44549

no-warez.gif
  • getma2
    Sziasztok csak azt akarom megkérdezni hogy:
    Hol van egyiptomban a homoktenger sír?
  • ronso
    Ha nem teszem fel rá a frissitést akkor sem indul el ugyanazt csinálja.vagyis elindul csak nem látom.
  • ronso
    Xp alatt menne.
  • Joschka
    Csak öregszel... picikét.
  • Coolfire
    Bakker,és ezt én írtam május 30-án.
    1.Bemégy kertész órára(400),vagy előfordul,hogy kedvetményes
    2.A Parkban,temetőbe,halastavaknál etc...találsz magocskákat felveszed,otthon pedig az inventoryban rákattintva elülteted(bár van olyan mag,aminek magas skill kell).
    Hiába,felejtek.:)
  • Coolfire
    Akárhogy olvasok vissza nem találom.
  • Coolfire
    Hogy is kell kertészkedni?Már elfelejtettem.
  • rage
    Csak akkor, ha magát a My Documents (vagy Dokumentumok) mappát helyezed át. De nem manuálisan, hanem a Windowsban a megfelelő módon.
    Így akkor az egész Dokumentumok mappa, benne a Sims mentéseivel új helyre kerül. Ez azoknak lehet segítség, akiknek kevés a hely a C-n.

Start menü - Dokumentumokon jobb klikk - tulajdonságok, ott beállítani az új célt és áthelyezés (Move)
  • Joschka
    Arra nincsen másik lehetőség, mint csak a C:/Dokumentum mappa. Így írták meg a programot. De az ott szereplő The Sims 3 mappa összes tartalmának másolatát tudod bárhol tárolni a számítógépeden.
  • garimaldi561
    hello nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy máshova mentsen a játék mint eddig? lécc ha valaki tudja írjon
  • phoenix1
    Helló. Kapcsold be a beállításoknál a speciális renderelést.
  • janika1972
    Hello! Ez valószinüleg az uj patch hibája,már elnézést kért az EA,mert sok gépen nem indul el a játék,az uj patch felrakása után.Telepitsd fel ujra,és ne jelöld be inditáskor hogy települjön fel az EA Download manager,azt késöbb is fel lehet rakni,hanem töltsd le valahonnan az elözö javitást! Ez a verzió kell neked:worldwide patch 1.0.631 to 1.6.6,majd a worldwide 1.6.6 to 1.7.9.és kész is. Itt találhatók a patchSims 3 összes javitás
  • Joschka
    Próbáld meg ezt: Keresd meg a játék könyvtárát, amely alapesetben ez: C:/Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/ bent a könytárban nyisd meg a Game/Bin mappákat.
    A Bin könyvtárban van egy olyan fájl, hogy 'Sims3Launcher.exe' kattints rá duplán a fájlra, hogy elinduljon. Ha ez rendben van akkor megjelenik a játék indítópanel, ezután már indítható is a játék. Ha ezzel elindult akkor töröld az asztalról az ott levő Sims 3 ikont és a Sims3Launcherből tegyél ki egyet az asztalra, onnét könnyebb indítani a játékot.
  • rage
    Milyen Windows alatt ?
  • ronso
    6247 re valaki ?
  • Lívia2
    O.k köszönöm
  • rage
    Azóta megjelent vagy 8 javító patch...
    Meg kellene nézni, hogy ha azok fent vannak, akkor mi a helyzet.
    De ez már innentől ugye warez téma, amiről a banner alatt látható linken lehet társalogni.
  • Lívia2
    Nem eredeti egyik sem..az alap Razor1911.Tökéletesen működik minden kivéve amit írtam,hogy nem képesek semmilyen jártasságot fejleszteni...
  • Coolfire
    Talán a Sims Studio,de szerintem még ők sem...
  • Joschka
    Eredeti a játékod?
  • Gólya #6250
    válasz arra a kérdésre van, amire tudja valaki a választ és jár is erre az illető
    ne bántódj meg rögtön, kérdezz mégegyszer, talán később lesz, aki tud válaszolni
  • Lívia2
    Itt minden 5-ödik kérdésre van válasz csak ?
  • Joybull
    Nálam sem dübörög, de a kávéfőzőt sikerült letölteni, de még a Simem nem használta.
  • ronso
    Üdv
    Ma megvettem a sims 3 eredetit a gyereknek..feltelepitettem automatán frissitett valamit de egyáltalán nem indul el.rányomok hogy inditás eltünik az ezköszkezelöben fut de a monitoron nem látszik csak a windows..volt már valakinék ez ?
  • ChaosTeam
    Ez az új játékbeli Store nektek is nagyon lassú?

Már az alap oldal megnyitása is 2-3 percig tart.... az ingyenes kávéfőzőt nem tudtam letölteni 15 perc alatt annyira lassú minden lépése...
  • Shiwo
    én úgy vettem észre, hogy a kiegben a medencét részben pinceként kezeli el, át is lehet szinezni, meg tán valami víz alatti lámpát is ellehet helyezni alatta, próbáld ki, hátha világosabb lesz..persze, lehet hogy nem :(..meg mondjuk nekem úgy rémlik, hogy azért a feje kilátszik a vízből...hogy a jártasság miért nem megy, azt nem tudom
  • Gné Era
    Nálam például a medence változott meg..olyan lett mint a tengervíz..és nem tudom kicsempézni sem..tök sötét víz van benne és amikor a simem bemegy úszni semmi nem látszik belőle..
  • Lívia2
    Sziasztok!

Van egy kis gondom,a világ körüli kiegészítőben a simjeim nem tudják fejleszteni jártasságaikat pl. rányomok hogy menjen edzeni és semmi.A boltban meg nem tud olyan könyveket venni,amivel fejlesztheti magát.Mitől lehet ez? Nagyon idegesít van erre valami megoldás?
  • Gólya #6242
    ezért tértem vissza a kettesre...
    megvettem a hármas alapjátékot, de itt vége is a kapcsolatunknak - tőlem egy fillért nem lát többet a tisztelt gyártó
    a kettesben még a sima alapjáték is érdekesebb, izgalmasabb volt, a kiegekkel meg...szóval szerintem még az egyes is jobb volt, mint ez a hármas
  • Gólya #6241
    jelentkezz be, akkor megtalálod
  • Mike
    hát igen, EA-nak nagyon kell a pénz
    persze basznak normális dolgokat csinálni, de ne csinálja a közsség sem
    ez már nem az a sims ami még a 2 volt
  • Joybull
    Úgy vettem észre csak azok a tartalmak maradnak meg amik ténylegesen a storból kerültek letöltésre, megvásárlásra.
    Azok amelyek mások készítettek. illetve nem a storból lettek megvéve, hiába vannak telepítve a játék nem használja. Amik fennt voltak azokat meg lecserélte a játék (pl. villany, asztal, fotel, kanapé) szóval minden ilyet az alap játékban lévőkre cserélt le.
  • Joybull
    igen
  • Coolfire
    Eredeti a game?
  • janika1972
    Mindenki ezt tapasztalja,sajnos!
  • Joybull
    Sziasztok! Érdeklődnék más tapasztalta e, hogy ha mostani javítás feltelepítése után a letöltött tartalmat törölte a játékból. Nálam egy két bútort megváltoztatott és a letöltött tartalmat nem mutatja bútorvásárlás során. Az indító panelen azt jelzi hogy telepítve vannak.

Ha van rá valami megoldás valaki megoszthatná.
  • Gné Era
    Én is megszívattam magam ezzel..nem vettem észre hogy csak egy nap van hátra hogy öreg legyek..azt már hiába etettem vele ambróziát..megöregedtem..össze kéne jönnöm a simeddel..ha már te is vén fasz vagy:)DDDDDDDDDDDDDDD
  • Gné Era
    Nekem is valami 406-os hibakódot dob be...
  • Hugicka99
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a "Warez" témás fórum miért nem jön be nekem?
  • Joschka
    Meg jelent a Világteremtő eszköz is! Lásd a hivatalos oldalon.