14488
-
#2495 lehet, amennyi játékmód van, de ha most az egyszer nem hazudnak, akkor tartós lesz. én pl az u2-vel még mindig játszom, a most wanted-ot egy egész évig toltam, de a carbon-t egy hónap alatt meguntam. de én már alig bírok aludni!!! és pont a szülinapomon jelenik majdm meg!! -
#2494 Háát az biztos, hogy a rutinnal rövidebb a játékmenet, de a mai gémek nem éppen a hosszú szavatottágról szólnak... -
#2493 Vagy csak én vagyok eggyre megszállotabb -
#2492 Az ocska dolgoknál maradva eggyre rövidebbek a történetek.
Nemtom hogy ez másnak feltünt-e vagy csak nekem?Merhogy az U2-t 1,5hétig,
a MW-t 6-7nap, a Carbonnt meg 3-4nap alatt játszottam ki.A PS meg minnyá 0,1-1nap alatt. -
Szabi1991 #2491 valszeg megint torrentről lesz tölthető elsőnek :DD
szal tuti kiszivárog(tatják) hamarabb a demó(t) :D -
#2490 Nah megyek suliba majd re délbe:D cs all and jóreggelt akik írnak addig! -
#2489 Jaja a gt sorozat nagyon ott van.
Am meg tisztán látni a videókba hogy nem csak a füst lett szebb hanem az a hülye matrica se pixeles mint az eddigiekben.Hogy nézett már ki?A kocsi csilli villi no pixel a matrica meg majdnem akkor pixelekből áll-t mint az ujjam:D -
#2488 Igen én tisztában vagyok vele...
Autós játékokért még ha lenne pénzem akkor sem fizetnék..
Kivétel GT sorozat!
De pláne ha zeraw...akkor már lényegtelen... -
#2487 A PC-sekkel mindig kibasznak, demó max megjelenés előtt 2-3 nappal lesz. -
#2486 Ez a füst csak egy azért kitalált fícsőr,hogy a sok...behülyítsék és azért vegyék meg a játékot most ez nem neked szól DarkSector csak miattad ugrott be. Most egy játék attól nagy mert szép a füst? Mi van ha a többi ugyanolyan csalódás lesz mint mondjuk a Carbon akkor a füst nem menti meg a gamet. -
#2485 nemérdekel csak legyenmáMondjuk elsősorban ps2-re érdekelne a demo (is) mert a gép nemhiszem h elviszi.. elvileg egyszerre jelenik meg a két platformra a demo vagy lesz csúszás? -
#2484 Az a kérdés, hogy mikor?
És hogy egyeltalán lesz-e? -
#2483 amugy a demo mekkora lessz kb 1 gb?:D -
#2482 Baró..Na ez hiányzott eddig a játékokból...
A végén még NFS bu..i leszek??!!! -
#2481 Háát #2480-ban sem látok nagy különbséget..
Jó....egy játék nem lesz valóság, de közelebb áll, mint eddig..sztm...vagy valamit nem vettem észre?
Mire gondolsz?
Egy linket légyszíves, hogy ha tudsz? -
#2480 gumifüst (gyerek elején hogy felüvölt, MÁSZTEEEENG ) -
#2479 Láttál te már valódi gumifüstöt?:) -
#2478 Nemtuom...
Látványra közelebb van a valósághoz szerintem mint az eddigi aútós gémeknél....
De persze nem ezé tetszik csak... -
#2477 Jahh -
#2476 Meg is van a paraszt vakítás első áldozata :D
Ez a gumiégetés eléggé menyét... A füst is olyan, mint vmi krémtúró vaníliás puddinggal megöntözve :c
Egyébként tényleg érdekes rész lesz a Pro Street -
#2475 -
#2474 Üdv..
A Most Wanted-en kívül ez az, ami egy faxa rész lesz!
Valóban olyan lesz majd a gumi csiszolásnál a füst, mint a videókban?
Mert alig hiszek a szemeimnek!
Gumiégetés felsőfokon...PROSTREET -
#2473 Azé csak mész majd normálisan is egy kicsit nem?Mondjuk 1-2m-t -
#2472 A LCD monitorral ___21.500Ft
Nélküle ___________15.500Ft
Itt meg is találod. -
#2471 én ugyis legnagyobb élvezetemet a kocsik zuzásában lelem majd :DDDDD -
#2470 Baromi jól nézki ez a játék. A kocsik terén már szinte úgy néz ki mint a PGR4. Ez a játék is kelleni fog, csak nehogy most is csalódás legyen... -
#2469 csak szpem, mert EA kivételesen nem parasztvakít -
#2468 ebben mi a poén? -
#2467 aztak*amennyi? 70? -
#2466 A vagányok már iennel fogják játszani a PS-et
-
#2465 jaja -
#2464 Történnyen má valami! -
#2463 és honnan tudja hogy új vagy nem? ha te találsz valamit amiről eddig nem tudtál / láttál, akkor neked az régi?
csak arról beszélek hogyha valaki berak egy képet, de az már volt, akkor nem kell letámadni kommentszámokkal, linkekkel, meg ilyenekkel hogy az már volt! elfér a topikban, meg lehet valaki nem látta őket, úgysem szokás sg-n visszaolvasni, szóval nem is baj ha ismétlődik egy-egy kép pakk! -
#2462 Mondjuk ennyivel igazatok van, hogy egyesek annyira sem veszik a fáradtságot, hogy viszaolvassanak max 15-20 hszt...
Tehát nem azzal van a baj, hogy belinkelted -
#2459 Ez így van
-
#2458 Ez amolyan felvágás... Mindig az írja be legtöbbször, aki elsőnek betette. Így ő azt gondolja, hogy milyen ügyes és okos, mert hamarabb tudta belinkelni képet -
#2457 nem értem, ha valaki betesz egy képet (mert hozzá most jutott el az infó), akkor miért kell másnak percre pontosan megmondani hogy mikor volt már bent a kép és hányszor? -
#2456 Ez az egyik, a masik meg, hogy nezzetek mar meg azt a polygon-szegeny, szerencsetlen, osszemazolt Supra-t. Ugy fest, mint 10 evvel ezelott egy auto a Test Drive 1-2-ben. Az utrol mar ne is beszeljunk, megint kis felbontasu texturak, reszlettelenseg, elmosottsag, esetleg al-HDR-tol csillogas-villogas Salamon toke effektus fogja jellemezni. -
#2455 Szerintem meg, hülyébb pózban má le se lehetett volna kapni a szerencsétle Supra-t. -
Szabi1991 #2454 meik itt az új ?
ezek a képek már 5 napja voltak a topikba..