44549
-
#17117 Ne szuperpatchozzál, hanem berakod a kiegeket sorban aztán mindegyikben ott a 'support/updates' mappa és onnét indítsd el a megfelelő általában 2-es el végződő frissítést, majd töltsd le az ezelőtti utolsó még működő frissítést és azzal frissítsd utóljára a játékodat. -
Roccio #17116 és akkor a dokumnetumok-ea-sims 3 mods mappával mi lesz arról kell egy biztsonsági mentés nem? -
#17115 -
Roccio #17114 ja az jó ha nem kell az egészet újból rakni me majdnem elkezdtem. :D
tehát csak az alapot le-fel és a szuperpatc-ot fel? így valahogy nem?:D -
Jossua #17113 én a patch ota a legelsö amit felfedeztem h van az a masszirozó fotel... abban az animácio megfordult és hibás hehehe gratula ..... -
#17112 Nem kell ám az egészet újratelepíteni! Elég csak az alapjátékot leszedni, majd újra rakni, és amikor kész berakod a kiegek lemezeit sorban...megkeresed a verziód szerinti frissítést és csak ezeket telepíted fel neki. -
Ármány #17111 Nem hiszem el, hogy senki sem lázad fel. Mennyi pénzt adnak ki rá és még a javítója is hibás. Hogyha még egy- két kieg. lenne hibás az még rendben, de hogy még a patch is. -
#17110 Nekem nem is magával a Sims 3-al van a gondom...és szerintem a többiek is így vannak, hanem azzal, ahogy ezek csinálják ezt az egészet 2009 óta.
Olyan kolosszális hibákkal teli dolgokat adnak ki, hogy az már borzasztó!!!!! -
Ármány #17109 Így van Nem sokáig csinálhatják ezt, ha így folytatják hamar becsődölnek. -
#17108 A sims 2-t még a MAXIS készítette ám!!!!! -
#17107 Pontosan...csak a lóvét akarják férc munkáért!!! -
#17106 Én meg a hét végén raktam fel az egész gépet widowsostól, simsestől stb-vel együtt!!!!!!! -
Ármány #17105 Mert egyszerűen elmebeteg a társaság. Sims 2 ennyire nem volt beteg.
-
#17104 Mert össze-vissza kapkodnak, és biztos még nincsenek annyian a sims stúdionál ott amerikában, hogy valaki egy nyamvadt patchot leteszteljen!!!!! -
Roccio #17103 tegnaő tettem újból a játékot most megint?!!! :@:@ -
Roccio #17102 minek adják ki ha egyszer hibás?????????????????? -
#17101 Én meg most szórakozásból REINSTALL 1XXXXXXXXXXXXXXXX játékot játszok!!!!! -
Ármány #17100 Szívás! Már kezd elegem lenni a Sims-ből. Tartok attól, hogy az új kiegészítőt is el fogják szúrni, mint a Nemzedéket. De azért rajt lesz a gépemen. -
#17099 Megszívtam, mert amikor elindítottam a játékot a szék az íróasztal mögé ugrott a laptop meg alája a földre és nem is lehetett rárakni!!!!
Most rakhatom fel újra az egészet!!!! -
#17098 Hoopá!!!! Hibás a patch emberek!!!!!
Patch 1.26 PC-re és 1.27 MAC-re2011.10.17. 20:48
Ahogy egy kiegészítő megjelenésekor az lenni szokott, új
patch-et lehet letölteni.
Azonban kérek mindenkit, egyelőre NE TEGYE. A patch
hibás. A mérete egyébként nem kicsi, több, mint 300 MB.
(Forrás: MySims) -
#17097 Hehehe... katatci= katatni -
#17096 Az indítópanelben az új frissítést már feltudjátok telepíteni a játékhoz!!!!!
Itt van néhány kép, miután feltelepítettem az új patchot, és már benne van a kollekciók létrehozó menügomb a vásárlás módban...Na végre de vártam erre...nem kell majd össze-vissza katatci a sok cucc és kacat között!
-
#17095 Úgy látom, hogy a néni fejénél hangszórók is vannak...biztosan a Quadro hatásos 4D-s filmek kedvéért!!!! -
#17094 LooooooooooooooooL Mi ez, hajnövesztő?:D -
#17093 Tök állat...ebbe beülök én is a kopasz fejemen azt a néhány szál hajamat meglobogtatni...hehehe -
#17092 Ide nézzetek egy újabb store cucc!!!
Mi ez, talán egy hajszárítós-űrszimulátoros-napozóágy????
(Forrás: Sims Programs) -
Roccio #17091 a frissítést -
Roccio #17090 de hát én már feltelepítettem mielőtt megcsináltam volna ezt.. -
#17089 PC játékfrissítés az 1.26 verzióhoz Mac játékfrissítés az 1.27 verzióhoz
ELKÜLDVE: 2011.10.17 14:00
A frissítés telepítéséhez indítsd el az alkalmazást, és kattints az Indítópanel „Játékfrissítések” gombjára!
A játékfrissítés a következő módosításokat tartalmazza:
Alapjáték-frissítések
Immár használhatsz, létrehozhatsz és módosíthatsz gyűjteményeket a Vásárlás módban, hogy könnyen szortírozhasd és rendezgethesd a hasonló témájú dolgokat.
További hibajavítások és meglévő funkciók finomítása.
A világ körül
A fényképezési képességet frissítettük, így új fotógyűjteményeket tartalmaz a The SimsTM 3 kiegészítő csomagok funkcióihoz.
Álomállások
Leszáll az éj
Nemzedékek
Mielőtt telepítenéd a The Sims 3 alapjátékhoz, illetve egy kiegészítő vagy tárgycsomaghoz kiadott játékfrissítéseket, érdemes végrehajtanod az alábbi utasításokat, hogy a játékod továbbra is fennakadásoktól mentesen működjön.
Ha kérdéseid vannak az alábbiakban leírt lépésekkel kapcsolatban, látogass el a Technikai támogatás fórumra a The Sims 3 Közösség hivatalos oldalán, a következő címen: http://forum.thesims3.com/jforum/forums/show/10.page
1. lépés: Egyedi tartalmak letiltása
Ebbe a kategóriába tartozik minden Sims tartalom, amely nem hivatalos The Sims 3 játékfrissítésből, a The Sims 3 Pláza oldalról, továbbá kiegészítő, illetve tárgycsomagokból származik. Ezeket a tartalmakat külső, az Electronic Artstól, illetve a The Sims 3 fejlesztőcsapattól független fejlesztők készítik, így a tartalmak nem minden esetben kompatibilisek a játékfrissítésekkel. Az egyedi tartalmak telepítése következtében a játék működésében zavarok léphetnek fel, és még az is előfordulhat, hogy bizonyos funkciók egyáltalán nem működnek.
Az egyedi tartalmak letiltásához vissza kell vonnod a telepítésük lépéseit, hogy a játék visszakerüljön az eredeti, módosítatlan állapotba. Ha bemásoltad ezeket a The Sims 3 könyvtárba, távolítsd el őket: helyezd át az állományokat egy új, a The Sims 3 könyvtáron kívül található mappába. A The Sims 3 könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:
Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3
Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/
A hivatalos játékfrissítés telepítését követően újra engedélyezheted az egyedi tartalmakat. Ha problémákat észlelsz, tiltsd le őket ismét, míg a független fejlesztők nem frissítik a tartalmaikat, hogy azok kompatibilisek legyenek a hivatalos játékfrissítéssel, illetve a kiegészítő vagy tárgycsomaggal.
2. lépés: Biztonsági másolat készítése a mentett állásokról
Egy kis elővigyázatosság sosem árt: a játékfrissítések, illetve egy kiegészítő vagy tárgycsomag telepítése előtt mindig érdemes biztonsági másolatot készíteni a mentett állásokról. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a játékállásokat tároló „Saves” könyvtárban található „.sims3” mappákat átmásolod az Asztalodra, illetve egy tetszőlegesen kiválasztott másik könyvtárba.
A The Sims 3 mentési könyvtár operációs rendszertől függően az alábbi elérési útvonalak egyikén található:
Windows elérési útvonal: C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNÉV\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
Mac elérési útvonal: Felhasználónév/Documents/Electronic Arts/The Sims/Saves
A frissítés telepítését követően indítsd el a játékot, és ellenőrizd, hogy a mentett játékállásaid megfelelően működnek-e!
3. lépés: Engedd, hogy a teljes frissítési folyamat befejeződjön!
A játékfrissítések néha nagy méretűek, így a letöltés és telepítés hosszabb időt is igénybe vehet. Ha idő előtt megszakítod a játékfrissítés telepítését, váratlan működési problémák léphetnek fel, így mindig érdemes megvárni a folyamat befejeződését. Ne zárd be az Indítópanelt, amíg meg nem győződtél róla, hogy a játékfrissítés telepítése sikeresen befejeződött, mert ezzel megszakítod a telepítést. -
#17088 Majd ha elkészül????!!!!....még el sem kezdtem, hisz egyenlőre csak ötlet szintjén létezi!!!! Most úgyis az állatost várom, hozzá meg utánna jelenik meg valamikor az világkészítő működő új verziója...úgyhogy addig csak vagyok. -
#17087 Remelem, ha elkeszul, kiadod majd? Kivancsi leszek ra! -
#17086 Most egyébként olya cuccokat szedtem le egész éjjel, hogy egy nagyon ütős várost hozok majd össze...csak annyit róla, hogy ez nem egy szigetecske lesz most!!!! -
#17085 Szívesen! -
#17084 Hello! Nagyon jo cuccokat raksz fel! Igaz, hogy nalam most nincs fent a jatek, de ahogy kijon az allatos kieg, biztos felrakom ujra es akkor jok lesznek az altalad belinkelt cuccok, meg a varosok is, ugyhogy En szemely szerint koszonom a faradozasaid! -
#17083 Hi! En a lovaglast szeretnem majd kiprobalni, nagyon szeretem a lovakat, meg a papagajt, az aranyhorcsogot, cicat, kar, hogy vadaszgorci nem lesz benne. -
#17082 Ezt akkor érdemes használni, ha játék közben kidob az asztalra.
Azon tud segíteni. Ha nincs ilyen problémád, akkor nem kell. -
#17081 a letöltés kezelő nem tud csatlakozni és igy nem tudok frissiteni, monjduk nemtudom mi ez az origin. elejétől kezdtem felteni a játékot, lehet az utolsoval már? jó loesz? -
#17080 Oké, menjünk át! -
#17079 Akkor szerencsém van. Remélem bőven elég lesz a gépem majd az elkövetkező kiegészítőkhöz... -
Coolfire #17078 Passz,de ezt inkább a másikban folytassuk.