14488
prostreet
  • Csabesz6
    ez nem kupé.hatchback.
  • SimaSuna #2589
    ha nem tudtad..akkor számíthattál rá h a "kockák" (bocs akifejezésért) lépten nyomon követik az NFS-t..és szúrkálják a képekt..

"csak par napja kovetem nyomon a topikot."

nem is nehéz visszamazsolázni 1 kicsit..
    nem bántásképp csak az SG és más fórumokon sem szokás visszaolvasni..

volt mikor majd 200oldalt kellett visszaolvasnom mire megtaláltam h miért nem megy a game..

van házigazda..tudja a dolgát..ha töröl joggal töröl...

dógozzá szabi...mert megérdemled :D
  • bepe79
    Na de honnan tudhatnam, hogy volt-e 5 nappal es tobb szaz hozzaszolassal ezelott? En sem szoktam tobb oldalt visszaolvasni, es csak par napja kovetem nyomon a topikot. Pont a napokban vetette fel valaki, hogy miert kell leharapni annak a fejet, aki veletlenul betesz kepeket es ezzel duplikalja netan oket. Na mindegy, ha tenyleg voltak mar, akkor bocsi. Majd probalok jobban figyelni.
  • SimaSuna #2587
    bannerba nagy piros betükkel..thx :)
  • Szabi1991
    ezennel megkérek mindenkit, hogyha már volt egy kép,ki is "veséztük" , akkor NE tegyék be még 10x..

vagy ha betszik akkor törlöm is azonnal..
  • Szabi1991
  • LeWyTy
    Ez egy coupe!
    Amúgy honnan a kép?
  • DarkSector
  • Szabi1991
    a Civic miatt tettem a képet :D
  • skyli991
    jó csaj, bár kicsit szögletes :D de szép a hdr :)
  • Szabi1991
  • bertino
    eh, driftelni LFSben kell...
  • skyli991
    upsz, a válasz az lett volna, hogy 2 nappal idősebb vagyok mityunál :D
  • skyli991
    Szuper játék lesz :D Jobb lesz mint a carbon meg a most wanted szerintem. Jó benne a sebességérzet, ami a carbonban nem nagyon volt. És a drift sem tetszett annyira a carbonban, pedig szeretek driftelni :D
  • ToCsEk
    Jó kis vid. Lehet majd jókat repülni :D Végén volt pár crash. :D Amugy megoldották már azt , hogy az autók koszolódjanak?
  • Szabi1991
    új videó..
  • Csabesz6
  • DarkSector
    Miért MW szerintem jóra sikerült...
    Carbon tűnt nagyon erőltetettnek....
    U1-2 nekem egyeltalán nem jött be...
  • bepe79
    Tudtommal a legtobb Skyline GT-R 2008, BMW M3 V8, stb. kaliberu autoknal ki-be kapcsolhato az ASR. De lehet, hogy meg az ABS is. Es a jatekben is elkepzelheto, hogy az eddig megszokottakkal ellentetben ki-be kapcsolhato lesz az ASR.
  • SimaSuna #2561
    + még annyit h szimesített arkád játék lett..
    azt hittem az NFS u2 után már csak jobb lehet...de tévedtem...
  • SimaSuna #2560
    a 2es videón látom h nem fogom leszedni mennyire is csorog a nyálam érte..(mert van benne bömös)
    mikor nekimegy a falnak és utánna megint elindulna csak pörög a kerék..
    hiába nyomok 1 250LE autónál bő gázt a kipörgésgátló megfog..így ha nem is fél óráig de 3-4mpig elképzelhető h forog a kerék..
    és a 2008as GT-R Skyline3.8-literes ikerturbós V6 ami 0-60Mh/h-ra 4mp alatt megy..szvsz tuti van benne kipörgésgátló..

miértnem lehet NFS 3-4 vagy NFSU2 fizikával megáldani már ezt a csillivillicsúszszuperülnézekki grafikával ellátott maszlagot..

bocs ha belegázolok vki lelkébe..de a régi NFS "társadalom"-nak nem az volt a célja h pl ki a drift király..vagy milyen jó verdád van...
    hanem az egymás közti versenyek versenyek...vagy hagyd le a rendőröket..bújj el előlük..azok voltak a nagy feelingek..
    a Porsche NFSben még az iskola is tettszett :)

na mind1..sry a sóderért..de úgylátszik elvesztette értékét az NFS társadalom..
  • DarkSector
    Sirály a banner!!!
    Esik áll, csorog nyál!
  • Mityu91
    Nekem is:)91.11.17
  • SimaSuna #2557
    házigazda...xD :D grat
  • tzsoltika
    November 17. (szülinapom!) :D
  • tmisi
    Ezt csak úgy mondtam, nem hír volt. :D
  • DJ RUSH99
    Nembaj,akkor majd toljuk pro street-ben inkább,megvárjuk míg olcsó lesz a benya
  • tmisi
    Megszorítások? Novemberben emelkedik a benzin ára.

Ja isteni a banner. XD
  • DJ Skyline
    hát de erre kiemlékszik már, mert én nem emlékeztem erre, azóta annyit változott a világ, meg a topik
  • Synit HUN
    Van házigazda, hát lett új banner. Megszorítások is lesznek? XD
    Amúgy kellett már.
  • Szabi1991
    betettem a képet a fejlécbe ami annyira tetszet nektek :)
  • bepe79
    DX10-es effektekhez marpedig nem csak DX10-es videokartya, hanem Vista is kell. Ugyanis tudtommal XP alatt nincs DX10. De a ProStreet nem lesz DX10-es, Dx9.0c lesz.
  • DJ RUSH99
    *van 1-2 szám ami elég jó
  • DJ RUSH99
    Letöltöttem a pro street soundtrackjét és meghallgattam.. megmondom őszintén nem vok lenyűgözve,van 1-2 szám,de amúgy nem nagyon fog meg.. bár lehet játék alatt jó lesz,nem károgni akarok:)
  • ocskoszilard
    Szabit akarom főgórénak!!!!
  • ocskoszilard
    hajrá Szabi, Hajrá Szabi!!
  • ocskoszilard
    mivel hogy elméletben 2 éve csinálják, a carbonnal párhuzamban, így gyanítom hogy csak 9-es
  • Tigristank
    Konkrétan ekkor kérdezte meg, néhányan rászavaztak már korábban is, itt pedig te kívánsz neki sok sikert! :)
  • SLICK
    ez így nem fair pléj volt :| Bár mindegy.. kivi leszek h milyen lesz -.-
  • DJ Skyline
    minden bizonnyal Dx9-en is mennek, sőt gyanítom az egészet az alatt írták! elég nagy pénzkiesés lenne EA-nak, mivel nincs túl sok embernek Dx10-es gépe szerintem!