Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lucifer9393
a fene, és ugye olyant a hármasban nem lehet h. egy apartmanban, amelyben 4 lakás van 4 családot elhelyezni...tul sokat szeretnék... így lenne értelme, a való életben is azért lettek kitalálva h. kis helyen sok ember elférjen...

közben megtaláltam a zöld csempét😊 ayyuff mûve...valószínûleg a tsr-ön megvan

a legelsõ képeknél írtam, hogy fogalmam nincs, hogy és hova lesz letéve, mert a telek méretének megfelelõ nincs a telkek között

kem001
Wow nagyon szépen berendezted<#eljen> Simtopia-ban pont néztem vannak berendezetlen 4 emeletes lakások, neki kellene látnom berendezni õket

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

lucifer9393
szép 😊 én is ilyenekkel akarom betelíteni Twinbrookot, melyik részre tetted le ezt/ezeket?

Ildooka
Szép. 😛 Így tovább.

ááá...a nappaliból az egyik kép nem sikerült...nem mászok vissza a másik géphez...majd holnap😊

még a háló:

fürdõ:

étkezõ (sarok😄):

nappali:

mivel egyelõre nem tudom, saját apartmant hogy tudnék összehozni, megvariáltam egy ea-st:É9
egy gondom lesz vele...a mérete miatt fogalmam nincs, hova a p...ba fogom tudni letenni - 40x50-es telek kell neki, de ilyen a mesében nincs...
ezt annyira elcseszték...eddig legalább ha le akartam tenni egy 30x40-es telken levõ házat, rá tudtam tenni egy 40x40-es telekre...most már nem engedi, csak teljesen azonos méretû telekre😞

na akkor most rátok zúdítom a képeket😄

a külsõ:

felülnézet:

konyha (inkább fõzõsarok😄):

lucifer9393
jól megy <#taps>

Ildooka
Buli volt aprajafalván 😄

hûha..kicsit játszottam már,még mondjuk nincs kész a ház teljesen,de így ,hogy új játékot kezdtem annyira gyors az egész,gyõzöm kapkodni a fejem. Nagyon szuper lett..
Én örülök ha a saját kis viskómat fel tudom építeni😊)
szeretnék ui. egy kertvárosi részt kreálni Twinbrookban, de ami felhõkarcoló van a játékban, az egyik sem illik az elképzelésembe😊
csak olyan két-három, max. négy szintes házakban gondolkodnék...

na akkor arról homályosítsatok fel, hogy lehet apartmant építeni
mert látok itt-ott egyedi épületeket is feltöltve, de nincs kedvem most azokat mind leszedegetni és vizslatni, hogy mégis hogy készült😊
(telektípus, cheatek, ilyesmik)

valaki?

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD..Egyébként nagy nehezen sikerült kitörölnöm azt a két nyamvadt gazt😊)
Ildooka
Nem kell nekem ez a Városszépítõ. xD A szabadtéri cuccok nélkül is vígan megvagyok...😄

<#wow1>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem is tudtam hogy ilyen hatása van a játéknak<#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

kukkolnál mi?😊DDDDD
na megyek tovább építkezni..
<#idiota>

................................

semmivel..sem építkezés módban sem vásárlás módban..már kipróbáltam..komolyan mondom magamhoz nyúlok lassan😊DD
Azt a kalapáccsal ki lehet törölni,szerintem

kem001
Parancsolj.. Alul az Older Post-ra kattints, mivel a következõ oldalon van

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

és 40x40-es telek. hihetetlen..nem bírok írni😊)
EA-ból. Már leírni sem tudom rendesen😊DD
Basszus.Akkor neked sem jobb mint nekem😞(De azért az vicces,hogy a régi mentéssel nem megy rendesen a játék ha kijön egy új nagy kieg. Az meg azért 3-4 havonta fröcsög ki az EA-bõl.Tehát mindegyiknél új játékot kell kezdeni? Röhej..Kezdek rájuk én is kiakadni. Az már csak a hab a tortán,hogy most vettem egy házat,ledózeroltam,mert nincs egy normális !0x40-es telek ebben a rohadt városban. erre a telken ott maradt két virág,és az istennek sem bírom kitörölni.Moveobjectsel sem!!<#falbav>
DDD

Én meg hiába raktam fel ujra,ugyanugy elõjön a sulyos laggolás Kínában.Ugyhogy nem az én gépemben van a hiba.Nagyon sajnálom ha nem javitják ki,mert akkor kénytelen vagyok dobni a generációkat,meg az ambiciokat,meg a late nightokat.

Igen. Ez régi mentés volt.Csak azt nem értem,eddig mûködött. Mindegy kidobtam õket a francba. Töröltem a családot is.Ezzel egyébként ha törlöm õket és új játékot kezdek,akkor a régi mentések is törlõdnek a játékból?
Így van. nekem pl semmilyen letöltött cuccom nincs a játékban. Mégis azok a hibák jönnek elõ mint akinek tele van egyedi dolgokkal.
Mike
arról nem beszélve, hogy akinek nincs semmi cc-je annak is produkálja a játék az emlegetett hibajelenségeket, nagyjából az összeset

amit tudunk hogy cc okoz, az a meteoresõ

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ilyet ne mondj...nekem (és még nagyon sokunknak)elég sok letöltött cucc van a játékban, mégsem okoznak semmi galibát - ezt nem lehet ennyire általánosítani
van, amelyik begubancolja a játékot, de akkor sem szabad mindegyikre ráhúzni, hogy nem jó

figyu: ez régi mentésed volt? még a Gen. elõtti?
mert ha igen, akkor valószínûleg az a baja
korábban Ironman írt errõl egy kis szösszenetet...konkrétan mit kell elkövetni a régi mentésekkel, hogy az új kieggel is mûködjenek (mondjuk nem néztem, benne van-e a faqban, ha nincs, talán érdemes lenne ott is szerepeltetni)
de tényleg az a legpraktikusabb, ha az ember kezd egy új játékot

na..azt hiszem új játékot kezdek másik városban..ezeket megdobom ki a francba..családostól, házastól.Elegem volt.
Mike at home
belinkelnéd azt az oldalt?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
idõnként új mentést készítek úgy
vagy van a mentésnek egy backupja, azt átnevezed vmire, és akkor be tudod tölteni azt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
This includes normal commands too,

hm... akkor ebben az is benne van, amit ez a mod ad

bár lehet, hogy ez a mod nem lenne rossz bizonyos bugok gyógyítására

Mike at home
lehet, hogy én értettem félre vmit, de ezek a parancsok a mod nélkül is a játkban vannak
de ha nem, akkor meg ne tegyük be a faq-ba, max a linket

Mike at home
tegyük már be ezt a faq-ba:

Game commands:

testingCheatsEnabled - Usage: testingCheatsEnabled . Enables/disables testing cheats.
SaveSimAsLooseFile - Sets the save sim mode. Usage: SaveSimAsLooseFile or <1|0> (default is false)
ExportAsEAContent - Exports content as EA content. Usage: ExportAsEAContent or <1|0> (default is false)
ExportAsPaidContent - Exports content as Paid content. Usage: ExportAsPaidContent or <1|0> (default is true)
ShowInteractions - Shows the names of the interactions above all the Sims' heads
Select - Select a particular sim
ShowMoreSocials - Shows 'More...' socials if some do not fit on the top menu
quit - Exits the game
RefreshDnP - Re-loads static Dreams and Promises data
DnPOutputPrimitives - outputs all DnP primitives so that they can be pasted into the dreamNames enum
AssertOnRetestingDnPNodes - Sets the game to assert if the DnP System removes a node when it retests the visible ones
ToggleStringId - Shows the string key after localized text
TriggerShareTutorial - Triggers the sharing tutorialette
RefreshOpportunities - Re-loads static opportunities data
SetHouseholdName - Sets the localization key for the active household's name
SetHouseholdDescription - Sets the localization key for the active household's description
ResetLifetimeHappiness - Resets the lifetime happiness of all the sims in the active household
dialogs - Usage: dialogs . Enables/disables dialogs, for soak testing.
spawnerwarnings - Usage: spawnerwarnings . Enables/disables 'spawned object proximity warning' dialogs.
DisposeInvalidSimDesc - Deletes all Sim Descriptions that are missing required outfits. Use with caution.
jokePlease - Prints a random joke to the console

World commands:

kaching - Adds $1000 to active household funds
motherlode - Adds $50000 to active household funds
enablellamas - Usage: enableLlamas
hideHeadlineEffects - Usage: hideHeadlineEffects . Shows or hides talk/thought balloons above Sim heads
resetDnP - resets the dreams and promises manager of the currently selected sim, using -all will reset all sims in current house's DnP managers
resetSim - Usage: resetSim <firstname> <lastname>. Returns Sim to a safe, neutral state at their home location
familyFunds - Usage: familyFunds <household_name> <amount>. Sets family funds of named household
speed - Usage: speed <0-4>. Sets game speed. 0 = paused, 4 = ultra speed through current action
ageuptonpc - Usage: ageUpToNPC. Toggles option for toddler who is aging up to be a non-player-controlled Sim in the household
maptags - Usage: mapTags . Toggles map tags on and off. This is most noticeable in Map View
cleanhouseholds - Cleans up non-instantiated Sims in all households (except for the Service household)
piemenu - pie menu utilities
lifetimehappiness - Adds 50000 spendable lifetime happiness points to the selected sim.
lookat - only - only run lookats for the actor currently selected. scores - display lookat scores
killplantableobjects - Deletes all ingredients and plantable non-ingredients in the world.
refreshmotives - Refreshes motives if they have got corrupted
refreshhouseholdthumbnails - Refreshes all of the world's household thumbnails
refreshlotthumbnails - Refreshes all of the world's lot thumbnails
refreshsimthumbnails - Refreshes all of the world's sim thumbnails
sacsdump - dump managed sacs data
playobjectsound - Plays the given audio clip as a positional sound on the active Sim
stopobjectsounds - Kills all object sounds started by playobjectsound
esrbchecks - turns periodic ESRB violation checks on or off. Assumes all if type omitted. Toggles if on/off omitted.
loginteractions - Logs all interactions on all Sims to the InteractionQueue channel.
findsimwithoutfit - Finds Sim with given outfit
showbroadcast - Toggles debug draw of all gameplay broadcasters. Usage: showbroadcast
showwalkdist - Toggles debug draw of walk style ranges. Usage: showwalkdist
zoom - Camera zooms to the specified object id.
storyprogression - Sets the story progression mode. Usage: storyprogression <Disabled|Enabled|Accelerated>
meta - Toggles debug display of meta/local (for autonomy debugging). Usage: meta
debuglots - Toggles debug display of lots (for meta-autonomy debugging). Usage: debuglots
worldbuilderimport - Imports character data from a spreadsheet that is passed in as the first parameter
worldbuilderoutput - Will output the information about the current world needed for the worldbuilder spreadsheet
SaveUniform - Saves out parts of the current outfit
LoadUniform - Overlay current sim with named uniform
DeleteAllObjects - Deletes objs of given type. Use: DeleteAllObjects Ex😄eleteAllObjects Sims3.Gameplay.Objects.Toys.Football,Sims3GameplayObjects
exterminate - Kills <count> random Sims.
spawn - Creates <count> random Sims.
debugSocial - true/false turns social debugging on and off
killobject - Deletes a game object. Usage: killobject <object id>
routedebuglog - Toggles the route debug log on/off. You can also turn it off or on explictly by passing parameter "on" or "off". Usage: routedebuglog ["on" or "off"]
DisplayLotPackageFileName - on/off - switches lot tooltips on and off
money - Sets family funds of the selected Sim. Usage: 'money' gives $1000000, 'money <number>' gives $number.
purgegenealogy - Purges distant genealogy relations
logobjects - Logs all objects on the current or specified lot. Usage: logobjects
stressreset - Stresses resetting an object. Usage: stressreset
resetservicenpctraits - Iterates through the current service NPC sims and resets their traits. Usage: resetservicenpctraits
babyboom - Adds a baby and a toddler to every household in the world.

http://www.modthesims.info/download.php?t=343068&c=1

Chris1781
sims 3 ba vagy a 2 be lehet multizni ? xD

hát akkor mindenestül kitörlöm, és mehet újra. kiirtok minden maradékot és csak az alappal játszom, semmi kieg.... ameddig meg nem csinálják. köszönöm a válaszokat ! gl&hf
kem001
Nálam ilyet a nyaralás visszatérése után csinált a játék, hogy sim-em képe zöld lett

na ezt sem tudtam eddig..köszi.
de hogy került egy idegen gyerek az én simem gyerekének ágyába? és hol az én gyerekem? ez hihetetlen..semmi letöltött cuccom nincsen..most raktam be pár olyan közösségi épületet ami nekem valamiért hiányzott a városból.csak nem azok közül okozza ezt valamelyik?
kem001
Akkor marad az a critical-os oldal. Nálam az segített

igen,ilyen volt..de azóta már a felnõtt simek is meghülyültek😊DD
na azt ha leírnád hogyan kell.de akkor meg nem lesznek meg ezek az épületek nekem hogy,iroda,edzõterem.
hát..ez kész..beléptem..az a gyerek aki feküdt az ágyban néha forgott csecsemõ létére..volt hogy keresztben feküdt..és a neve sem az volt ami az enyémnek.resetsimmel tudtam törölni,de a lámpák lekapcsolódtak a lakásban és a simjeim befeküdtek az ágyba aludni pár másodperc múlva meg kiugrottak az ágyból a szoba közepére..most akkor mifasz van?