44549
-
#28575 Sims 3 - Évszakok infócskák
- A titkos kód részeként érhető el a bemutatóban látható gyors
időjárásváltoztató menü
- Új életre szóló jutalom:
Immunis a forróságra - mindenféle káros hatás nélkül mehet Simed a napra
- Lesz egy jégkásakészítő gép, amelynek a nagyobb verziója remekül mutat majd a
kerti partikon, a kisebb változatot inkább a házba ajánlják, mivel akár a
konyhapultra is leteheted majd.
- Mivel a tüzijáték veszélyes lenne a gyerekekre, ezért ők csak csillagszórót
használhatják, ami fehér és vegyes színben érhető el.
(mysims.hu)
-
#28574 Úgy rakd le, hogy a simed a videón látott módon tudjon fel feküdni rá, ne fordítva...mert akkor majd nézhetsz!!!
-
#28573 Tessék:
Kerti függőágy.sims3pack
http://www39.zippyshare.com/v/57085086/file.html
DDD Attól, hogy kerti...berakható a szobába izs. -
Ironman2 #28572 Sunset Valleyben vagyok,és van egy hely ahova le lehet rakni azt a nagy épitményt -
Ironman2 #28571 Na majd hozok képeket hogy alakul a sorsa neki -
#28570 Gondolom neked is lerakta a játék a különböző Vár a színpados telkeket automatikusan: Tara karaokébarlangja, az új kávéház, Kultúrpark. De ha nincs hely nagy befogadóképességű fellépő stadionnak, szedd ki Starligh Shores-ból, az stadion + fellépő hely egyszerre, és cseréld vele az alap stadiont. -
#28569 Mingyá lövöm! -
#28568 Én már voltam az, a puffancs simem állandóan azt gyakorolta...még néha a szél is felkapta mikor pantominezett! -
Ironman2 #28567 Megveszem.Van neki még 3880 simoleon.Ha elfogy a pénz,akkor megyek koldulni.hehe -
Ironman2 #28566 Én inkább a Vár a szinpados állásokra gondoltam.Artista lesz,mert az még nem voltam. -
#28565 Én nem ilyen szörnyűűűűségre gondoltam, távol álljon tőlünk a ilyesmi...hehehe -
#28564 vegyél hálózsákot ha ágyra nem telik :P -
#28563 Akkor hol fog aludni....adjam oda a függőágyamat? -
Ironman2 #28562 Ja emléxem.Telepátia van köztünk -
#28561 Ne légy orvos. Idegesítőek az éjszakai ügyelések. A festészet és írás meg nagyon jók mellékjövedelemnek. A vár a színpados állsáok is sokat hoznak :) Ha fejleszteni akarok a jártásságokat, de nincs pénz könyvre, menj el a könyvtárba olvasgatni, ott szoktak lenni jártásságkönyvek, egész a 3. szintig. -
#28560 A mi agyunk szokott eccerre pörögni....emléxel?!...DDDDD -
Ironman2 #28559 Fail! Az előző tulaj elvitte magával az ágyat! -
Ironman2 #28558 Hát az én agyam nem olyan ördögi mint a tied -
Ironman2 #28557 Én meg új karaktert indítottam,új játékban,Csóró Artúr a neve,köszönet Jóskának az ötletért.Meg is vettem a házat,de ágy nincs benne.CSalást nem fogok használni!!! MElyik állás a jövedelmező? Lehet artista leszek,azt még nem láttam.
-
#28556 De egyrugóra jár az agyunk. Az egy hatalmas update kell hogy legyen, mert csak a szárazföldön is mennyi az olyan terület, ami le van zárva, nem tudsz rá még telket se tenni. És van már egy kismillió város, számításaim szerint van vagy 10-11 (Store-ral együtt) és azokat mind ehhez kell igazítani majd. -
Ironman2 #28555 Passz.De azért érdekes.Ahhoz bele kell nyúlniuk a játékba hogy úszni tudjanak a simek az óceánba.Olyan nincs szerintem hogy az egyik városban tudnak,a másikban meg nem.Mondjuk ha le van korlátozva a járási útvonal,akkor talán előfordulhat -
#28554 De lehet ezt nem a demóból veszik. Az tök jó lenne :) csak adják oda hozzá a matracot is :D -
#28553 Na mondjuk erre nem vennék mérget, megnéztem megint a demo-t és nem hallottam, hogy mondta volna. a várost igen, de ezt nem. Annyit említettek meg ezzel kapcsolatban, h. hú de jó lesz az új város, mert ha kijön ez a pakk, ott is úszhatsz majd az óceánban.
De a nyári hőhullámok jól hangzanak, olyan délibábos effektek lesznek a város felett, olyan hullámos lesz az egész mint mikor párolog pl. az aszfalt.
Vagy különböző fokozatai lesznek a csapadékoknak, csak csöpögés, de egész viharok is. -
#28552 Remélem mihamarabb..DD -
#28551 DDDD...ja a csónakos meg hanyatt fekve evez majd. -
#28550 Megmondtam, vagy megmondtam, hogy lesz város? Ők is a live streamból szedik az infokat :) -
Ironman2 #28549 Nem lesznek hajók,csónakok. (majd a modderek megoldják azt ügyesen,vagy pedig később lesznek) Érdekes,mert ha már a matrac lebeg a vízen,akkor nem lesz nehéz csónakot gyártani belőle. -
Ironman2 #28548 Na én ennek örömére egy új karaktert indítok Sunset Valleyben,és megizzadok vele rendesen míg felküzdi magát.Meghagyom a családomat is a házzal együtt,majd néha átnézek hozzájuk is! -
Ironman2 #28547 Szóval nem kell várni az Évszakokig,az úszást az óceánban megkapjunk ingyen is! -
Ironman2 #28546 Hoppá! Az úszás az óceánban egy patchel jön majd az Évszakok elött! Ősszel jön egy új város:Sunlit Tides a neve,ahol több terület csak úszással érhető el!
mysims.hu -
#28545 Strangetown (a Sims 2-es város a Sims 3-ban!)
Letöltés: https://www.box.com/s/b86ae8ab34694a6dbc44
-
Neohero #28544 De sokat szakad a stream. -
Ironman2 #28543 Most loptam a bemutatóból:
-
#28542 Ki ráz a Természetfeletti erőktől a hideg, nagyon hangulatos a trailer-e.. -
Roccio #28541 ja nem ... most már megy.. -
Roccio #28540 ja vagy nem mert csak az volt kiírva utolsónak.... -
Roccio #28539 nemsokára kezdődik de csak a legutolsó lesz a sims 3 :DD -
#28538 Hehe...az első kapavágása eléggé jól sikergült! -
#28537 DDDD... Íme amikor a simem golfozik...
-
Ironman2 #28536 Na figyeljétek a bemutatót,mindjárt kezdődik!
http://www.origin.com/gamescom/the-sims-3-supernatural-and-seasons