Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
igaz simemnek van vagy 50 barátja
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Arra készülj fel, hogy ha neked nincsenek olyan arcigazító csúszkáid, vagy hajaid-szemöldökeid hozzá, akkor nem biztos, hogy pont olyan lesz, mint amit képen láttál, amikor letöltötted...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az életszerûség nevében most megcsinálom magamat simsben - természetesen idealizálva. <#hehe>#hehe>
ez a simem tényleg a nulláról indult, a házat láttad, azóta vett autót - a KITT-másolatot; meg beszereztünk egy jacuzzit is...már csak a buli kedvéért😊 (buborékok is adnak hangulatpontokat meg a meztelen csobbanás is...na meg ha jön az arab...😄DD
bár...eddig is olyan indiántáncot járt a csajnál töltött hétvégéken, hogy még...hiába na, csak a gatyájában hordja õ is az eszét...<#nyes>#nyes>
a gyereket mindjárt megkérdezem, a hitesnek most van kisiskolás sim éppen
gyereksim miért nem játszhat semmiféle hangszeren?
a 2ben még zongorázhatott, most má azt sem
tényleg a gyerekek milyen jártasságot sajátithatnak el? szedjük össze!
logika
horgászat
fotózás
feltalálás
vegyészkedni is tud
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez lenne az: sim
tényleg, mitõl függ, hogy pert nyer vagy sem? a karizmája most 6-os...
lutri?
ha nem tetszik valami, akkor nem használom, de nem gunyolodok más munkáin
helaene is a trollok miatt hagyta abba
Na akkor be merem linkelni azt a MATY oldalt, ahol a Peggy hajakon röhögnek a MATY-sok, a tõlük megszokott kíméletlen stílusban. 😊 Én nem ismertem a Peggyt, itt láttam elõször képeket róla, de jól szórakoztam rajtuk.

de glondolom ott nem sok mindent lehet tennimire hazaért elfejtette ezt is
Cool a tied hogy csinálja, hogy mindig megnyeri? magas a karizmája?
ráadásul anno még a ketteshez töltöttem le tõle egy-két bútort, amik megtetszettek...na úgy vágtam ki õket, ahogy beraktam a játékba...tök jól néztek ki a fotón, a játékban meg kész hányinger volt mind - meg összevissza egymásba lehetett pakolni, a sim nem tudott leülni a kanapéra vagy a fotelba...szóval nekem nagyon nem jött be
egyébként kösz😊
a ház alapból nem az enyém, csak egy kicsit már variáltam rajta
\"Egy gy?r? mind fölött\"