Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
ÕÕÕ tudnál dobni egy linket?

evo-x

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Csak hogy tisztába teygük a dolgokat.

Megane Trophy -t mondtál igaz? Pedig ez valójában 40%-ban nissan cucc, sõt a nismo talált benne még lóerõt, a renault a plusz lóvak nélkül elmehetett volna a sóhivatalba

pedig én már láttam videoba X-est

kovecses
Utálom a rönó .

Nissan egészen más kategória, remélem az is marad, de nem úgy néz ki.

A kedvencem Nissan R34 Skyline Nismo tuning.

kovecses
Én még eddig avideókon csak 9es evót láttam sõt a bannerban lévõ sem 10es...

Jaja szegény gyerek elég pesszimista mer hogy RÖNÓ<#awink><#banplz>

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Tomsteel
szerintem az ilyen tipusú ember(ek)nek nem érdemes játékot fejleszteni, legalább egy órát játszál vele(majd ha kijön) és utána mondj ilyeneket, hogy neked ez tulajdonképpen csak a töredezettségmentesítést fogja lassítani. Mindenkinek vannak kétségei a játékkal kapcsolatban, ahogy ez mindennel lenni szokott, ami új, és egyenlõre ismeretlen.
Ezzel nem megbántani akartalak, csak legalább egy esélyt adjunk nekik!
peace! <#vigyor4>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Én biztos többször végig fogom tolni hisz ott lesz legkedveltebb drift autom a SILVIA az 10-es EVO se lesz roszz MEg a AMCSI IZOMGÉP GTO nagyon oda fog b***ni

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

ugy ugy mint a TOKYO DRIFT-be a jó öreg mustangaba Nissan motor bugott (jó is volt)

SimaSuna
de most õszintén..szted a Rönó saját nevével fogja ellátni a Nissan dolgokat?..
ugyanmá..

Reanultról nekem is van véleményem..
piszok jó autókat csinál..

Clio
Megane Trophy
Megane Cabrio
Master
nekem ezek nagyon tetszenek..
Nissannál csak 2 ami tetszik..
az a 350Z
és a Navarra

NFSnél maradva a MW-t a Chevi cobalt SSel..majd az EVOval vittem végig.
kijött a Kalgon abban is EVOval toltam..igencsak eredményesen amíg nyitott volt az online.

most szvsz a Kalgon után ez a játék lesz az amit csak 1x fogok végigvinni..mert többet nem érdemel..

az NFS során a sok jó autót csak az utcsó versenyre kaptad meg..lásd UG1..(Nissan 350Z ahogy én hívtam: Az Erõgép)
vagy a MW ahol a BMWt kaptad az elején..meg a végén.
na mind1..hely még akad a vinyón..így felõllem jöhet de hosszúéletû úgysem lesz.

nekem tetszik <#pardon1>

bárcsak lehetne motort cserélni a kocsikban..

pl. a corollába , a silviába, meg a 67'-es mustangba tennék skyline motort <#beka2>

SimaSuna
én nem a grafról beszélek a jóistenke áldjon meg..hanem az AUTÓRÓL.
kovecses
😄

VRSDM
mi? hogy útfekvést modellezzenek nfs-be? meg végsebességet? szerinted itt van bármi hasonló közös szál a valósággal? dehogy van...

u dont have to listen anybody else but me

Tomsteel
júj de jó, én eddig meg voltam gyõzõdve, hogy csak a prototipus lesz benne, és most látom, hogy ez bizony már R-35...az bizti, hogy van egy tekintélye...brutális jószág...és van egy olyan érzésem, hogy nissan dominancia lesz a garázsomban<#ravasz1>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Ez mekkora lol... ez a nissan prototype van az xbox-os demoban, és a bmw sokkal jobban megy nála 😄 full gázzal toltam, és mindig beelõzött a bmw... (amíg a falnak nem toltam xD )

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

nah de hogy a silviát is lealázza :S

kovecses
amugy kajakra nem tetszik hogy olyan autókat akarnak benne lemodellezni amik zsir újak, alig van róluk mûszaki paraméter, nem lehet tudni a pontos végsebességét, útfekvés stb. Persze tutira úgy csinálják majd meg hogy minden autót verjen, pedig lehet egy rx-7-et elkenném a pofáját, na mindegy. Amugy nem szép ez az új nissan, sõt a Nissan minõségre megindult alejtõn mióta megvette a renault...

szegény hacsi, esélye sincs 😞

kovecses
Pont ezt akartam mondani 😄 lol

új videó

sunának ajánlom -.-

jogos. hogy lehet egy matricát fejmagasságba rakni????? 😛P

-.-

Barney Tech
Ha ilyen törés mód lessz benne , és lessz szimulátor mód is ,akkor nagyon klafa játéknak igérkezik.

BaLeeX
Azzal én tisztába vagyok, hogy az eddigi NFS-eknek szar volt a kormány kezelése és billentyûzettel jobb volt vezetni ezt nem is vitattam. Csak arra vagyok kíváncsi ez változik-e ha már szimulátorszerûnek ígérik.

Régen az NFS Porshe unleashedbe még élmény volt kormánnyal vezetni.

Kormány vs. billentyûzet vitához ajánlom énis a GTR2-t vagy az ingyenes BMW M3 Challange játékot.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Csabesz6
hátjah
r33 és r34 szebb.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DarkSector
Én ez miatt érzem magam nyugodtnak...
Jó ez így szerintem

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen mi is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Juiced 2 egy szar.

Katun
Az autóra gondolt Szabi <#bee1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

DarkSector
Miért szerinted ez csúnya?

Barney Tech
Nemrossz!
LÁtom legalább nekik van eszük , hogy nem a hülye pálya kinézetére hajtanak , mint pl a Juiced 2-ben

látszik hogy nem vágjátok mire mondta

<#wow1> szeretném ha ien ronda graffon menne nállam <#vigyor3>

SimaSuna
feleslegesen kattintok rá..
attól h nagyobb lesz..még szebb nem..
maga ahogy kinéz az autó..
hát szvsz a nissannak felkéne venni pár VTs PS munkást..
VRSDM
szvsz túl tiszta, sokkal több törés kéne rá. nem pedig ív... aztán arra fele biztos jobban tudják.

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Kattints 2-õt a képre...

SimaSuna
szvsz bûnronda :C

SimaSuna
valszeg azért nemtudtad úton tartani me nem volt setupod..
a GTR2höz némi autószerelési tudomány is kell..meg persze türelem..
1-1 setup elkészítése 2-3órát is igénybe vehet..
vagy ha jóljársz neten találsz egész jót..és csak magadhoz kell állítani a váltót és a kormányt..akkor 10perc is elég.

NFSbe GTbe ez kimaradt.

tény és aló h vannak PRO és KONTRA dolgok az autós játékok világában..de ezen ne lovagoljunk

.
én 1x mentem vele 😄D

Monza,este,szakadó esõ xD
úgy nehéz volt írányitani 😊

kovecses
csak poén volt

bepe79
Nem lebuktam, hanem nem vagyok annyira otthon a Ferrarik szamozasaban. Ettol meg jatszottam a GTR2-vel, csak eppen az 575-el toltam.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
575, vagy 375, a fene se tudja mar a szamot. Ha nem 375, akkor 575-el mentem. A lenyeg az, hogy mentem. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

én a saleen s7-el megyek mindig, nem is nehéz irányitani (legalábbis nekem 😊)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

kovecses
Valaki lebukott 😄DDDDDDDDDDDDD

SimaSuna
375..hmm..575 még talán.. xD
kovecses
OK, téma lezárva, de szerintem nyugodtan csinálhatnánk bármilyen szimulátorral tesztet és tutira a billentyûzetre gyorsabban reagálna az autó mint a kormányra.

kovecses
😉