44549

no-warez.gif
  • Ironman2
  • Gólya #41061
    nnnna...bagoly mondja verébnek, hogy ólajtó...
  • Ironman2
    Neked már semmi nem tetszik? Tessék örülni szépen kedves HG!
    Nem szokványos utazás lesz,hanem láthatod majd jövőbeni önmagadat,és kihatással lesz a múltra is ha visszamész! (mennyi hiba lesz majd ebből! már előre látom!)
  • Ironman2
    tényleg!
  • Joschka
    Látom megint fel lelkesítettek...
  • Coolfire
    Hogy mekkora két utolsó baromságokat kapunk..
  • Joschka
    Rendben!:)
  • viviannne
    na hát igen azért kérdeztem mert azért nem hiszem hogy fogom :)
    kösziiii
  • Joschka
    De, igen...simpontért.:)
  • viviannne
    sim pointért... :D
    nem?
  • Joschka
    Ja, működnek...amúgy meg a storeban szépen meg is tudod őket vásárolni.
  • viviannne
    hali!!!
    olyat kérdeznék, hogy ezek a "fizetős" világok, mint Lunar Lakes és társai, le is tölthetők? :) és működnek is?
  • Joschka
    Vazze, véletlenül töröltem a dokit meg Marty-t...most gyárthatom le őket újra. Nem baj, októberig van bőven rá időm...
  • Joschka
    Ez meg a trailerben mi lenne más, mint a Vissza a jövőbe c. filmben Marty McFly-ék háza.

Ugye?!

A traileres kép:

És a Vissza a jövőbe c. filmbeli ház:

No meg a légdeszka is erre utal...

• whitequeen73
    Viking lakóhajó
  • Ironman2
    A Mozis cuccok nevét hivatalosan is megerősítették!

Újdonságok
    Képregénysikerek
    Divat – Akár palástban pompázó igazságtevőt, akár ördögi szuperbűnözőt alakít, simed egyszerűen szuperül fest majd a testre simuló, bődületes hősjelmezekben – köztük a hatalmas és rejtelmes Igazságosztó Szuperláma öltözékében! Díszítőelemek – Építs álarcos hőshöz vagy az ősellenségéhez méltó főhadiszállást szobrokkal, ereklyékkel és sok más, a legnagyobb képregényhős-filmek által ihletett holmival! Simjeid ráadásul a vadonatúj, telefonfülke formájú zuhanyzójukban úgy érezhetik, hogy máris átvedlenek titkos alteregójukká!
    Vadnyugati eposzok
    Divat – Itt az ideje belasszózni pár új hacukát, földi! A rojtos bőrnadrágoknak, elegáns mellényeknek és viktoriánus ruhakölteményeknek köszönhetően a simjeid úgy festhetnek majd, mint akik most léptek ki egy poros vadnyugati szalonból. Díszítőelemek – Kölcsönözz simjeid otthonának barátságos, közvetlen hangulatot, mintha csak azt mondaná: „Szervusz, földi!” A bájosan régies bútorok, például a fa pipereasztal vagy az otthonosságot sugárzó hintaszék klasszikus vadnyugati stílussal színesítik a simjeid világát.
    Hajmeresztő horrorfilmek
    Divat – Riogasd simjeid szomszédait játékosan hajmeresztő jelmezekben! A gót szerelések között komor színeket – például a feketét és a vérvöröst – kombináló összeállításokat találsz, amelyeket egyebek mellett hevenyészett, jól látható öltések, valamint rengeteg szakadás és varrás díszítenek, hogy valóban úgy festhess, mint aki most mászott ki a sírból. Díszítőelemek – Az elegancia és a rettenet végre kéz a kézben jár! Hajmeresztően jól fogsz mulatni, miközben muris horrorfilmes kellékekkel rendezed be a simjeid otthonát, a rémálomba illő könyvszekrénytől a pókhálós ajtón át az üvegekbe zárt rémségekig.
    Új frizurák, kalapok és sisakok
    Tedd fel a koronát simjeid mozis maskaráira a filmvászonért kiáltó fejfedők és frizurák segítségével! Akár szárnyas hőssisakot, akár értő kezek által összekócolt gót frizurát vagy kísérteties menyasszonyi fátylat visel, a simed készen áll majd a közelire!
  • Ironman2
    már tudom! le kell rakni oda újabb üres telket,és eltünnek a teremtők!
  • Ironman2
    töröltem egy telket,és ott maradtak a teremtők,valahogy sikerült a múltkor eltávolítani,csak nem emléxem rá hogy
  • Joschka
    Azt, amelyiknek nagyobb a mérete.
  • Joschka
    Nálam is csinált már akkora baromságokat a CAW, hogy na.
  • Ironman2
    látom kettő addlotsize is van! akkor most melyiket kell használni?

http://www.modthesims.info/download.php?t=471164
  • Joschka
    Én a CAW-ban adom meg a telkek méretét mindig.
  • Joschka
    A szeméttelepen!...DDDD
  • Ironman2
    Beraktam az addlotsize modot,lehet attól dobott ki!
  • Ironman2
    Akkor megrothadt az az Alma sajnos
  • Joschka
    Már nincsenek meg a régi simejeim, mivel az új patch már nem engedi őket működtetni, így hát dobtam őket a kukába.
  • Ironman2
    Engem meg úgy kivágott a világkészítő az elöbb mint a huzat,pedig már rakom le a telkeket!
  • Ironman2
    Aztán majd elmondhatod hogy kukacos az Alma,meg nem esik messze az Alma a faterjától!
  • Ironman2
    legalább megnézheted milyen kölköt szült neked az Alma! DDDD
  • Joschka
    Én amúgy Gyurival nem szándékoznék - már ha lehetne - oda vissza utazgatni a jelenből a jövőbe, majd megint vissza. Ha egyszer előre megyek a jövőbe, akkor maradnék is ott!
  • Joschka
    Hogy legyen mivel játszaniuk karácsonykor is a gyerekeknek.
  • Ironman2
    Ezek már kész várost mutattak be,nem úgy mint tavasszal a Szigetvilágot,ahol még üres volt a táj szinte! Miért kell erre októberig várni?
  • Joschka
    Ja, úgyhogy majd szépen összeállítok belőlük valami vicces "mikrobit"...
  • Ironman2
    mindegyikbe lehet rakni 7 különböző chipet,amin személyiségjegyek vannak!
  • Joschka
    Tök bírom az ilyen futurisztikus kinézetű városokat!:)))

• Joschka
    Gyurinak lesz majd néhány furcsa PlumBotja, az biztos!!!
  • Joschka
    Igaz azt mondtam, hogy a szigetvilág lesz az uccsó kieg nálam, de ezt a légdeszkásat nem hagyom ki, az tuti!!!
  • Ironman2
    Ebben tényleg nagyon jók,hogy ilyen hangulatos trailereket összehoznak,de a játék is ilyen pörgős lenne!
  • Joschka
    Állati ez a trailer!!!!
  • Ironman2
    "Simjeid jelenbéli tettei jelentik a jövőbeni örökségük alapját. Akár a leszármazottaikkal is találkozhatnak odaát, és a jelenben megváltoztathatják azok sorsát."