44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Nekem meg valamilyen keskeny, középmagas ruhás szekrény kellene...
  • Joschka
    Okés, csak szóltam. Annyira engem sem érdekelnek igazából. Jobban inkább az objektumok engem is.
  • Ironman2
    Az anya meg világhirü sebész lett,de nem ez az életcélja sajnos,hanem nagy felfedező
  • Ironman2
    Nálam a kisebbik fiu már tud koncertet adni a szinházba 15-és 23 óra között,de a munkaideje pont beleesik,pedig jó lenne az előléptetéshez.Meg kell várnom vele a szabadnapot.Azt tudtátok hogy amig adom a koncertet,addig a többi családtag ingyen bemehet megnézni a szinházba
  • Gólya #8663
    most pár képet vadásztam le a készülő házhoz, meg valami pofás könyvszekrény után kajtatok, de az még várat magára
  • Gólya #8662
    olvasom a másik topicot is - annyira nem dobom el az agyam a tetkóktól - azért kösz
  • Joschka
    A másik oldalra raktam fel egy 'vödörnyi' új Álomállások tetkót a #12381 hsz-nél meg még egy pár dolgot. Néz meg, hátha érdekel...
  • Gólya #8660
    ezek szerint csak nem volt elég - vagy csak egy véletlen baleset volt - ezért jó a mentés
    (mindenesetre nem irigyellek)
  • Tufa
    6os szintű barkács tudása volt, egy mosógépet tuningolt volna csupán
  • Gólya #8658
    hoppá...nem is figyeltem eddig...na majd megyek és megnézem mindjárt - eddig gyűjtögettem pár dolgot egy házhoz

a szomszédság "dagadtsága" ellen rendszeresen járasd a simedet uszodába, akkor a többiek is mennek, így nem hízik el a város
  • Gólya #8657
    még ez a szerencse...képzeld, ha a milliónyi ember mind ugyanúgy csinálná...
  • Gólya #8656
    teljesítsd az óhajait, így gyűlnek a pontok, amikért vásárolhatsz dolgokat, többek között azt is, hogy gyorsabban fejlődik a különböző jártasságokban
    no meg ha ilyen veszélyes dolgokat csináltatsz vele, előtte mindig mentsd a játékot - feleslegesnek tűnik...mindaddig, amíg nem történnek "balesetek"
    s amíg nem elég jártas valamiben, addig ne csináltass vele hasonló dolgokat
  • Tufa
    igen, + idegesítő hogy délelőtt óta szenvedek már egy karival, most meghalt mert megrázta az áram, nem mókás annyira elölről kezdeni megint
  • Joschka
    Miért, sietsz valahová?
  • Tufa
    a jártasságokat lehet valahogyan gyorsítva fejleszteni?
  • Joschka
    Áááá.. én az ilyesmit nem egyiptomban keresem, hanem itthon ( azaz a városkámban a játékban)próbálom inkább. De hát mindenki másképp kívánnya...hehehe
  • Ironman2
    Na,megyek kipróbálom megint az időgépet..hátha tényleg emiatt lettek ilyenek.
  • Ironman2
    Nálam nagyon durva dolgok történnek mostanában.Lehet hogy az időgép hatása,de amióta használtam,teljesen megöregedtek a szomszédok,meg azok is akiket nemrég raktam le fiatalon.Van akinek már 2 gyereke is lett az egyik házban.Az egyik csaj meg dagadt lett mint az állat.Nálatok volt már ilyen?
  • Gólya #8649
    hja édesem, csak egy kis életrevalóság kell:)))

(a szerencsém az volt, hogy pont előtte olvastam a múmia átkáról)
  • Joschka
    ..hehehe szörnyűűűű, hogy ti miket éltek át egyiptomban, kész csoda, hogy éltek még!
    Na megyek is délután és barkácsoltatok valamit a feltalálómmal...bár inkáb új várost kéne csinálnom...mongyuk egy kisebbet, csak ehhez meg újra kéne a játékokat raknom, addig a patch-ig, amelynél még elindul a világkészítő!
  • Ironman2
    Biztos holdkórósak a simek,hogy tudnak állva aludni.Az enyém már zeneportálni is tud egyik helyről a másikra.
  • Gólya #8646
    azt nem tudom, hogy lehet ebben állva aludni...mint a lovak:)
  • Gólya #8645
    össze-vissza
    nekem még az első simem, akinek sikerült mindet összeszedni
  • Gólya #8644
    igen az
    de nekem nem azért kell, hogy Mumimivel játszhassak:)
    semmi harcművészeti gyakorlata nem volt a simemnek, ráadásul muminasit is elfelejtettem veteni vele, így ment sírfeltárni...naná, hogy megátkozta Mumimi, úgyhogy futhattam a Szfinxhez
    közben jártamban-keltemben sikerült összeszedni a szarkofág darabjait, így gyorsan rekonstruáltattam a simmel biztos, ami biztos alapon:)
  • Joschka
  • Ironman2
    Jó lenne tudni hol vannak ennek a darabjai.Nekem 2 van csak meg
  • Ironman2
    Ez a király szarkofágja nem? Ha belerakod az 5 kanópuszedényt akkor irányíthatod a múmiát....
  • Gólya #8640
    ezt is összehoztuk:

[IMG][/IMG]
  • Joschka
    Próbáld meg és majd kiderül, hogy megy e a bolt!!!
  • Compongnathus
    a saját házamba létre tudok hozni egy szalont? mondjuk a pincémbe lent? ugy hogy legyenek vendégeim...?
  • Joschka
    Nyugdíj alatt???!!! Passsz!!!Az én simem örök fiatal...soha nem lesz nyugdíjas...úgyhogy nemt'om
  • Ironman2
    Kipróbálom majd azt is.Nálam már mind a 4-en dolgoznak.Nyugdíjba nem küldtem őket,mert úgy semmit nem keresnek jóformán.Apropó! Nyugdij alatt lehet vállalkozni?
  • Joschka
    A feltaláló az sokkal jobb, ott legalább némi baleset is érheti a simet!Hehehe
  • Joschka
    Szívesen!
  • Ironman2
    Nem egy komoly szakma ez a szellemirtósdi.Kijelölöd,és magától megcsinálja.Egyedül a szellemkeresgélés a ködben manuális.Bár az aláfestőzene az jó
  • Tufa
    köszi!
  • Joschka
    Játék közben hívd be a konzolt a Ctrl+Shift+C kombinációval.
    Írd be a következő kódot: testingcheatsenabled true majd nyomj ENTER-t!
    Most menj oda a simed postaládájához és tartsd nyomva a Shift billentyűt.
    és kattints az egérrel a postaládára.
    Az előugró interaktív menüből válaszd ki a következőt: Szükségletek statikussá tétele
    Ezután már a simek szükségletei az éppen játékra használt telken állandóak lesznek.
    De minden játék kezdésekor ezeket újra meg kell ismételni az éppen aktuális telken!
  • Tufa
    hogy lehet kikapcsolni a szükségleteket?
  • Bal0924
    Hello!!!

Hogy tudok rész venni a harcművészetek tornáján?
    Nem a harcművészeti bemutatón...
  • tcstitty
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, segítség kellene. Csináltam egy magánnyomozós karit, és kapot egy feladatot,hogy egy adott házban fel kell törnie a számítógépen az adatbázist. Na a kari már vagy három alkalommal nyomta fél éjszaka, de semmi, a logika 4-es szint. Mi a gond? Nem elég okos a kari, vagy valamit nem jól csinálok? A gépre kattintva azt írja ki, hogy nyomozás, és ott egyetlen opció van adatbázis feltörése. Lehet,hogy nem éjjel kellene csinálnia?