44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Várkastély kinek kell...ingyen?!!

Letölthető itt!
  • Joschka
    Növények...nagy mennyiségben, és ingyen!!!

ITT
  • kem001
    Hát igen. Emlékszem az évszakokban, még meg is barnulhatott a sim :D
  • Joschka
    Hát a tengeri úszkálást majd talán valamelyik kiegészítőbe rakják majd bele...emlékezz csak arra, hogy a sims 2-be is csak sokára került bele.
  • Glinda7
    Mondom, szerintem valami hiba van a játékban. Mindjárt visszalépek, aztán meglátom, lehet addigra már mutatja, hogy a srác odaköltözött. Amúgy tényleg nem volt sehol sem, alaposan átfésültem az összes opciót.
  • Gné Era
    olyan nincs..valahol biztos ott van..nézz körül jobban..ott van az valahol..sokat beszélgess vele..előbb-utóbb megjelenik az összeköltözés opció
  • Glinda7
    Köszi a segítséget! Hát kerestem én mindenhol, a romantikánál, a barátinál, de sehol nem adta be. Aztán összeházasodtak végül, de a srác nem költözött be hozzá. Van férje, de nem együtt laknak. Amúgy én is úgy akartam, hogy megkeresem hol lakik és városszerkesztőben be akartam költöztetni, de egyszerűen sehol nem találta a pasit. Valami hiba lehet, máskor mindig odaköltözött ha összeházasodtak. :(
  • kem001
    Azért kár érte. Egyébként az még mindig nem értem, hogy miért nem csinálják meg azt, hogy a tavakban és a tengerben is lehessen úszni, ne csak horgászni
  • Joschka
    Éppen olyan dísz, mint az én új városomban a mólónál a vízben levő hajók...csak nézegetni lehet őket, de használni azt nem...
  • Joschka
    Szerintem egy sim se tud fel kapaszkodni rá, ez biztos...
  • kem001
    Vajon az a matrac a vízen funkcionál is, vagy csak dísz?
  • Joschka
    Ja, a kép lemaradt!

• Joschka
    Sziasztok!

Tök szép házat találtam:

ITT
  • Flora2
    Nem tudom, rajtam kívül awesomemod-ozik-e még valaki, de aki igen, annak szólok, hogy ma jöttem rá véletlenül, hogy az AM-nak van wiki oldala. Én eddig mindig csak a fórumukat olvastam.
    awesomemod wiki
    Bocs, ha ezt rajtam kívül már mindenki tudta.
  • Flora2
    Ugye, nem a romantikus beszélgetési opciók között keresed a hozzáköltözést? Mert az, hogy kérd meg, hogy költözzön be hozzád, az a baráti témák között van, nem a romantikázós témák között. (Mivelhogy haverok is összeköltözhetnek, nemcsak párok.)
  • kem001
    Vagy házassággal. Mindig összeadom őket, és akkor összebútoroznak
  • Svenson
    Elvileg nem. Csak sokáig kell udvarolni neki. Vagy a városszerkesztő módban egyszerűen odaköltözteted. (Én így szoktam.)
  • Glinda7
    Hogy lehet valakit odaköltöztetni magamhoz? Sehol nem találom a városban, hogy hol lakik, és nem adja ki az opciót, hogy kérje meg hogy odaköltözzön, pedig már együtt járnak egy ideje. Muszáj házasodni ehhez?
  • Lacoka12
    hol lehet beszerezni?
  • Ironman2
    Nem lehet azt kikapcsolni.A late nicght-ot uninstallálod,akkor megszünik a sztárság
  • Reachel
    Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan tudom kikapcsolni a sztárságot a Late night kiegészítőnél? Mert engem nagyon idegel, hogy minden simem sztár már csak azért is, hogy teljesült élete vágya!
  • TopGun
    Sziasztok!
    #16932, #16933, koszi, megnezem En is a letoltest delutan.
  • rage
    A link működik.
  • Ármány

Aki feltöltötte a videót az oldalára feltett egy linket. Állítólag innen lehetne letölteni.
    http://www.mediafire.com/?jawn­q68g69tz6le

De semmi...
  • Roccio
    nem töltöttem le mert én sem tudom, hogy hol van a letöltése linkje.
  • rage
    Menni fog.
  • vajo
    Hello :))
    Eredeti a Sims 3-am, de ha letöltöm hozzá a háziállatosat menni fog? vagy aztis eredetibe kell? köszi..
  • Ármány
    Köszi! Találtam is jó cuccokat. Amúgy jót kuncogtam magamon...ekkora hülyét :D
  • Robi546
    Úgy,úgy az a 2 legjobb és legvárományosabb kiegészítő én is nagyon várom. :)
  • kem001
    Ő nem hiszem, hogy visszatérne. Nagy Mester
  • Coolfire
    Esetleg ha Will Wright tért volna vissza...annak örülnék.:)
    Grant Rodiek "csak" producer,sosem írt Sims 3 motort,nem tudom mitől vártok csodát.....
    Ő sem fogja jobban csinálni.
  • Ironman2
    Legalább az időjárást,és üzletet nem fogják elcseszni.A 2 legvárományosabb kiegészítő lesz jövőre
  • Ironman2
    Ahogy olvasom,nagyon sokan örülnek neki.Csodálkozni is fog mi ez a 800ezer hozzászólás a fórumon? DDD
  • kem001
    Ez remek hír. Kicsit helyreteszi reméljük a játékot
  • Ironman2
    Grant Rodiek visszatért az EA-hoz,és a Simshez

Lehet tapsolni!!!!
  • TopGun
    Ezt Te letoltotted? es mukodik is neked? (ha igen, akkor a letoltesi linket tedd be legyszives ok?)mert paran azt irtak a kommentekben, hogy kifagyott, amikor felraktak.
  • Gólya #16919
    :)
    mással is előfordul - de nem tudtam kihagyni...bocs

tsr?
    simcredible...most nem jut eszembe hirtelen más
    nekem van egy félig üvegajtó, de nem tudom, honnan van - egy házzal jött, semmi konkrétabb infó nincs róla:(
    esetleg nézz szét Elke házai között, hátha sikerül valamit kihámozni
    itt megtalálod
  • Ármány
    Hát ezt jól elírtam. :p Már találtam hűtőt, de nem valami jó. :)

• Roccio
    Los Angeles (város) sztem elég jóó
  • Roccio
    micsoda ultramodern tróousi villákat lehet letölteni a youtubról :D

Ez biztos tetszik mindenkinek!