44549
-
Ironman2 #42224 nem,bármelyik kieget felrakhatod,uninstallálhatod,a lényeg az hogy mindig legyen fennt az aktuális superpatch!!! -
Ironman2 #42223 minek az inditópanel???? mi azt csak a megvásárolt cuccok telepitésére szoktuk használni! -
#42222 hogy? (nem szarja el a játékot, ha kiveszek egy-két kieget??) Illetve hogyan lehet abból a városból "kimenteni" a családot, akivel játszom, amit le fog szedni az uninstall?
Mondjuk lehet, hogy még az is megéri, ha az ember újrakezd mindent.. mert például kipróbálnám a három új kieg-et, de akkor az összes előzőt kiszedném előtte. Vagyis az utazósat egész biztosan, és az állatosat is. :) -
Bal0924 #42221 Befejeztem a kiegészítők telepítését, felraktam a "TS3_1.57.62.0230xx_update" és most is leáll a panel.
Milyen frissítést kell még feltenni?
A cd nélküli indításhoz melyik fájlal kell elindítani? (TS3EP08?, az utolsó kiegészítőm az évszakok) -
#42220 Előbb fejezd be a frissítés telepítése után a kiegek telepítését. -
Bal0924 #42219 Segítség!
Elkezdtem telepíteni a Sims + kiegészítőket és most az indító panel mikor elindítom leáll.
Valami megoldást kaphatnék?!? -
#42218 Köszi, én is azt hittem :) Azért sok hibája van... és nagyon messze van a késztől. -
Aragorn831109 #42217 Nem kell sok patchet letölteni. Csak a legutolsó superpatchet. -
Bal0924 #42216 Sziasztok!
Amikor ti rakjátok újra a gépet. Hogyan teszitek fel újra a játékot hogy nem keljen megint letölteni azt a sok patch-et? -
Ironman2 #42215 nagyon ügyes! nem találok szavakat!! ilyet én sose tudnék összehozni!! -
Ironman2 #42214 igen lehet! -
#42213 Egyesével is lehet! -
#42212 Utolsó 3
-
#42211 Még
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#42210 Kicsit spammelek a városkámmal, jó? :)
NAGYON szerkesztés alatt, természetesen!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#42209 :) -
#42208 Kár, hogy egyesével nem lehet leszedni őket (vagy legalábbis nem nagyon ajánlatos)-- vagy le lehet? :) -
#42207 Az a baj, hogy abba belerokkanna a gépem. :) Legszívesebben természetesen mindet feltenném, de már így is szelektáltam, csak az állatos, az éjszakai életes, az utazós, és az álomállásos van fent (már ez is sok) :) -
Ironman2 #42206 -
Ironman2 #42205 Pedig jó az egyetemes is! Itt is nagyon eltalálták! -
#42204 Mindegyiket érdemes meglesni... -
#42203 Hát ez nagyon értelmes lett: én az évszakok és a szigetes... :P -
#42202 szia!
Feltettem a patch-et, amit belinkeltél, illetve töröltem amiket mondtál, meg a családmásolást is megcsináltam, egy szóval végrehajtottam az utasításokat, és úgy látszik, hogy működött. De nem akarom elkiabálni, remélem így is marad. :)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Látom, hogy mióta nem játszottam, 3 nagy kieg. is kijött. Az évszakok (amit még én is vártam, de aztán már nem tudtam kivárni), valami szigetes, és egy egyetemes is. Melyiket érdemes kipróbálni??? (Én az évszakok és a szigetes érdekesnek látszik, az egyetemes nem nagyon izgat, szerintem azt a 2-ben nagyon jól megoldották, annál jobbat nem hiszem, hogy ki tudtak volna találni. :) )
Még egyszr köszönöm a segítséget. Mind mindig, itt rátok az sg-n mindig számíthat az ember! De tényleg. :) -
#42201 Midnight Hollow
A Doe család
-
#42200 Holnap azt is megpróbálom... Wise Registry Cleanerem van, de kb. másfél éve nem igazán futtattam. :P (Tudom, akkor miért csodálkozom, hogy fosul megy a sims...) :)
-
Ironman2 #42199 CCleaner ingyenes progi megpucolja a gépet! -
#42198 Szia! Köszi, megpróbálom... Mondjuk tele van a gépem mindenféle szarral, lehet, hogy az a gebasz oka... (?)
De egy próbát megér, természetesen...
:) Köszi! :) -
Ironman2 #42197 töröld a cache.package végződésü fájlokat a Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3 könyvtárból (5 van belőle!).A Thumbnail mappa tartalmát is törölheted! Legújabb superpatch (1.57) telepítése ajánlott!
innen lejön az új superpatch:
http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/sims/sims3/patches/TS3_1.57.62.0230xx_update.exe
családodat másold ki a tárolóba házzal együtt,és kezdj új játékot a városban!!! -
#42196 sziasztok!
megint elővettem a játékot (tulajdonképpen csak elindítottam, mert végig a gépen volt)... csináltam egy új simet, új ház, szóval nem a régi családdal kezdtem. Twinbrook szomszédságban kezdtem az új játékot. Csak sajnos akad, mint állat... Megy 4-5 percig (mármint játékidő szerint), aztán áll egy 10-15-20 másodpercig (rendes idő szerint), ez így játszhatatlan. Mitől lehet? Kevés a memória, vagy, mi baja?? Előre is köszönöm, ha valaki tud erre megoldást, vagy választ, vagy valamit....
-
#42195 Seprűt alájuk! -
Ironman2 #42194 LOL! Absim út a neve az épületkomplexumnak ami a Midnight Hollow-al jön! Agyukra ment a Harry Potter is.DD
http://store.thesims3.com/midnighthollow.html?productId=OFB-SIM3:68670 -
#42193 -
Ironman2 #42192 -
Ironman2 #42191 Szenzááációóó! Tesséééék csak tessééééék! Ingyé elvihetőőő! Belépés a Sims3 áruhááázba!! Csak hétfőőőig szól az ajánlaaat!!
-
#42190 Igen, éppen olyan jól mint a win 7-en! -
dorcsa095 #42189 Sziasztok! Windows 8-on jól fut a The Sims 3?:) -
Ironman2 #42188 Midnight Hollow új screenshotok! -
Aragorn831109 #42187 Úgy tűnik ott már az is jó kajának számít. :D
"This is the 75th year of Hunger Games" :) -
Ironman2 #42186 Bogarakat lehet enni egy másik alternatív világban??? pfeeej!! -
Aragorn831109 #42185 Ha belegondolsz, az nem valami jó dolog. :D