44549
-
#10635 látszanaka a képek? nekem csak sokadszori frissítésre mutatta csak meg -
#10634 na akkor pár kép
jelenlegi simem - most még kicsi, majd megnő, ellenben awe-ban nem kell hozzá felnőtt
itt lakik
itt meg reggelizik
ezzel együtt szerintem ezek nem túl izgalmas/érdekes képek -
#10633 custom content, egyedi tartalom -
#10632 én 4 csillagosom meg gyártja a zabigyerekeket, mindig balhé van belőle -
#10631 nálam ilyen nincs, pedig van olyan háztartásom is, ahol van egy házaspár 2 gyerekkel, plusz a férj haverja és a felesége (még amikor mindketten csaj nélkül voltak, akkor költözött oda, hogy tudjam irányítani őt is)
összesen tehát 6 sim
semmi gond nem volt, max lassú -
#10630 érdekes, mert én meg elvagyok a gyerekekkel, mondjuk kicsit fura, hogy a tiniknek nem csináltak külön hangot, a gömbfejüség melett ez zavar legjobban -
#10629 mi az a CC? -
#10628 hű, uccsó képre - könyvespolcos - első ránézésre azt hittem, hogy fotó -
Gólya #10627 nem - dekorációk/virágok közé tette (ceiling beams set by sim man 123...ha jól emlékszem a nevére)
-
#10626 áálllaaat!
ez kerítésként műxik? -
Gólya #10625 itt a gerenda:)
-
Gólya #10624 hát ez nem kevéssé "bugzik":)
leginkább basic...működni normálisan...
de egyszerűen nem értem tényleg - hisz tulajdonképpen csak a létszámban van eltérés - az sem zavarhatja (szerintem), hogy az egyik sim saját kreáció, a másik "hozott anyag"
-
#10623 Még régen játszottam 8fős családdal, az eléggé lassú volt az egyfős háztartásokhoz képest. De nem bugzott feltűnően. -
Gólya #10622 az enyémnek van/lenne ideje, szokott is parkba, tengerpartra stb. járni, de valahogy nem ragaszkodnék plusz emberekhez...
egyébként tele a hópipőkém a sztársággal - miért nem lehet letörölni ezt?
miért kell az én akaratom ellenére sztárt csinálni a simemből?
milyen jó már...Egyiptomban elterjesztették róla, hogy bezárták a dutyiba...nesze neked három napig mínusz a köbön...
tényleg, ha visszamegy, ugyanúgy folytatódik a három napos negatív hangulat?
fene egye meg őket...
-
Gólya #10621 uhh...bocsi...:)
elfelejtettem gyerek-szemszögből nézni a világot...
-
Gólya #10620 és még mindig én (bocs, tudom, időnként a csapból is én folyok)
szal - hites egy családdal játszik (a két szülő+gyerek) - letöltött cuccot nem használ
nekem van egy szem simem, használom a letöltött cuccokat
gyakorlatilag a játékmenet nem igazán különbözik...mondjuk az ő simjei htb-k, az enyém dolgozik
uganazon a gépen játszunk, mégis az övé folyamatosan b...kodik - írtam már korábban...eltűnnek simjei, eltűnik a kezelőpanel...s persze ilyenkor kipakolás házastól........lehet a házban valami? nem hinném, mert végignéztem, ugyanolyan célszerszámok az enyémnek is vannak
már korábbi családja is járt így - csak azoknál még nem fordult elő ennyire sűrűn
tegnap pl. a gyerek jött ki a suliból és az ajtónál egymásra torlódtak jónéhányan...aztán a gyerek hirtelen megjelent otthon...
érti ezt valaki?
-
#10619 Nem :D
-
Coolfire #10618 Nekem Kínában jó.Hogy a másik két helyszínen mi az ábra,azt nem tudom. -
Coolfire #10617 Nekem sincs már rég kölök,sőt a simeim is szűzek maradnak,ha rajtam múlik..
Egyszerűen nincs idő a szociális kapcsolatokra. -
Gólya #10616 más...
bárhol nyaral a simem, bökök a Keressen kalandot táblára - kb. a harmadik-negyedik "felszólításra" hajlandó kiírni feladatot
ez nálatok is van így vagy csak az enyém kergült meg?
-
Gólya #10615 táblák: tsr by Gosik (dekor)
egy simem van - én nem tudom, de a kettesben még az Ottomasékkal is játszottam lazán (márpedig ők voltak...apuka, anyuka, anyóspajti, gimis gyerek, kisiskolás gyerek, egy totyogó plusz anyuka ikrekkel várandós) - itt egyszerűen képtelen voltam elviselni egy gyereket...
egyszer jutottam el addig, hogy egy simcsajnak csináltattam egy babát, totyogó korában feladtam
evvan...
-
Coolfire #10614 Nem,még eddig nem bírtam megállni,s ez idegesít.:)) -
Gólya #10613 nocsak...belenyúltál a kettőhúszba?:DDDD -
Gólya #10612 csináld csak nyugodtan - legalább van egy kis élet ebben a topicban...:)
az a színes rojt stelázsicsík?:D
-
Coolfire #10611 Hát ez királyság,tenksz.Majd egy log is kell.:) -
#10610 Itt vannak - én is használom ;) -
#10609 az ajtó meg a tolltartó EA
...egyébként az összes kép tömény CC :D -
Coolfire #10608 Az utolsó kép fogadjunk tömény CC..:) -
Coolfire #10607 Hol vannak ilyen kis aranyos "zöldségtáblák"?És neked is csak egy szem simecskéd van?:) -
#10606 Nem rossz az :) -
Coolfire #10605 Nem baj az.:) -
Coolfire #10604 Most valahogy az én hajam is így néz ki.. -
#10603 nembírom abbahagyni a fényképezést
Gyerekem elsőre megtalálta a spejzt :D
entellektüel...
még jó, hogy a simem nem könyvmániás. na ezért drukkoltam, hogy ne ez a CC dobáljon ki! :D
-
Gólya #10602 kösz:)
a mennyezeti gerendáim meg még nem is voltak meg akkor:)
a tippet is kösz - én mindenképpen városszerkesztőben erőltettem a dolgot - így persze nem sikerült elsőre...de most már rendben van Egyiptom és Fr.o. is - hála neked:)
-
#10601 Kegyetlenjó hangulata van!
"hátha gyorsabban nőnek"
Örülök, h megoldódott a közösségitelek-módosítás. -
Nekem nagyon rég volt ilyen, és sehogy nem bírok visszaemlékezni, hogy oldottam meg...
De ahogy magamat ismerem, letarolás - újrarakással :') -
Gólya #10599 ennyit akartam Egyiptomban
még a nektáros hátra van - oda most megyünk majd:) -
Gólya #10598 hozok még pár képet...
délelőtti fényben
házbelső
éjszakai fények
hátha gyorsabban nőnének...
az alkotóműhely
-
#10597 na patch felment
most meg az alapjáték nem jó, meg a Launcher szerint kell az outdoor living stuff -
#10596 na a patch meg nem megy fel
nem lesznek ma képek, már látom