14488
-
#2590 ez nem kupé.hatchback. -
#2589 ha nem tudtad..akkor számíthattál rá h a "kockák" (bocs akifejezésért) lépten nyomon követik az NFS-t..és szúrkálják a képekt..
"csak par napja kovetem nyomon a topikot."
nem is nehéz visszamazsolázni 1 kicsit..
nem bántásképp csak az SG és más fórumokon sem szokás visszaolvasni..
volt mikor majd 200oldalt kellett visszaolvasnom mire megtaláltam h miért nem megy a game..
van házigazda..tudja a dolgát..ha töröl joggal töröl...
dógozzá szabi...mert megérdemled :D -
#2588 Na de honnan tudhatnam, hogy volt-e 5 nappal es tobb szaz hozzaszolassal ezelott? En sem szoktam tobb oldalt visszaolvasni, es csak par napja kovetem nyomon a topikot. Pont a napokban vetette fel valaki, hogy miert kell leharapni annak a fejet, aki veletlenul betesz kepeket es ezzel duplikalja netan oket. Na mindegy, ha tenyleg voltak mar, akkor bocsi. Majd probalok jobban figyelni. -
#2587 bannerba nagy piros betükkel..thx :) -
Szabi1991 #2586 ezennel megkérek mindenkit, hogyha már volt egy kép,ki is "veséztük" , akkor NE tegyék be még 10x..
vagy ha betszik akkor törlöm is azonnal.. -
Szabi1991 #2578 -
#2577 Ez egy coupe!
Amúgy honnan a kép? -
#2576 -
Szabi1991 #2575 a Civic miatt tettem a képet :D -
#2574 jó csaj, bár kicsit szögletes :D de szép a hdr :) -
Szabi1991 #2573 -
#2572 eh, driftelni LFSben kell... -
#2571 upsz, a válasz az lett volna, hogy 2 nappal idősebb vagyok mityunál :D -
#2570 Szuper játék lesz :D Jobb lesz mint a carbon meg a most wanted szerintem. Jó benne a sebességérzet, ami a carbonban nem nagyon volt. És a drift sem tetszett annyira a carbonban, pedig szeretek driftelni :D
-
#2569 Jó kis vid. Lehet majd jókat repülni :D Végén volt pár crash. :D Amugy megoldották már azt , hogy az autók koszolódjanak? -
Szabi1991 #2568 új videó.. -
#2566 -
#2563 Miért MW szerintem jóra sikerült...
Carbon tűnt nagyon erőltetettnek....
U1-2 nekem egyeltalán nem jött be... -
#2562 Tudtommal a legtobb Skyline GT-R 2008, BMW M3 V8, stb. kaliberu autoknal ki-be kapcsolhato az ASR. De lehet, hogy meg az ABS is. Es a jatekben is elkepzelheto, hogy az eddig megszokottakkal ellentetben ki-be kapcsolhato lesz az ASR. -
#2561 + még annyit h szimesített arkád játék lett..
azt hittem az NFS u2 után már csak jobb lehet...de tévedtem...
-
#2560 a 2es videón látom h nem fogom leszedni mennyire is csorog a nyálam érte..(mert van benne bömös)
mikor nekimegy a falnak és utánna megint elindulna csak pörög a kerék..
hiába nyomok 1 250LE autónál bő gázt a kipörgésgátló megfog..így ha nem is fél óráig de 3-4mpig elképzelhető h forog a kerék..
és a 2008as GT-R Skyline3.8-literes ikerturbós V6 ami 0-60Mh/h-ra 4mp alatt megy..szvsz tuti van benne kipörgésgátló..
miértnem lehet NFS 3-4 vagy NFSU2 fizikával megáldani már ezt a csillivillicsúszszuperülnézekki grafikával ellátott maszlagot..
bocs ha belegázolok vki lelkébe..de a régi NFS "társadalom"-nak nem az volt a célja h pl ki a drift király..vagy milyen jó verdád van...
hanem az egymás közti versenyek versenyek...vagy hagyd le a rendőröket..bújj el előlük..azok voltak a nagy feelingek..
a Porsche NFSben még az iskola is tettszett :)
na mind1..sry a sóderért..de úgylátszik elvesztette értékét az NFS társadalom..
-
#2559 Sirály a banner!!!
Esik áll, csorog nyál! -
Mityu91 #2558 Nekem is:)91.11.17 -
#2557 házigazda...xD :D grat -
tzsoltika #2556 November 17. (szülinapom!) :D -
tmisi #2554 Ezt csak úgy mondtam, nem hír volt. :D -
#2553 Nembaj,akkor majd toljuk pro street-ben inkább,megvárjuk míg olcsó lesz a benya -
tmisi #2552 Megszorítások? Novemberben emelkedik a benzin ára.
Ja isteni a banner. XD -
#2551 hát de erre kiemlékszik már, mert én nem emlékeztem erre, azóta annyit változott a világ, meg a topik -
#2550 Van házigazda, hát lett új banner. Megszorítások is lesznek? XD
Amúgy kellett már. -
Szabi1991 #2549 betettem a képet a fejlécbe ami annyira tetszet nektek :) -
#2547 DX10-es effektekhez marpedig nem csak DX10-es videokartya, hanem Vista is kell. Ugyanis tudtommal XP alatt nincs DX10. De a ProStreet nem lesz DX10-es, Dx9.0c lesz. -
#2546 *van 1-2 szám ami elég jó -
#2545 Letöltöttem a pro street soundtrackjét és meghallgattam.. megmondom őszintén nem vok lenyűgözve,van 1-2 szám,de amúgy nem nagyon fog meg.. bár lehet játék alatt jó lesz,nem károgni akarok:) -
#2544 Szabit akarom főgórénak!!!! -
#2543 hajrá Szabi, Hajrá Szabi!! -
#2542 mivel hogy elméletben 2 éve csinálják, a carbonnal párhuzamban, így gyanítom hogy csak 9-es -
#2541 Konkrétan ekkor kérdezte meg, néhányan rászavaztak már korábban is, itt pedig te kívánsz neki sok sikert! :) -
#2540 ez így nem fair pléj volt :| Bár mindegy.. kivi leszek h milyen lesz -.- -
#2539 minden bizonnyal Dx9-en is mennek, sőt gyanítom az egészet az alatt írták! elég nagy pénzkiesés lenne EA-nak, mivel nincs túl sok embernek Dx10-es gépe szerintem!