44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Hát ezt nyugodtan el felejtheted, mert ilyent a játékban tuti, hogy nem tudnánk össze hozni...legfejjebb valami béna utánzatot.
  • kem001
    Nem is a nyeregtető az, amire gondoltam.. Kontyolt tető az. Vagyis ez.
  • Joschka
    A második szín a sötétbarna, de majd módosítod ahogy akarod..
  • Joschka
    Olyan színűre fested be őket amilyenre csak akarod, javaslom hogy írd fel az első elemnél a három szín RGB kódjait és akkor biztos hogy mind egyforma színű lesz a többivel.
  • kem001
    Pont a sötétbarna az, ami kell!
  • Joschka
    Alapból 3 színűek az egyes elemek: fehér, sötétbarna, meg ez a vajszín szerű...minták használatát azt nem ajánlom hozzá, legfeljebb a fémszálas mintákat a fémeknél.
  • kem001
    Köszi. Az eredeti házon ugyan olyan színű az eresz, mint a tető. Vagyis sötét színű. Ha nem felejtem el, keresek képet, hogy mire gondoltam, csak nem tudom, mennyire kivitelezhető a játékban a nyeregtető.
  • Joschka
    Igen, bármilyen színűre be festhetők az egyes elemek.
  • kem001
    Húha, szuper lesz ez Még szerencse, hogy nem módosítottam a tetőt még egyszer, mert már megfordult a fejemben.. Amúgy festhető lesz?
  • Joschka
    Ide figyuzzá kem, a kritikus oldal már meg van oldva. Most már csak a dupla plafonhoz kell az egyik elemet pozícióba állítanom a többit meg már csak ahhoz igazítom...azt ez is meg lesz....

• Joschka
    Oh, látom pénz-táros is várakozik ott a pultnál...
  • Joschka
    Na ez most csak dísz vagy a simemnek kell be másznia a bungiba és saját magának kell a reggelijét is meg csinálnia?...Mert ha igen akkor ez gáz!...DDDDDDD
  • kem001
    Esetleg akit érdekel..

Metró állomás
  • Ironman2
    Már nagyon várom a kieget.Hosszú lesz még ez a 2 hét nélküle
  • Ironman2
    A SimFans oldal jóvoltából több információval gazdagodtunk:

CSALÁDKÉSZÍTŐ

- 24 új frizura (ebből 13 női és 11 férfi, ebbe beletartozik a 6 új kalap is)
    - Lesznek különböző kiegészítők pl. vámpírfogak
    - Új cipők, láncok, övek, karkötők, fülbevalók is érkeznek

Személyiségjegyek:
    - Rajong a természetfelettiért: Simed az alkímia jártasság gyakorlása közben egy bónuszt kap és hajlamos arra, hogy békákat csókolgasson. Az olyan természetfeletti helyeken, mint Varg kocsmája vagy az Antik Boltív, gyakran tűnnek fel. A Sim különleges társalgási opciókkal rendelkezik, ha egy természetfeletti lénnyel beszél éppen.
    - Szkeptikus a természetfelettivel szemben: A Simed jobb teljesítményt nyújt az üzleti, politikai, bűnöző és újságírás karrierben. Az alkímiát és a varázslást lassabban tanulja meg. Szerinte a jóslás teljes képtelenség, minden misztikus dolgot nagy valószínűséggel mágikus szemétként utasítja vissza.
    - Udvarias: A simed szereti az alkalmi viseletet. Sokkal érzékenyebb egy szépen díszített vagy egy koszos környezetre. A Simed csak ésszerű keretek között képes a szociális interakciókra.
    - Gyűjtögető: Simed sikeresebben gyűjti be a különböző bogarak és szüreteli le a növényeket. Az általa elültetett magokból jobb minőségű növények teremnek. Ha beolvasztja a fémek vagy csiszoltatja a drágaköveket, az eredmény sokkal értékesebb lesz.
    - Éjszakai bagoly: Simed szívesen tevékenykedik éjszaka. Rossz lesz a hangulata, ha korán kell felkelnie. A hangulatára pozitívan hat, ha este sokáig fennmarad.
    - Töprengő: A festés, a főzés és az írás jártassága lassabban fejlődik. A Simed időnként elgondolkozik a szükségletein. A Simed az élet ürességét szemlélhetik és utánagondolhat az élet jelentése jelentésének.

ÉLETCÉLOK:

Mágikus átalakítás (csak boszorkánynál):
    Alkalmazd 12 különböző Simen a Belső Szépség varázslatot
    Juss el a karizma jártasság 10. szintjére

Mégzöldebb fű (csak tündérnél):
    100 növény termesztése
    Juss el a kertészkedés jártasság 10. szintjére

Alkimistamester:
    Juss el az alkímia jártasság 10. szintjére
    Alkalmazz 50 elixírt

Misztikus gyógyító:
    Gyógyíts meg 12 különböző átváltozott Simet a Nap varázsigéjével vagy egy erős gyógyító elixír segítségével

A falka vezére (csak vérfarkasnál):
    Változtass át 5 Simet vérfarkassá
    Vadászás közben szedj össze annyi tárgyat, amelyek összértéke 40.000 simoleon

A misztikum mestere
    Juss a jövendőmondó karrier 10. szintjére a misztikus ágon

A sztárok médiuma:
    Juss a jövendőmondó karrier 10. szintjére a szemfényvesztés ágon

A város átváltoztatása (csak vámpírnál):
    Igyál 20 Simből és változtass 5-öt vámpírrá

Zombifikáló mester:
    Változtass 10 simet zombivá

ELIXÍREK

A boldogság palackja - szint: 1 - többé nem érzi magányosnak magát és unatkozni sem fog
    Energia elixír - szint: 1 - tovább marad ébren
    Álmosító főzet - szint: 1 - energiaszint csökken
    Émelyítő főzet - szint: 1 - hányingere lesz
    A barátság üvegcséje - szint: 2 - megerősíti a baráti kapcsolatokat
    Mérges méhek palackja - szint: 2 - egy méhraj megtámadja a simet
    Üvegcse egy kis csavarral - szint: 2 - gyengíti a kapcsolatokat
    Gyógyító elixír - szint: 2 - csupán ideiglenes
    Napvédő vámpíroknak - szint: 3 - a vámpírokra nincs hatással a napfény
    A megvilágosodás palackja - szint: 3 - jártasságok gyorsabban növekszenek
    Zombi elixír - szint: 3 - a sim egy időre zombivá válik
    Melankolikus szérum - szint: 3 -a szórakozás és a társalgás szükségletek csökkennek
    Az erőteljes boldogság palackja - szint: 4 - boldogság tölti el a Simedet unalmas élete ellenére is
    Turbó jártasság - szint: 4 - jártasságszintek növekednek
    Vicces és pufók - szint: 4 - gyors súlygyarapodás
    Mágikus esszencia - szint: 4 - varázsmérce feltöltődik
    Vékony, mint egy... - szint: 4 - gyors súlycsökkenés
    Karakter cserélő - szint: 5 - személyiségjegyeket kicserélheted
    Éljen a termékenység! elixír - szint: 5 - a termékenység, illetve az ikerterhesség valószínűsége megnövekszik
    Erőteljes álmosító főzet - szint: 5 - a sim rögtön elalszik
    Erőteljes melankolikus szérum - szint: 5 - szórakozás és a társalgás szükségletek drasztikusa csökkennek
    Erőteljes barátság palackja - szint: 6 - "Legjobb barát" szintre kerülsz (ez nem világos, hogy csak egy simmel, vagy az ismerősöddel)
    Erőteljes energia elixír - szint: 6 - simed energiaszintje drasztikusan megnövekszik
    Üvegcse egy erőteljes csavarral - szint: 6 - két sim kapcsolatát szétbontja
    Folyékony karrierfokozó - szint: 6 - a munkatársakkal a kapcsolat növekszik
    Ellentétes karakter - szint: 7 - a személyiségjegyek ütközése hatástalanítódik (nagy valószínűséggel olyan személyiségű simet alkothatsz, akinél nincs megkötés, tehát akár lehet két - egyébként - ellentétes személyiségjegye is)
    Palackozott vámpírharapás - szint: 7 - a sim vámpírrá válik
    Erőteljes gyógyító elixír - szint: 7 - csupán ideiglenes
    Az erőteljes megvilágosodás palackja - szint: 7 - a jártasságok drasztikusan növekednek
    Palackozott vérfarkas átok - szint: 8 - a sim vérfarkassá válik
    Erőteljes karakter cserélő - szint: 8 - személyiséget cserél a vele szemben lévő simmel
    Klónozó főzet - szint: 8 - létrehozza (általában gonosz) klónját
    Azonnali öregedés - szint: 8 - azonnal a következő életkorszakra vált
    A fiatalság kútjának elixírje - szint: 9 - visszaugrik a mostani életkorszaka elejére
    Erőteljesebb turbó jártasság - szint: 9 - több jártasságpontot is szerez
    Erőteljes zombi elixír - szint: 9 - tartósan zombivá válik
    Palackozott boszorkány főzet - szint: 9 - a sim boszorkánnyá változik
    Palackozott tündéráldás - szint: 10 - a sim tündérré változik
    Kívánság szérum - szint: 10 - a boldogságpontokat megduplázza
    Arany érintés - szint: 10 - jártasságtárgyak és más simek arannyá változnak
    A szomorú bohóc alapjai - szint: 10 - bohócjelmez egy üvegben

Tündérek:

Természet adta tehetségük van a kreatív, művészeti dolgokhoz, mint a festészethez, szobrászathoz, kertészkedéshez, énekléshez, táncoláshoz és a hangszerekhez, ezeket gyorsabban is tanulja meg.
    Ha több tündéred van, akár mindegyiket más-más aura veheti körül. Az ezekkel járó előnyöket mindegyik tündér élvezheti.
    A tündérek varázsereje akkor is töltődik, ha a modellvasúton utaznak.

Vérfarkasok:

A vadászat sikeresebb, ha falkában történik.
    Nehezebben tudnak elhízni.

Zombik

Lehet ellenük kerítéssel is védekezni, illetve a boszorkányok békává varázsolhatják őket, vagy alkalmazhatják a tűzrobbanás varázslatot.

Boszorkányok

El tudnak varázsolni egy szekrényt, hogy átjárót nyissanak máshová.

Egyéb:

Visszatér a csoportos tánc

mysims.hu
  • Joschka
    Most már neki állhatok kem a te házadhoz is elkészíteni, mivel csak az enyémnek a pozíciójához kell igazítani a házadhoz való elemeket.
  • Joschka
    Íme a házam már be csatornázva!

Bármilyen színűre átfesthető, a kamera ráközelítésekor átlátszóvá válik tehát játék közben nem fog zavarni a házban és sötétben világít ha akarod, de bármikor ki kapcsolható.

Miután a sarok elemeket a helyére rakjuk utána már csak a vízszintes elemeket kell egyesével rögzíteni.

Játék közben nem zavar...

• Joschka
    Kem, asszem megtaláltam a megoldást arra, hogy a házadnál miként tudnám a ferde talajhoz, no meg a kettős plafonhoz oda rakni a csatornákat...a megoldást pont a saját házamnál kellett ki kísérleteznem, mert a lábazat sarkánál sehogy se rakta oda jól a függőleges elemet. De végül több órás "küzdelemben" nyertem...
  • Joschka
    Nekem elsőre egyébként a havas exotikus szigetről a tejszínhab spray jutott az eszembe, meg az orosz krém torta...DDDD mintha azzal fújták volna be az egészet. Nálam az évszakoknál egyébként csak két évszak lesz...tavasz-nyár...elméletileg, de majd meg látjuk utána...
  • Joschka
    Ááááhh... Öreg(szem)...má nem emléxem rá...DDDDD...Most, hogy láttam működés közben inkább maradok mégis a (fosz)lányoknál...

A gyári nekem is jobban be jön..
  • Joschka
    Attól még ki lehet egyszer próbálni, hogy miljen, nem?
  • Ironman2
    Hát én már ezt belinkeltem egyszer a másik topikba,de akkor azt írtad hogy szereted ha van egy kis fosz (lány) az égen.Akkor azóta már elszálltak a foszlányok?
    Amúgy itt a link,nehogy a levegőbe beszéljek:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281196005&no=10986

Amúgy tényleg jobb a gyári égszín
  • Ironman2
    Szerintem meg irtó gáz a havas pálmafa.Nekem nem tetszik
  • Joschka
    Égbolt színek mod

Ezzel a mod-al természetes színe lesz az égboltnak a nap minden szakában.

http://www8.zippyshare.com/v/55984369/file.html

Nálam tényleg ilyen az égbolt színe a modtól.

Reggel...

Éjjel...

• Joschka
    Valami újabb kajás cucc fog jönni a storeban, ha jól értem...valami izé, mint a fritőz...
  • Joschka
    Ez vajon mi lesz majd megint?...

Sims 3 Store: New “Food Stuff” Coming Soon

In today’s Sunlit Tides Chat, SimGuruSmitty confirmed that new “food stuff” would be coming to the Sims 3 Store. This could be anything from recipes to new food objects like the deep fryer, but we shall wait and see what we get.

(simsvip.com)
  • kem001
    Még télen is csodálatos!
  • Joschka
    DDDD....ki a hóba, be a kukoricásba...

• Joschka
    Ne már...
  • kem001
    Szemüveges csaj nekem kell..DD Beleszerettem..DD
  • Joschka
    DDD...és így néz ki mikor tél van a szigeten...

Az előbb szedtem ki a chatból a képeket.
  • kem001
    Még havazásban is gyönyörű lesz ez a sziget.
  • Joschka
    DDDD...Híres lettél!!!!!
  • kem001
    Végre egyik kommentem kikerült.. Raynold!!DD
  • Joschka
    Tök szép naplemente...vörösre festi a homokot.
  • Joschka
    Így van!
  • Joschka
    Szalmatetős házak...hehe...ez tök jó!!!!
  • kem001
    Iskola is tök jól néz ki, meg rendőrség is.. Végre egy igényesen kidolgozott város..
  • Joschka
    Végül is nagy ez a város, csak a nagy részét a víz foglalja el.
  • Joschka
    Na, egy tök más Városházát is kapunk...