14488
-
#4439 asszem vágom hova tűntek a nagy forumozó tagok ... -
#4438 Még pénteken...ma csak 31. van!
Még csak előfizetőknek. -
#4437 nem, 2.0 karival is el fog indulni.
Remélhetőleg még holnap :lol -
Djemba #4436 sm 3.0 kari kell neki?
-
#4435 na ezt én is elírtam 8ami melelsleg = (mellesleg :c -
#4434 Mondtam én hogy összefognak zavarodni az idetévedt forumozók a sok képtől xDDDDDD -
#4433 mi ?? Hogyan? -
#4432 SOrry elirtam xDDD -
#4431 A régebbi gépemen pl a Carbon 8ami melelsleg egy hokin optimalizált menyét game) sokkal szebben ment Vistán.. akkor Command and Conquer 3 tiberium wars. Igaz régebbi de a San Andreas is jobban ment nekem.. -
#4430 Lehet, de akkor még nem a lóvé volt csak a fontos.
Most veszel egy Vista-t....
de mi a ráknak?
DX9 és DX10 között annyi a különbség, hogy DX9-ben XP-n gyorsabb egy játék!
Akkor minek vegyen..csak hogy szebb legyen a kezelőfelület, akkor leszedek egy Vista módot...!
Más érv? -
#4429 mia talán xpt nem bill papiék hozták össze??? -
#4428 egyetértek ... mi a gáz a ragozással?? -
#4427 Meg mi az hogy VISTA-n sok játék jobban megy..?
Ez baromság.
Nem kell bedőlni Bill papinak. -
#4426 "Ezért is akarom megvenni Vistát"
Te normális vagy???
Ingyen letöltöd warezról az összes féle verzióját.
Sz*rláda Mikrófosnak egy forintot sem adnék.
De te tudod, én a helyedben azt a pénzt okos dolgokra költeném -.- -
#4425 És melyik játékok ezek? -
#4424 lesz az 3 is -
#4423 szvsz van néhány játék (újabbak is) amik igen csak jobban mennek Vistán mint XP-n (saját teszt)
Ezért is akarom megvenni Vistát, habár 2 év és jön a Vienna, ami végre már ütni is fog... ^^
na de nem off. -
#4422 wtf?
Yol ragzol! -
#4421 menő volt az még 10 éve is -
#4420 1.5MB kb 30 évvel ezelött volt "menő" -
#4419 ezt nem vágom én sokaknak többet sokaknak kevesebbet ad a vista szerintem egy jo driverrel többet kellene adjon -
#4418 -
Szabi1991 #4417 huh akkor az én 1 gigám elég ?
végülis több mint 1,5 mega -.- -
#4416 "van pedig már szinte az összes nextgen játék igényelni fogja legalább az 1,5 MB-t RAMot"
!!!ILYEN NEXTGEN JÁTÉK NEKEM IS KELL!!! -
#4415 Nekem is volt Vistám az XP mellett, jó is volt, és minden driver volt rá ami kellett.
Nem ezekkel volt a bajom, hanem hogy játszani elég nehéz volt rajta, mivel kb 10 fps-sel kevesebbet adott, és nem indult el minden játék. -
#4414 Ki beszél a beta driverekről??? én azt mondom hogy sok balf**** felteszi a windows 98-as drivereit vistára aztán benyögik hogy szar, na ezeket nagyon utálom -
#4413 De xD. Amugy most hogy igy mondjátok akkor én is feldobnám egy ilyen külöm partíciós marhaságra xD -
#4412 Talán ha lenne rá mindenhez rendes driver nem tennék fela beta drivereket...
BTW: nem látom be miért nem lehtett az XP-re kihozni a DX10-et... Rohadt lehúzós M$ azért... -
#4411 azér ugye nem harakszol meg ha egy külön particiora felteszek egy vistát is ?? -
#4410 Megvan a Vista normálisan csinálva megnyugodhatok, csak sok láma feltesz rá minden régi szar drivert programot, aztán csodálkozik hogy nem jó, ha március óta használom a legújabb programokkal talán 1x fagyott le eddig és a büdös életbe nem tennék már vissza XP-t.
Mindig is mondtam nem a windows a szar, hanem aki nem tudja használni -
#4409 Akkor mondok neked valamit atomreaktor gyerek. Egy jó gépbe már 2 gb RAM kell és ha jól olvasom az aláírásodban akkor neked csak 1 van pedig már szinte az összes nextgen játék igényelni fogja legalább az 1,5 MB-t RAMot -
#4408 Sok játék meg ugyanigy meg nem szereti. Ha neked megéri 1 játékért feltenni a Vistát akkor good luck
Ui.: Meg lett mondva hogy a Vista még nincs normálisan megcsinálva ezért nem érdemes feltenni -
Laceeka213 #4407 nekem is csak a oprendszer a baj, pedig nem egy atomreaktor a gépem :D -
#4406 az viszont megint érdekes hogy szerencsés ujságiro barátainknak egy 8800 gts el nem megy maxon és sokan elég kis gépigénynel elég érdekes képeket linkelnek be a sistemrequirementsről azthiszem énis a demonak hiszek majd -
#4405 Nem, nem igaz, nem mennek jobban vistán a játékok sőt... -
#4404 bazz ez nagyon lol nekemis az oprenszer miatt nem teljesiti a recommendedet amugy minden full ... szoval télleg igaz hogy vistán jobban mennek a gammák ez esetben fel kell tegyem ... -
#4403 Ez a kép emlékeztet pár hsz re xD. -
#4402 Nem..csak le akarják nyomni Paksot:] -
Szabi1991 #4401 a gépigényes képek mehettek volna az off topikba is -.- -
#4400 Komár Laci - Teknó diszkó
[egypk tényleg jó a zene:D]