44549
-
#28214 Tudom...hehe (Csak még az nem dőlt el, hogy mellikőnk lesz alul...DDDD) Hát ugyi a tudományos laborban némelyik érdeklődést kelthet....de az értéktelenebbjét is némi lóvéért a bizományiba el lehet ám passzolni. -
#28213 Meg attól is függ a betöltés gyorsasága, hogy a telken a lakás hány szintes, mennyi bútor, díszítő elem van a helyiségekben, mekkorák az egyes helyiségek...vagyis minél nagyobb-minél több, annál lassabban tölti be. -
Ironman2 #28212 hehe,ez csak baráti puszi volt,nehogy félreértsd.Amúgy jók valamire ezek a kristályok,vagy csak gyönyörködni lehet bennük? -
#28211 Jobb ha eladod inkább őket...de persze a ritkaságokat azt tartsd meg azért pölö: rózsaszín szívmetszésű gyémántokat... -
#28210 ?????....... -
Ironman2 #28209 És ha elköltöztetem az ásványokat máshova? Vagy legjobb ha inkább eladom őket -
#28208 Persze, hogy le lassítja, mert minél több a kacat a telkeden annál tovább tart megrajzolnia a játéknak a textúrákat az objektumhoz. -
Ironman2 #28207 Tudom én azt,de azért kösz a jószándékú segítségedet -
Ironman2 #28206 Szerintetek lassítja a betöltést a rengeteg kristály,meg rézrúd? Ha mondjuk csinálnék egy múzeumot nekik más telken,akkor gyorsabban töltene be a játék? -
#28205 Le tudod a pálmafákat cserélni ökörzöldekre a Városszerkesztőben! -
#28204 A városszerkesztő módban ki tudod őket szedni onnét amikor a várost csinosítod külömböző objektumokkal...és ott másféle fák is vannak. -
#28203 azok engem is :D -
Ironman2 #28202 Bár azok a hülye pálmafák idegesítenek.Télen nem jól mutatnak ottan.Azt meghagyom csak a tengerpartra -
Ironman2 #28201 Mától megint vagyok csütörtökig,úgyhogy nyomatom nemsokára a játékot.Lehet visszaköltözök Sunset Valleybe,csinálok egy új házat,közel a tengerparthoz.Készülök a Seasonsra. -
#28200 Vagy majd a virágok taknyosodnak meg...hehe -
Ironman2 #28199 Egészségedre! -
#28198 HÜksíííííííííí!!!!... -
Ironman2 #28197 Akkor aztán marhára érzékenyek lesznek az időjárásra.Olyan jó kis köhögést,meg trüsszögést nem fogunk hallani biztos mint a 2-ben.DDD -
Neohero #28196 Sajnos a backup mentést pont akkor csinálta amikor már Egyiptomba voltam szóval egy tegnapi mentéssel kezdtem újra.De ott is kipróbáltam az utazást és megint eltűnt a sim :D. Megpróbálom még a cache fájlok törlését hátha. -
#28195 Nem lesz befagyva. Úszhat benne a sim télen is, és ezzel vmilyen jegesmedve klub tagjává válig. -
Ironman2 #28194 Segít még szerintem az amit leirtam a #27799-ben -
Ironman2 #28193 Nekem is volt egyszer hasonló problémám.Én visszamásoltam a Save könyvtárban lévő backup másolatból a mentést az ugyanolyan nevü mentési mappába.A .bad mentést meg törölni,kell,ha van olyan mappa ott -
Neohero #28192 -
Neohero #28191 Legújabb verziójú a játék 1.36.45.017002. -
Ironman2 #28190 Legújabb superpatch fennt van? -
Neohero #28189 Hello mindenki!
Olyan problémám lenne(kezdem az elejéről)
Egyik családtagom kapott telefonhívást Egyiptomba hogy eladhassa a könyvét.Mobilon utazás és kiválasztottam Egyiptomot jött is az auto és elvitt.Töltő képernyő után bejött Egyiptom és a sim-em sehol nincs.Nem tudok semmilyen karaktert irányítani.Mondom akkor visszamegyek a saját városomba és eltűnt az egész családom O.o.Se a régi helyen nincs se Egyiptomba.Ez valami bug? -
#28188 Ezt most kaptam le a játékban. -
#28187 Jól emlékeztél rá, mert nézd csak a képet. A twinbrook-i mocsárban a fák alatt ott van bizony a köd réteg!
-
#28186 Mocsaras részben tuti, hogy volt benne köd. -
#28185 Majd meglesem... -
#28184 Szerintem csak úgy próbaképpen be kell oda egy simel települni azt meg lehet lesni, utána meg mentés nélkül persze kilépni. -
#28183 Hát én ott nem nagyon jártam... -
#28182 Nem, Twinbrook vagy micsoda.. -
#28181 Barnacle Bay-ban?....vagy mi a bánat volt a város neve... -
#28180 Álomállásokban volt köd már a mocsárban, jól emlékszem? -
#28179 Meg izs van a kicsike...
-
#28178 Ide vele... -
#28177 Prince-nél van Delorean vagyis Vissza a jövőbe kocsi -
#28176 DDD... a Vissza a jövőbe volt Biff autója valami ilyesmi. -
Roccio #28175 áá a házi kedvenccel jött a plasztikai sebészet.. nem is tudtam! :DDDD most nézem :D