44549
-
#41463 A hullámok (kopasz) hercege...
-
#41462 Ez új...ki is próbálom!
-
#41461 Délelőtt a strandon...csak ne lenne ekkora a tömeg...
-
#41460 Bocsi...ezt ki kellett próbálnom. Remélem nem szakadt be alattam.
-
#41459 Hová lett mindenki? - Kérdezte Shrek majd szépen elfehéredett....
-
#41458 Azon, hogy mi is legyen belőle...DDD -
Gólya #41457 és min töpreng?
azt nem érti, hogy kerültek ezek oda elé vagy azon, hogy mégis mik ezek...esetleg hogy mit is kezdjen ezekkel a valamikkel? -
#41456 A szakácsom...
-
Roccio #41455 Strandom :)
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/8/18/a1_2013_8_18_sk69z9426d_tn.jpg] -
#41454 Mer hátha fizetni vagy hajlandó egy-két kacatért!DD -
Ironman2 #41453 ja,de akkor minek erőltetik a játékbeli store letöltést ha utána minden megbolondul? -
#41452 Asszem ezt most nem teszed zsebre...amit kapsz tőlem az előbbi sms-ért!
-
#41451 A .tmp fájlokat ajánlatos törölni mindig a telepítések után...nálam addig el sem indul a játék! -
Ironman2 #41450 Addig működött nálam normálisan,míg le nem töltöttem a storeból ezt a 2 ingyenes tartalmat,utána megint meghülyült az egész irányítás.úgylátszik a launcher betesz rendesen a játéknak.Most is törölnöm kellett 2 .tmp fájlt a DcCache-ból. -
#41449 Oh....simsezi támadt kedvem... Jövök beébi, jövööök!!!! -
#41448 Köhöm... nem kaptam meg...
-
Gólya #41447 perpill. nem tudok, mert a ház ura uralja a gépet:)
de nem feledkezem el róla, beborítom az oldalt képekkel:)))
(egyébként az alapötletet Frau Engel White Cottage házikója adta)
-
#41446 Kíváncsi lettem arra a házikóra. Raksz fel pár képet? -
Gólya #41445 én most konkrétan DV-be szerelmesedtem bele...és az a gond, hogy a ház is a környezetbe illően épült...na ezt a házat nem tudnám elképzelni pl. IP-on (bár talán máshol sem...esetleg BB-en, de az meg nincs feltéve:D), viszont a házhoz úgy ragaszkodom, ahogy van...
ez most nekem is fura, hogy ennyire kötődök egy házhoz - eddig nem zavart, ha úri kedvem úgy diktálta, építettem másikat, átrendeztem a meglevőt....bakker...lehet vénülök???
-
#41444 Nekem is mindig ez a bajom! Soha nem tudom eldönteni melyik városban éljek. Van ami tetszik, van ami hasznos lenne, van ahol tetszenek az NJK-k...
...és én is lusta vagyok várost szerkeszteni.
-
Gólya #41443 ahhhaaaa...értem:)
-
#41442 Ez a múltkori simem, csak kisebb stílusváltáson ment keresztül a kicsike. Ennyit számít a haj, meg a smink, meg a szemüveg... -
Gólya #41441 enyém sim kalandozó, de erősen tanulja a búvárkodást és aztán átmegyünk tengeri kalózba:)
csak annyi a gond, hogy most DV-ben lakik, várost szerkeszteni nincs kedvem, viszont a búvárkodáshoz így át kellene költözni IP-ba...de az meg annyira nem tetszik...szóval míg eldöntöm mi legyen, addig tanulunk és kalandozunk:)
-
Gólya #41440 nagyon vagány azzal a nadrágtartóval:)
de ez nem a múltkori simed ugye? mintha nem ilyenre emlékeznék...
-
#41439 Köszönöm szépen! Igyekeztem azért jobb nőre csinálni, mint én vagyok...
A Te simed viszont irtóra karakteres. Nagyon egyedi! -
#41438 Igen-igen. Nyomozó is azért lett, mert így nappal is tud hackkelni. -
#41437 Helyes simed van! -
#41436 Mármint a simednek... -
#41435 A számítógépezés/netezés? -
#41434 Az én simemnek is az a 'szenvedélye', mint nekem...
-
#41433 Éléskamrát is csináltam neki, nehogy hiányt szenvedjen a sok jóságban...DDD
-
#41432 Valami módon át fogom vinni a figurát a Sims 4-be! -
#41431 Eszik is rendesen, mert most már a sok kiegnek köszönhetően rengeteg helyen - hadd ne soroljam őket fel - megtöltheti a bendőjét! -
#41430 Így van!...Szándékosan ilyennek készült a simem, mert én magam is szeretem a jó ételeket...más "szenvedélyem" nincsen...akkor neki se legyen.DDDDD -
#41429 A Te karakteredről egyből lerí, hogy valami olyannal foglalkozik, ami lehetőséget nyújt sokszor, finom falatokkal megtölteni a pocakját -
#41428 Jujj, ez az öccse...kicsi én: Tibi!
-
#41427 És eléggé profi benne. DDD
-
#41426 Nekem a szakács a kedvenc műfajom....bár az nincs az álomállásokban szakmaként bent külön, de akkor is az! -
#41425 Beleszerettem a detektívesdibe!
Kinek mi a kedvenc szakmája a játékban?
-
#41424 DDDD