2074
  • versacce
    ma 4 óránk volt:D:P
    1.irodalom-néztük a kőszivű ember fiait szvsz aludtam :P
    2.fizika-az ofőnk volt velünk mer nem volt tanár,amőbáztam a padtársal,és nyertem 500 forintot:D
    3.nyelvtan-figyeltem,megoldottam a feladatot
    4.ofő-fekszek

holnap 5 óránk van és TZ töriből:/
  • Aquir
    FIR (Földrajzi Információs Rendszerek) alapjai: tanultam Anal. laborra

Környezetvédelem Analitikája labor: kisdolgozat, majd Konduktometriás titrálást végeztem N-metil-glükamin mérőoldattal Oxálsav meghatározásával, bekalibráltam a Konduktométert, a mérőoldat fogyásában mértem az oldat vezetőképességét. Ezután már csak a titrálási görbét kellett elkészítenem, majd mindezt 3x elvégeznem :)
  • trogerzsiger
    6. órán boccs
  • trogerzsiger
    1. órán dogámat pingáltam
    2. órán szídtam a fizika tanárt hogy mekkora seggfej
    3. órán egyik osztályátsam melémült vele szorakoztam
    6. óra után pedig a nyelvtan témazárós füzetből írtam ki a kövi témazáró kérdéseit
  • Kicsikiraly
    oppá ezt pedig tom, nem értem mér rontottam el xD (de azér 42 pontos magyar központi xD [matek amugy 39])
  • The FlashBack
    ^1-8 nemvoltam.
  • donoki
    1-2.Tesi: foci+meg kosár, már aki kosarazott,én csak egész pályára szeretek focizni :) , inkább a csajokat piszkáltuk.
    3.Nyelvtan: jegyzetelgetés, beszélgetés meg pár levél
    4.Biosz: felelgettünk, meg röhögtünk a sok vizfejen hogy nem tudta mi az idegrendszer meg a hormonok...

ennyi volt a mai nap :)
    ez a leglájtossabb nap az évben :P
  • maffioso
    Info: Szakadtunk a röhögéstől
    Technika: Dogát irtun majd szakadtunk megint
    Matek: Havernak a szemébe és ő csak kacsingatott:D
    Angol: Egy agyag malacot firkáltunk össze majd sok kis csiko huztunk bele szikével meg körzővel(itthon szétlőttem)
    Fizika: tz-t kikaptuk és 5ös
    Kémia: tz-t kikaptuk és 4es
  • hunbasser
    angol:megint csak a tróját néztük angolul,és néztem.
    társ.ism:helyettesítő tanár jött be,felét elbeszélgettük,meg kicsit írtunk is.
    kémia:valentín napi levelet írtam egy "titokzatos 12.-es lány" személyében egyik osztálytársamnak -.- a turpisságra később kiderült
    matek:figyeltem,meg ásítottam
    irodalom:figyeltem
    irodalom:figyeltem megint
    földrajz:jól elbeszélgettük az órát :)

jövő héten meg megy igazgató,meg pár tanár finnországba,hawaii lesz :)
    főleg azért is,mert az izgató bá' tanítja a társ.ismeretet-jó unalmas óra.
    meg biosz tanár sem lesz,másik csoport angol tanára sem,úgyh ott össze leszünk vonva,és reménykedem benne,h filmet fogunk nézni -.-
  • maffioso
    holnap nem lesz első órám:P
  • SeLFisCH
    understood :D
  • hunbasser
    #282 :P
  • daxan
    Na ez volt ma:
    1. Nyelvtan: Még álmos voltam, aludtam :D
    2. Biológia: figyeltem és jegyzeteltem
    3. Kémia: összefoglalás, holnap TZ
    4. Matek: beszélgettem, holnap dolgozat de csak háromszögeket kell szerkeszteni...
    5. Irodalom: beszámoltam Babits életéről, utánna beszélgettem...

Röviden ennyi :D
  • Dragooon #340
    1. Kommunikáció (nyelvtan): dolgozatról beszélgettünk, én rovásírással írogattam és beszélgettem :D
    2. Társadalomismeret (töri): kiselőadásokat hallgattunk (rajzolgattam, olvastam)
    3. Angol: játszottunk egész órán :S
    4. Természetismeret: filmet néztünk
    5. Informatika: beszélgettem, félévi jegyeket magyarázta a tanár, kinek miért lett olyan szar...
    6. Matematika: Pitagorasz-tétel és társaik (rajzolgattam, jegyzetelgettem) + felelgettünk is
    7. Matek témazáró pótlása

unalmas és hosszú volt :S
  • Web mester
    Töri: doga
    Német: figyelés
    Infó: figyelés
    Tesi: korizás
  • Sadist
    A mai fiatalság 90%-a tényleg ilyen naplopó tróger, vagy csak a krémje gyűlik itt össze? :|
  • Csabesz6
    vótmáXXXD
  • OculusDei
    legközelebb inkább figyelj magyaron, hátha ragad rád némi magyar nyelv... (bocs de ez azért elég durva hiba volt: saJát)
  • SeLFisCH
    Ez a nemmindegy !!!44 :D
  • Gladiator
    intro to mass comm: le lettem baszva, hogy mindig kesek. utana doga, az a fasz meg a 90%-os dogamat lehuzta 60-ra, mert helyesirasi hibak voltak benne. ilyen, hogy nem azt irtam, hogy surveillAnce, hanem surveillEnce. kocsog.
    visual comm: le lettem baszva, hogy meg mindig nem adtam be a kollazsomat, utana aludtam meg dumaltam.
    angol: elejen doga, aztan miutan beirta a naploba, hogy itt voltam, leleptem.
  • Sas6
    Én nekem:

1,2,3,4 óra technika (gyakorlat) órán beszélgettem,hülyéskedtem és héha csináltam a munkadarabot
    5.Ének. Mp3-amamt hallgattam és beszélgettem a többiekkel
    6. ora. Fizika.: Itt meg jegyzeteltem meg bezsélgettem.

Kb ennyi vot a mai napom :DD
  • ForzaInter
    Hát én ma ennyit csináltam:

1:Magyar: Jegyzeteltem csak azért mert osztályfőnök a tenár.
    2:Magyar: Már semmit néztem ki a fejemből.
    3:Töri: Dolgozatírás lehettett kömyvet és füzetet használni ezen az órán mideig lehet:DD
    4:Kémia: Semmit a telómmal szórakoztam.
    5:Tesi: Ellógtam ugyse ír be a tanár ráadásul mostanában sosefocizunk mindigh röplabdázunk de utálom szal inkább nem meek.

Hát kb ennnyi volt a mai nap.
  • bardocz
    oké,de ezt még tanárok is mondták hogy régebben kevesebb dolgot kellett megtanítani egy évben nem volt ilyen zsúfolt szar az egész mint ma
  • Ars3nal
    aludtam:D
  • bardocz
    1,matek:írás feladatcsinálás pici beszélgetés
    2,ofő:matek kipihenése relaxálos zenehallgatás közben:D
    3,kémia:imádkozás hogy ne feleljek és feladatok csinálása
    4,magyar:könyvtári óra,egy csajjal egynást csikiztük böködtük lökdöstök hogy ne tudjunk írni+egynmás öszefirkálása
    5,spanyol:zenehallgatás és halálunalom
    6,angol:figyelés tanulás okosodás
  • zoolee
    1.föci:amit kell
    2.fejből kinézés
    3.töri:rajz
    4.kémia:amit kell
    5.fizika: néztem a sok hülyegyereket akik nem tudják mi az a gyomás..
    6.ngol:amit kell.
  • Kicsikiraly
    amugy mai nap:
    1.-2.: Magyar: a magyartanár a salyát osztályának a felvételi lapjait töltötte ki, rendezte, ugyhogy kaidott feladatot, miután kész voltunk padtársammal pad alatt M.A.G.U.S.-oztunk.
    3.Rajz: Farsangi izéket kellett csinálni... gyerekes... :D
    4.Fizika: Hogyhijjákról, elektrolizisről volt szó :) (Elektromosság kémiai hatása)
    5.Angol: Nincs tanár, pótfeladat, utána M.A.G.U.S. pad alatt :D
    6.Tesi: néhányunkat megkért a tanár hogy szedjük le a függönyöket. leszedtük. :D utána meg csatáztunk velük xD pojén volt xD

• SeLFisCH
    rajz x montázskeci készítése + kistanár kikészítése
    ének x szokásos semmittevés
    fizika x felelést megúszni, aztán rajzolgattam
    kémia x témazáró 3an összehoztunk 4/5 körüli valamit
    angol x valentin-nap + mögöttem ülővel beszélgetés
    magyar x felelés megúszva , 15 perc alvás-jegyzet
  • Kicsikiraly
    erre viszont igazat adok :) osztály kitünő tanulója is simán benne van minden hülyeségben :P (nem én... xD)
  • Kicsikiraly
    a sulihoz feltaláltak egy eszközt. otthoni használatra. néha keményfedelű, néha sima, de egy biztos: papírlapok vannak benne összerögzítve, és rajta fekete és szines vonalak (betűknek, számoknak és jeleknek hívják őket) ha ez megvan, akkor probálsz minimálisan figyelni ezt pedig otthon, rendeltetésszerűen használod :P
  • Mike
    hát ja, csak azért mondtam, hogy a tanuláshoz sok köze nincs
  • ScarY MAN
    az elobbi inkabb...
    es a masodik az meg sztem alap mindenhol...nem ?:D
  • Mike
    mi nálad az eminens diák, aki magol egész nap és nem vegyül a többiekkel?
    mi nem tanultunk rosszul (az osztály hangadó része) de mindien baromságban benne voltunk, nem voltunk szentek :)))
    meg mindenki segített a másiknak, szal összetartottunk
    akkor ez most eminensség?

meg hát azt is vedd figyelembe, hogy az ugynevezett felnöttek is csak utólag okosak
  • Mike
    asszem infotanár akarok lenni, ezt én is tudom csinálni, ehhez még tanári diplomára sincs szükségem
    elheverek, a kölkök meg hoznak nekem kv-t az automatából
    bár unnám
    sorsolnánk hogy ma észosztás van, vagy hajcsizás, illetve ha álmos vagyok (mindig) akkor hajcsizás

mondjuk kérdezni lehetne, mert [rendes] :)

heheh, lightos meló az egyszer biztos
  • ScarY MAN
    kap...amugy utaljuk...infotanarnak nem jo...gyermekvedelmis emberke is o...arra jo...
  • ScarY MAN
    meg sztem ez a tema a "felnotteknel" nem olyan fuhhdebejovos... mert ok kis eminens diakok voltak es persze hogy beirjak hogy "bezzeg amikor o iskolaba jart akkor tanult"...csak az a baj hogy ez nagyreszt nem igy volt...
    de itt ezt mindenki elhiszi:P ...hogyne... xD
  • Mike
    jó óra
    és ezért kap pénzt? szép
  • ScarY MAN
    neked mi bajod van? :D
    minden info ora ilyen...
  • ScarY MAN
    semmit...ide oda maszkal...sajat gepen dolgozik...ennyi.
    meg most van ez a bezarjak a sulikat tema es jonnek a tanarok beszelgetnek...megmittomen:D
  • 12346
    fú tök kemény-.-