Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben ne tegyél fel indiszkrét kérdéseket, mert zavarba jövök és elpirulok<#zavart2>#zavart2>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a mods mappára meg a letöltésekre csak annyit tudok mondani, hogy nálunk így is megy - bár szerintem a fény-árnyék cucc nem kavarhat be másnál sem...a letöltések...hát az ugye megint egy másik dolog
ugye ha az ember nem akar agyvérzést kapni, akkor egyesével rakja fel a custom cuccokat és ellenõrzi - akkor nem jár úgy, hogy a teljes downloads mappát le kell szedni, mert tudj' Isten, mi kavar be
aztán meg ilyenek, mint az avesome-mod, a kikockázás eltüntetése...hát ezekhez nem tudok mit kotyogni, mert ilyenek nekünk nincsenek
titkos kódok, cheatek, tökszár tudja mik megint csak nincsenek használatban - max. építkezéskor, akkor is csak arra az idõre, amíg feltétlenül szükséges (gondolok itt pl. a constrainfloor....-ra, ami a fél(bár inkább negyed az😄) falhoz kell nekem pl. a lapostetõnél vagy ha nem alappal csinálom a házat, hanem fallal; vagy pl. a toronyházak lakásainak átalakításakor használt titkosságok)
simekhez egyáltalán nem szoktam semmilyen titkos bigyókat bevetni - megoldható szerintem a játékban is, hogy jól érezze magát a bõrében😊
figyu, hites így csinálta: alap fel, kiegek fel - a LN-ig, akkor ki volt patchelve az aktuális verziókig
jött a Gen., felrakta, amikor elindította, szólt, hogy patchelni kéne - engedélyezte, felrakta a cumulatív patchet, aztán tételesen egyeztette a legfrissebb verziószámokat (nem kellett változtatni, mert így rendben volt az egész)
mods mappában csak ez a fény-árnyék cucc van fenn, ebbõl is a medium (volt ugye az ásatáshoz a fix, de azt tegnapelõtt pánikszerûen leszedte)
ja és egy vagon letöltött cuccom van - mondjuk igyekszem "megbízható" helyekrõl szedegetni (korábbi tapasztalatok alapján)
azóta mint az álom, megy a játék
még az ásatást meg fogom nézni, de tegnap nem találtam egy helyet sem Kínában, amire korábban emlékeztem😞
na remélem, nem írtam hülyeséget...csak amit mondogatott a hites, azt kagylóztam össze😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Csak hát marha jó, mire rájössz, mi okozza a hibát, kihull az összes hajad. Még jó, hogy nekem fogalmam sincs, mi az a fix.
mondtam, hogy eddig nekünk sose volt még gond a játékkal (még az "olcsón beszerzettel" sem)
hites telepítette aztán onnan kezdve futott, mint a parancsolat
csak pislogtam sokszor, hogy mi a ménkût tudják egyesek annyiszor leszedni, újrarakni - meg minek?
mentések a régiek - legalábbis a hitesnél...én még a talonban tartott kis falusi simemhez nem mertem benézni - majd a jövõ héten megnézem, nehogy beporosodjon ott nekem😊
csak az ásatás fix lett leszedve - stimmt?
az árnyék maradt meg minden egyéb letöltött tárgyam is
Kínáról annyit tudok csak, hogy amit vett - az edzõbábot -, hazahozta
kiásni való cuccot nem találtam, majd legközelebb, ha megy, talán nagyobb szerencséje lesz
de miért nem próbálod meg?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ami nálam volt, az valami csúcs volt😄
ja és még azt nem is mondtam, hogy végre normálisan leülnek az asztalhoz enni...
tán megkívántad?😄DD
csakhogy nálam eddig eleve egy- illetve kétnapos utazást is lehetett választani, természetesen a fizetendõ ár is ennek megfelelõen arányos volt
persze, eddig is volt, hogy hamarabb tért haza a sim, de a kiválasztott napok számára elõírt simoleont akkor is ki kellett fizetni érte - és most, hogy kiszedtük a fixet, megint csak három nap a minimum
játék megy, mint az álom - nincs meteor, van autó, nem ül órákat a budin a simem, megjárta Kínát, amit vett (edzõbáb), haza is hozta, a forgatás "kellékei" (. , és a nyilak) normális sebességgel mûködnek, térképnézet helyreállt
egyvalamit sajnálok...míg fent volt a fix, egy- illetve két napra is lehetett utazni - ez is visszaállt a min. 3 napra😞
tök jó lett volna, ha ezt a valóságban is így megváltoztatták volna...nekem néha sok a három nap (amikor csak konkrétan egy valami tárgyért vagy egy megbeszélésért kellene menni)
szóval tényleg csak ajánlani tudom én is, akinek az ásatáshoz felrakott fix fent van, gyorsan kapja le
ja...egyszerûen nem találtam kiásni való cuccot - talán majd legközelebb
Most megpóbálom, hogy nem legyen sztár, hátha akkor végig tudom játszani végre. Az EA fütyül az egészre...hogy mennének tönkre. grrrr
kell hozzá jó alapanyag
tehát nem árt ha simed jó kertész
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray