Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elekati
Hát ha kandurex szerint ennyire jó akkor ingencsak költök gépre!
P4 2.4es CPU-val Ati 9550 128-as VGA-val 780 mega rammal nem igen fog elindulgatni ugye?<#hehe>Ezt csak azért kérdezem mert szinte mind1ik játékra nagyobb gépigényt irnak!<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

DJ RUSH99
A pc-sek meg visszavágnak azzal,hogy már csak azért is warezolnak,ördögi kör..

E30 4ever

DJ Skyline
hát, mivel elég kemény a warezolás a PC-s játékok terén, ezért nem csodálom! bár egy demo még nem függ össze a warezzal, de ha valamivel vissza akarnának vágni, akkor ezzel simán megtehetik, hogy késõbb adják ki PC-re, vagy ki sem adják valami ürüggyel!

DarkSector
Tedd takarékra magadat..
Ha nem tetszik valami, akkor sajnállak..
Ha meg valamit rosszul mondtam, akkor javíts ki..
És ez meg nem észosztogatás..
Nem szóltam senkihez csak megjegyeztem, hogy leszarják a pc-s tábort.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fsgh
már csak az kell hogy gépen is ilyen jó legyen😊

(bár ha nem akkor lehet megvesem ps3-ra😛)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DJ Skyline
#2985, "nem, a prostreet -rõl"

DJ RUSH99
húzzák az emberek agyát<#falbav>

E30 4ever

jakewyler
akkor nem szóltam, de azt nem írtad milyen demo😊

DJ Skyline
ez már évek óta így megy, emlékszem az Underground 2 konzolos demoját nagyban tolták a fix.tv-s emberek, közben pc-re még sehol

DJ RUSH99
Váá mért nem ps2-re vagy pc-re adják ki elõször! mindig a 'csög xbox mert nekem nem az van😄

E30 4ever

Kandurex
igen, igen, persze, hogy xbox360!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DJ Skyline
IKSZBOKSZ gyerekek

VRSDM
meg lett elõtte beszélve, hogy xbox demo... pontosan kemény 11 hsz-el elõtted...

u dont have to listen anybody else but me

Kandurex
live -on kint van

DJ RUSH99
Ti most Xboxon toljátok a demo-t? MErt akkor azt írjátok,és talán nem seggfejez le titeket a fél fórum<#bdead>

E30 4ever

DJ RUSH99
Most miva? le vagyok maradva.. te most pro street demo-ról beszélsz? mégis honnan van meg?<#idiota>

E30 4ever

VRSDM
szánalmas vagy ember tudod-é :CCCCCCCCCCCCCC

examinee
Nemértem mért kell ezt bizonyítani.....

'Need for Speed ProStreet' (ALL) Demo on Xbox Live
Posted by Rainier on Tuesday, October 23 @ 06:00:29 PDT
Need for Speed ProStreet drives the series in a new direction with a ground-breaking Need for Speed experience where you�re thrust to compete head to head against the best street racers in a multitude of racing showdowns.

jakewyler
azért egy ingame képet csatolhatnál, mert haverom unokatesójának a haverja már 60%-ál tart 😊

examinee
Az a baj, nekem marha lassan jön. Gondolom töltik sokan😞

DJ Skyline
na, már csak egy 2007 szintû nextgen grafikának megfelelõ gépet adjanak mellé! 😊

Kandurex
Na meg is jöttem, az account nevem az aláírásban 😊

Nos, a szokásos dögös intró után egy amolyan asztfaltszerû menüben találjuk magunkat. 2 lehetõség, idõ futam és normál futam. (az idõben kör pálya, városi, a normál futamban egy sivatagos mappon nyomlunk) A zene és körítés szerintem megfelelõ...a grafika....nah a grafikától ágyba vizelésre készüljetek,...gyönyörûûûû!! Finom aprólékos kidolgozás, szép nagy felbontású texturák és persze a csodaszép járgányok ami izzé - porrá törnek 😄 elsõ körben 160kmh robbantottam totálra a fehér BMW -t 😄 ...aztán második körben is, harmadjára kormánnyal a kezemben és egy kerekkel célba értem 😄D szóval fog tetszeni, jó hangulat, dögös játékmenet 2007. szintû nextgen grafika...élmény játék!

engem levett a lábamról!

DJ Skyline
egy moderátor csak nem fogja etetni a népet

mi olyan nehéz azon h. elhidjétek h. kijött az x-boyos demo? pffff.........egybõl mindenki rakjál képet az accod nevéve lól ennyi...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

examinee
Juiced 2 demó már 1,5 hónapja megjelent- boxra. Hát jó nagy kaki lett.

broman191
Hajrá! Csak aztán jönni mesélni😉

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

jakewyler
ahham, majd tegyél nekünk akkor képet, sg-s account névvel 😊
thx

VRSDM
akkor meg live és doboz. értem értem :]

Kandurex
nem, a prostreet -rõl 😊 már lejött, csak még töltök pár cuccot, na mindjárt nekifekszek, egyébként az ismerõsök véleménye eddig: brutál grafika, törnek az autók, mint állat és fasza irányítás....na mindjárt meglesem

DJ RUSH99
1et értek😄 Azon kívül,hogy úgy kell megfejteni mit ír nemtudom mi értelme.. szanalom<#nezze>

E30 4ever

Köszi a kérdésed<#wave>

Nem tudom ki vagy, így az éteren át, de a Jagot ismerem 😛 Aha, mostanság nem nagyon találkozok vele, mivel már másik suliba járok...

www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!

mi van misikém hogy megy suli? jagoékkal bandázgatsz még?

Nem oly rég írtam egy ProStreet cikket, kérlek benneteket, hogy véleményezzétek azt 😊

URL: http://www.fmp1.net/hirek/?p=62

www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!

ne osszad már az észt itt minden szarságról, inkább menj és sírj a wc-n

Csabesz6
jajmár olyan bunkykácska vagy lávv písz<#gonosz1><#banplz>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

McW
Kösz az infót!!<#eljen>

Mess with the best, and die like the rest...

DarkSector
Cod3 nincs PC-re...
Area 51 (2007-et írunk, vagyis a 2.részrõl van szó) meg csak X360-ra van demo!
Ha ugy jobb, akkor Blacksite: Area 51.
És most meg X360-an elsõként megint!!!!

Ezt hablatyolom...Leszarják a pc-s frontot...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

VRSDM
call of duty 3 van, de cska konzolra
area 51 meg mittom hány éves már...
pro demo lesz, csak késöbb

mit hablatyolsz?

DarkSector
Elõször nincs Call of Duty 3..
Aztán nincs Area 51 demo...
Most nincs Pro demo...
Köszönjük neked EA...

VRSDM
yEeE fayin nfs.PS rulZ zsYÍÍrsa'g leXxX NaDoN rem. kurwaBIG warok lexnek sztem.

tonyr = <#bdead><#wilting>

tonyr
huzzátok le a pc-s demot, bár nemhiszem h olyan jo sayna 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

tonyr
a nagy ellenfélnek tartott juiced 2 kiba**ott nagyott bukett a demo alapján, hát nemigazán erre számitottam...
csak a pro street-ben ne csalodjunk, bár mindig szokta hozni azt amire szükség wan, má csak az lenne a jo ha online-ba is faya lenne, azt akko + kell wenni, azt tolni 1000el 😛
juiced 2 = <#bdead>

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

VRSDM
juiced2 demo-rol van szó...

broman191
Már lehúzható xbox live-ról...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
konzolra lehet kijött már

kovecses
ha demot már most, hogyan 😄

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

demo-t

DJ RUSH99
mit tolsz?<#kerdes>

E30 4ever

Kandurex
nemsokára tolom, majd mondok véleményt

Szerintetek jövõhéten lesz demó?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |