14488
-
#5869 engem azért annyira nem húzott fel.. nyugisan vártam a demo-t -
#5868 EA tanult a hibáiból (remélem)!
Crysis után már nem mer bohóckodni. -
#5867 persze. te úgyis minddenhol, mindig mindent tudsz. 11:59:48.99 mulva aszondod hogy mindenhol ott lesz?
holnap jó lesz az idő vagy borús? -
#5866 höhö:) pl torrenteken tuti fent lesz -
#5865 Ez csak egy játék, és ha egy internetcaffe-ban ülne az itt jelenlevő összes User, akkor szétverték volna egymás fejét? Ez azért durva!
:::SRY::: -
#5864 Lool.
THX -
#5863 itt akkor fog vér folyni, hogy ha nem küldi el végre anyuci a sok kocka vérpistikét csicsikázni... -
#5862 Persze hogy faxa lesz.
Figyeljétek meg, hogy......:
ÉN mondom.... LEGKÉSŐBB holnap DÉLBEN... már mindenhol fent lesz, és csak az nem fogja maxon szedni, aki nem akarja...
Visszaszámlálás indul!
11:59:59.99 -
#5861 senkinek sem jött le még?Senki sem talált még másik oldalt?
-
#5860 én is ezt mondtam:D:D:D akárhova néztem pro street fórumban,mindenhol a ,,jöjjönademó vicsorgósfej,, ment:DDDD -
#5859 lassan,de jön... -
#5858 2 óra alatt 600 hsz, ez azért nem gyenge, és egy szar kis demo miatt!
Itt vér fog folyni, ha nem jön ki időbe a Full Version!
Vazzeg... -
#5857 délután nem vágtad fel az ereidet, hogy bezárták a topicot?
ha nem, akkor holnap reggelig is kibirod. -
#5856 Jó8 bb neked..:D -
Dodo55 #5855 Engem no such file-al ledob az összes mirror. Magyarul azt mondják, hogy nincs is ilyen fájl. Nektek továbbra is jön? -
#5854 sztem holnap reggel már minden fasza lesz,bár remélem addigra nekem le is jön.. mind1 a lényeg,hogy tölti,ne elégedetlenkedjünk:) -
#5853 gondold el a világon hányan töltik, Kínai letöltök szerintem lazán vannak annyian mint Magyarország lakossága! :D 2005-ös adat szerint 1 315 884 000 fő kína lakosainak száma, ebből 10 millió igazán nem sok :DDD
mondjuk nem ismerem a kínai adatokat, hány gép jut egy családra, ha egyátalán jut, ez csak egy feltevés, de nincs kizárva, hogy közel állok hozzá -
#5852 Az EA mostanában olyan mint a Mirrorjai.
Dögledezik.
Ez is már valami, hogy nem tólták el a demo-t.
Meg ugye gondolom ehhez idő kell, hogy helyrehozzák a mirror-okat... de én ehhez nem értek.
Na cső. -
#5851 téged kéne bezárni valahova -
tzsoltika #5850 nemjó, fék -
Laceeka213 #5849 slick töröld ki a HSZ-üket ha nem tetszik -
#5848 totyikot be kőne zárni holnap reggelig! -
#5847 ha nem érdekel akkor távozz:) -
#5846 Jó töltögetést mindenkinek.
Holnapra dobjatok ftp linkeket.
tagok és saját nevemben is megköszönném. -
#5845 Mi ez??HELP PLZ... sikerül fel connectingolni..free download meneggerrel tölteném és a letöltés piros lesz azaz...nem indul el próbáltam volna elindítani de áll semmi vissza pirosra help plz.. -
#5844 Ki a tökömet érdekli hol jártok letöltésben, fejezzétek már be a sok marhaságot :| -
tzsoltika #5843 -
#5842 jó neked.. kérdés,hogy te honnan töltöd? -
#5841 De nem értem miért olyan balfaszok hogy nem tudják megcsinálni hogy menjen az összes mirror...^^1megy gratulálok EA.. -
#5840 Akkor tedd össze mindkét kezedet. -
#5839 és te? Hálózati helyek / PS folder (Electronic Arts)? -
#5838 És te honnan?
-
#5837 Igaz, de az ftp-s Demo az zip ez meg ISO.
Fene tudja.
De piratebay..az valóban necces sokszor, főleg hogy dögledeznek a szerverek.
-
#5836 Nálam szépen jön, de lassú a feltöltésem :( Ha meg torrentre rakom, akkor mindenki ráugrik és soha nem fog felmenni... -
#5835 gozom nincs honnan toltitekl le hogy annyira lassu a letoltes nekek, de nallam 700 kbps (nem bit!)al jon a letoltes. -
#5834 Háát azé 700 fölött kéne lenni szerintem, de bár az iSO -
#5833 795,48 MB a demo -
#5832 Én nem is értem a többieket, hogy mire számítottak, mikor....a cod4, crysis és még sorolhatnám, hány új demo-nál haltak a szerverek.
Ez várható volt egy NFS esetében.!
Emlékeim szerint a Carbon-t is mintha Gamestar 2 linkről adagolta volna régebben.
Pár nap alatt 1400-en szedték le csak a GS 2 linkjéről. -
#5831 vót már rá példa -
Newfronter #5830 FAKE!