Need for Speed: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól mutatna a Crysis mellett.
<#wink>#wink>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az lessz a kedvenc verdám 😊
Biztos megfogom venni az tuti.
Lessz benne multiplayer?
+ Fõ a változatosság<#nyes>#nyes>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
TDU:[HUN]dudutech
K: És akkor szabad kószálás (Free Roam) se lesz a NFS Pro Street-ben ?
V: Nem, de rengeteg más kárpótol miatta..
ami meg nem, az videókból van 😊
lesz benne szabad kóborlás és rendõrök???
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Egyébként tényleg nyugi emberek,nem kell nekiesni mindenkinek.. szépen kiírni a bannerbe,hogy nem,még nem jelent meg a game,és nem,nem tudjuk mikor jelenik meg,aztán nem lesznek viták<#nezze>#nezze>
E30 4ever
Teljesen igazad van!
Csak bizalatlan vagyok a faq frissítésével kapcsolatban is, de most már akkor nem kérdezek.
A FAQ-ban nov 14 van írva , akkor meg felesleges mekérdezni ,hogy megjelent-e már , mivel mi is abban a tudatban vagyunk ,hogy nov 14-én jelenik meg a játék.
TErmészetesen a FAQ folyamatosan frissül , és ha meg is lenne jelenve a játék , nem lenne ilyen pangás.
Mindezektõl függetlenül nem hinném, hogy szentírás ami a faq-ban le van írva!
Vagy az?
Olyan okosak és tájékozottak a fórumozók, csak azt nem tudom akkor minek fórum?
Elsõsorban a lényege az lenne szerintem, hogy mindenki megossza a másikkal azt az információt mely birtokában van, nem pedig fikázza azt amiért nincs ideje olvasgatni órákig.
30-35 évesen pedig -normális esetben- nem fér bele az értékrendbe, hogy folyamatosan nyomon kövesse egy játék megjelenésének idõpontját az ember.
Tudok olvasni, viszont jelzem a faq-ban nov.14 van azt hiszem, a gamestaron nov7.
Nem a hasamra ütöttem, mert máshol volt róla szó, csak én sem hiszem, hogy ennyivel elõbb fellelhetõ ezért kérdeztem
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
xD hehe 😄 megkaptam
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?