44549
-
#16955 Várkastély kinek kell...ingyen?!!
Letölthető itt! -
#16954 Növények...nagy mennyiségben, és ingyen!!!
ITT -
#16953 Hát igen. Emlékszem az évszakokban, még meg is barnulhatott a sim :D -
#16952 Hát a tengeri úszkálást majd talán valamelyik kiegészítőbe rakják majd bele...emlékezz csak arra, hogy a sims 2-be is csak sokára került bele. -
Glinda7 #16951 Mondom, szerintem valami hiba van a játékban. Mindjárt visszalépek, aztán meglátom, lehet addigra már mutatja, hogy a srác odaköltözött. Amúgy tényleg nem volt sehol sem, alaposan átfésültem az összes opciót. -
Gné Era #16950 olyan nincs..valahol biztos ott van..nézz körül jobban..ott van az valahol..sokat beszélgess vele..előbb-utóbb megjelenik az összeköltözés opció -
Glinda7 #16949 Köszi a segítséget! Hát kerestem én mindenhol, a romantikánál, a barátinál, de sehol nem adta be. Aztán összeházasodtak végül, de a srác nem költözött be hozzá. Van férje, de nem együtt laknak. Amúgy én is úgy akartam, hogy megkeresem hol lakik és városszerkesztőben be akartam költöztetni, de egyszerűen sehol nem találta a pasit. Valami hiba lehet, máskor mindig odaköltözött ha összeházasodtak. :( -
#16948 Azért kár érte. Egyébként az még mindig nem értem, hogy miért nem csinálják meg azt, hogy a tavakban és a tengerben is lehessen úszni, ne csak horgászni -
#16947 Éppen olyan dísz, mint az én új városomban a mólónál a vízben levő hajók...csak nézegetni lehet őket, de használni azt nem... -
#16946 Szerintem egy sim se tud fel kapaszkodni rá, ez biztos... -
#16945 Vajon az a matrac a vízen funkcionál is, vagy csak dísz? -
#16944 Ja, a kép lemaradt!
-
#16943 Sziasztok!
Tök szép házat találtam:
ITT -
Flora2 #16942 Nem tudom, rajtam kívül awesomemod-ozik-e még valaki, de aki igen, annak szólok, hogy ma jöttem rá véletlenül, hogy az AM-nak van wiki oldala. Én eddig mindig csak a fórumukat olvastam.
awesomemod wiki
Bocs, ha ezt rajtam kívül már mindenki tudta. -
Flora2 #16941 Ugye, nem a romantikus beszélgetési opciók között keresed a hozzáköltözést? Mert az, hogy kérd meg, hogy költözzön be hozzád, az a baráti témák között van, nem a romantikázós témák között. (Mivelhogy haverok is összeköltözhetnek, nemcsak párok.) -
#16940 Vagy házassággal. Mindig összeadom őket, és akkor összebútoroznak -
#16939 Elvileg nem. Csak sokáig kell udvarolni neki. Vagy a városszerkesztő módban egyszerűen odaköltözteted. (Én így szoktam.) -
Glinda7 #16938 Hogy lehet valakit odaköltöztetni magamhoz? Sehol nem találom a városban, hogy hol lakik, és nem adja ki az opciót, hogy kérje meg hogy odaköltözzön, pedig már együtt járnak egy ideje. Muszáj házasodni ehhez? -
#16937 hol lehet beszerezni? -
Ironman2 #16936 Nem lehet azt kikapcsolni.A late nicght-ot uninstallálod,akkor megszünik a sztárság -
Reachel #16935 Sziasztok! Valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan tudom kikapcsolni a sztárságot a Late night kiegészítőnél? Mert engem nagyon idegel, hogy minden simem sztár már csak azért is, hogy teljesült élete vágya! -
#16934 Sziasztok!
#16932, #16933, koszi, megnezem En is a letoltest delutan. -
#16933 A link működik. -
Ármány #16932
Aki feltöltötte a videót az oldalára feltett egy linket. Állítólag innen lehetne letölteni.
http://www.mediafire.com/?jawnq68g69tz6le
De semmi... -
Roccio #16931 nem töltöttem le mert én sem tudom, hogy hol van a letöltése linkje. -
#16930 Menni fog. -
vajo #16929 Hello :))
Eredeti a Sims 3-am, de ha letöltöm hozzá a háziállatosat menni fog? vagy aztis eredetibe kell? köszi.. -
Ármány #16928 Köszi! Találtam is jó cuccokat. Amúgy jót kuncogtam magamon...ekkora hülyét :D -
Robi546 #16927 Úgy,úgy az a 2 legjobb és legvárományosabb kiegészítő én is nagyon várom. :) -
#16926 Ő nem hiszem, hogy visszatérne. Nagy Mester -
Coolfire #16925 Esetleg ha Will Wright tért volna vissza...annak örülnék.:)
Grant Rodiek "csak" producer,sosem írt Sims 3 motort,nem tudom mitől vártok csodát.....
Ő sem fogja jobban csinálni. -
Ironman2 #16924 Legalább az időjárást,és üzletet nem fogják elcseszni.A 2 legvárományosabb kiegészítő lesz jövőre -
Ironman2 #16923 Ahogy olvasom,nagyon sokan örülnek neki.Csodálkozni is fog mi ez a 800ezer hozzászólás a fórumon? DDD -
#16922 Ez remek hír. Kicsit helyreteszi reméljük a játékot -
Ironman2 #16921 Grant Rodiek visszatért az EA-hoz,és a Simshez
Lehet tapsolni!!!! -
#16920 Ezt Te letoltotted? es mukodik is neked? (ha igen, akkor a letoltesi linket tedd be legyszives ok?)mert paran azt irtak a kommentekben, hogy kifagyott, amikor felraktak. -
Gólya #16919 :)
mással is előfordul - de nem tudtam kihagyni...bocs
tsr?
simcredible...most nem jut eszembe hirtelen más
nekem van egy félig üvegajtó, de nem tudom, honnan van - egy házzal jött, semmi konkrétabb infó nincs róla:(
esetleg nézz szét Elke házai között, hátha sikerül valamit kihámozni
itt megtalálod -
Ármány #16918 Hát ezt jól elírtam. :p Már találtam hűtőt, de nem valami jó. :)
-
Roccio #16917 Los Angeles (város) sztem elég jóó -
Roccio #16916 micsoda ultramodern tróousi villákat lehet letölteni a youtubról :D
Ez biztos tetszik mindenkinek!