Need for Speed: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bepe79
Nyugodtan valaszolj neki, hogy zerocool won `t share his copy via internet so get the fuck outta` here. Az nem fer a fejukbe ilyenkor, hogy aki ido elott felrakja a netre, az ugyis lebukik, es vagy az allasaval, vagy a hirnevevel jatszik. Na mindegy, majd felnonek es rajonnek.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Nemcsak a GS-es srac a kivetelezett. Altalaban az ujsagiroknak egy bizonyos kore es a jatekkal foglalkozo lapok szerkesztoi kapnak ugynevezett ujsagiroi peldanyt a jatekbol mar a megjelenes elott. Tehat a full game-et megkapjak DVD-n, mielott megjelenne, hogy velemenyt nyilvanithassanak rola (gondolom csak szolidan, korlatozottan). Az mondjuk engem is erdekelne, hogy mennyire van mondjuk ilyenkor pl. zerocool-nak a keze megkotve, es meddig mehet el a kepek es videok kozlese teren. Na mindegy, ez az o titkuk marad.

Suzuki Swift GL 1.3

lololol
vegyél vissza

naja 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Adóm 1%-val támogatnám😊)))))))

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kb 😄😄😄😄

Asus Blitz Formula SE | Intel Core 2 Duo E7400 2.8Ghz @ 3.5Ghz | WD Caviar Blue 500GB | nvidia GeForce GTX 550Ti (1GB) | 4X1 GB Geil DDR2 RAM | LG DVD-RW | Logitech S510 Cordless Desktop |

DJ Skyline
megoszthatja végülis, csak szerintem ahogy feltette, utánna keresheti is az önéletrajzát, meg mmehet is fel az express.hu-ra! 😄

Ehhehehe...Nforce fórumon nagy hangzavart keltett a gamestaros cikk,siránkoznak valakiért aki tud magyarul és jól lefordítja nekik mi van...Meg valami hülye azt írta szépangolul hogy: ha megvan neki ménem osztja meg a neten??? 😊))))

Tigristank
Lehet, hogy az NFS visszanyeri tekintélyét? 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

én meg már kezdek megvakulni a fekete billentyûzetem mellett és betüket téveszteni...😊

Na warezölkök,ha a vikkíróknak kiküldték a moyteszt akko sztem pár nap és warez...😊
Ha télleg komoly lesz ez a rész,asszem az nfs 1 és a porsche után ez lesz a következõ amit eredetibe beújítok már csak a multi miatt is..😊

baszki offkorz! 😄
látom megint alkottál <#eljen>
nagyon jó lett a banner 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

ocskoszilard
amikor azt írtam nem lehet jobb a banner, tévedtem...

kovecses
"Meghalt az NFS - éljen az NFS"! Ez kész: teljesen más, mint eddig bármikor, sokkal trendibb, pergõsebb, asse tudom hova nézzek. Nagyon ott van!

Szóval fergeteges a cucc! A kocsikat NEHÉZ IRÁNYÍTANI, VÉGRE!!!! Nagyobb súly, nem annyira buta speed feeling.

Szerintem a játék fílingje piszokul ott van. Érdemes mindjárt az elején kipróbálni a leggyengébb módban, és utána szép fokozatosan keményíteni. Ezek a szintek azt állítják, hogy mennyi assist legyen bekapcsolva. King szinten már eléggé szimulátoros, tény, hogy nem egy GTR, de nem is eza pláne. Szerintem jóval hosszabb lesz, mint az eddigi NFS-ek, hiszen már elég régóta tolom és kb. sehol nem tartok 😊 Ja, és akkor persze még ott van az online mód is, ami piszok komoly!!! Ennyi lehetõség egy játékban... ez beteg!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

TothLaci
Elõször majdnem mondtam valamit írigységembe, de végül is el kezdtem mosolyogni! 😄

De ha már GS Hungary-s szaga van, negatív kritikát ne várjatok tõlük, sõt, mivel tényleg fejlõdött a játék, nagyon pozitív leírást fogtok olvasni GS Online-n, vagy az GS újságban.

Igen, ez már egy új generáció. Új NFS. De nem tetszenek a kamera állások, és hiányolom a belsõ nézetet. Jó, azért van pár dolog, amit szerintem már rég meg kellett volna valósítani, de oké, reménykedjünk abban, hogy NFS: Pro Street jobb lesz.
héééé ember az UG?????? ezt nem hiszem el......az UG ' re gondolsz????? mindenki lehülyézett mikor pont így kijelentettem h. annak volt a legjobb feelinge azóta a rész óta szeretem az nfs eket, csak az a baj h. azután már egyre szarabb lett, nem irigyelem õt igazából már annyira nem érdekel az nfs széria, carbon után hiába akarom nehéz újra elhinni minden igéretet az EA-tól, évrõl éveraz megy h. "most nagyon jó lesz most ezt rakunk bele most azt rakunk bele most így megy az autó most úgy tudsz tuningolni" FASZT!! kijön a játék és ugyanaz az összecsapott v.mi mint az elõzõ évben esetleg más menü és szarabb zenék, na mind1 elvileg ez most ÚJ lesz és utoljára még megpróbálok hinni nekik, ha meg nem jön össze kaor is megér egy 200 ft-s sms-t vagy nem?! <#eplus2><#ravasz1><#idiota>

gabi89
A nagy újságoknál dolgozok mindig hamarabb kapják meg a játékokat de most mit kell azért irigyelni õket.Amúgy ha ilyen lesz a graf mint amit Zercool mutat akkor pápá EA már megint.Videókban nagy szép életbe meg randa....Max a hangulat lesz jó de azt meg már régóta nem tudja összehozni az EA.Legutolsó NFS aminek igazán volt hangulata az az UG volt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

crazyclone
lemegyek az oldal feléig ... olvasgatom ... meglátok egy linket ... megnezemm ... utanna semmi comment rola akkor minek mennyek vissza???
mind1 énvok a lol ...

ez a gs es srác mindig kap v.mit elõre az új nfs-bõl emlékszem mikor tavaly a carbont annyira vártam h. idegességemben írtam egy szép összetett szót (rohadt durva kifejezést) erre a kedves emberre és kaptam is élrte büntipontot, mostmár annyira nem is izgat az nfs meg a büntipont sem hiányzik, élvezze csak 😄

onnan hogy kéne olvasni nem csak bejönni és benyögni

DJ Skyline
hogy kb ugyanez menne abban a topikban is mint itt! 30% on topic, többi 70% fröcsögés! :| szerintem felesleges még egy topik ennek! elég ha itt van / lesz káosz!

LeWyTy
Ezt most nemegészen értem<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DJ Skyline
akkor most lesz egy Need for Speed: Pro Street v2.0 addig? <#idiota>

LeWyTy
Ha aztmondjátok nincs értelme még aNeed For Speed Pro Street Garage-nek... De addig ott is összejön a 2000Hsz. és lehet banner,házigazda...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

elekati
issszonyat a banner<#eljen><#eljen><#eljen>
http://www.gamestar.hu/vrrrmmm-vrrrmmm-pro-striiiiiiiiiit.html
uj képek uj infok <#vigyor2>

offkorz
thx. ^^

grat! Nagyon jó lett 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DJ Skyline
ha csak annyi lenne kiírva minden féle körítés nélkül, hogy F.A.Q., arra se kattintana senki

Neeeeeee...megint tolták a megjwelenés...23.ara!neeeee
red bull
Jah igen, csak aztán meg sír hogy nem találja hol a FAQ mert összekeveredett (de közbe meg ottvan nagy betûkkel) Aztán csak off. Tehát most érted mire gondolok. xD

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

offkorz
és örülök hogy azért sokaknak tetszik ^________^

offkorz
a háttért még berakhatná szabi. :|

leho94
õ baja😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

red bull
Sztem a régi jobb volt. Ez sztem túl zsúfolt. Valami amatõr betéved ide összezavarodik a sok képtõl xD.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

leho94
kva jo a banner!!!!!

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

dragon11
Bár nekem a csajos jobban tetszett..sry a hsz-ért..:S

dragon11
Jó banner.

Evogordon
Ez a banner nagyon ütõs!!

Szili08
Naon faxa ez az új stílus! Grat!

Nagyon jó a banner és még látom is! 😄

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

offkorz
kedves szabi még itt egy apróság.
háttér.

LeWyTy
Így agyonbaxottjó a banner!!

az ieneket priviben..

Drephis
na ez a banner a legjobb! g*cijó.

help

DJ RUSH99
na,összeállt a kép😊

E30 4ever

offkorz
ok.javítom mindjárt addig itt a banner szebb minõségben:

mozgo jpg kép ? xD

túl nagy, ekkora legyen..

Barney Tech