas123
    párat ebből a neved mellé :):
  • kas123
    aham, érdekes :)
  • LasDen #137
    1-2. óra programozás - neteztem
    3. óra irodalom - felmondtam 1 verset, de mivevl végig röhögtem közbe meg a végét else tudtam mondani ezért holnap kell
    4-5. óra Matek - figyeltem mint állat :D
    6-7. óra Angol - vmi szar dogát írtunk, gyorsan végeztem vele azt néztem ki a fejemből.... :D
  • Brolly
  • hunbasser
    nem :D

én a hatvani Bajza József Gimnáziumba járok,és az irodalom órák csak azért viccesek,mert vmelyikünk mindig szól vmi nagyot,mennek ám az aranyköpések :)
    és az a májer,akinek a poénjánál még a tanár is elmosolyodik -.-
  • anyád1lóval
    Hali !
    akit érdekel netes pénzkeresés klikk ide
  • Dragooon #133
    "figyelmeztető"
    ilyenek az én sulimban nincsenek.. de a másikban volt olyan, h egy héten hármat kaptam
  • Police88
    ma ofőn kaptam egy figyelmeztetőt mert nem mentem be farsangra xD olyan másnapos voltam h átaludtam xDD
  • I.C.ram
    Újságot olvastam, jegyzeteltem, szomszéd csaj tomb raider játékát figyeltem :D
  • Sugam
    bementem elso ora nemet, kurva szerencsemre ofo tanitja nemetet(1rakatszar..)kis fos terem ilyen szeknek tuno padokban ulunk..váó.
    2ik angol abbol is a 3ik tanarral , ami 1 gnom biceboc nyavajkodo 60+bol all.ok.viskult -.-... halalra unas ,de figyeles..irodalom..
    hulyeskedes, de valamilyen szinten figyeles/ugyteves mintha ertene az ember (ezmode).2tesi,azaz focinak tuno valamit uztunk ami nemfocivolt hanem balett.
  • Czdano
    nővérem is oda jár :)
  • Slash89
    A pszichológia az olyan, hogy most az éven van nekünk olyan, hogy társadalomtudomány és azon belül politológia, meg szociológia, pszichológia, stb. Amúgy általában elég unalmas, a személyiségekről tanulunk, meg a lelki egészségről meg ilyenekről. Ma mondott egy olyat a tanár, hogy 21 nap alatt meg lehet változtatni magunkat, meg ilyen módszereket mondott, amivel a tudatalattinkra hathatunk és így rossz tulajdonságainkat megváltoztathatjuk.
  • bardocz
    neked eg mi bajod?
  • F1re
  • Bucser
    Hülye topicokat nyitogattam....

SÍMÁN mehetett volna ez a topic sajátba is..

Ja hogy akkor nem kerul be a listába?? mi az tán csak nem gyűjtő lettél??
  • 5w0rdf15h
    jóvolt...én már 2éve végeztem bár most a bgf-en mégtöbb csaj van :D
    kb 70-30 arányban van csaj többség ^^
  • bardocz
    nema budai nagy antalba jársz?fizika tanár kemény,spanyol unalmas,irodalom poénkodás és fiatal jófej tanárnéni,angol meg laza óra
  • Czdano
    minekünk 1. óra rajz, 2,3. angol kikapjuk a tz-t utána még matek fizika meg irodalom..;(
  • Cuchulainn
    Első nap volt, szopó...

Állatszervezettanon figyeltem meg jegyzeteltem
    Biokémián untam magam, meg hülyéskedtem a haverommal
    Növényszervezettanon meg mikroszkópoztunk
  • hunbasser
    már most megmondom holnap mi lesz :)

fizikán kísérletezünk,és figyelni fogok,mert egyrész érdekel,másrészt meg kemény a tanár,bioszon kiosztja a dogánkat,amit leírtam a padtársamról,remélem 4-es lesz és gondolom beszélgetünk a tanárral.
    de lehet,h tanulunk
    angolon dvd-zünk,spanyolon meg félig alszok,félig ébren leszek,irodalmon meg figyelek,meg nyomjuk a poénokat,ott lehet :) a tanár meg 26,és magáz minket O_o nem szigorú,inkább csak túl komoly ember
  • Rage47
    "Mit csináltál a suliban tanulás helyett?"

ma semmi komoly órám nem volt. volt 2 oszt.fönökim(unalom), ének elmaradt(hülyülés), matekon irtunk valszegszámitásból.
  • F1re
    en is hasonlo helyre jarok :D
  • Csabesz6
    nálunk 33csaj , 5fiu:D:DDDD humánosztály...vannak jo bőrz
  • bardocz
    hu de jó jövő hét szerdától 1 vagy 2 hét szünet nekem^^első pár nap szenvedős lesz de utána:D:D
  • hunbasser
    most már +fav én is :)
  • David01
    Ehh, jó nektek, műszaki középiskolába járok 31 fiú 0 lány