44549
-
#28495 Nem csak te akarod DDD -
#28494 Ez igaz, de szerintem izgalmasabb csalás nélkül.. Emlékszem amikor 0-ról kezdtem a játékot, mindig rohant a sim-em a parkba fellépésre DD -
Ironman2 #28493 Szépen megtelepszik a hó a fákon! -
Roccio #28492 ma 17órakor lesz az élő bemutató! :P -
Ironman2 #28491
-
Ironman2 #28490 Mindjárt éhségsztrájkba kezdek! Akarom már nagyon az évszakokat! -
#28489 Ez jól néz ki. -
Ironman2 #28488 LOL:
-
#28487 Ugyan már. A simsnek az a lényege, hogy ott megvalósíthatod azokat az álmaidat is, amit a valóságban soha nem tudsz megvalósítani. -
Ironman2 #28486 A simsnél viszont az utódok már jobban járnak anyagilag.Hát igen. -
Ironman2 #28485 Nekem a való életben is ilyen sors jutott.Nincsenek olyan felmenőim akiktől jobb életet remélhettem volna,apám elhagyott 7 évesen,és csak anyámmal élek aki nyugdijas. -
#28484 Én jó ideje nem használok pénzkódot.. Jelenlegi családomnál egyszer sem használtam, pedig jó ideje meg vannak már.. -
Ironman2 #28483 Hát igen.A simsnek pont ez a lényege mint a való életben hogy a minimumról küzdje magát fel az ember.De ha az alap életkort választod,akkor lótúró sem lesz belőled,esetleg majd az utódoknak lesz jobb koruk. -
#28482 Én izs használom a cheat kódokat...ézs akkor mi van!...zsemmi... -
#28481 te csaló te! -
#28480 Megyek mingyá simsezni! -
Ironman2 #28479 Tényleg? Na ezt kipróbálom,kár hogy csaltam a pénzkóddal,így semmi kihívás nincs -
#28478 A másik topikba bedobom a linkjét, ha kell valakinek! -
#28477 Ő most csak éppen a boldogságot kereste...rá is lelt egy pillanatra: Valami rózsaszínes-lilása-sárgás csilli-villi felhőcske felkapta...kissé fel emelte azt le kúrta a talajra... -
#28476 Ott van 2 garázs, meg egy hatalmas kocsibehajtó, erre betolakodott abba a szűkégbe a kocsival -
#28475 elfogadnám -
#28474 Nagyon szép.. oylan toszkánai stílusa van nem? -
#28473 mediterrán -
#28472 Amikor panaszkodtam neked, hogy nem találok semmit a kútban, utána ahogy visszamentem a játékba, találtam rögtön 3 érmet egymás után. Eljátszottam őket a kaszinóban, és meg is gazdagodtam belőle :) -
#28471 Hmmm...milyen jó kis olaszos(vagy franciás...mittudomén milyen, na!) birtokocska ez.
-
#28470 El ázott a szerencsétlenje...2 órán át zokogtatta saját magát miatta... -
Ironman2 #28469 DDDDDD.Mekkora fail! -
#28468 Az a tócsa? Olyan mintha oda vizelt volna..DDD -
#28467 De mongyuk azért valami le ránthatta volna a víz alá kicsikét, mint egyiptomban mikor a kriptákat nyitogatta ki...azt ott is valami berántotta és jól el agyabugyálta...DDDDDD -
#28466 Nem, mer' űszógumi van rajta... -
Ironman2 #28465 Nem húzta le a víz? -
#28464 Mhhhh.... micsoda édes élet...tejcsoki a kedvencem...szívjunk...
A parkom a kíván(csi)ság kúttal...
Már megint szívok...
mert megint semmi lóvé...
-
#28463 Nálam minden maximumon van..Néha kicsit belassul a játék, de nem vészes. Nincs szerencsére lag probléma, vagy nagyon ritkán jön elő. -
#28462 Lesz szolárium hm.. Mindig meglepnek az EA-nél..DD -
Neohero #28461 kem001 ugyan ez a konfigom van szinte mint neked.Te milyen beállításokkal játszol?Nekem olykor kameramozgásnál megakad a játék,meg zoomolásoknál.Gondolom a sok tartalom is közrejátszhat,de ilyen gépnél fura.Mondjuk ssd-vel biztos nem lenne gond :D. -
#28460 - A Simek csíkosan is lebarnulhatnak.
DDDD...akkor majd lehet fiúk/lányok a kerítés mellett is napozgatni... -
#28459 Sims 3 - Évszakok ifócskák
- A Simek csíkosan is lebarnulhatnak.
- Lehet medencés partit szervezni.
- Hőhullám is elérheti a várost
- A Simek hangulatára is hatással van az időjárás. Tavasszal a szénanáthás
Simek tüsszögnek, emiatt pedig morcosak lesznek. Persze megelőzhetik a
betegséget egy injekcióval, már ha nem félnek a tűtől. Ahogy kezdődik a nyár és
egyre feljebb kúszik a hőmérséklet, a Simek egyre izgatottabbak lesznek. Nem
árt, ha nem felejtik el a fényvédő krémet, mert ha leégnek, akkor ingerlékenyek
lesznek
- A gumimatracon könyvet is lehet olvasni.
- Lehet tűzijátékot rendezni, emellett lesznek petárdák, tűzvirágok, rakéták,
füstbombák, stb.
(mysims.hu)
-
Ironman2 #28458 Eh.Arra nem is gondoltam hogy a házba rakjam.Szerintem nem is lehet odarakni őket,vagy csalással. -
Ironman2 #28457 Petárdák vannak a storeban is,és a cuccosokban is,meg valamelyik kiegben a sárkánypetárda,de most úgylátszik belerakják őket az Évszakokba is -
#28456 Húúú, de jó képek! A tüzijáték eddig is jópofa volt, de kár, hogy csak egyet lő ki magából.
Épp akartam írni, hogy az első FB-s képen amit linkelték a strandkabin elég szoláriumnak nézett ki, és tényleg :P
Foci: szerintem egy az egyben Sims 2 lesz... hisz az animációk már megvannak. Max kiegészítik trükközéssel pl.
Emlékszem ezekkel a petárdákkal milyen jókat gyilkolásztam a Sims 1-be még. Elég volt a házba tenni és kész őrület