14488
prostreet
  • demetan
    Hy!

Hogy tudom elindítani a játékot, ha ilyen üzenetet kapok, amikor el póbálom indítani: d3dx9_34.dll nem található...
    Már egy jópárszor újrahúztam a játékot, de semmi...
    pls HELP!!!
  • svédcsepp
    Kösz az infot.Biztos sokan kérdezték már amúgy,de netto 4000 sort nem volt kedvem visszaolvasni...
  • szenyor89
    lécci valaki segitsenmá hogy hogylehet ezt a netes lanos cuccot nyomatni! mert nekem sehogy nemjönbe! fennvan hamachi! megvan a szerveris a hamachiba látom az embereket de mikor rámeek a játégban h lan akkor bármit beirok akárhova semmi nemjo! pleas help me
  • szenyor89
    valószinű nincs elég pontod! az eggy olog h első vagy de ha mittomén a pálya rekordja 8ezer pont és te csak 4et értél el akkor az gáz! ha végig mindenhol elérsz 6-6és félezer pontot átkell engedjen! de nézdmeg a versenynapi haladást a legelső opcio ottvan h mennyi pontkell! és h mennyid van! erre tippelek
  • svédcsepp
    kérdés:miért van az,h végignyomok egy versenynapot,mindenhol első vagyok és a végén nem kínálja fel a versenynap elhagyását.máskor meg igen...
  • svédcsepp
    kösz ;)
    Közben rájöttem,h hajsza meg driftkocsiból is kettő van/volt.úgyh eladtam őket és vettem 1 suprát.egy ideig biztos elég lesz
  • broman191
    Az mindenre tökéletesen alkalmatlan^^
  • JackSparrow88
    Ja és meg azt kérdezném h most akarok venni egy Ford GT-t sprintre, h az jó -e arra??
  • JackSparrow88
    Hát igen, az gáz ha nincs pénzed. Egyébként azzal a kocsival egy idő után már télleg nem lehet teljesíteni a gyorsulást. Én a Corvette-et javasolnám, mer azzal nem értem el 2. v. 3. -nál rosszabb helyezést soha. De az bizony asszem 60-70 ezer dollár körül van, szal ha nincs pénzed akkor vagy adj el felesleges kocsit v. csinálj meg a régebbi versenynapokból párat és máris lesz pénzed.
  • svédcsepp
    Asszem szoptatás van.Csúnyán vesztem el a gyorsulási versenyeket,mert civicem van.Örvendek,ha 12 összejön,de a rekordok már 10,5-11,4 között vannak.Pénzem meg nuku
  • Yoda001
    istenem,mégha ps3mon is tolom,de ez az internetes játék megunhatatlan,mostis csak 1 órát gémeltem :$
  • szenyor89
    én a chargerrel nyomtam le a 400bol 408métereket nekem a legjobb sztem a charger! nekem naon bevállt!
  • Zomil
    sztem a legjobb drag auto a camaro ss:) 2kerekezésre is tökéletes simán végigtolom vele a 400akárhány métert:)
  • Yoda001
    hát én neten nyomtam le mindenkit a 7-es idejű mustanggal (1,4-es pálya)
  • JencyJ
    megpróbálltam egy hemi cudával is a dragot de nemjött be és gyorsan eladtam most gondolkozok meg1-en de nemtudom hogy milyen autót vegy ha lehet adjatok egy pár tippet zondát még nem is vehetek plusz nem is akarok
  • broman191
    vóóótmá
  • svédcsepp
  • gduck
    Leesett az első hó, a profik már gyakorolják a driftet
  • szenyor89
    énis chargerrel tolom a draget és hát eléggé bevált! nekemis kb 900on fölül vannak benne a lovak:D ez a 3. drag autom keztem a chevrolett-el a kicsivel amit felkinál ugye aztán sylvia és most a charger nameg az eényert ford :D de jobb a chargerem! driftetm meg az elejétől fogva eggy toyota corolával nyommom 175lovas:P és naon bevált:)
  • Mokus1
    Fraps
  • JencyJ
    hello!
    Milyen programmal lehet a játékból videókat kikamerázni?
  • broman191
    A hasonló kategóriás versenyeken kell megdönteni a pontrekordokat.
  • fear
    Sziasztok!

Nemreg kezdtem ProStreet -ezni!
    Lenne 1 kerdesem: Hol kell rekordot mennem hogy megnyiljon ez:

Elore is ThX!
  • broman191
    Lambóm van, én azzal toltam a legvégét.
  • broman191
    Mind a 2ben lehet, csak wheelieben hajlamosabb kétkerékre állni a gép^^
  • JackSparrow88
    Csá! Csak egy apró kérdésem lenne, de szeretném ha vki válaszolna rá. Szal az lenne h : Melyik a legjobb kocsi a sprintre? Mert sztem a mostani kocsim gyenge hozzá, mivel van egy versenynap amit ezzel a kocsival már jó párszor próbáltam, de hiába csináltam meg 1 . helyezésre, nem volt elég pontom és így nem tudtam lenyomni. (egyébként Skyline-on van) Szóval ti melyik kocsit ajánlanátok a sprintre? Előre is köszi a választ...
  • broman191
    A régi underground driftekhez nem ér fel egyik sem, nincs igazán jó pálya-.-
  • JencyJ
    nekem egy 954 lovas chargerem van amikor elindulok néha felemelkedik de most készülök újj alkatrészeket venni bele
  • svédcsepp
    pacsker

Mekkora a leghoszabb driftpálya?Mert nekem még csak 1-2 driftversenyt kínált fel eddig karrier modban ,de azok elég karcsúak voltak.
  • szenyor89
    hát a rendes drag az eggy külön meg a kétkerekezésis eggy külön! bár bivaly erős kocsi kell a 2kerékre! de van amikor rendesbe dragba is felál kerékre az auto ha ugy indulsz emg van benen szufla! de két külön verseny!
  • JencyJ
    hello!
    A rendes drag meg a 2 kerekes drag külö verseny vagy csak rendesbe lehet 2kerekezni?
  • Gibor
    mostis választhatom scak vlahogy a karrier autóim nem azok mint a karrier módban.
  • Szabi1991
    amikor inditod a szervert, a nehézséget maximális szintre tedd, és akkor választhatod a karier autóidat is..
  • Gibor
    phüüü... ekkora undirító lan-t még nem láttam.... vagy lehet hogy nálam van vlami de az mitől van hgoy career-be van 40autóm de lanba kiválasztom hogy a carrer autók közül akarok választani és ott van módonként 2 autó s abból egyiksem található meg valójában a garázsomba, najó eddig volt 1 a driftes hachim.
  • Mathiasse
    megvan valakinek a az 1.1-es pro street patch crack-je?
    ha igen akkor lécci küldjétek el ide:
    [email protected]
  • szenyor89
    hy all! nekem fekszik ez az egész patch dolog bár az ujj pályák egész egyszerüek:D de a lanos résszel enmtok zöldágra vergődni elinditom a hamachit meg a ami a játékba van server fájl aztán probálnék lant inditani de vagy ip-t kér vagy nincs ien felhasználó szal nemtom! de tetszik a patch thx ha valaki tudna az segitsen már a lanos részben h hogyan kell beüzemelni
  • Dzsotin
    Szerintem a patch új autóin most csak ennyit javítottak,
    majd az újabb patch használatával már biztos az autókereskedésben
    is meg lehet majd venni mind a 76 autót.
    Addig ez is jó lesz egy kis gyakorlásra...
  • Diodi
    Lehet tuningolni, csak valamiért nem menti el...
  • Diodi
    Sajnos azok az autók most csak ennyire képesek,
    de elég jól lehet így is használni a versenyeken...
    A Koeniggsegg hajsza versenyekre elég jó így is.
  • broman191
    Mi ez a katyvasz hogy "A garázsban vannak, de sajnos ott nem láthatóak, de
    a versenyeken természetesen láthatók."? Akkor nó tuning?-.-