44549
-
Gólya #41182 semmi gond...tképpen csak azért tettem fel a képeket, hátha valakinek ismerős és még talán azt is tudja, hol keressem
majd egyszer csak meglesz (pláne ha nem keresem ezerrel...)
-
#41181 Az a helyzet, hogy végig nyálaztam a mysims3blogot, de sehol sincsen az a függöny, amit keresel... -
#41180 Csak ez nekem a tengerparton kéne pont, remélem azt a sok kacatot valahogy ki tudom szedni belőle. -
#41179 Hehe..én meg pont onnét rántottam le az előbb ezt:
-
Gólya #41178 ajjajj...ez nem jó ötlet:(
kezdtem ugye Frau Engel házaival és már mindjárt elcsábulok megint - pedig nem szabad ilyeneket letölteni, mert akkor megint megnyekken a játék...(most olyan szépen megy, csak el ne kiabáljam)
ez a csaj miket tud...eszméletlen hangulatos házakat csinál...
-
#41177 Ja, az origint óvastam cak még nem jutottam el odáig, hogy frissítsem izs. -
Ironman2 #41176 frissült az errortrap mod,és az Origin is! -
#41175 Jújjj...találtam meég egy cuki konyhát.
-
Gólya #41174 na még az jutott eszembe, hogy most végignézem a házakat, hátha úgy megtalálom...
-
#41173 Néda...ez nagyon hasonlít ahhoz, nem?
-
#41172 Nézd meg esetleg a DCBackup mappában. -
Gólya #41171 köszi
viszont most még az jutott eszembe, hogy ami cucc letöltött házakkal jött, az vajon hol van? mert a downloads mappában ezek nincsenek nevesítve, csak maga a ház...a mods-ban sztem megint csak nincs, mert annak a tartalmát lassan kívülről felmondom, annyiszor néztem már át...
-
#41170 De azért éppen most leskelődöm függöny ügyben...hátha... -
#41169 Tök nem ismerős egyébként ez a figgöny pedig szoktam lecibálgatni ilyesmiket előszeretettel én is.:) -
#41168 "bf3494h848kfl7271...kb. ilyesmi" ...... -
#41167 Hát én azé a telepítés után ki szoktam onnét hajítani őket, hogy feleslegesen ne foglalják a helyet, mivel van az ilyen soxor használatos cc cuccokból egy pléldány egy másik meg-hajtón...nálam. -
Gólya #41166 javíts ki ha nem így van, de eddig úgy tudtam, hogy a sims3pack a downloads mappába kerül, akkor pedig ott kellene lenni
....mondjuk még az jutott eszembe, hogy valami más kacifántos nevet kapott a letöltéskor és ezért nem tudom beazonosítani (tudod az a klasszikus bf3494h848kfl7271...kb. ilyesmi- na ebből találd ki, mifene az ott...)
egyébként nem ismerős a függöny? nem találkoztál véletlenül vele jártadban-keltedben?
-
#41165 Hoppp, a kép meg lemaradt!!!
-
#41164 Na, ez tök szép...be is gyűjtöm gyorsan!
Letöltés -
#41163 És ha esetleg sims3pack fájl volt és úgy lett betelepítve a játékba? -
#41162 Ez jó!!!! -
Gólya #41161 valószínűnek tartom, hogy egy letöltött házzal jöhetett és a ház már nincs meg (bár...a hozott cuccoknak talán maradni kellett volna?)
-
Gólya #41160 ha valaki tud segítsen nekem...
a képeken látható függönyt keresem...a neve: aiCurtainClassik1Tile left_22022012 (ill. a right is)
már ezerféleképpen kerestem a neten, egyszerűen nem találom:(
a régi downloads ill. mods mappákban nincs nevesítve, tehát nem tudom onnan sem visszavinni a játékba:((
talán valaki felismeri a képek alapján...
-
Gólya #41159 Góréka!
nézd mit találtam neked:)
(már ha rászánod magad valaha az építkezésre)
-
Ironman2 #41158 -
#41157 Ez aztán nagyon klafa...
-
#41156 No, nézzük mit is kéne a pici pocimba betölteni...
Hé főnök...ez nem kicsi egy kicsikét?!...Na mindegy bedobom...
-
#41155 Még hogy én éhezzem...viccnek is rossz.hehe
-
Még, hogy Gyuri éhségsztrájkot szeretne tartani?! DDDDDD
-
#41153 Nálam a múltkor a szakács akit felvettem sütött-főzött mint az állat...aztán a munkaidő vége felé átvedlett biztonsági őr ruhába majd uzsgyi, elrohant. -
#41152 Igen, rendesen funkcionál, tehát nem nyúljáratos étterem! Rendesen lehet felvenni szakácsot, meg lehet a séf minősítését határozni. Be lehet állítani a nyitvatartási időt. Ki megy a vendéghez rendelést felvenni, aztán összedobja a kaját neki. -
Tcsm #41151 Étterem is hasonlóan funkcionál mint a szálloda? -
#41150 Paradicsomi szigetek (Ugyan az, mint az Isla paradiso város csak a Világkészítőben át futtattam, nálam nem akad!!!)
Innét pedig letölthető a város:
Paradicsomi szigetek.zip ( 76.92MB )
http://www.sendspace.com/file/k2ovvh -
#41149 Kezemmel kormányzok, a számmal dudálok...
-
Ironman2 #41148 Cseszhetem,mert így is játszhatatlan egy idő után megint.Az irányítás is megbolondul,nem úgy reagál ahogy én akarom. -
#41147 Hát ezt jól lekopaszítottad tényleg...kopaszabb, mint én! -
#41146 Hát a világot így ebben a formában külön kiszedni nem lehet. Ha a CAW-ban lehetne persze ezt a ritkítást megcsinálni akkor semmi gond de így nem megy. -
Ironman2 #41145 Csináltam egy saját éttermet a házamba,igaz vendég idáig nem jött,pedig nyitva van:
-
Ironman2 #41144 Kiszedtem vagy 2000 fát,bokrot,sziklát,útjelzőtáblákat,néhány objektumot amik feleslegesek,a telkekből is.kb 4 órai munka volt.DD -
Ironman2 #41143 Jóska! Hogyan kell kiszedni a világot a játékból? Már amit módosítottam most.Azért hogy később ezen tudjak majd új játékot indítani.