Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Megane Trophy -t mondtál igaz? Pedig ez valójában 40%-ban nissan cucc, sõt a nismo talált benne még lóerõt, a renault a plusz lóvak nélkül elmehetett volna a sóhivatalba
Nissan egészen más kategória, remélem az is marad, de nem úgy néz ki.
A kedvencem Nissan R34 Skyline Nismo tuning.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ezzel nem megbántani akartalak, csak legalább egy esélyt adjunk nekik!
peace! <#vigyor4>#vigyor4>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ugyanmá..
Reanultról nekem is van véleményem..
piszok jó autókat csinál..
Clio
Megane Trophy
Megane Cabrio
Master
nekem ezek nagyon tetszenek..
Nissannál csak 2 ami tetszik..
az a 350Z
és a Navarra
NFSnél maradva a MW-t a Chevi cobalt SSel..majd az EVOval vittem végig.
kijött a Kalgon abban is EVOval toltam..igencsak eredményesen amíg nyitott volt az online.
most szvsz a Kalgon után ez a játék lesz az amit csak 1x fogok végigvinni..mert többet nem érdemel..
az NFS során a sok jó autót csak az utcsó versenyre kaptad meg..lásd UG1..(Nissan 350Z ahogy én hívtam: Az Erõgép)
vagy a MW ahol a BMWt kaptad az elején..meg a végén.
na mind1..hely még akad a vinyón..így felõllem jöhet de hosszúéletû úgysem lesz.
bárcsak lehetne motort cserélni a kocsikban..
pl. a corollába , a silviába, meg a 67'-es mustangba tennék skyline motort <#beka2>#beka2>
u dont have to listen anybody else but me
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Régen az NFS Porshe unleashedbe még élmény volt kormánnyal vezetni.
Kormány vs. billentyûzet vitához ajánlom énis a GTR2-t vagy az ingyenes BMW M3 Challange játékot.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
r33 és r34 szebb.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Jó ez így szerintem
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

LÁtom legalább nekik van eszük , hogy nem a hülye pálya kinézetére hajtanak , mint pl a Juiced 2-ben
attól h nagyobb lesz..még szebb nem..
maga ahogy kinéz az autó..
hát szvsz a nissannak felkéne venni pár VTs PS munkást..
u dont have to listen anybody else but me

a GTR2höz némi autószerelési tudomány is kell..meg persze türelem..
1-1 setup elkészítése 2-3órát is igénybe vehet..
vagy ha jóljársz neten találsz egész jót..és csak magadhoz kell állítani a váltót és a kormányt..akkor 10perc is elég.
NFSbe GTbe ez kimaradt.
tény és aló h vannak PRO és KONTRA dolgok az autós játékok világában..de ezen ne lovagoljunk
.
Monza,este,szakadó esõ xD
úgy nehéz volt írányitani 😊
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!