Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P4 2.4es CPU-val Ati 9550 128-as VGA-val 780 mega rammal nem igen fog elindulgatni ugye?<#hehe>#hehe>Ezt csak azért kérdezem mert szinte mind1ik játékra nagyobb gépigényt irnak!<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
Ha nem tetszik valami, akkor sajnállak..
Ha meg valamit rosszul mondtam, akkor javíts ki..
És ez meg nem észosztogatás..
Nem szóltam senkihez csak megjegyeztem, hogy leszarják a pc-s tábort.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(bár ha nem akkor lehet megvesem ps3-ra😛)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
E30 4ever
u dont have to listen anybody else but me
E30 4ever
E30 4ever
'Need for Speed ProStreet' (ALL) Demo on Xbox Live
Posted by Rainier on Tuesday, October 23 @ 06:00:29 PDT
Need for Speed ProStreet drives the series in a new direction with a ground-breaking Need for Speed experience where you�re thrust to compete head to head against the best street racers in a multitude of racing showdowns.
Nos, a szokásos dögös intró után egy amolyan asztfaltszerû menüben találjuk magunkat. 2 lehetõség, idõ futam és normál futam. (az idõben kör pálya, városi, a normál futamban egy sivatagos mappon nyomlunk) A zene és körítés szerintem megfelelõ...a grafika....nah a grafikától ágyba vizelésre készüljetek,...gyönyörûûûû!! Finom aprólékos kidolgozás, szép nagy felbontású texturák és persze a csodaszép járgányok ami izzé - porrá törnek 😄 elsõ körben 160kmh robbantottam totálra a fehér BMW -t 😄 ...aztán második körben is, harmadjára kormánnyal a kezemben és egy kerekkel célba értem 😄D szóval fog tetszeni, jó hangulat, dögös játékmenet 2007. szintû nextgen grafika...élmény játék!
engem levett a lábamról!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
E30 4ever
Nem tudom ki vagy, így az éteren át, de a Jagot ismerem 😛 Aha, mostanság nem nagyon találkozok vele, mivel már másik suliba járok...
www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!
URL: http://www.fmp1.net/hirek/?p=62
www.FMP1.net - havonta más főnyeremény, írj és nyerj!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Area 51 (2007-et írunk, vagyis a 2.részrõl van szó) meg csak X360-ra van demo!
Ha ugy jobb, akkor Blacksite: Area 51.
És most meg X360-an elsõként megint!!!!
Ezt hablatyolom...Leszarják a pc-s frontot...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
area 51 meg mittom hány éves már...
pro demo lesz, csak késöbb
mit hablatyolsz?
Aztán nincs Area 51 demo...
Most nincs Pro demo...
Köszönjük neked EA...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
csak a pro street-ben ne csalodjunk, bár mindig szokta hozni azt amire szükség wan, má csak az lenne a jo ha online-ba is faya lenne, azt akko + kell wenni, azt tolni 1000el 😛
juiced 2 = <#bdead>#bdead>
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |