Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64
<#sir>#sir>
De jövök majd még más elméletekkel is, hehe.
Én szívesen kipróbálom, csak egy háztartást vezérlek, de mondjuk befolyásolhatja az eredményt, hogy awesome sztorimódot használok. Anélkül nem vagyok hajlandó <#vigyor>#vigyor>
DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64
Szerinteeeeeem az történt, hoooogy... az új város megnyitásával, a játék átrendezte a saját fejében a Dokumentumok/EA/Sims 3 mappát, jól átpörgette a lapokat és.... ümmm... annyira meghökkent ettõl, hogy máshová akarsz menni, hogy ettõl kiragadtak azok a folyamatok Bridgeportban, amik eddig be voltak ragadva. Nna. 😄
Egyébként meg: akinek nagyon akad a játék, az még azt megpróbálhatja, hogy kikapcsolja a Sztorimódot (történet elõrehaladása), bár ezzel leállnak az autonóm költözések, meg házasodások, meg állásváltások a városban, de ebbõl kiderülhet, hogy a sztorimód - azaz a simek mesterséges intelligenciája, ahogy gondolkodnak arról, hogy mit csináljanak - lassítja-e le a játékot. Érdekes lenne megtudni.
Kb. 02:00-tól érdekes.
Õ az:
, és ha jól emlékszem, a kényelem/egyéb kategóriában lesz.DELL Studio 1555, Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz, 4GB DDR2 RAM, Radeon HD4570 512MB, FULL HD LED, Win7x64
Légyszi segítsetek egy kicsit, vettem egy rajzasztalt, de azt írja, hogy kell egy hokedli hozzá? Olyan hol találok? Elé kell tenni nem?
Köszi elõre is!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha már fizettem érte...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
...Émmeg Store-t nem használok 😉😉
Bár több giga customnál(ami sose lesz)én is törölgetnék.😊
Vagy nem, de jobban ért hozzá, mint én (dedicated to: Flora, pl.) 😄
Legalábbis az én szakmai ismereteim határain belül 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Próbaképp nyitottam egy új játékot, Sunset Valley-ben. Szépen, simán futott - na, mondom, tényleg Bridgeport a ludas.
DE!
Ezután mentés nélkül visszaléptem a fõmenübe, majd a bridgeporti játékomba, hogy a családomat disszidáltassam mondjuk Twinbrooksba - ÉS: megszûnt az akadás!!!!<#wilting>#wilting>
Gyönyörûen fut megint, pedig bennevan most a CC is.
Tuti semmi mást nem változtattam, csak nyitottam egy új játékot, majd be is zártam!
Hát ezt HOGY?!<#ijedt>#ijedt>
Viszont az AM irtja a fölösleges autókat. Ha beütöd a cheat ablakba játék közben egy idõ után, hogy "listkills", akkor felsorolja, mi minden beragadt sofõr nélküli autót irtott ki. Ez különösen Bridgeportban fontos. És használni kell a fixall-t mindenképpen.
Jó tehát a probléma alapvetõen két fajtára bontható: 1. csak bizonyos városban (pl. Bridgeportban) lassult be a játék, máshol simán fut; 2. minden helyszínen belassult és szaggat. Feltételezem, hogy a két dolognak alapvetõen más oka van! - az 1. esetnek játékon belüli oka, a 2. esetnek feltételezhetõen PC konfig oka. Gondolom én. Folyt. köv.
a lakosságot hogy tudod megnézni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Olvastam egy olyat, hogy a routingnál komoly hibák maradtak benne a városban, így ott tudnak ragadni simek pl. a hegyen, meg ilyenek, és ezek okozzák a lassulást, szaggatást. MTS-en van rá egy kísérleti jellegû hack.
Mondjuk használom folyamatosan az awesome fixall-ját, de nem figyeltem, volt-e beragadt simem, és ha igen, segített-e rajta.
Nagyon jó, hogy kérdezted - este kipróbálok másik várost. Köszi!
Bár játszottam Bridgeportot is "folyékonyan" sokáig - lehet, hogy mostanra telt meg a bugokkal?... 😉
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
És még egy kérdés azoknak, akik belassultak: van a sim-etek inventoryjában "harvester"? (Ezt a találmány-csináló munkapadon lehet megalkotni, vagy a bizományiban megvenni, ilyen porszívószerûség, ami felszívja a környéken a gyümölcsöket, zöldségeket.)
Imádok ilyen meghökkentõ dolgokat kérdezni.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
<#shakehead>#shakehead>
Max grafikával szeretek játszani, mondván, ha már van vas, hadd dolgozzon - de most mindent levéve minimumra, csak alig-alig észrevehetõen gyorsul. Maxon már élvezhetetlen. Ezt hogy??? (Átmegyek a techbe, ha gond, h itt.)
Valaki tud megoldást a problémámra? Kb 2 hete játszom a játékkal + az összes kiegészítõjével, ám tegnap elkezdett szaggatni a játék és nem értem miért. Leveszem a grafikát(bár elvileg tökéletesen vinnie kéne a gépemnek) de ugyan olyan. Elég idegesítõ.
Elõre is köszi!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
de alapból csak egy háztartásom van ugye?
tehát a többieket nem kell menedzselnie a programnak láthatóan
erõforrás igény? minden az, amit pluszban számolni, mutatni kell
simek, jármûvek
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy kölykös család, gyerek három napja nõtt fel csecsemõbõl kislánynak. (Para)-Péntek, utolsó sulis nap hétvége elõtt, lecke persze 100%-os. Kislány bemegy az iskolába, már letelik a kétharmada a tanítási idõnek, amikor a következõ üzenetet kapom angolul: XY észrevett valami sötét foltot az égen.
Na mondom ez meteor lesz (apukénak volt már egy hasonló élménye még a családalapítás elõtt, akkor a postaládába csapódott be a meteor, és így nem lehetett használni, csak csekk befizetésre - nem kaptam meg a 4 oklevelet a hangszer-skillek kimaxolásáért se...). Gyereknél kiikszelem az iskola opciót, mondom, akkor most lógunk, lesz ami lesz. Csakhogy gyerek ugye nem reagál, marad a suliban, a meteor meg jön. Így nincs mit tenni, várok, elmormolok egy miatyánkot, majd a meteor becsapódik... konkrétan telibe kapva az iskola épületét.
Tömeg összegyûlik, majd megjelenik a zord kaszás, és vár - tanulság: a kaszás nem viszi el a kölyköt, amíg az suliban van, hanem vár rá a kapu elõtt, amíg letelik a tanítás.
Kijön egy csaj, Holly Alto - helyi gazdagék gyereke, kaszás lecsapja. Mondom viszlát-szevasz, megnyugodtam, hogy a kaszás nem is értem jött. De a halál csak ott álldogál tovább. Magával vitt még néhány tinit (Vj Alvi, Lisa Bunch, Bebe Hart, Michael Bachelor, Parker Langerak) meg egy rakat gyereket (Malcom Landgraab, Mortimer Goth, Bella Bachelor, Kaylynn Langerak, Arlo Bunch) + a végén az én kölykömet is.
Ez már úgy kicsit soknak tûnt, úgyhogy utána körbenéztem, ki viszi tovább az örökséget. Az egész városban 2 tini, 2 gyerek, meg 2 totyogós maradt (mindenhol 1 fiú - egy lány párosításban), akik továbbvihetnék a történetet. Szóval a drága kis meteor úgy a 18 alatti lakosság 85%-át kiirtotta a városban. Aztán ezután mondja valaki, hogy az iskola az életre nevel...
Ajánlott lehet indítás elõtt törölni a 4 cache fájlt, ajánlott idõnként elõhívni a cheat ablakot és beírni a "fixall" cheatet (ez csak awesomemodos cheat), ami javítja a kisebb bug-okat, pl. a beragadt jármûveket törli. A radart általánosságban ki lehet kapcsolni, amikor manuálisan generál az ember egy config fájlt, van egy olyan sora, hogy TrackAllMoving Cars, ezt kell Disabled-re állítani. Bármit Disabled-re állíthatsz, amirõl úgy érzed, ez neked nem kell.
MATY konfigurálás kézzel
A kézzel generált config fájlt ugyanoda kell betenni, ahol az awesome.package-et.
De lehet, hogy valami gebasz zajlik a városban az AM modtól függetlenül, amit eddig nem vettél észre; nekem többször is volt már olyan, hogy néhány sim beragadt a városházába, vagy egy ház emeletén egy házibuliba, (Bridgeportban játszom, az a legbug-osabb város) és ott álltak napokig tiszta pirosban. Én is csak úgy vettem észre, hogy háztartást váltottam, és néztem, hova került az egyik simem...
ezt nem is tudtam
mert nálkam most azt csinálja, hogy percenként le-le akad az egész program egy pár másodpercre, és eddig ilyen nem volt
pl. mi szükségem van arra, hogy milyen autók hol mászkálnak a városban?