Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paddington
elnézést, kimaradt egy "is" a szövegbõl
pontosan ezt akartam: "van néhány másik fórum is..."

ez a net...az ember siet, kimarad egy szó vagy elír valamit és máris félreérthetõ lesz a szöveg

Ildooka - nem írtam (nem is gondoltam) olyat, hogy itt udvariatlan lenne bárki is - ezt honnan olvastad?
miért támadsz olyanért, ami el sem hangzott?

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Itt mindenki udvarias!<#vigyor4>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ildooka
Szerintem a fórumozók nagyrésze igenis udvarias!

Ha nem foglalkoznánk a játékkal,akkor nem lenne közel tízezer hozzászólás a topikban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez meg milyen válasz volt?

Paddington
van néhány másik fórum, ahol foglalkoznak a játékkal - pontos információk, udvarias fórumozók, stb. stb.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

bexinho
Azt hogy tudom elérni, hogy átköltözzenek hozzám az asszonyok? Napok teltek bele, mire az elsõt megpuhítottam, mindig ott aludt (szomszéd volt), de egyik nap õsz hajjal állt elém, és ugye így már esélytelen a trónörökös "létrehozása" 😊 Dobtam is, helyette jött egy parkban felszedett házas fekete csaj. Õt is bepuhítottam, született is egy gyerek tõle (fiú), meg most is várandós tõlem, de át nem lehet hozni õket (pedig már elvált). Mit csináljak? Kihal így a family!!!! Öregszem - öregszem... Most örögbe fogadtam 1 gyereket, de már bánom, mert még sem olyan... :/

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

ezt én is hiányolom....vélemény sem nagyon..kérdések sincsenek..fura..ennyire nem játszottak még vele?? ilyen egyértelmû benne minden?? vagy nem sok minden változott benne..
vica0523
http://paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/

Közben megtaláltam azt a linket, Joschka linkelt be annak idején (http://ls.paysites.mustbedestroyed.org/booty/ts3/
), de sajnos már nem megjeleníthetõ! 😞
Esetleg ha olvasod Joschka, akkor esetleg nem tudsz másik ilyet adni?
Elõre is köszönöm.
DarkSector
thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Technikai topiknak hívják kérem szépen! Ott van fennt a piros betüs szöveg alatt a gombja.

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
Egyszer adtatok egy olyan linket, amin rengeteg sims3 kiegésztõ volt, olyan is ami egyébként pénzbe kerülne!
Új gépet kaptam, így sok mindenem eltünt!
Ha megkaphatnám mégegyszer megköszönném!
Elõre is Köszönöm. Üdv.
DarkSector
sziasztok van warez topik ehez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Közben,amíg betölt lehet egyet polírozni...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

"Melegen" ajánlom a figyelmedbe:
Gay Sims Club http://www.gaysimsclub2.net/forums/
Azt hittem szétesem.Már a Sims 3-ba is betör a perverzió teljesen?😊

Mike
lehet matyizni a sims3-ban végre? 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Például nem rég fejtettem meg a matyi dolgot.😊Én teljesen azt hittem 2 külön oldal,mikor megvilágosodtam,hogy ez tkp. mozaikszó.😊)

Akkor nem láttad a kõkemény warezosokat az enforszon,mikor kijött a Sims 3.Tiszta óvoda lett.😊
A mysimset(azért is kiírom)azért szeretem,vagyis a fórumát,mert igaz valóban hozzánk képest gyerekek,de õk állandóan játszanak vele,és tuti dolgokat tudnak.Ott még nem tudtam olyat kérdezni,amire kapcsiból ne válaszoltak volna.😊
Bár anno az nforceon sem,mert mindenki tolta.😊))

Melyik a kimondhatatlan? Ja, a magyar mysims, vagy mi? Azt nem szoktam nézni, mert túl öregnek érzem magam hozzá. Én alapvetõen a Modthesims fórumát olvasom, és én is a MATY-t - azok nehézfiúk, csúcsragadozók, hehe. 😊

A kimondhatatlan nevû oldal fórumja viszont rendesen pörög.Azt szoktam olvasgatni,meg a hivatalost,és a matyit.Hozzám is csak "bevásárolni" jár mindenki.😊)

Á nem, csak egy hét múlva installálom, most nincs idõm rá. De egyre kíváncsibb vagyok.
Fura, hogy senki nem ír itt, meg nem kérdezgetnek az emberek, eddig ha új kieg jelent meg, tele volt itt a topic kérdésekkel.

Ja akkor még csak fejben játszol?Már azt hittem,tolod.😊

Hát én a Lajcsinál kapcsiból összeszedtem két csillagot.Van sztáros személyiségjegyem,és könnyen barátkozom velük.Autogram,egy kis kormolás és már le van nyûgözve.Olyan kis zöld jelzõ jelenik meg a fejük felett,mint tanuláskor.Ha ez betelt,már "rendes" sim opciókat ad.😊

Pont az az érdekes,hogy O.Lajosnál tanyáznak 1-5 csillagig,nem a bárokban,klubokban.Például az újságban benne van,hogy melyik helyen mennyi celeb lesz jelen,de ez nálam nem nagyon vált be.

Az is lehet, hogy a drágább, bársonyköteles bárokban azért nincs senki, mert a LN kezdetén még nincs elég celeb, akik bevonzanák a népet? és csak valamennyi játékidõ után, ahogy gyûlnek a celeb-csillagok, úgy nõ a közönség az exkluzívabb helyeken?
De ez mondjuk nem magyarázat a város kihaltságára...
Na kíváncsi vagyok, nálam is kihalt lesz-e Bridgeport. Ha igen, addig nem nyugszom, amíg valami ellenszert nem találok rá.

Húú..néha nekem még egy család is sok..😊

Szerintem sem stimmel valami Bridgeporttal.Valamiért nagyon kevés NPC-t generál nekem például,de olvastam olyat is,hogy vámpírözön volt valakinél.
Jó az én gépem õskövület,így meghatározza a game a max. NPC számot(bár ki lehet lõni,de nem sok értelme van).De ennyire nem lehet szar,ha a játék bekonfigolja magát kapcsiból mediumra...
Nalam egyedük O.Lajosnál van "pörgés",és a kocsmákban.A klubokban(kivéve a Plazma 501-et)és a bárokban,senki.
Viszont ez a Superstar+Nightlife keverék valóban az eddigi legjobb szerintem is.Vagy csak azért,mert még új..😊Egy kis OFB-t még csempészhettek volna bele,akkor lett volna az igazi.😊

whitequeen73
"A másik" fórumon olvastam, és tényleg muris, hogy csak sárga taxik rohangásznak az utcákon 😊

DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64

Szerintem ez teljesen rendben van így, hiszen életszimulátor, és a való életben sem leszel egyszerre kalandtúrázó is, meg színész is, meg szobrász is, meg szellemirtó is, meg bármixer is. Én mindig is így játszottam a Simsszel, hogy egy adott simnek egy(max két) karrierpályája van életében, attól függõen mihez ért legjobban, miben tehetséges (ezen felül persze lehetnek még hobbik és ingatlan-befektetések). Ez szerintem életszerû. A sokféleséget meg úgy érem el, hogy mindig is több háztartással/családdal játszom párhuzamosan, így lehet egyszerre többféle sorsot/karriert végigkövetni.

Milyen az új város? Rengetegen panaszkodnak a neten, hogy kihalt, alig vannak simek az utcán, a szórakozóhelyek meg totál üresek, még akkor is, ha éppen hotspot-oknak kellene lenniük. Tapasztalatok?

whitequeen73
Nagyon, nagyon szeretem ezt a kieget, teljesen más dimenzió, mint az eddigiek. 😊

Viszont az az érzésem, hogy a kiegek a gyakorlatban külön játékként mûködnek. Mert mindennek (utazás/felfedezés, sztárság, bármelyik hobbi, karrier/hivatás...) teljesen neki kell szentelnie magát a simnek, különben semmit nem ér el, csak belekap a dolgokba, és nem lesznek elérhetõk a legjobb funkciók. Tehát például vagy ötcsillagos sztár lesz, vagy sövényszobrot csinál, együtt nem fér bele az életébe 😊 (Epic lifespannel játszom így is...)

DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64

Kösz! Kipróbálom.

SYA

Ez a hack meghosszabítja a nyitvatartásokat http://linna.modthesims.info/download.php?t=424054
Tegnap sokat játszottam a Leszáll az éjjel.Nagyon jó lett a kiegészítõ,tetszik a korábi lehetõségek összekapcsolása a sztár élettel,de legjobban ez a vámpírrá válás jön be a legjobban.A zsákmányszerzésért egyenesen odavagyok.Ha kiválasztok egy zsákmányt,akkor piros karikákkal jeleniti meg a kapcsolatoknál.Engemet csak egyvalami idegesitett,az hogy nagyon lassan letelik az éjszaka.Volt olyan hogy kiszemeltem az áldozatot,erre pont akkor lett vége az estének.VAgy belejöttem a bulizásba,erre kidobtak mindenkit hogy záróra.Igy nem lehet teljesen élvezni a dolgot.Gondolom van,vagy lesz valami hack,az éjszakai idõ lelassitására,mert az nagyon jó lenne.

vica0523
gyere át a másik topikba

olyat hol találok?
vica0523
De jobb lenne ha átjönnél a másik topikba. Kattints a technikai kérdések amott-ra a banneron.Be kell legyél jelentkezve

vica0523
Mert kell hozzá még egy Resource. cfg is.

nincs olyan mappám
köszönöm
bocsánat de még mindig nem mûködik
vica0523
Segítek benne ha nincs.

vica0523
Az Ambitions könyvtárában levõ Mods/packages mappába. Van ilyened, mert ha nincs létre kell hoznod ahhoz, hogy mûködjön.

bocsi de hova kell be másolni?
Nagyon szépen köszönöm
vica0523
NoMosaicAMB.zip
http://www36.zippyshare.com/v/81819728/file.html

Helló!

Valaki meg tudná mondani hol lehet a The Sims 3: Ambitions No mosaic -ot letölteni?
Köszönöm a segítséget
segítség! 😞 😄
Nem tudtok valami kódot amivel városszerkesztés nélkül lehet bárkit beköltöztetni? egy csákóval játszom, vámpír, nem kajált és álmában kipurcant, már csak arra ébredt fel, hogy alulról szagolja az ibolyát. kajálni nem tudtam elküldeni már itt a kaszás és haldoklás közbe mentettem másként 😄 elõtte nagyon rég volt mentés, úgyhogy nem szeretném onnan kezdeni. beköltöztetnék valakit hogy vigye el a tudi laborba feltámadni, de senkit se tudok. :S help.<#wow1><#zavart2><#falbav>

Megalapítottam a The Coolfires bandet.😊Rockot nyomunk 2x2 órát Hubert krimójában.😊Nagy nehezen már összekapartam egy csillagocskát is.Nem lenne rossz,csak már baromira lassan megy.Be kell táraznom vérplazmából,mert ott pusztulnak el a vámpír vendégeim.😊

vica0523
Szerintem Bridgeport nem is a nagy családoknak készült, inkább szingliknek, max 2 simnek. Ez a kieg nem igazán családi tevékenységekrõl szól, a város sem arra van berendezve. Nagycsaládosoknak ott a többi város, azokba is lehet clubbokat stb. tenni, és nagy házat építeni.