44549
-
Ironman2 #10875 Odairom a linket a másik topikba -
Ironman2 #10874 Nekem megvan a vv4 ház.....csak nem jelenik meg a játékban. -
#10873 Be kell valljam, kezd érdekelni ez a kieg :›
Már tudat alatt egy kétgyerekes családot CAS-oltam, és utólag esett le, hogy rajtuk lehet majd tesztelgetni a Generationst! -
Ironman2 #10872
Új információk láttak napvilágot:
- A gyerekek ballettórákra járhatnak, illetve játszhatnak a különböző
játszótéri játékokon, pl. libikókán, rugós játékon.
- Hálózsákokban alhatnak a kertben, és rémtörténeteket mesélhetnek
egymásnak.
- A tinik részt vehetnek iskolai táncmulatságokon.
- Újabb lehetséges csínytevés áll a rendelkezésükre: hajfestéket
csempészhetnek a testvérük samponjába.
- A felnőttek kapuzárási pániktól szenvedhetnek, akik pedig megcsalják a
párjukat, azoknak szembe kell nézniük azzal, hogy beindul a pletykagépezet.
- Korábban valószínűleg rosszul fordítottuk a Gondoskodó
személyiségjegyet, ugyanis az inkább Nevelő lesz. Az ezzel rendelkező
szülők különösen érzékenyek lesznek gyermekeik csínytevéseire, amelyeket
egyébként bármilyen személyiségjeggyel rendelkező Sim büntetni tud,
például szobafogsággal, videójáték megvonással és le is szidhatják őket. -
Ironman2 #10871 Hu de király! -
#10870 Aki TSM-bőr-párti, annak itt van a konverzió TS3-ra. -
Coolfire #10869 Ez engem is érdekelne.Azt hittem egy stúdióval megoldom a sztár-kérdést.De nem jött össze.:)
Diszkóval lesznek v. egyéb épület v. vmi. kell még?
-
Flora2 #10868 Tényleg? Nálam miért nem? (Én is játszom Twinbrookkal, én is tettem le disco-t.)
Ó, tudom már. Én awesomemoddal játszom, lehet, hogy az megakadályozza. -
#10867 Én Twinbrookban játszom, letettem discot stb., és vannak sztárok. -
Flora2 #10866 Alapból nem tud, max ha csináltak azóta valami hack-et, ami generálja a celebeket meg a vampokat a kertvárosokban is.
Ha valaki tud ilyen hackről, engem is talán érdekelne... Meg kéne csinálni Bontemps-t a True Blood sorozatból. A Twinbrook kertváros térképe azzal a szuper mocsárral jó is lenne hozzá. (A Merlotte's kocsmát láttam is letölthetően a Modthesimsen.) -
Coolfire #10865 Hát ez nem jó hír.Pedig azt hittem,ez a szarkupac mindenhová tud celeb NPC-ket generálni.Azért köszi.:) -
#10864 Roppantul sajnálom, de még nem vagyok univerzális helpdesk, hogy mindent séróból... :D
Viszont volt róla valahol szó nemrég, hogy van a kertváros és a nagyváros típusú világ, és előbbiben nincsenek celebek... -
#10863 Még az lenne a kérdésem,hogy a rendőr sim hogyan tud kikérdezni embereket? Mikor jelenik meg a kikérdezés opció...milyen helyzetben? Mert ha nem tud kikérdezni,nem tud miről jelentést írni. -
#10862 Köszönööm. :) -
Coolfire #10861 És én?:)) -
#10860 1. letölteni, telepíteni ezt a modot
2. kirúgni a komornyikot a telefonon keresztül
3. törölni a fenti modot, új komornyikot fogadni
:) -
Coolfire #10859 Nekem meg nincsenek sztárjaim Barnacle Bay-ben.Stúdiót meg nem tudok elhelyezni.Más?:) -
#10858 Mi a teendő akkor,ha minden előzmény nélkül eltűnt a komornyik? :) -
#10857 Vili... -
#10856 mert amikor nyitottam még azt gondoltam jó lesz a 3-as -
Ironman2 #10855 Szerintem meg szebben néznek ki a karakterek a Medievalban,mint a Sims3-ban -
#10854 Mármint tudom, hogy most a Medievalt szidod, de a sima TS3 is kap eleget ;) -
#10853 Sziasztok, játszik itt valaki Mac-en?
-
#10852 Mike, kötözködés nélkül, ha ennyire utálod a 3-at, miért van saját topikod neki? -
#10851 nekem meg az, ha a karakterek úgy néztek volna ki, mint mondjuk a devil max cry 4-ben
tudom, nagy elvárás, de akkor is
kb akkora ugrás legyen mint aaz 1 és a 2 között
ugyanis eltelt annyi év
ehelyett jött vmi kiherélt fos
ami játékélményben sem ad annyit -
#10850 pedig szegények hogy néznek ki, rondábbak mint a 2-ben -
#10849 cserébe kasztrált mind -
#10848 hát nem is tudom... mert egy fos? -
Coolfire #10847 Ezt nem itt kéne,de nyugodtan patcheld fel. -
Coolfire #10846 Igen,már láttam egy párat a matyin.:) -
Flora2 #10845 Ezek az újdonságok pl. engem nem hatnak meg.
Gondolj bele, ilyen csíny volt pl. a Sims 2-ben, hogy "szappant szórni a szökőkútba" - és? az ember egyszer-kétszer kipróbálta, nevetett rajta egyet, aztán többet már nem volt szórakoztató.
Az igaz, hogy itt viszont beépítették a csínyeket valami rosszhírnév-pontszerző rendszerbe.
Ebből egyedül a bulitípusokra lenne szükségem, de az meg disznóság, hogy nem volt az alapban. (A 2-ben alapból volt tortafelvágós esküvő.)
Hmm, lehet hogy kihagyom ezt a kieget? Vajon az awesomemod fog működni akkor is? -
Ironman2 #10844 Pont forditva kéne.A Medieval motorját kellene a Sims3-ba beépiteni -
Ironman2 #10843 Szerintem a Medieval alatt módosított Sims3 motor van,azért néznek ki ilyen jól az arcok. -
Húspogi #10842
Légyszi segítsetek, pont telepítgetem a sims3-akat, és a Padlógáz kiegészítőnél azt írja ki, hogy az már frissebb mint ami fent van...
És hogy csatlakoztassam a netet és frissítsem a játékot, de mivel nem eredeti ezt nem kéne...
Tudtok valami tippet adni?
Előre is köszi! -
Flora2 #10841 Nekem az lenne ilyen eget rengető, ha a Sims 3-beli simek pudding-arcát lecserélnék olyan arcokra, amilyeneket a Középkori Sims képeken látok. Azok sokkal jobban tetszenek.
Arról tud már valaki, hogy a Középkoriban levő tárgyakat átkonvertálta-e valami ügyes hacker a Sims 3-ba? :)) -
Gólya #10840 neked csak a melled szőrös? -
Gólya #10839 #10752.:
"ha csak nem hoznak a hármasba valami eget rengető dolgot, azt hiszem a továbbiakban erősen mellőzöm"
-
Ironman2 #10838 Szőrös mellű nő hogy néz már ki? -
Ironman2 #10837 Honnan szereztél ekkora rangfokozatot? -
Coolfire #10836 "A férfiakon beállítható lesz a testszőrzet"
És a nőknél miért nem?Hol az egyenlőség?:))