14488
prostreet
  • ocskoszilard
    lehet, amennyi játékmód van, de ha most az egyszer nem hazudnak, akkor tartós lesz. én pl az u2-vel még mindig játszom, a most wanted-ot egy egész évig toltam, de a carbon-t egy hónap alatt meguntam. de én már alig bírok aludni!!! és pont a szülinapomon jelenik majdm meg!!
  • DarkSector
    Háát az biztos, hogy a rutinnal rövidebb a játékmenet, de a mai gémek nem éppen a hosszú szavatottágról szólnak...
  • LeWyTy
    Vagy csak én vagyok eggyre megszállotabb
  • LeWyTy
    Az ocska dolgoknál maradva eggyre rövidebbek a történetek.
    Nemtom hogy ez másnak feltünt-e vagy csak nekem?Merhogy az U2-t 1,5hétig,
    a MW-t 6-7nap, a Carbonnt meg 3-4nap alatt játszottam ki.A PS meg minnyá 0,1-1nap alatt.
  • Szabi1991
    valszeg megint torrentről lesz tölthető elsőnek :DD
    szal tuti kiszivárog(tatják) hamarabb a demó(t) :D
  • DeathJr
    Nah megyek suliba majd re délbe:D cs all and jóreggelt akik írnak addig!
  • DeathJr
    Jaja a gt sorozat nagyon ott van.
    Am meg tisztán látni a videókba hogy nem csak a füst lett szebb hanem az a hülye matrica se pixeles mint az eddigiekben.Hogy nézett már ki?A kocsi csilli villi no pixel a matrica meg majdnem akkor pixelekből áll-t mint az ujjam:D
  • DarkSector
    Igen én tisztában vagyok vele...
    Autós játékokért még ha lenne pénzem akkor sem fizetnék..
    Kivétel GT sorozat!

De pláne ha zeraw...akkor már lényegtelen...
  • SLICK
    A PC-sekkel mindig kibasznak, demó max megjelenés előtt 2-3 nappal lesz.
  • gabi89
    Ez a füst csak egy azért kitalált fícsőr,hogy a sok...behülyítsék és azért vegyék meg a játékot most ez nem neked szól DarkSector csak miattad ugrott be. Most egy játék attól nagy mert szép a füst? Mi van ha a többi ugyanolyan csalódás lesz mint mondjuk a Carbon akkor a füst nem menti meg a gamet.
  • DJ RUSH99
    nemérdekel csak legyenmáMondjuk elsősorban ps2-re érdekelne a demo (is) mert a gép nemhiszem h elviszi.. elvileg egyszerre jelenik meg a két platformra a demo vagy lesz csúszás?
  • DarkSector
    Az a kérdés, hogy mikor?
    És hogy egyeltalán lesz-e?
  • sTk01
    amugy a demo mekkora lessz kb 1 gb?:D
  • DarkSector
    Baró..Na ez hiányzott eddig a játékokból...
    A végén még NFS bu..i leszek??!!!
  • DarkSector
    Háát #2480-ban sem látok nagy különbséget..
    Jó....egy játék nem lesz valóság, de közelebb áll, mint eddig..sztm...vagy valamit nem vettem észre?
    Mire gondolsz?
    Egy linket légyszíves, hogy ha tudsz?
  • DJ Skyline
    gumifüst (gyerek elején hogy felüvölt, MÁSZTEEEENG )
  • Bucser
    Láttál te már valódi gumifüstöt?:)
  • DarkSector
    Nemtuom...
    Látványra közelebb van a valósághoz szerintem mint az eddigi aútós gémeknél....
    De persze nem ezé tetszik csak...
  • LeWyTy
    Jahh
  • SLICK
    Meg is van a paraszt vakítás első áldozata :D

Ez a gumiégetés eléggé menyét... A füst is olyan, mint vmi krémtúró vaníliás puddinggal megöntözve :c
    Egyébként tényleg érdekes rész lesz a Pro Street
  • Csabesz6
  • DarkSector
    Üdv..
    A Most Wanted-en kívül ez az, ami egy faxa rész lesz!
    Valóban olyan lesz majd a gumi csiszolásnál a füst, mint a videókban?
    Mert alig hiszek a szemeimnek!
    Gumiégetés felsőfokon...PROSTREET
  • LeWyTy
    Azé csak mész majd normálisan is egy kicsit nem?Mondjuk 1-2m-t
  • LeWyTy
    A LCD monitorral ___21.500Ft
    Nélküle ___________15.500Ft
    Itt meg is találod.
  • bertino
    én ugyis legnagyobb élvezetemet a kocsik zuzásában lelem majd :DDDDD
  • Alwares
    Baromi jól nézki ez a játék. A kocsik terén már szinte úgy néz ki mint a PGR4. Ez a játék is kelleni fog, csak nehogy most is csalódás legyen...
  • SLICK
    csak szpem, mert EA kivételesen nem parasztvakít
  • DJ Skyline
    ebben mi a poén?
  • DJ RUSH99
    aztak*amennyi? 70?
  • LeWyTy
    A vagányok már iennel fogják játszani a PS-et
  • DJ RUSH99
    jaja
  • LeWyTy
    Történnyen má valami!
  • DJ Skyline
    és honnan tudja hogy új vagy nem? ha te találsz valamit amiről eddig nem tudtál / láttál, akkor neked az régi?
    csak arról beszélek hogyha valaki berak egy képet, de az már volt, akkor nem kell letámadni kommentszámokkal, linkekkel, meg ilyenekkel hogy az már volt! elfér a topikban, meg lehet valaki nem látta őket, úgysem szokás sg-n visszaolvasni, szóval nem is baj ha ismétlődik egy-egy kép pakk!
  • SLICK
    Mondjuk ennyivel igazatok van, hogy egyesek annyira sem veszik a fáradtságot, hogy viszaolvassanak max 15-20 hszt...
    Tehát nem azzal van a baj, hogy belinkelted
  • LeWyTy
    Ez így van
  • SLICK
    Ez amolyan felvágás... Mindig az írja be legtöbbször, aki elsőnek betette. Így ő azt gondolja, hogy milyen ügyes és okos, mert hamarabb tudta belinkelni képet
  • DJ Skyline
    nem értem, ha valaki betesz egy képet (mert hozzá most jutott el az infó), akkor miért kell másnak percre pontosan megmondani hogy mikor volt már bent a kép és hányszor?
  • bepe79
    Ez az egyik, a masik meg, hogy nezzetek mar meg azt a polygon-szegeny, szerencsetlen, osszemazolt Supra-t. Ugy fest, mint 10 evvel ezelott egy auto a Test Drive 1-2-ben. Az utrol mar ne is beszeljunk, megint kis felbontasu texturak, reszlettelenseg, elmosottsag, esetleg al-HDR-tol csillogas-villogas Salamon toke effektus fogja jellemezni.
  • LeWyTy
    Szerintem meg, hülyébb pózban má le se lehetett volna kapni a szerencsétle Supra-t.
  • Szabi1991
    meik itt az új ?

ezek a képek már 5 napja voltak a topikba..