Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát én nem tudom, hogy konkrétan mit csinál ez, de semmi egyebet nem kellett vele csinálni a leírtakon kívül
különben ne tegyél fel indiszkrét kérdéseket, mert zavarba jövök és elpirulok<#zavart2>

Akkor hagyjam,hogy egymást peccseljék?😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

magyarul: nem kell cifrázni, simán felrak, patc utána, verziószámok leellenõriz és lehet játszani😊 (kell, hogy menjen)

a mods mappára meg a letöltésekre csak annyit tudok mondani, hogy nálunk így is megy - bár szerintem a fény-árnyék cucc nem kavarhat be másnál sem...a letöltések...hát az ugye megint egy másik dolog
ugye ha az ember nem akar agyvérzést kapni, akkor egyesével rakja fel a custom cuccokat és ellenõrzi - akkor nem jár úgy, hogy a teljes downloads mappát le kell szedni, mert tudj' Isten, mi kavar be
aztán meg ilyenek, mint az avesome-mod, a kikockázás eltüntetése...hát ezekhez nem tudok mit kotyogni, mert ilyenek nekünk nincsenek
titkos kódok, cheatek, tökszár tudja mik megint csak nincsenek használatban - max. építkezéskor, akkor is csak arra az idõre, amíg feltétlenül szükséges (gondolok itt pl. a constrainfloor....-ra, ami a fél(bár inkább negyed az😄) falhoz kell nekem pl. a lapostetõnél vagy ha nem alappal csinálom a házat, hanem fallal; vagy pl. a toronyházak lakásainak átalakításakor használt titkosságok)
simekhez egyáltalán nem szoktam semmilyen titkos bigyókat bevetni - megoldható szerintem a játékban is, hogy jól érezze magát a bõrében😊

Köszi.😊Kipróbálom ezt is.

akkor nálad valami nagyon el van qrva...
figyu, hites így csinálta: alap fel, kiegek fel - a LN-ig, akkor ki volt patchelve az aktuális verziókig
jött a Gen., felrakta, amikor elindította, szólt, hogy patchelni kéne - engedélyezte, felrakta a cumulatív patchet, aztán tételesen egyeztette a legfrissebb verziószámokat (nem kellett változtatni, mert így rendben volt az egész)
mods mappában csak ez a fény-árnyék cucc van fenn, ebbõl is a medium (volt ugye az ásatáshoz a fix, de azt tegnapelõtt pánikszerûen leszedte)
ja és egy vagon letöltött cuccom van - mondjuk igyekszem "megbízható" helyekrõl szedegetni (korábbi tapasztalatok alapján)
azóta mint az álom, megy a játék

még az ásatást meg fogom nézni, de tegnap nem találtam egy helyet sem Kínában, amire korábban emlékeztem😞

na remélem, nem írtam hülyeséget...csak amit mondogatott a hites, azt kagylóztam össze😊

Lacoka12
de tuti nem magyar

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Hát már az alap+WA kombónál nem hozza haza a cuccot..a jó qrva anyját már tényleg.Most nagyon berágatott..

rage
Most 70 EUR a teljes Sims 3 csomag Steamen.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Svenson
hát ez az!

Persze, csak legfeljebb letilt.
Mindent lehet frissiteni!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Svenson
Nem eredeti, de eddig se az volt. És mindig tudtam frissíteni.

Eredeti, vagy tört? A törtet nem frissítheted, az eredetit regisztrálnod kell.
Svenson
A frissítésekrõl jut eszembe: amióta felraktuk újra, mindig frissíteni akar, de amikor leokézom, nem enged frissíteni. És felülírja az exe fájlt, és nem mûködik a játék. Szerintetek?

Svenson
<#eljen>

Csak hát marha jó, mire rájössz, mi okozza a hibát, kihull az összes hajad. Még jó, hogy nekem fogalmam sincs, mi az a fix.

Svenson
Én kivittem a simet Franciaországba, ott gyûjtettem vele egy rakás szõlõt, de egy idõ után unalmas. Inkább megvetettem vele készen a nektárt.

Svenson
Azt nem tudom, érdemes-e, én egy idõben készíttettem a simjeimmel. Elvoltak vele egy ideig. Csak mindig kellett nekik egy rakás szõlõ hozzá. Most már nem is utaztatom õket.

Svenson
Na ja, de ezt néha a lakásban csinálják. Fogalmam sincs, hogy kerülnek be. Már gondoltam arra is, hogy bezárom a kaput.

hmm...

mondtam, hogy eddig nekünk sose volt még gond a játékkal (még az "olcsón beszerzettel" sem)
hites telepítette aztán onnan kezdve futott, mint a parancsolat
csak pislogtam sokszor, hogy mi a ménkût tudják egyesek annyiszor leszedni, újrarakni - meg minek?

verziók ami a neten eddig a legfrissebb (azt hiszem, te is ezeket írtad a múltkor)
mentések a régiek - legalábbis a hitesnél...én még a talonban tartott kis falusi simemhez nem mertem benézni - majd a jövõ héten megnézem, nehogy beporosodjon ott nekem😊

Most irigy vagyok..<#idiota>

Mert nem megy.😞Ott sim fuztam csak.A verziók stimmelnek?Mentések ua?

ezt is mondtam már😊
csak az ásatás fix lett leszedve - stimmt?
az árnyék maradt meg minden egyéb letöltött tárgyam is

írtam...
Kínáról annyit tudok csak, hogy amit vett - az edzõbábot -, hazahozta
kiásni való cuccot nem találtam, majd legközelebb, ha megy, talán nagyobb szerencséje lesz
de miért nem próbálod meg?

Naaa...mit csináltatok vele?Pontos leírást kérek.Most van kínai mentésem is.😊Kellene az a nyomi edzõbáb.😊)

Akit érdekel,a Steamon leárazták a Sims3-at.Az összes eddigi rész együtt csak 150$.Sajna euróban is ennyi,mert nincs átváltás

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Akkor hogy is javult meg?Kína érdekelne..😊)

ha normálisan megy a játék, akkor egyszer-egyszer becsúszik egy meteor, de úgy szökõévente csak😊
ami nálam volt, az valami csúcs volt😄
ja és még azt nem is mondtam, hogy végre normálisan leülnek az asztalhoz enni...

Ezt azért nem mondanám. Remélem azért nem lesz mindennapos, mint nálad. 😄 De a kertemnek annyi lett. Elég gáz mert hát egyéni vállalkozásban nyomja a kertészkedést. 😄
na basszus...
tán megkívántad?😄DD

igen, ezt tudom
csakhogy nálam eddig eleve egy- illetve kétnapos utazást is lehetett választani, természetesen a fizetendõ ár is ennek megfelelõen arányos volt
persze, eddig is volt, hogy hamarabb tért haza a sim, de a kiválasztott napok számára elõírt simoleont akkor is ki kellett fizetni érte - és most, hogy kiszedtük a fixet, megint csak három nap a minimum

És pont oda ahová elõzõleg elültettem a paradicsomomat! Grrrr.... 😄
Góóóóólyaaaaaa!!!!!! Leesett egy meteor a kertemben!!!!! xD
Szerintem hamarabb is hazautazhatsz, csak a telefonon ki kell választanod a hazatérés opciót.
<#taps><#eljen>

nos kedveseim...

játék megy, mint az álom - nincs meteor, van autó, nem ül órákat a budin a simem, megjárta Kínát, amit vett (edzõbáb), haza is hozta, a forgatás "kellékei" (. , és a nyilak) normális sebességgel mûködnek, térképnézet helyreállt
egyvalamit sajnálok...míg fent volt a fix, egy- illetve két napra is lehetett utazni - ez is visszaállt a min. 3 napra😞
tök jó lett volna, ha ezt a valóságban is így megváltoztatták volna...nekem néha sok a három nap (amikor csak konkrétan egy valami tárgyért vagy egy megbeszélésért kellene menni)

szóval tényleg csak ajánlani tudom én is, akinek az ásatáshoz felrakott fix fent van, gyorsan kapja le

ja...egyszerûen nem találtam kiásni való cuccot - talán majd legközelebb

Na itt vagyok megint. A duplikáció nem javult, a négycsillagos simemnek annyi. :-(
Most megpóbálom, hogy nem legyen sztár, hátha akkor végig tudom játszani végre. Az EA fütyül az egészre...hogy mennének tönkre. grrrr
lucifer9393
ki tudná nekem ide belinkelni azt az egy nagy pach-et amit a generációk után kéne feltenni? egyik ismerõsömnek szeretnék segíteni. Kösz...

Oké köszi, bár még egyenlõre terv marad. Most biztos nem lenne türelmem várost szerkesztgetni. 😊
Általában nem szokott jó lenni a frissen peccselt játékkal,úh várj még vele.😊

Akkor lehet,hogy kicsi még a hírneved.Na mindegy.A "kis sztárokkal" is érdemes haverkodni,azok is nyomják fel a pontot.

lucifer9393
já, és egy izomgép...

Ezen én is régóta rágódom, csak eleve azt nem tudom hogy kéne hozzákezdenem. Gondolom ez a világteremtõ lófütty kéne hozzá.
Ahá, szóval kertészkedés is kell hozzá. Akkor ezért volt az enyém anno olyan csapnivaló. 😄 Azért ezt jó tudni. Köszi. 😊
Mike
próbáltam

kell hozzá jó alapanyag
tehát nem árt ha simed jó kertész

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

lucifer9393
bennem már mióta motoszkál egy város elkezdése, de túl túl sok munkával jár... beletörne a bicskám...

Mike
ügynököm, nekem nincs olyanom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Valaki amúgy próbálta már a nektárkészítést? Érdemes vele pepecselni?
Nem tudom ezt a fosbúkot használni.😊)

lucifer9393
<#idiota>