44549
-
Ironman2 #28415 Én is berakom,mert egyszerüen csodálatos,és még golfpálya is van,meg lehet golfozni is,ahogy nézem. -
#28414 Köszi, Chrome közben kijavította a helyes linkkel. Tényleg szép város! Meg is nézem. -
Ironman2 #28413 Aztán nem ám félreolvasni a nevét! -
Ironman2 #28412 Javítottam,már jó! -
Ironman2 #28411 Ilyen profi,és igényes munkát,még hivatalosan se tudnak csinálni. -
#28410 Nem jó a link.. -
Ironman2 #28409 Ez nagyon király:
Pounawea
Letöltés,és a többi kép,innen!
-
Ironman2 #28408 Az egyik képen meg láttam tyúkokat az MTS-en. -
Ironman2 #28407 Más.Észrevettem hogy alig fogy el a fáradság csík,máris álmosak a simek/kutyák öregkorukra.Vissza kellett töltenem a mentést,mert összeesett,és kimurdelt a másik kutyám is a fáradság miatt,pedig zöld-sárga volt a csík.Ez valami bug? -
Ironman2 #28406 Majd gondolom az MTS-en csinálnak hozzá módot,ami végleg kiiktatja őket a játékból.Jobb lett volna ha a többi városban nem lehet használni őket. -
Ironman2 #28405 Én inkább elküldöm őket másik városba.Így se szeretem a vérszívókat.Varázslások,elixírek viszont jók lesznek.A zombik meg kész röhejesek,még a tündérek elmennek,de ezek a vérfarkasok,zombik nem kellenek -
Roccio #28404 vannak új hírek a lényes kiegről ez jó: ha egy vámpírt nem kedvelsz akkor alkalmazhatod az anyád egy chupacabra volt interakciót és megfenyegeted hogy kihasználod a gyengeségét :DDDDD -
Ironman2 #28403 Azért így már jobban néz ki:
-
#28402 Tényleg, évszakok- sár :D hogy én erre nem gondoltam :P -
Ironman2 #28401 Igen,azon alakítok még ma -
#28400 Biztos azé, hogy ne a sárban tocsogjanak majd a simjei... -
#28399 Szépecske :) Egyedüli dolog, ami nm tetszik nekem, hogy az egész udvart lekövezted :D -
Ironman2 #28398 Az alsó szint még nincs kész amúgy,de sok mindent nem rakok oda -
Ironman2 #28397 Vazze.Rögtön a fagyigépet támadta le mindegyik.Hihetetlen hogy mindig a prémium tartalmak vannak előnyben a szabad akaratnál.Valamit csinálhatnának ezzel a fagyigéppel,meg az olajsütővel.A hütőbe be se néznek amióta megvásároltam őket.D -
Ironman2 #28396 Átraktam a telket,és ott nem jött elő a hiba:
-
Roccio #28395 igen ezt mondom hogy ha építesz akkor ez előfordulhat. na de ha átrakod máshova? -
Ironman2 #28394 Érdekes.Akkor te is találkoztál a hibával,pedig Sunset Valley már az alaptól létezik.Hogy a fenébe hogy idáig ne javították ki? -
#28393 Azért ilyen az út, mert csak összecsapták a várost, amikor gyártották...nem simították el az utat...amikor várost építek erre mindig figyelek és inkább többször végig szoktam vizsgálni a játékban az egész úthálózatot, hogy az ilyen hibákat el tüntessem....azt megjegyzem, hogy hol vannak a hibák és a világkészítőben meg addig simítom az eszközzel, míg jó nem lesz. Babra meló de utána ilyen nincs amikor a játékban bent vagy. -
Ironman2 #28392 Az út is villog állandóan,meg kilóg rá a telek.Roccio linkelte a múltkor,szóval ez a hiba nálam is előfordul építkezés közben -
Ironman2 #28391 Na asszem most megállok,mert megint szaggatni fog.DDD
-
Ironman2 #28390 Az lenne a csúcs ha még fizikát is beraknának,nem csak ilyen előre scriptelt animációkat.Mondjuk megy a sim a szobában,és ha nem vigyáz,akkor leveri a lámpát.DDDD -
#28389 1 kicsi van, mert nem lebegnek és a földjük is forog, mert váltakoznak a nappalok és éjszakák :D -
Ironman2 #28388
Ennél a játéknál mindegy,mert nulla fizika van -
Ironman2 #28387 Nem is kell kerítés,mert akkor jobban vonza az embereket.A bejárati ajtót meg amúgyis be lehet zárni -
Ironman2 #28386 -
#28385 lift alakul az, bár egy ilyen lejtőn biztos nehezen jönnék ki a kocsival, főleg télen
Én épp Hidden Springst pofozgatom, utálom, mikor a játék lepakolja más kiegekből az épületeket, és nem illenek a telkekre... ezeket raktam helyre. -
Ironman2 #28384
-
Ironman2 #28383 Na ez jobb mint a gyári.Le is töltöm.Rulettasztal müködik? Mert ugyanaz ami a Pandorán van. -
Roccio #28382 látom te is raksz liftet DDD -
#28381 Rögtön le is rántottam... -
#28380 Ahhhhh....ezt sasoljátok meg de baró egy kaszinó ez, és ingyenes....azta!!!!!
Letöltése: http://www.mediafire.com/?cy9lfjt0ehsdtbd -
Ironman2 #28379 -
#28378 Évszakost szánkózás nélkül, kem...ki hallott már ilyent? -
#28377 DDD...milyen ronda viringy-varangy lett (a kép jobb alsó részén) az egyik simből...
-
#28376 Ennyire még egy kiegészítőt sem vártam bakker.. Természetfelettire is kíváncsi leszek azért.