Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackfire001
Helló! Tudna valaki segíteni?
Sims 3-azok, és valahogyan össze akarok hozni két embert. (Tidédzserek..., lány-fiú) Már szuperjó barátok meg minden, meg szív is van, de nem járnak. Mitõl fognak járni?
tommygear
akyyy
létezik olyan, hogy Sims Online, asszem már ingyenes az egész, Google

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

kuzco007
de õ is VIP-ezik😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Rage47
Jelen.
Versace21
Hát szomorú,pedig jó lenne igazán nagyot dobna a játékélményen😊

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Egyedül a sims 1 hez volt olyan kiadás de a 2 megjelenése után 1 évvel kipurcant.

offkorzreg
nincs

Versace21
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ezt online is lehet játszani?Pl a haver is csinál egy családot,és én az láthatom,és egmáshoz járhatunk?Van benne ilyen?Elõre is kösz a választ<#email>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Hát igen,én Will Wright-ot nagyara tartom nagyon kreatív ember,hiszen saját játékmûfajt teremtett.A pukis FPS-t meg John Carmack.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ilyen az élet<#idiota>

A Maxis volt az elsõ azok égisze alatt ment még a Sims,SimCity etc...utánya lenyelte az EA.

Nem az már nem létezik Sims Studió lett belõle.Will Wright elsõ saját és mostani studiója a Stupid Fun Club ezt 2001-ben alapította.Csak ugye az EA ebbe is "berészesedett".

Vagyis a kampechal,és az életgyümölcs.A temetõben rengeteg szétszórt mag van,ültetgetem is õket,de még csak egy ismerõs az 5-bõl a hagyma.😊)

Onnan a visszaszámláló kéne,a pici fehér alapú ikonokkal kitapétázni a háttteret és az utolsó videó amit linkeltem.Úgy igényes lenne.Bár a visszaszámoló már nrm is kell.😊

lol tényleg véletlenszerûvé vált hogy hogy néz ki a szülõk gyermeke már nincs genetika????

Éjszaka kell elmenni a temetõbe.elõjönnek maguktól lehet velük beszélgetni is.
nah már meg van véletszerûen jönnek elõ mint 2 ben

Firerock
hogy tudom megnézni hogy mennyibe kerül egy ház?mármint játék közben,mert most új kéróra gyûjtök de nemtudom mennyit kell gyûjteni még.
ja és azt hol lehet állítani hogy ne nõjenek és ne halljanak emg ilyen hamar az emberkék?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

na ez engem is érdekelne a 2-tõvel csak azért játszottam hogy legyen egy szép temetõs vidékem😄....

Húhh...még a Forma 1 hatása alatt voltam,bocs azt hittem vámpír NPC-re gondoltál.

tommygear
felgyulladsz

am a szellemek ijesztgetnek a temetõben? meg hogy jönnek elõ? menjek oda este és majd elõjönnek?
de hogy öljek meg egy szellemet?
😊
amúgy tényleg, sims 3ban milyen halálesetek vannak? leírná vki? az éhenhaláson és öregségen kívül 😊
A nagymama balesetet szenved😊....ízlés kérdése hogy milyet<#vigyor>

Segítsetek. felajánlotta a labor hogy újraéleszti a nagymama szellemét, mondom oké, nem lehet gond, max néhányszor megjelenik ah ázban, erre játszható karakterré tette a szellemet, beült mellém a taxiba és hazajött. nem akarok már négy karaktert vinni, elég az anya meg az iker lányok, ötlet?
maxis?
hát akkor te vagy nem látsz, vagy szerencséd van... telis-tele van buggal<#idiota>
Ambrózia=Deathfish + Life Fruit

Vagy olyanra mint itt a háttér!

Hát ahol karaktert hozol létre tuti van vmi smink, arcfestés ilyesmi!
Ruhát meg alakítasz neki valamit.

Jaja jó ötlet!

Csomó ilyen pl a háttérben.

Pontosabban:
Electronic Arts has clarified that while players can indeed make a Sim that appears to be a vampire, they cannot actually play as a vampire in the game.
Vámpírnak kinézõt lehet csinálni,csak attól még nem lesz vámpír

Mike a belinkelt videóm nem rakod be?Meg a hátteret nem tudnád pofásítani kis sims jelekkel pölö.😊Olyan mondjuk mint a Spore fórum.😊
Legalább mi Will Wrightosok tartsunk öszze.😊

Nem lehet,rosszul olvastad.

Szasztok! Olvastam vhol, hogy lehet a sims 3-ban vámpírt csinálni. Tudja vki hogyan? 😊
12346
jé, télleg. köszi szépen😊

Ilyenek nekem is volt!<#nyes>

Valószínûleg az ambrózia is az , amihez 10-es szintû sütés, 12 000-be kerülõ recept, meg 2 hozzávaló kell amiket nem tudom hogy lehet megtalálni.
tommygear
ez tényleg valami pre változat lehet 😄
van benne egy olyan bug, hogy csaj a fürdõruhában van lefektetem aludni és felveszi alváshoz a mindennapi ruhát és magassarkúba alszik <#wow3><#nevetes1>
hát ha van is akkor jól eldugták mert nem találom benne.
de a beállításoknál be lehet állítani hogy sokáig éljenek.
12346
a sims 3-ban van vmi élethelixír féleség, mint a 2-ben?

Hülye vagyok megint,nem értelmeztem elsõ nézésre,hogy mit írtál..

Persze van egy .sims3 és egy sims3.backup kiterjesztésû.De mi biztosra megyünk..😊Egyébként a két file mérete nem ugyanaz.

Embertelen jó vagy!!!!!!!!!Köszi szépen RAGE!!!!!<#worship><#worship><#worship>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

rage
Egyébként most nézem, hogy maga a játék is készít egy másolatot akkor, mikor felülírja épp. Ugyanaz a file neve, csak mögé teszi, hogy backup. Nyilván a sérült kitörlésével, s ennek az átnevezésével is megoldható a probléma.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Na,csináltam egy külön könyvtárat és átmásoltam a két mentés filet.Köszi Rage a tippet.😊

Látod ez nagyon hasznos tanács.Ezt az áramszünet elõtt is mondhattad volna valamelyik nap..😊))Csinálok is egyet.

Hú te melyikkel játszol?Mert vagy nagyon könnyû karriet választottál,vagy nem az álom karriered,vagy nagyon ügyes vagy.Én már napok óta tolom szinte állandóan,az álomkarrierem nagyon nehéz volt megcsinálni,mert rengeteg megbízást adott,közben meg ahogy a skilljeim emelkedtek,ismerõs és ismeretlentõl is kaptam ilyen olyan apró feladatot.És minden verenyen indulok(ha nem felejtem el,de a következõ újságban már olvasom,hogy mit hagytam ki.Szóval én így pepecselgetek vele.

Tudom már miért van deja-vu érzésem a Sims 3-ban.Emlékeztek az elsõ részben,ha csörgött a teló szinte mindig pénzt adott.Most ezt az újság,és a telefonhívás pótolja.😊

Igazad van nem gondoltam, hogy be fog krepálni:S
Köszi!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Ja,mint Sims,SimCity,Simfarm,Simcopter....ezt Will Wright találta ki.Õ már letett valamit az aszalra,meg felvettegy életmûdíjat John Carmackkal.Azt sajnálom,hogy az EA-tól lelépett,visszament a saját kis stúdiójába(nem ugrik be a neve)de ha összedob valamit,csak talál rá kiadót,nem?<#idiota>