14488
-
#3959 nem lesz szembetűnő változás ha feltolja 100-ra! nem tűnnek el a játék efektjei, textúrái, ha letoltja 80-ra ez a játék így néz ki, ha elmenti bmp-be akkor sem lesz jobb -
#3958 Lehet, hogy már volt: EA FTP cím... a demot majd innen lelehet tölteni
ma már kezdtek "rendezgetni" szóval lehet, hogy a napokban megkapjuk a demot, ha szerencsések vagyunk akkor még ma :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/ -
#3957 mé ez videó? sztem kép :) -
#3956 ACDsee 8 Pro. -
#3955 Amúgy meg szerintem nem kell aggódni, biztos, hogy grafikailag nem fogja alulmúlni az előző részeket. Szerintem inkább hajtsanak rá a hangulatra, változatosságra, mint hogy csili-vili grafikával szabályosan 2 kör után megunjuk a játékot. Legalább is szerintem. Meg tőlem lehet ilyen ronda, olyan ronda, nálam tök jó lenne ha legalább ilyen "csúnya" lenne. :) -
#3954 Hol van ez az ablakocska...
Én PrScrn-t szoktam nyomatni, majd paint-ba beillesztés, és mentés .jpg-be...és elég szép szokott lenni.
A .bmp-hez képest nem szoktam nagyon különbséget tapasztalni... -
#3953 Löhet -
#3952 Amikor ittkimenti a képet , szerintem nem lép be az optionsba hogy átálítsa 100%-ra. -
#3951 Háát a jpg sem csinál sok különbséget az eredetihez képest, és ez amúgyis faxa-n néz ki..
duplán azé kattanjon a képen mindenki, és akkor kinagyítja! -
Laceeka213 #3950 teee gyengeelméjűűűűűűűű hogy kamuzna már -
Laceeka213 #3949 F.A.Q.
Frequently Asked Question(s)
Gyakran Ismételt Kérdés(ek)
GY.I.K. -
#3948 " Büntet az izomverdám, mellyel végre sikerült lealáznom a többieket, és persze a Z3ro feliratú Subarum sem pihen a garázsban :)"
Lehet mégsem kamuzik? :D
-
#3947 Hát ezaz, .jpg be csinálja a képeket és azok alapból nem egészen tökéletesek -
#3946 Észrevehetnétek azt is , hogy amiket képeket kiment és feltölt ,azok nem 100% minőségűek , kb 80% vannak.
Szóval csak nyugalom. -
#3945 jahhhhhhhhh! Hogy ti ezen vitatkoztok.LOL...énmeg nemtok rájönni mien ponyva -
#3944 Úristen , van egyeltalán keréksérülés?
-
ntex #3943 Szerintem itt SG-n sokan azt sem tudják mi az a F.A.Q. -
#3942 De pont ez az. Előbb kérdez, mint hogy kinyissa a szemét és mondjuk látja ezt kiírva, hogy: "mielőtt kérdeznél, előtte olvasd el a faq-t. Rengeteg hasznos információt találsz benne". Talán lehet, hogy még benne is van a gépigény :) -
#3941 jaja nekem is ez jutott eszembe -
#3940 -
#3939 Kakukk végem van, azta kib*szott! LooooooooooooooooooooooooooL -
#3938 -
#3937 A géped igénye az áram, a FAQ-ba meg megtalálod a játékét. -
attila117 #3936 mi a gép igénye? -
Dénes é #3935 ohh bazz tényleg, de hülye vagyok -
#3934 Hát én is néztem egy darabig, amég lesett, hogy zászló! :DD
-
#3933 Bazzzzzzzzzzeg most jöttem rá hogy az nem ponyva hanem zászló...
Aztakib*szott!
LoL -
ricsa008 #3932 komoly lett a banner :D -
#3931 lol, bocs igazad van. foltos sokkal jobb szó! :D:D -
#3930 Tudom. És a fekete foltosra irtam a festést, a zöld fóliásra a ponyvát
LoL -
#3929 Ez a nagy kérdés! Ahogyan az előző részek. Hiányozni fog egy csomó dolog belőle és ocsmányul fog kinézni... -
#3928 nem a "ponyvás" képre irtam :D -
#3927 én sak azt furcsálom hogy szerencsés barátainknak milyen kis felbontásba megy a top kategoria aljába sorolhato configokkal akkor vajon hogy fog elfutni egy sm2 es 512 ramos gépen??? -
#3926 jó félreérthető képek de akkor is hülyén néznek ki -
#3925 Festés, illetve ponyva :D -
#3924 Sztem ez csak a festés! :P :D -
#3923 ez csuuf hé -
Szabi1991 #3922 zászló, ami a srác kezében van -
#3921 Érdekesen néz ki -
Dénes é #3920 mi azaz rsx oldalán vmi ponyva??