44549
-
2011 Land Rover Range Rover Sport -
#27292 Természetfeletti hírmorzsa
Megtudtuk végre, mi lesz az új halálnem: a Simek
túlehetik magukat zselécukorkával. Az édességet angolul jelly bean-nek hívják,
vagyis zselés babnak. Mivel korábban megerősítették, hogy egy titokzatos
növénnyel kapcsolatos a harmadik halálnem, így úgy néz ki, talán termeszthető
lesz a játékban.
(mysims.hu)
DDDD...szörnyű tévézgetés közben. Megakad a torkán a simnek a zselés cukor...
-
#27291 Íme a már elkészített tárgyak a játékban.
Mosakodás a lavorban
Főzőcske...
Üldögélés a hokedlin
Vazze, vedd kissebbre a kredencet, mert még létrával se érem fel!...
-
#27290 Nálunk is így ment, hogy a sámlin ülve ettünk, s a hokedli volt az asztal...DDDD -
#27289 Csak azt nem tudom, hogy gyerekméretű szék vagy ülőalkalmatosság van e a játékban, mert ha nincs, akkor a sámli sajnos csak dísztárgy lesz és nem használható, mint a hokedli vagy a lavor. -
#27288 Az amit csinálok, az olyan egyben telázsli lesz már a cuccok is rajta lesznek...tehát ha úgy gondoljátok és meg várjátok akkor nem kell majd olyant keresgélni...persze a választás mindig is a tiétek. -
Gólya #27287
feltétlen kell a sámli hozzá...nagybátyáméknál mivel pici szoba-konyha-spájzos lakás volt, a gyerekeknek mindig a hokedlire terítettek, hát kellett hozzá a kissámli:)
Era: spájzot tudsz csinálni, vannak letölthető polcok, rávaló cuccok is - mondjuk stelázsicsíkosat nem igen láttam, de ha van türelmed keresgetni, talán lesz:)
persze Joschkától is szívesen látnék - az mégis olyan "mifajtánk":)
-
#27286 Hehe...készen is van!!!
Hokedli
A la'fapados kényelem. (Created by Joschka)
Most egyenlőre ennyi. A sámlit, a górét, telázslit meg a sezlonyt ezután fogom elkészíteni, és ha készen leszek velük majd akkor hozok róluk képeket...egyszerre! -
#27285 -
#27284 Most gyorsan összetákolok egy hokedlit...amelyikbe fiók is van. Persze hiába is feszegetitek majd a fiókot a nagykéssel, mert csak sima dísz lesz. -
#27283 Okés, nem nagy ügy ezt is összehozni, főleg a fonott lavortartó után... -
#27282 Na, a góré is remek ötlet...meg lesz, mert nekem is kell egy olyan, itthonra!
A telázsli is megoldható, de már vannak 5l-es és kissebb üvcsikben régebben készített lekvárok egyebek, ezenkívül van egy rúdra fel aggatott füstölt szalámik is már.
Lehet, hogy majd lesz egy disznóvágásos kieg is, amit összehozok?!
Egyszer valahol Vasemberrel találtunk a játékhoz véres mészárszéket is, mindenféle undoksággal együtt...DDDDD -
Gné Era #27281 Esetleg egy stelázsi a spájzban?? Tele befőttekkel,savanyúsággal,agyagkorsóban tárolt szilvalekvárral?? A polc szélén rajzszöggel odaerősített papírdísszel??? -
#27280 Góré, na az jöhet! -
#27279 ez a szilágyi gyerek fent van itt sg-n? -
#27278 szakajtó, véka, köcsög (avagy korsó), teknő, na, milyen ötleteim vannak? :D
Kukoricagóré. Most ennyi jutott eszembe. Nem azért írtam, hogy mindenképpen megcsináld, csak ötletek, ha van kedved hozzá. :)) -
#27277 köszi :) -
#27276 Okés, az is lesz...hokedlival együtt. -
#27275 -
#27274 sámli? -
#27273 Íme a PB-gázpalack a "Sose robbanunk fel KFT.-től" (Created by Joschka)
-
#27272 Na, ezen felbuzdulva várom az esetleges további ötleteket az ilyen régies jellegű cuccokhoz!!!!
Mongyuk nekem már van is egy újabb: készítek egy Sezlonyt is.
-
#27271 Hú tényleg, a hokedli (vagy nokedli?!...DDD) nekem is eszembe jutott...hehe
A gázpalack is tök jó ötlet!!!! Köszi a tippet!!!!!
Na, most az a helyzet, hogy a sporhelthez (ez az én pusztai tájszólásomból van.) nem szoktak pb-gázt rakni, viszont a sima gáztűzhelyhez összehozok egyet, hogy mindenki örüljön már valaminek!!!!! -
2013 Hyundai Veloster Turbo -
#27269 Nem emlékszem a házaidra, de te meg várost tudsz építeni, én azt meg se próbáltam. Szerintem nem is fogom. -
#27268 Elvileg barátokat meg lehet hívni ott alvásra. Régebben legalábbis lehetett. -
#27267 Köszi. :)
Hát türelem az kell hozzá, mi tagadás. Ezt egyébként videó és képek alapján csinálom, nem fantázia alapján. -
#27266 Jöhetnek a hokedlik , meg a PB gázpalack is -
Ironman2 #27265 Na itt zűr lesz a háztartásban hamarosan:
-
Ironman2 #27264 Aha -
Coolfire #27263 A külföldiek maradnak is 3 napot "hivatalosan".De csak akkor tudod meghívni,ha jó viszonyban van a simmel. -
#27262 Képzeld, a külföldi vendégek ott maradnak napokra. Meghívtam a csajt Kínából, és 3-4 nap ott dekkolt. Lehet csak bug volt, de a 3 nap után jött egy taxi és hazament. De rendesen ott aludt stb, szóval nem csak beragadt, és nem tudott hazamenni. -
Ironman2 #27261 Pedig már pár házat összedobtam,mégse érzem őket kiemelkedőnek. -
Ironman2 #27260 Az lenne a jó ha vendégeket is lehetne fogadni,mondjuk pár napra,és nem pár órára,és nem bulira,hanem csak sima látogatásra.Vagy pl albérlőket,akiket nem irányithatunk,de mégis ott laknak -
Ironman2 #27259 Húh ez jó lett! Itt az ideje újra építkeznem.Kár hogy nekem nincs akkora érzékem hozzá -
Ironman2 #27258 Ez a gyászolás is idegesítő.Jópár napig csak rinyálnak a simek.Tudom hogy így van a való életben is,de ez egy kicsit erőltetve érzem a játékban.Főleg egy kutya után? -
bogcababa #27257 nem sajnos akkor sem működik. -
Austin Bailey #27256 a sportolós az nem ad sehányadik szinten. -
#27255 Gondolom, hogy jók. Lehet, hogy majd én is leszedem őket, kíváncsi vagyok, más hogy csinálta meg. -
#27254 Engem is érdekelne, hogy a Rendőri hivatáson kívül melyik ad ajnándék autót és hanyadik szintöl?
Az is érdekelne, hogy ha van egy mentésem és felrakok újabb kiegészítőket, akkor a mentésem működni fog-e és kell-e új játékot kezdeni, hogy használni tudjam az újabb kiegészítők újításait?