44549
-
Okés, na mászok...aludni most...Szia!!!! -
Ironman2 #28334 Ez tudod úri család ám! Felcsúton nőttek fel! DDDDDDD -
Ironman2 #28333 Azért a szellemkutyát is tisztán kell tartani.hehe:
-
#28332 Jól megy nekik ha komornyikjuk is van... -
Ironman2 #28331 Otthagyták az olajsütőt sisteregni,az meg kigyulladt.DDD -
#28330 Áááááá...ez nem az, hanem a Fresh-Princes féle sims 3-as Dolorean...Pfff!!4 -
Ironman2 #28329 Öcsééém! A komornyik egyből nekiállt tüzet oltani.Nem volt szívbajos:
-
#28328 Ja, az jó...és meg van Biff kocsija is....éppen most nyúltam le a sims 2-es Doloreant...remélem ez az, amelyikre gondolok...mingyá lövök róla képet is. -
Ironman2 #28327 Na frankó.A szabad akarat kikapcsolása,csak az aktuális simre vonatkozik akit irányítunk.Az jó! -
Ironman2 #28326 Amúgy arra gondoltam hogy Sunset Valleyben le lehetne rakni ezeket a helyeket,nem kéne új város.Pl a városháza hasonlít is rá,meg a kávézót is meg lehet csinálni ami a második részben volt. -
#28325 A doki haját csak bízd rám!!!!!!!!!!!!! -
#28324 Neeeeeeeeeee!!!!...meg is mondom őket Anyunak!!!! -
Ironman2 #28323 Csak olyan haj sehol nincs ami a dokinak volt.Az utánozhatatlan.DDDD -
Ironman2 #28322 És közben hadonászik a varázspálcával amit magánál felejtett.Inkább neee! -
#28321 Ja, nem tudtam, hogy tudtad...bocsika! -
#28320 Álítólag a Harry Pottert játszó gyerek akarná ezt a szerepet eljátszani...inkább ne! -
Ironman2 #28319 tudom mi a mesh -
#28318 "Dolorean filmbeli mesh-ét"
Ez a kocsi 3D-s váza, erre teszik rá a textúrákat és ehhez készítik el a kerekek animációját is. -
Ironman2 #28317 Okés.Most olvasom hogy készül a remake az első részről.pfejjjj! Már előre elborzadok tőle!
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/03/27/keszul_a_vissza_a_jovobe-franchise_remake/ -
#28316 Na ennek neki is fogok esni...hamarosan, de előbb meg szerzem a Dolorean filmbeli mesh-ét!!!! -
#28315 Kemet kéne megdumálni, hogy kérni kéne a filmbeli autót csinálják meg...tudod kábelekkel Mr. Fusion-al a hátulján...(ahol a sörösdobozt, banánhéjjat lehet belegyömöszölni)... -
Ironman2 #28314 Igen.Azt amúgy láttam valahol én is,de eléggé amatőr munka volt. -
#28313 Marty McFly és családja meg a Doki házára gondolsz?....
Tegnap láttam őket az egyik sims fan oldalon...valaki már elkészítette a karakterek gyengécske utánzatát mag láttam a Doloreant is a sims 2-es verziót. -
Ironman2 #28312 Éppen a napokban rakta be valaki az autót,gondoltam meg is lehetne hozzá csinálni a szereplőket,de neked nagyon jó érzéked van hozzá.Lehet én is megcsinálom majd a 2 főszereplőt gondolatban,aztán összehasonlítjuk.DD -
#28311 Erre nem is gondoltam...de tényleg. -
Ironman2 #28310 Ez nagy project lenne,csak ahhoz meg ismerni kéne a házukat,meg a karaktereket,de te sokat nézted a filmeket. -
#28309 Háááát akárhogy is erőlködöm...nem tudom. -
Ironman2 #28308 Vissza a jövőbe. -
#28307 Igen?...kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz... -
#28306 Meg egy ruszki csajt is, aki nálunk felejtődött...
Még nem igazán játszottam velük, mert mostanában sok mást is csináltam...de most először ezzel a jó öreg simemmel akarok nyomulni, mert a héten játszanák inkább a játékkal, minthogy valami újabb cuccot össze hoznék. -
Ironman2 #28305 -
Ironman2 #28304 Van 1 jó ötletem hogy mit csinálj meg legközelebb.Neked úgyis közel áll a szívedhez a film.Na találd ki mire gondoltam.Tuti be fog ütni elsőre! -
#28303 Nem is gondolok rá, hogy másikra lecseréljem...bírom a hangját meg minden.. -
Ironman2 #28302 Más karaktert nem is csináltál azóta,csak a Bundyékat? Amúgy azokkal szoktál játszani? -
#28301 Így legalább majd onnét is fog főzni (a hűtőből). -
#28300 Hát már meg van vagy több, mint 2 éve...ja egyébként nem engedem öregedni...amúgy jó tulajdonságokat kapott amikor készítettem. -
#28299 Most nem azért, mert én hoztam össze ezt az étkező cuccot, de pont passzol a konyhámhoz színben és stílusában is...majd még valami édike terítőt is teszek az üveglap tetejére...de nem biztos, mert így is jól néz ki... -
Ironman2 #28298 Hány éves már a simed? Hallhatatlan az öreg.DDDD -
Ironman2 #28297 Nekem is a fagyigépet használják mindig,ahelyett hogy a hütőből csinálnak kaját -
#28296 Így tényleg csak azt csinálja, amire utasítom!