14488
-
El kell érned az adott versenynapon legalább, hogy győzzél, és aztán nyugodtan kiléphetsz, kutya kötelessége unlockolnia a következő napot. -
Tomi918 #12040 De az a baj hogy hiába lépek ki a verseny napból és megyek a következőre ugyanazt adja be mindig és nem unlockol semmit. -
kilépsz a részdéjből és tolod tovább az új unlockolt trekkeken-.- -
Szabi1991 #12038 lépj ki a versenynapból, és írány a következő versenynap.. -
Tomi918 #12037 Hi! Én még a játék legelején tartok, amikor még nem lehet saját autóval menni és nem tudok tovább menni, hiába nyertem meg minden a 4 versenyt és döntöttem meg a pont rekordokat, mindig csak ugyanaz a race day van ugyan avval a 3 xar kocsival. Valaki segítsen pls. -
köszi mind kettőtöknek. -
Hot Action Cop - Fever for the flava/going...valami. Előadó az tuti.:) -
BIZ0906 #12034 Ezt inkább itt kérdezd -
És egy másik kérdés,nem tudjátok,hogy kinek és meylik száma szól a Need For Speed 6: Hot Pursuit 2 Introjában? -
Sziasztok,láttam youtubeon 6.07-es dragaket,nem tudjátok hogy lehet ezt elérni?Hogy kell tuningolni a kocsit,hogy ilyen gyors legyen? -
ha valakinek esetleg van jobb ötlete is szivesen venném
-
Köszi -
Grip: 240SX, 350Z, Porsche GT2, EVO X - nekem ezek voltak. a Porsche nem nagyon vállt be,ha megvehető az EVO akkor irány a bolt.:)
Gyorsulás: Chevelle SS bőven jó végig mindent maxra tolva motorikusan. Ha maximalista vagy akkor Zonda-.-
Speed: Skyline jó volt, de Lambóra cseréltem, az valamivel gyorsabb + jobban fekszik az úton.
Wheelie: újra a Chevelle SS^^
Drift: Silvia/Hacsi/NSX
Asszem ennyi-.-
-
Szabi1991 #12028 kezdel el újra a játékot, és nézd meg az első 1-2 videót, és megtudod miért Pro Street :) -
Valaki leirná nekem milyen kocsikat vegyek különböző versenyekhez amivel akár végig is tudnám vinni a játékot?Köszi -
jah ne csodálkozz hogy nem fut a gépeden rendesen:) -
Köszi -
Azon gondolkoztam miközbe játszottam vele, hogy Ha "pro street" akkor hol az utca belőle ??
Inkább Pro Finals-t lehetne a neve, vagy Pro Master/Racer mert így elég illuzió romboló...
Igaz, hogy vannak városba játszódó pályák de nekem kicsit üres az egész, amit egy arcade játékban ahol pont a pörgés számítana nem várnék el.
Ezt akapcsán említem mikor ugy kezdő intróban, megy ezerrel a tombolás, tömegben kb X autó (a többiek busszal jöttek?
) és 1 DB DJ a színpadon az még nem gond egy kisebb szórakozó helyen, de akkor minek egy bazinagy placc színpad az egésznek? xD.
Egy Pro Streettől azt várná az ember, hogy vért izzad ahogy a forgalomba driftel vagy valami, és max valós circuit pályán nyomatja a döntőket :). Ilyen téren tehát az U2 volt legjobban felépve :)
Továbbá szomorú, hogy a nextgen graf ami számomra az egyetlen előnye a játéknak,(a multi platform miatt) máshol semmit se ér. -
Köszike
-
RedRiot #12022 Nem tudni még az okát, rengeteg embernek ugyanez a problémája. Valószínűleg az EA összecsapta a munkát, és kiadott egy félkész szart minőségi szoftver helyett.
Még erre a hónapra be van ígérve a patch, reménykedjünk hogy orvosolják a problémát. De mivel az EA-ról van szó, lehet hogy nem fog segíteni az sem. :/ Mind1, GT Legends Forevah!
-
Sziasztok vajon az miért lehet, hogy akár hogy állitom be szaggat, mind minimális mind full, a hang katasztrófa, kb. 10-éve voltak ilyenek a hangok. A gépem AMD 3000+ 1.7Gb ram 400Mhz-es ATI 1650pro 512-es azért ennek birnia kellene valahogy.
-
spae #12020 Kár hogy a garázsomban nem áll egy NSX-R csak a gameban:) -
spae #12019 Az összes NSX-emet megnézheted a Garage topicban (sajnos csak linkeket tudtam berakni) -
Hehe. NSX powa
-
spae #12017 Reptil, király az avatarod! -
Chevrolet Chevelle SS. Ja van Cobalt SS is igaz. Félreérthető voltam.^^ -
camaro ss? -
Az a lényeg hogy hogy megjelenjen a "You win!" és a "Dominated!" felirat. A versenynapon a "Raceday progress"-nél tudod megnézni hogy mennyi pont kell még a győzelemhez és a domináláshoz. Ha lefutottad a versenyeket, megvan mind a 2 lényeges dolog, és már nem akarsz tovább nyomulni 1-2 kimaradt futamra akkor mehetsz. Ha kilépsz belőle akkor beléphetsz új versenynapra ami immár elérhető.-.- -
SS?az melyik? -
nullázd ki és menj a köv napra -
TomBond #12011 Nem igazán látom át a játékot. Eddig minden NFS-t végigjátszottam, de ez valahogy nem az igazi.
Végigmegyek a versenynapon, és kész nem tudom hova kéne klikkelni, mert sehol nem tudok továbbmenni. Ha meg rámegyek a versenynap elhagyására akkor meg kinullázza azt a napot. -
:DDD ez az.. -
nem hinném hogy olyan rendesen futna, legfeljebb 2d ben, vegyél valami vidkarit, vagy felejtsd el a gamet :) -
Rendesen? Igaz a többi cucc megfelel.-.- -
Reptil #12007 igen,mert nincs még lóvé rendes vidkarira... Egyébként meg fut rendesen
-
A dock pályákon irreálisan jól tolja, a többin pedig...a kép mindent elárul.^^ -
Az a vga elég bajos. Finoman szólva-.- -
atyaég... intergrált vidkarival akarsz játszani? :SAD:D_A::_W:SA:D_W_SA:DFW_S:_A_: -
Reptil #12003 Helló! Olyan problémám van,hogy nem reagál egyből a kocsi irányításkor. Megnyomom a "Jobbra" billentyűt,s kb 0.5mp-es késéssel kezd csak el kanyarodni. Egy ideig lehetett így nyomni,de mostmár ezmiatt töröm össze a verdát mindig. Kormánnyal is ez a helyzet... Vmi driver frissítés megoldhatja?
A gép: Asus M2N-MX ,AMD X2 4200+, 1Gb ram,integrált GeForce6100 nForce430, WinXP SP2
hm?
-
köszi a magyarításokat. lenyomtam kicsit ezt a ryo kinget.