Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
A WV +a Ford a legfaxább<#nyes>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kovecses
Az piros Evo a tiéd ott a sarokban.
Ezt meg hogy érted?
Mostantól engem képviselsz, nem hagyhatom hogy egy Hyundai-al lógj!

Fast and Furious, megnéztem az egész trilógiát!
Gyönyörû nõk és gyönyörû kocsik!
Mi más kéne egy férfinek?

Most már jöhet a Pro Street és az Evo X. !

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

NAGYON FASZÁK A KÉPEK!!!!!nEMSOKÁRA TELJES GAME!!!
nINCS IS MESSZE AZ A 14.E:dxd
DJ RUSH99
Egyre keményebbek a képek,látszik,hogy közeleg a megjelenés<#ravasz1>

E30 4ever

Na a fordbuzi haverom asszem agyonfog csöpögni ha megtudja hogy cosworth van a játékban😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kuci06
Zondával driftelni...? Az érdekes 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

John Cena
csodálatos a mustang csak a szinezéése nem teccik!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Beast Machine
az a Shelby GT500-as nem rossz, de ha fekete alapon lennének a piros csíkok( plusz valami sötétebb árnyalatban), és nem fordítva, akkor jobb lenne!

...vágod?

SötétBarom
Cossworth!!! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Smicy2
😊

Charade GTti

kovecses
Jó képek

thx

Synit HUN
Hát így még nem láttam Zonda-t.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

lesz benne svt cobra mustang 😊
pagani zondával versenyezni 😄
camaro atom

dragon11
Nyugivan...nem tetszik van más topik^^...😊

dragon11
Mondjuk ...ez off de elkell mondanom...kocsi nem kéne..relatív meglátás...DE!A nõ ott van ok...csinsz vele amit akarsz(18+nem érdekes^^)aztán?mivan?nem fog járni veled stb..mert ha k****..^^akkor?Mész vissza a mindennapi életedbe az autó nélkül...relatív..😊 akkor már mindkettõ nem?😊)

VRSDM
bocs-warn-bocs :]
viccet félretéve, a mw-t vártam, a carbon totálleszartam ez most újra tetszetõs. tudom mit kapok, nem is számítok többre, így csak jó élmények érhetnek, ha 1hétig ha 1napig de élvezkedek majd rajta és ez a lényeg.

u dont have to listen anybody else but me

kovecses
Igazad van, bocsesz, csak ahogyan olvastam, úgy etszettek a hozzászólások és muszáj volt közzé tennem.

Bocs.

SimaSuna
jólettvolna mindezt 1 hszben összehozni -.-
kovecses
jaja

crazyclone
na én mondtam hogy lesznek külömbözõ irányitási módok ...

kovecses
6. Need for Speed: Pro Street

Látom a Crysis demo miatt ami nem is jön ki ma mert olyan rohadt rendes az EA kihalt a topic rendesen...

kovecses
Én nem bánnám ha 1gb...

hm az Xbox demo 655.19 MB remélem a pc se lesz sokkal több 😄
kovecses
Bizony én is! Juhé!

kovecses
"Ha a teljes verzió is ennyire meggyõzõ lesz, bátran számíthattok egy 9 ponton felüli értékelésre!"

kovecses
"A játék arcade maradt, de nem olyan kirívóan, mint eddig, mondhatni megtalálva a tökéletes egyensúlyt az élvezhetõség, a realizmus, és az önfeledt szórakozás között."

kovecses
"A Pro Street várakozáson felül teljesített, valósággal lehengerelt minket, az eddigi faltól-falig pattogó autók korszakának vége, a Need for Speed végre megkomolyodott."

Synit HUN
Ezeken lepõdtem meg énis. És kaptam némi reményt.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kovecses
"Nem semmi tehát a játékélmény, az új NFS – ha szabad ilyet mondani – fantasztikus lett."

kovecses
"A sebességérzetet nagyon eltalálták a készítõk, a külsõ „parakamera” nem egy helyben áll, hanem nagy sebességnél lemarad az autótól, és úgy dobálja magát, mintha egy száguldó közvetítõ kocsin lenne."

kovecses
"Nem szeretem fényezni a Need for Speed-et, mert az utóbbi években gyakorlatilag csak a nevébõl élt, de most tényleg kitettek magukért a készítõk."

kovecses
"Nyugi, nem fizetett le minket az Electronic Arts, még egy PR mondatot se adott a szánkba, egyszerûen most tényleg ennyire odavagyunk a játékért."

Csabesz6
<#gonosz1>komolyan mondom én ide akkor nézek be ha röhögni kell.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

otrosinka
használj emulatort.............elég xar, de fut 😊
a cimbi nyomatja , de szedi szét a gépet, nincs elég proc stb......

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

otrosinka
valaki skenelje már be ezt az ujságot nekem léccííííí 😊
köcce

http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."

DJ RUSH99
Tééélleg? Köszi,hogy szólsz😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Psszt! Titok! Nincs Xboxom! Ja és Kijött a demo kb 1 hete😊

E30 4ever

Demá! Torrenten is fenn van. 😄

Synit HUN
Nemá!

X-box tulajok örülhetnek ugyanis kint van a demo!

DJ RUSH99
Ha eddíg kibírtuk mostmár a hátralévõ idõt féllábon is😊

E30 4ever

Synit HUN
Végülis a demotesztben az is áll hogy "A roncsolódás állítólag még ennél is jobb lesz"
Meg mégis lesz szigszalagos javítás?
Igazából nagyon kiváncsivá tettek ezzel a játékkal.

DJ RUSH99
Na de ne szóljuk le ennyire õket.. lehet a végleges,boltokban vehetõ verzióban már szépen meg lesz ez is csinálva😊 Elég amatõr hiba lenne egy teljes törésmodell mellett 1 ilyet kihagyni.. bár a lustaság és a pénz nagy úr😊

E30 4ever

Barney Tech
Éppen akartam irni 😄

Synit HUN
Úgy látszik nem. 😄 Ez lehet a: "tökéletes egyensúly az élvezhetõség, a realizmus, és az önfeledt szórakozás között"
😄

DJ RUSH99
És attól nem kopik meg horpad a tetõ?😛

E30 4ever

Synit HUN
Nyugi! Be van csövezve minden verda. 😄

DJ RUSH99
Ez tényleg elég lol,nem gondoltam,hogy végre csinálnak törésmodellt ezt meg ,,kifelejtik,,

E30 4ever