Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz

Svenson
Azt írja, hogy 3 csillag alatt nem valószínû, hogy a lesifotósok felfigyelnek a sztárra, ehhez képest egyik simemet (akit nem is akartam sztárrá tenni, valahogy összeszedett egy csillagot) folyton zaklatják. Még a házában is. Múltkor beszorult egy paparazzi a sarokba, én meg hagytam, hadd szenvedjen, hátha elmegy a kedve attól hogy zaklassa a simemet.

Itt a tipp alján vannak a válaszok.Én is itt "világosodtam" meg.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Svenson
Hm, valamit nem jól csináltam. <#fejvakaras><#nemtudom>

Újra. Anita Svenson:

Svenson
Itt a legújabb simem:

[url=]Anita Svenson

Lunki88
50? :o Hogy oldod meg hogy barátok maradjatok? Én már 5 barátot is alig tudok megtartani. 😄
Mike at home
nekem az össze paparazzi jóbarátom

igaz simemnek van vagy 50 barátja

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kem001
Nem szerencsére, túlélte

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

meg a paparazzi lefizetése...azt hogy? nincs nevesítve, hogy ki nyálaz...akkor hogy megy ez?

utóbbit hogy? na mesélj csak gyorsan...

Amúgy szerintem valóban lutri a becsületsértési per.Igaz az én simem mindig megnyeri.Viszont ha sok pénzed van,a paparazzit is lefizetheted(3000 simi),vagy rákenheted egy másik hírességre.😊

Az is,de 5 *-os sztár is.😊

Svenson
És meg is halt?

Svenson
Hát az csakugyan nagy szomorúság, és bosszúság is. Sajnálom.

kem001
Rá 2 percre megégett a piramisban 😄D

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Be kell menni a sim-kreálóba, és ott van egy gomb, amivel be lehet tölteni az elõre gyártott simeket, ott kell legyen közöttük (valami csillaggal még jelölve is van, hogy nem gyári, hanem letöltött sim).

Arra készülj fel, hogy ha neked nincsenek olyan arcigazító csúszkáid, vagy hajaid-szemöldökeid hozzá, akkor nem biztos, hogy pont olyan lesz, mint amit képen láttál, amikor letöltötted...

Szomoru vagyok gyerekek.Nagy tragédia ért.Tönkrement a gépem.Nem bootol be a rendszer,disk error-t ir ki bootoláskor.Már a szakboltban van,megnézik.Én a winyóra gyanakszom,majd holnap kiderül,most a másik géprõl irok.Ha tönkrement,akkor uj családot kezdhetek,még jo hogy a házamat feltöltöttem

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ildooka
A letöltött simeket hogy tudom berakni a városba? Mert a városszerkesztõben a katalógusban nem találom. :S

Svenson
ez az enyémbõl is, mivel soha nem voltam szõke és nem is leszek (nem áll jól), de tudom, hogy így van

hát ezt nem tudom...nem volt ilyen és már nem is lesz...ez bizony kimaradt az életembõl😄

Svenson
tudom, hogy megy, néha, amikor olyanom van, én is szoktam nulláról kezdeni, sõt, gyártok ronda simeket, akiket aztán szép lassan kikupálok

Svenson
minden keleti és déli nép a szõkékre bukik

Az életszerûség nevében most megcsinálom magamat simsben - természetesen idealizálva. <#hehe>

ááá...megy az máshogy is
ez a simem tényleg a nulláról indult, a házat láttad, azóta vett autót - a KITT-másolatot; meg beszereztünk egy jacuzzit is...már csak a buli kedvéért😊 (buborékok is adnak hangulatpontokat meg a meztelen csobbanás is...na meg ha jön az arab...😄DD

azt mondod? akkor lehet, azért sikerült olyan hamar befûzni...😊

Svenson
Amúgy én pont hogy nem akarok életszerû játékot. Az tetszik, hogy ha elfogy a pénzem, akkor no para, ott a pénzkód. meg a luxusélet

Svenson
<#hehe>

mondjuk az arabok a szõkékre buknak

meg aztán...az arab "házibarátnak" hátha jobban tetszik majd így😄
bár...eddig is olyan indiántáncot járt a csajnál töltött hétvégéken, hogy még...hiába na, csak a gatyájában hordja õ is az eszét...<#nyes>

Svenson
<#vigyor>

de igen😄 - tudod, az életszerûség...<#nyes>

passzolta a kérdést...a hangszerre annyit mondott, hogy majd tinédzserként lehet

Svenson
Legutóbb még nem szõke volt? <#fejvakaras>

Svenson
Ah, micsoda szívtipró. <#hehe>

Svenson
Talán azért, mert sokan szeretik az ilyen csillivilli dolgokat.

a Városházán indíthatsz becsületsértési pert
a gyereket mindjárt megkérdezem, a hitesnek most van kisiskolás sim éppen

Mike
ha megvádolnak, akkor mit kell csinálni?
gyereksim miért nem játszhat semmiféle hangszeren?
a 2ben még zongorázhatott, most má azt sem

tényleg a gyerekek milyen jártasságot sajátithatnak el? szedjük össze!

logika
horgászat
fotózás
feltalálás
vegyészkedni is tud

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ildooka
Bocsi hogy csak most tudtam feltölteni a simet,de tegnap már nem volt idõm. 😊
Ez lenne az: sim

már megint megvádolták...és megint elvesztette a pert😞

tényleg, mitõl függ, hogy pert nyer vagy sem? a karizmája most 6-os...
lutri?

buli után álmosan...

Mike
na én azért ennek nem vagyok a hive
ha nem tetszik valami, akkor nem használom, de nem gunyolodok más munkáin
helaene is a trollok miatt hagyta abba

MATY fórumtopic a Peggy hajakról

Na akkor be merem linkelni azt a MATY oldalt, ahol a Peggy hajakon röhögnek a MATY-sok, a tõlük megszokott kíméletlen stílusban. 😊 Én nem ismertem a Peggyt, itt láttam elõször képeket róla, de jól szórakoztam rajtuk.

kem001
Bemutatom tini sim-emet:

Mike
enyémet egyiptomban vádolták meg
de glondolom ott nem sok mindent lehet tennimire hazaért elfejtette ezt is

több az annál, hogy megvádolták a simemet - és nem nyerte meg a becsületsértési pert😞
Cool a tied hogy csinálja, hogy mindig megnyeri? magas a karizmája?

peggyt én sem szeretem, de sokan sztárolják
ráadásul anno még a ketteshez töltöttem le tõle egy-két bútort, amik megtetszettek...na úgy vágtam ki õket, ahogy beraktam a játékba...tök jól néztek ki a fotón, a játékban meg kész hányinger volt mind - meg összevissza egymásba lehetett pakolni, a sim nem tudott leülni a kanapéra vagy a fotelba...szóval nekem nagyon nem jött be

Svenson
peggyt már néztem, de olyan mûhajai vannak.

A többit megnézem, kösz.

ezért szabad egyszerre csak egyvalamit berakni a játékba...kipróbálod és ha gubanc van, akkor nem kell órákig keresgetni, vajon mi lehet a hibás cucc
egyébként kösz😊
a ház alapból nem az enyém, csak egy kicsit már variáltam rajta

nézd meg a tsr-ön Newsea hajait, aztán a rosesimset, raonjenát, peggyt...

Svenson
Van valakinek ötlete, hol vannak jó frizurák?

Svenson
De, mûködik. Szedd le, és próbáld meg újra feltelepíteni elsõ körben. Ha nem megy, akkor esetleg máshonnan próbáld leszedni.

Sziasztok. Hogyan telepítsem a Riverview várost. Eddig kiírta, hogy a telepítés sikeres, de nem jelenítette meg a játékban, most meg azt írja, hogy a telepítés nem sikerült frissítse a játékot. Már a legújabb van rajta. Valahol olyat olvastam, hogy ha meg van a generációk, akkor nem mûködik. Segítsetek!

\"Egy gy?r? mind fölött\"