Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan ezt akartam: "van néhány másik fórum is..."
ez a net...az ember siet, kimarad egy szó vagy elír valamit és máris félreérthetõ lesz a szöveg
Ildooka - nem írtam (nem is gondoltam) olyat, hogy itt udvariatlan lenne bárki is - ezt honnan olvastad?
miért támadsz olyanért, ami el sem hangzott?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
), de sajnos már nem megjeleníthetõ! 😞
Esetleg ha olvasod Joschka, akkor esetleg nem tudsz másik ilyet adni?
Elõre is köszönöm.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Légyszi segítsetek!
Egyszer adtatok egy olyan linket, amin rengeteg sims3 kiegésztõ volt, olyan is ami egyébként pénzbe kerülne!
Új gépet kaptam, így sok mindenem eltünt!
Ha megkaphatnám mégegyszer megköszönném!
Elõre is Köszönöm. Üdv.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Gay Sims Club http://www.gaysimsclub2.net/forums/
Azt hittem szétesem.Már a Sims 3-ba is betör a perverzió teljesen?😊
A mysimset(azért is kiírom)azért szeretem,vagyis a fórumát,mert igaz valóban hozzánk képest gyerekek,de õk állandóan játszanak vele,és tuti dolgokat tudnak.Ott még nem tudtam olyat kérdezni,amire kapcsiból ne válaszoltak volna.😊
Bár anno az nforceon sem,mert mindenki tolta.😊))
Fura, hogy senki nem ír itt, meg nem kérdezgetnek az emberek, eddig ha új kieg jelent meg, tele volt itt a topic kérdésekkel.
Már azt hittem,tolod.😊A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
De ez mondjuk nem magyarázat a város kihaltságára...
Na kíváncsi vagyok, nálam is kihalt lesz-e Bridgeport. Ha igen, addig nem nyugszom, amíg valami ellenszert nem találok rá.
Jó az én gépem õskövület,így meghatározza a game a max. NPC számot(bár ki lehet lõni,de nem sok értelme van).De ennyire nem lehet szar,ha a játék bekonfigolja magát kapcsiból mediumra..
.
Nalam egyedük O.Lajosnál van "pörgés",és a kocsmákban.A klubokban(kivéve a Plazma 501-et)és a bárokban,senki.
Viszont ez a Superstar+Nightlife keverék valóban az eddigi legjobb szerintem is.Vagy csak azért,mert még új..😊Egy kis OFB-t még csempészhettek volna bele,akkor lett volna az igazi.😊
DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64
Milyen az új város? Rengetegen panaszkodnak a neten, hogy kihalt, alig vannak simek az utcán, a szórakozóhelyek meg totál üresek, még akkor is, ha éppen hotspot-oknak kellene lenniük. Tapasztalatok?
Viszont az az érzésem, hogy a kiegek a gyakorlatban külön játékként mûködnek. Mert mindennek (utazás/felfedezés, sztárság, bármelyik hobbi, karrier/hivatás...) teljesen neki kell szentelnie magát a simnek, különben semmit nem ér el, csak belekap a dolgokba, és nem lesznek elérhetõk a legjobb funkciók. Tehát például vagy ötcsillagos sztár lesz, vagy sövényszobrot csinál, együtt nem fér bele az életébe 😊 (Epic lifespannel játszom így is...)
DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64
Ez a hack meghosszabítja a nyitvatartásokat http://linna.modthesims.info/download.php?t=424054
Valaki meg tudná mondani hol lehet a The Sims 3: Ambitions No mosaic -ot letölteni?
Köszönöm a segítséget
Nem tudtok valami kódot amivel városszerkesztés nélkül lehet bárkit beköltöztetni? egy csákóval játszom, vámpír, nem kajált és álmában kipurcant, már csak arra ébredt fel, hogy alulról szagolja az ibolyát. kajálni nem tudtam elküldeni már itt a kaszás és haldoklás közbe mentettem másként 😄 elõtte nagyon rég volt mentés, úgyhogy nem szeretném onnan kezdeni. beköltöztetnék valakit hogy vigye el a tudi laborba feltámadni, de senkit se tudok. :S help.<#wow1>#wow1><#zavart2>#zavart2><#falbav>#falbav>