44549
-
Ironman2 #16754 Origin tiszta Steam koppintás.De azért gyorsabban jön le a cucc -
Ironman2 #16753 Nagyon jó! -
Coolfire #16752 Aki érdekel:az originen keresztül tölthető a create a pet demo.:)
Mondjuk innen.:) -
#16751 Van benne nőnap is? Nem is tudtam :D -
#16750 a sim 2-be ki lehet kapcsolni a öregedést? -
#16749 kb. nekem is -
Coolfire #16748 Pontosan most van egy hónapja,hogy el sem indítottam... -
#16747 Iszonyat hangulatos ez a farm! Nagyon szépek az árnyék/fényhatások. Megkívánom a vidéki életet, mégah már kezd belőle elegem is lenni -
Gólya #16746 a háztulaj (szerintem Peggy legjobb haja)
-
Gólya #16745 a sim és a telek ua., mint amit korábban mutattam az új városban, csak kicsit "kiegyenesedett" a ház:D
hátul a farakás melleti rész majd bővül az új kiegnél istállóvá - addig ott festegetünk -
Gólya #16744 két kép csak úgy:)
(valaki említette korábban, hgoy csak egyféleképpen ülnek a simek...ülnek ezek így is:D)
-
Gólya #16743 Sven!
jól emlékszem, te keresgéltél ugye hasonló bútorokat?
ezeket a vitasimsen találtam -
Gólya #16742 konyha-étkező
nappali
háló
-
Gólya #16741 reggel a farmon
-
Gólya #16740 teljesen beleszerelmesedtem a vidéki életbe:)
mindjárt hozok képeket - csak hogy ne unatkozzatok:D -
Gólya #16739 neked is -
Gólya #16738 -
Ironman2 #16737 Remélem nem időkorlátos lesz -
Ironman2 #16736 És egy jó hír! Ma jön az Állatkészítő demó.Este 18 órakor.Lessétek a hivatalos oldalt! The Sims3.com -
Ironman2 #16735 És a szomorú hír hogy az EA be is tiltotta a Sims Online Restoration projectet
Itt olvasható a szomorú blogbejegyzés részletesen -
Ironman2 #16734 -
#16733 Igen, Bridgeportban van egy "Veranda villa"-nak nevezett felhőkarcolóban -
Gné Era #16732 Ilyet én is csináltam egyszer:)) Bár nem legénybúcsú volt,csak nőnap,de a pult megvolt:)DD -
Gné Era #16731 Szuper nagyon a lakás.. Gratulálok hozzá. Ez valami nagyvárosi emeletes házban van?? Én is ellaknék ilyenben szívesen:)) -
#16730 Egyébként meg nemrég jöttem rá, hogy festészettel lehet legjobban keresni. Napi 4000 körül. Nászajándékba vettem is a fiúnak egy Jaguar-t :D -
#16729 Na a gyerek hamarosan megházasodik, persze már nem gyerek. Legénybúcsú megvolt már. Amíg a gyerek bulizott a parkban, addig az anyja sem unatkozott:
-
#16728 okés, lakásom helyet városom-at olvastam :P szóval a mondanivalóm második része felejtős -
#16727 Csodálatos, nagyon otthonos, szívesen beköltöznék én is a saját Simemmel, de még élőben is -
#16726 Hú, nagyon élethű !!! Grat hozzá és hol a város többi része? -
#16725 Szerintem nem fogja, hiszen most kezdődött a SimSocial őrület is, ami tulajdonképpen ez, csak mesésebben... -
#16724 Hello! Még újvagyok a forumon és szeretném bemutatni a lakásomat. Vélemények jöhetnek
-
Ironman2 #16723 Csak még nagyon korai alfa.Remélem az EA újra áldását adja rá,mert ahogy olvasom nem nagyon akarja -
#16722 Na, ez ha igaz, akkor várom :D -
Ironman2 #16721 Tovább folytatódik a megboldogult Sims Online restaurálása
Remélem lesz belőle valami,én annak idején nem láttam hogy milyen működés közben -
Gné Era #16720 Ez a házikó elsőre nagyon szuper..Gratulálok és üdv a clubban:)))) -
#16719 Ne haragudj, sajnos félre gépeltem . Viszont sok tippet olvastam itt a fórumon a legaktívabb fórumozóktól így tehát tőled is sok infót kaptam, még ha nem is reagáltam rá csak most -
#16718 "bár egy segítséged megnéztem" enyémet? csak félregépelés ugye? :D kezdtem pedig büszkélkedni magamra -
#16717 Köszönöm szépen . Saját kreálmány, bár egy segítséged megnéztem, ahol egy hasonló ház szerepel. Tehát a ház alapját a falait ellestem a többit én tákoltam össze, a bútorok a kiegészítőkből és a hivatalos store-ból valóak, kivéve az autót azt letöltöttem. Tényleg köszönöm, bár ez még semmi, visszalapozgattam és itt sokan nagyon szép otthonokat kreáltak melyek még életszerűbbek. -
#16716 jajdeszép, és milyen élettel teli! megkérdezhetem h. saját kreálmány-e? -
Ironman2 #16715