44549
-
#28695 Beírod a titkos kódot a postaládánál az alt+egér gombal be mész a sim létrehozása bablakba és ott adsz a simednek egy másik...pl Kakukk Vendi helyett Nyurga Béluska nevet... -
Ironman2 #28694 Hát pedig nekem nincs ott olyan funkció -
Roccio #28693 hát pedig a városházán :DDDD -
Ironman2 #28692 eheh.poén volt.Amúgy hol lehet nevet változtatni,mert a városházán nem ieja ki nékem -
#28691 Akkor már csak a Seprűs Banya nevű fórumozó hiányzik... -
#28690 -
Roccio #28689 DDDDDDDDDDDDDDDD -
Ironman2 #28688 Hello Mutáns Zombi! Már várod a Természetfelettit? -
#28687 Köszi a választ!
Titkon reméltem, hogy ez az alapjáték óta változott, hogy a karakter generálásánál látható életcélok majd "sorban" követik egymást. Sajnos ezek szerint nem. -
#28686 Nem választható másik.
Bár mielőtt a simed teljesítené a kapott életcélját az életre szóló jutalmaknál vagy egy "Életre szóló kívánság megváltoztatása " 10 000 pontért a cél elérése előtt még lehet változtatni, de utána már nem! -
#28685 Üdv mindenkinek!
Teljesített életcél után választható másik? -
#28684 Íme hát a család nyaral: Azaz, én és kicsi én...készen állunk költözni az álmok szigetére...csak a hajót kicsit lassan tolják...
-
#28683 Kész a Suothfork Ranch. Mingyár megy fel a másik topikba a link. -
#28682 -
#28681 DDD...kicsi énes kalappal a fején, mi?... -
#28680 Látom én is, hogy kisebbre kell venni a mintázatot...már dolgozom rajta, hogy nekem is megfelejen, mert apró pálmafa mintát szerettem volna eredetileg is... -
#28679 Kevés az ingen a minta :D Amugy tényleg gazdag turista kinézete van :) Most már csak a kicsi énnek kell ugyanez :D -
#28678 No, íme a simem egy tejesen más fazonú ruhában, amolyan rohadtul gazdag turista benyomását keltve valamelyik szigorúan titkos saját tulajdonú egzotikus szigetén...
-
#28677 -
Roccio #28676 vagy lenne benne bermuda háromszög :D úszol egyszer csak beszív és többet nem jössz fel :)) -
#28675 Rejtett kincsnek jobban örülnék.. Elrejtett aranyládának.. -
Roccio #28674 bírnám ha különlegességnek tennének bele cápát is :)) -
Ironman2 #28673 Far Cry-t is kitoltam,eredeti van meg,és a Dead Island is eredeti,azt is kitoltam már.D -
#28672 Jó, ebben nem vitatkozom veled. Te játszottad :D Far cry-os is. Igaz :) -
Ironman2 #28671 Nyaralási helyszinnek viszont el tudnám képzelni én is. -
Ironman2 #28670 Na attól egy kicsit távol áll.Inkább Far Cry-os kinézete van. -
#28669 Ahhoz túl szép.. De ahogy elnézem lesz pár hely, ahova úszással lehet eljutni majd. Jaj de várom már ezt a szigetet! -
#28668 Zombik már lesznek, úgyhogy Dead Island machinimákra tökéletes lesz. Tuti lesz pár fazon, aki forgat itt pár jó kis filmet. Én is sokszor elgondolkozok rajta, de nincs hozzá türelmem. -
#28667 Ja, csak ha lemész a dzsungelbe, nem akar senki sem kinyírni.. hehe -
#28666 Olyan, mint a Dead Island szigete :D vagy mint a Just Cause játékoké :D -
#28665 Legfelső kép szerintem a hegy lábánál lévő háznál készült. Atya ég, micsoda kilátás.. -
#28664 Pár új kép a szigetről:
-
#28663 Én ezt a várost inkább nyaralási uticélnak tudtam volna elképzelni. Mint a Twikii szigetek. Mondjuk Fr.o helyett. Sztem az unalmas. A többi még csak-csak. -
Roccio #28662 igen én azt fogom csinálni hogy pl ebbe az új kiegésztő városában is beleillik minden féle évszak szerintem és ott is fogok működtetni egy családot meg majd egyet ebbe a paradicsomba is mert nem bírnám megállni hogy ott ne lakjak :DDD
és akkor lesz 2 háztartásom, hol ezzel hol azzal jáccok :) -
Ironman2 #28661 Bele lehet keverni más italába,meg el lehet ajándékozni -
Ironman2 #28660 Szerintem is.Itt nem lehet élvezni a telet pálmafák közt,azért maradok a városban.Ott úgyis van tengerpart,meg lehet úszkálni,minden évszakot ki lehet játszani rajta normálisan.Dehát izlések és pofonok kérdése. -
Roccio #28659 na akkor még a természet felettis előtt..
-
#28658 A live demon mintha azt mondták volna, hogy az elkövetkező 2 hétben. -
Roccio #28657 annyira megfogott ez az új sziget ami jön majd ;) szerintetek mikor fog kijönni? -