14488
-
#2722 szerintem nov.5-6 körül jön a demó -
#2721 csinálnék bannert.ha valaki adna egy új pró sztrítes logo-t.htx. -
#2720 picit előbb szokott jönni, mint a full... Én nov 10 környékére tippelnék ;)
UI: Engem még mindig zavar, hogy nov 1. van a DD-s európai megjelenésénél... -
#2719 A "mielőtt bármit kérdeznél..." szöveget az üzenőablak hátterébe kéne írni. -
#2717 itt van nagyobban: http://lh5.google.com/shamil9/RuPa65OWsgI/AAAAAAAAAFY/ijyBt6MxH1Q/886_1189286958.jpg?imgmax=640
vagy ez is jó: http://pix.nofrag.com/3/5/3/da72dbbec4de6fc3aacb8b1ac4f01.jpg -
#2716 az animét is fordítva olvassák :D
ebből is lehetne talán vhogy :) -
RedRiot #2715 "az direkt oan :DD
Driftgépeken úgy csinálják :)"
Bazzz... :D De ennek mi értelme?
Amúgy már a PS2-n a GT4-ben is volt vmi Toyota driftgép ilyen fordított matricákkal, és ott is programhibának tudtam be. Gondoltam 700 kocsit nem lehet hiba nélkül lemodellezni... Perverz népség a japán (bondage, hentai, bukkake stb.), de hogy fordított vinylek... Pfuj :) -
RedRiot #2714 Nálam a GT Legends az etalon - azt sokan nyomják ilyen 30 éves öregemberek is mint én. :) Egy német szerveren van egy 61 éves versenyző is! :D -
#2713 Ebből kreálj egyet...
-
Szabi1991 #2712 meg még sokan mások is :DD
(pl. én is xD) -
#2711 bazz én is pont ugyanígy csináltam meg az Audit :D -
#2710 A mostani sokkal jobb :D A kocsi jobb benne, meg a bal oldali csaj :D -
#2709 Ma már nincs hozzá hangulatom.És a holnap+a hétvégén nem leszek gépközelbesajnos :( -
Szabi1991 #2708 alakitgass még rajta sztem ;) -
#2707 Az FPS-ekben szeretem az elethueket. Az autos-buszos-kamionos-okkal kapcsolatban azt irtam, hogy mindegyiket szeretem. Az arcade-osabbakat is es a szim-eket is (LFS, GTR, GTR2, stb.) -
#2706 Kössz!
De ebben Szabi dönt. -
#2705 Sztem mehetne bannernek -
Szabi1991 #2704 akkor már Live For Speed, R-Factor, Race 07...
ezekben van élethűség.. -
#2703 Az NFS-ből nem lehet csak úgy kinőni -
#2702 Hat en meg ugy vagyok vele, hogy pont az olyan game-ekbol nem tudok kinoni, amiben a jarganyok nyelik a benzint, kerozint. Odavagyok a Bus Driverert, varom a Bus Simulator 2008-at, szeretem az AA, PTTM, Convoy, Haulin-t (19 Wheels of Steel sorozat), bejonnek az NFS-ek, bejon a Juiced 1-2, stb. stb. Amibol kinottem, ugy erzem, azok az agyatlan, celtalan, hentelos FPS-ek, amikben semmi elethuseg nincsen: Bioshock, UT3, Call of Duty 4, Timeshift es a tobbi baromsag... mondjuk egy FPS van, amit varok, es az az Operation Flashpoint 2. Mivel az 1 az zsenialis es elethu katonai szimulator volt, es elek halok erte. -
#2701 Ezt én kreáltam.Esetleg tetszik valakinek?
-
Szabi1991 #2700 az direkt oan :DD
Driftgépeken úgy csinálják :)
pl.: Skyline , Skyline 2 , Silvia ,Skyline 3 -
RedRiot #2699 A fekete Evo jobb oldalán kicsit bénák a tükrözött logók :/ De baxxameg, csak várom ezt a játékot, pedig már megfogadtam hogy kinőttem az NFSből. :) -
#2698 jo ez a blueprint cask nincsen sok variácio :) -
#2697 Blueprint-el kéne egy bannert csinálni, nem?
Gyors egy példa:
-
#2695 Ha má a téma a "téma" :) akkor nem fordítanál a háttéren 180°-ot?mer így olyan hülyén néz ki.szerintem. -
Szabi1991 #2694 behalt a képfeltolo.hu és azon volt a téma háttere -
Dénes é #2693 nálam is van ilyen probléma és nem csak itt sg-n hanem más oldalaknál is jelentkezik és nagyon idegesítő -
#2692 Nem akarok beledumalni, csak szeretnem jelezni, hogy Angliabol netezek, angol IP-vel, es a topic frissitesenel nalam valami kepfeltoltes felhasznalonevet es jelszot ker az oldal. Eddig nem tette, a tegnapi napig minden rendben volt. Nalam van valami gaz, vagy masnal is jelentkezik ilyen gond? -
#2691 Jó néz ki az Evo. -
Szabi1991 #2690 új képek..
többi kép itt... -
#2689 Na, most nezem, hogy Szabi1991 ugyanezt linkelte.
No, akkor mejja kulpa meg minden, szorjatok ram kovet, assatok el. -
#2688 pl. csinálhatsz belőle háttérképet :D -
tzsoltika #2687 én nem tudtam! KÖSZI! -
#2686 Lehet, hogy mar szerepelt a topikban, es ezert is meg fogtok nyuzni, de aki nem latta, annak jol johet:
Need for Speed: ProStreet auto-tervezo web oldal:
http://www.ea.com/prostreet/cokezero.jsp?locale=de
Mindenki megtervezheti maganak a jovendobeli jarganyat, amivel jovo honapban repeszteni fog majd, kedvere alakitgathatja oda meg vissza, es le is mentheti, beallithatja desktop-nak, stb. stb. -
#2685 THX
Ez durva!!! -
Szabi1991 #2684 lol, és a játék mire jó szórakozáson kívül ? -
#2683 És ez mire is jó szórakozáson kívül? -
#2682 sok értelme nincs -
#2680 Ohh köszi csak tudod én kitoltam 3hét alatt a gamet...nem mindig gameltam:P és eléggé tetszett a carbon,de ez jobb lesz!Nekem az egzotikus tetszik...nemtudom miért..:D
OFF:Jó közösség alakult ki
ON: