14488
prostreet
  • crazyclone
    asszem vágom hova tűntek a nagy forumozó tagok ...
  • DarkSector
    Még pénteken...ma csak 31. van!
    Még csak előfizetőknek.
  • Imremagdi
    nem, 2.0 karival is el fog indulni.

Remélhetőleg még holnap :lol
  • Djemba
    sm 3.0 kari kell neki?
  • SLICK
    na ezt én is elírtam 8ami melelsleg = (mellesleg :c
  • red bull
    Mondtam én hogy összefognak zavarodni az idetévedt forumozók a sok képtől xDDDDDD
  • Imremagdi
    mi ?? Hogyan?
  • red bull
    SOrry elirtam xDDD
  • SLICK
    A régebbi gépemen pl a Carbon 8ami melelsleg egy hokin optimalizált menyét game) sokkal szebben ment Vistán.. akkor Command and Conquer 3 tiberium wars. Igaz régebbi de a San Andreas is jobban ment nekem..
  • DarkSector
    Lehet, de akkor még nem a lóvé volt csak a fontos.
    Most veszel egy Vista-t....
    de mi a ráknak?
    DX9 és DX10 között annyi a különbség, hogy DX9-ben XP-n gyorsabb egy játék!
    Akkor minek vegyen..csak hogy szebb legyen a kezelőfelület, akkor leszedek egy Vista módot...!
    Más érv?
  • crazyclone
    mia talán xpt nem bill papiék hozták össze???
  • crazyclone
    egyetértek ... mi a gáz a ragozással??
  • DarkSector
    Meg mi az hogy VISTA-n sok játék jobban megy..?
    Ez baromság.
    Nem kell bedőlni Bill papinak.
  • Prince of Máté
    "Ezért is akarom megvenni Vistát"

Te normális vagy???
    Ingyen letöltöd warezról az összes féle verzióját.
    Sz*rláda Mikrófosnak egy forintot sem adnék.
    De te tudod, én a helyedben azt a pénzt okos dolgokra költeném -.-
  • DarkSector
    És melyik játékok ezek?
  • tommyg
    lesz az 3 is
  • SLICK
    szvsz van néhány játék (újabbak is) amik igen csak jobban mennek Vistán mint XP-n (saját teszt)
    Ezért is akarom megvenni Vistát, habár 2 év és jön a Vienna, ami végre már ütni is fog... ^^
    na de nem off.
  • Prince of Máté
    wtf?
    Yol ragzol!
  • tommyg
    menő volt az még 10 éve is
  • Pepsi Twist
    1.5MB kb 30 évvel ezelött volt "menő"
  • crazyclone
    ezt nem vágom én sokaknak többet sokaknak kevesebbet ad a vista szerintem egy jo driverrel többet kellene adjon
  • tommyg
  • Szabi1991
    huh akkor az én 1 gigám elég ?
    végülis több mint 1,5 mega -.-
  • Pepsi Twist
    "van pedig már szinte az összes nextgen játék igényelni fogja legalább az 1,5 MB-t RAMot"

!!!ILYEN NEXTGEN JÁTÉK NEKEM IS KELL!!!
  • Prince of Máté
    Nekem is volt Vistám az XP mellett, jó is volt, és minden driver volt rá ami kellett.
    Nem ezekkel volt a bajom, hanem hogy játszani elég nehéz volt rajta, mivel kb 10 fps-sel kevesebbet adott, és nem indult el minden játék.
  • tommyg
    Ki beszél a beta driverekről??? én azt mondom hogy sok balf**** felteszi a windows 98-as drivereit vistára aztán benyögik hogy szar, na ezeket nagyon utálom
  • red bull
    De xD. Amugy most hogy igy mondjátok akkor én is feldobnám egy ilyen külöm partíciós marhaságra xD
  • Bucser
    Talán ha lenne rá mindenhez rendes driver nem tennék fela beta drivereket...

BTW: nem látom be miért nem lehtett az XP-re kihozni a DX10-et... Rohadt lehúzós M$ azért...
  • crazyclone
    azér ugye nem harakszol meg ha egy külön particiora felteszek egy vistát is ??
  • tommyg
    Megvan a Vista normálisan csinálva megnyugodhatok, csak sok láma feltesz rá minden régi szar drivert programot, aztán csodálkozik hogy nem jó, ha március óta használom a legújabb programokkal talán 1x fagyott le eddig és a büdös életbe nem tennék már vissza XP-t.
    Mindig is mondtam nem a windows a szar, hanem aki nem tudja használni
  • red bull
    Akkor mondok neked valamit atomreaktor gyerek. Egy jó gépbe már 2 gb RAM kell és ha jól olvasom az aláírásodban akkor neked csak 1 van pedig már szinte az összes nextgen játék igényelni fogja legalább az 1,5 MB-t RAMot
  • red bull
    Sok játék meg ugyanigy meg nem szereti. Ha neked megéri 1 játékért feltenni a Vistát akkor good luck

Ui.: Meg lett mondva hogy a Vista még nincs normálisan megcsinálva ezért nem érdemes feltenni
  • Laceeka213
    nekem is csak a oprendszer a baj, pedig nem egy atomreaktor a gépem :D
  • crazyclone
    az viszont megint érdekes hogy szerencsés ujságiro barátainknak egy 8800 gts el nem megy maxon és sokan elég kis gépigénynel elég érdekes képeket linkelnek be a sistemrequirementsről azthiszem énis a demonak hiszek majd
  • kovecses
    Nem, nem igaz, nem mennek jobban vistán a játékok sőt...
  • crazyclone
    bazz ez nagyon lol nekemis az oprenszer miatt nem teljesiti a recommendedet amugy minden full ... szoval télleg igaz hogy vistán jobban mennek a gammák ez esetben fel kell tegyem ...
  • red bull
    Ez a kép emlékeztet pár hsz re xD.
  • Truck Driver001
    Nem..csak le akarják nyomni Paksot:]
  • Szabi1991
    a gépigényes képek mehettek volna az off topikba is -.-
  • Truck Driver001
    Komár Laci - Teknó diszkó
    [egypk tényleg jó a zene:D]