44549
-
#28979 Hát ezt nyugodtan el felejtheted, mert ilyent a játékban tuti, hogy nem tudnánk össze hozni...legfejjebb valami béna utánzatot. -
#28978 Nem is a nyeregtető az, amire gondoltam.. Kontyolt tető az. Vagyis ez. -
#28977 A második szín a sötétbarna, de majd módosítod ahogy akarod.. -
#28976 Olyan színűre fested be őket amilyenre csak akarod, javaslom hogy írd fel az első elemnél a három szín RGB kódjait és akkor biztos hogy mind egyforma színű lesz a többivel. -
#28975 Pont a sötétbarna az, ami kell! -
#28974 Alapból 3 színűek az egyes elemek: fehér, sötétbarna, meg ez a vajszín szerű...minták használatát azt nem ajánlom hozzá, legfeljebb a fémszálas mintákat a fémeknél. -
#28973 Köszi. Az eredeti házon ugyan olyan színű az eresz, mint a tető. Vagyis sötét színű. Ha nem felejtem el, keresek képet, hogy mire gondoltam, csak nem tudom, mennyire kivitelezhető a játékban a nyeregtető. -
#28972 Igen, bármilyen színűre be festhetők az egyes elemek. -
#28971 Húha, szuper lesz ez Még szerencse, hogy nem módosítottam a tetőt még egyszer, mert már megfordult a fejemben.. Amúgy festhető lesz? -
#28970 Ide figyuzzá kem, a kritikus oldal már meg van oldva. Most már csak a dupla plafonhoz kell az egyik elemet pozícióba állítanom a többit meg már csak ahhoz igazítom...azt ez is meg lesz....
-
#28969 Oh, látom pénz-táros is várakozik ott a pultnál... -
#28968 Na ez most csak dísz vagy a simemnek kell be másznia a bungiba és saját magának kell a reggelijét is meg csinálnia?...Mert ha igen akkor ez gáz!...DDDDDDD -
#28967 Esetleg akit érdekel..
Metró állomás -
Ironman2 #28966 Már nagyon várom a kieget.Hosszú lesz még ez a 2 hét nélküle -
Ironman2 #28965 A SimFans oldal jóvoltából több információval gazdagodtunk:
CSALÁDKÉSZÍTŐ
- 24 új frizura (ebből 13 női és 11 férfi, ebbe beletartozik a 6 új kalap is)
- Lesznek különböző kiegészítők pl. vámpírfogak
- Új cipők, láncok, övek, karkötők, fülbevalók is érkeznek
Személyiségjegyek:
- Rajong a természetfelettiért: Simed az alkímia jártasság gyakorlása közben egy bónuszt kap és hajlamos arra, hogy békákat csókolgasson. Az olyan természetfeletti helyeken, mint Varg kocsmája vagy az Antik Boltív, gyakran tűnnek fel. A Sim különleges társalgási opciókkal rendelkezik, ha egy természetfeletti lénnyel beszél éppen.
- Szkeptikus a természetfelettivel szemben: A Simed jobb teljesítményt nyújt az üzleti, politikai, bűnöző és újságírás karrierben. Az alkímiát és a varázslást lassabban tanulja meg. Szerinte a jóslás teljes képtelenség, minden misztikus dolgot nagy valószínűséggel mágikus szemétként utasítja vissza.
- Udvarias: A simed szereti az alkalmi viseletet. Sokkal érzékenyebb egy szépen díszített vagy egy koszos környezetre. A Simed csak ésszerű keretek között képes a szociális interakciókra.
- Gyűjtögető: Simed sikeresebben gyűjti be a különböző bogarak és szüreteli le a növényeket. Az általa elültetett magokból jobb minőségű növények teremnek. Ha beolvasztja a fémek vagy csiszoltatja a drágaköveket, az eredmény sokkal értékesebb lesz.
- Éjszakai bagoly: Simed szívesen tevékenykedik éjszaka. Rossz lesz a hangulata, ha korán kell felkelnie. A hangulatára pozitívan hat, ha este sokáig fennmarad.
- Töprengő: A festés, a főzés és az írás jártassága lassabban fejlődik. A Simed időnként elgondolkozik a szükségletein. A Simed az élet ürességét szemlélhetik és utánagondolhat az élet jelentése jelentésének.
ÉLETCÉLOK:
Mágikus átalakítás (csak boszorkánynál):
Alkalmazd 12 különböző Simen a Belső Szépség varázslatot
Juss el a karizma jártasság 10. szintjére
Mégzöldebb fű (csak tündérnél):
100 növény termesztése
Juss el a kertészkedés jártasság 10. szintjére
Alkimistamester:
Juss el az alkímia jártasság 10. szintjére
Alkalmazz 50 elixírt
Misztikus gyógyító:
Gyógyíts meg 12 különböző átváltozott Simet a Nap varázsigéjével vagy egy erős gyógyító elixír segítségével
A falka vezére (csak vérfarkasnál):
Változtass át 5 Simet vérfarkassá
Vadászás közben szedj össze annyi tárgyat, amelyek összértéke 40.000 simoleon
A misztikum mestere
Juss a jövendőmondó karrier 10. szintjére a misztikus ágon
A sztárok médiuma:
Juss a jövendőmondó karrier 10. szintjére a szemfényvesztés ágon
A város átváltoztatása (csak vámpírnál):
Igyál 20 Simből és változtass 5-öt vámpírrá
Zombifikáló mester:
Változtass 10 simet zombivá
ELIXÍREK
A boldogság palackja - szint: 1 - többé nem érzi magányosnak magát és unatkozni sem fog
Energia elixír - szint: 1 - tovább marad ébren
Álmosító főzet - szint: 1 - energiaszint csökken
Émelyítő főzet - szint: 1 - hányingere lesz
A barátság üvegcséje - szint: 2 - megerősíti a baráti kapcsolatokat
Mérges méhek palackja - szint: 2 - egy méhraj megtámadja a simet
Üvegcse egy kis csavarral - szint: 2 - gyengíti a kapcsolatokat
Gyógyító elixír - szint: 2 - csupán ideiglenes
Napvédő vámpíroknak - szint: 3 - a vámpírokra nincs hatással a napfény
A megvilágosodás palackja - szint: 3 - jártasságok gyorsabban növekszenek
Zombi elixír - szint: 3 - a sim egy időre zombivá válik
Melankolikus szérum - szint: 3 -a szórakozás és a társalgás szükségletek csökkennek
Az erőteljes boldogság palackja - szint: 4 - boldogság tölti el a Simedet unalmas élete ellenére is
Turbó jártasság - szint: 4 - jártasságszintek növekednek
Vicces és pufók - szint: 4 - gyors súlygyarapodás
Mágikus esszencia - szint: 4 - varázsmérce feltöltődik
Vékony, mint egy... - szint: 4 - gyors súlycsökkenés
Karakter cserélő - szint: 5 - személyiségjegyeket kicserélheted
Éljen a termékenység! elixír - szint: 5 - a termékenység, illetve az ikerterhesség valószínűsége megnövekszik
Erőteljes álmosító főzet - szint: 5 - a sim rögtön elalszik
Erőteljes melankolikus szérum - szint: 5 - szórakozás és a társalgás szükségletek drasztikusa csökkennek
Erőteljes barátság palackja - szint: 6 - "Legjobb barát" szintre kerülsz (ez nem világos, hogy csak egy simmel, vagy az ismerősöddel)
Erőteljes energia elixír - szint: 6 - simed energiaszintje drasztikusan megnövekszik
Üvegcse egy erőteljes csavarral - szint: 6 - két sim kapcsolatát szétbontja
Folyékony karrierfokozó - szint: 6 - a munkatársakkal a kapcsolat növekszik
Ellentétes karakter - szint: 7 - a személyiségjegyek ütközése hatástalanítódik (nagy valószínűséggel olyan személyiségű simet alkothatsz, akinél nincs megkötés, tehát akár lehet két - egyébként - ellentétes személyiségjegye is)
Palackozott vámpírharapás - szint: 7 - a sim vámpírrá válik
Erőteljes gyógyító elixír - szint: 7 - csupán ideiglenes
Az erőteljes megvilágosodás palackja - szint: 7 - a jártasságok drasztikusan növekednek
Palackozott vérfarkas átok - szint: 8 - a sim vérfarkassá válik
Erőteljes karakter cserélő - szint: 8 - személyiséget cserél a vele szemben lévő simmel
Klónozó főzet - szint: 8 - létrehozza (általában gonosz) klónját
Azonnali öregedés - szint: 8 - azonnal a következő életkorszakra vált
A fiatalság kútjának elixírje - szint: 9 - visszaugrik a mostani életkorszaka elejére
Erőteljesebb turbó jártasság - szint: 9 - több jártasságpontot is szerez
Erőteljes zombi elixír - szint: 9 - tartósan zombivá válik
Palackozott boszorkány főzet - szint: 9 - a sim boszorkánnyá változik
Palackozott tündéráldás - szint: 10 - a sim tündérré változik
Kívánság szérum - szint: 10 - a boldogságpontokat megduplázza
Arany érintés - szint: 10 - jártasságtárgyak és más simek arannyá változnak
A szomorú bohóc alapjai - szint: 10 - bohócjelmez egy üvegben
Tündérek:
Természet adta tehetségük van a kreatív, művészeti dolgokhoz, mint a festészethez, szobrászathoz, kertészkedéshez, énekléshez, táncoláshoz és a hangszerekhez, ezeket gyorsabban is tanulja meg.
Ha több tündéred van, akár mindegyiket más-más aura veheti körül. Az ezekkel járó előnyöket mindegyik tündér élvezheti.
A tündérek varázsereje akkor is töltődik, ha a modellvasúton utaznak.
Vérfarkasok:
A vadászat sikeresebb, ha falkában történik.
Nehezebben tudnak elhízni.
Zombik
Lehet ellenük kerítéssel is védekezni, illetve a boszorkányok békává varázsolhatják őket, vagy alkalmazhatják a tűzrobbanás varázslatot.
Boszorkányok
El tudnak varázsolni egy szekrényt, hogy átjárót nyissanak máshová.
Egyéb:
Visszatér a csoportos tánc
mysims.hu -
#28964 Most már neki állhatok kem a te házadhoz is elkészíteni, mivel csak az enyémnek a pozíciójához kell igazítani a házadhoz való elemeket. -
#28963 Íme a házam már be csatornázva!
Bármilyen színűre átfesthető, a kamera ráközelítésekor átlátszóvá válik tehát játék közben nem fog zavarni a házban és sötétben világít ha akarod, de bármikor ki kapcsolható.
Miután a sarok elemeket a helyére rakjuk utána már csak a vízszintes elemeket kell egyesével rögzíteni.
Játék közben nem zavar...
-
#28962 Kem, asszem megtaláltam a megoldást arra, hogy a házadnál miként tudnám a ferde talajhoz, no meg a kettős plafonhoz oda rakni a csatornákat...a megoldást pont a saját házamnál kellett ki kísérleteznem, mert a lábazat sarkánál sehogy se rakta oda jól a függőleges elemet. De végül több órás "küzdelemben" nyertem...
-
#28961 Nekem elsőre egyébként a havas exotikus szigetről a tejszínhab spray jutott az eszembe, meg az orosz krém torta...DDDD mintha azzal fújták volna be az egészet. Nálam az évszakoknál egyébként csak két évszak lesz...tavasz-nyár...elméletileg, de majd meg látjuk utána... -
#28960 Ááááhh... Öreg(szem)...má nem emléxem rá...DDDDD...Most, hogy láttam működés közben inkább maradok mégis a (fosz)lányoknál...
A gyári nekem is jobban be jön.. -
#28959 Attól még ki lehet egyszer próbálni, hogy miljen, nem? -
Ironman2 #28958 Hát én már ezt belinkeltem egyszer a másik topikba,de akkor azt írtad hogy szereted ha van egy kis fosz (lány) az égen.Akkor azóta már elszálltak a foszlányok?
Amúgy itt a link,nehogy a levegőbe beszéljek:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1281196005&no=10986
Amúgy tényleg jobb a gyári égszín -
Ironman2 #28957 Szerintem meg irtó gáz a havas pálmafa.Nekem nem tetszik -
#28956 Égbolt színek mod
Ezzel a mod-al természetes színe lesz az égboltnak a nap minden szakában.
http://www8.zippyshare.com/v/55984369/file.html
Nálam tényleg ilyen az égbolt színe a modtól.
Reggel...
Éjjel...
-
#28955 Valami újabb kajás cucc fog jönni a storeban, ha jól értem...valami izé, mint a fritőz... -
#28954 Ez vajon mi lesz majd megint?...
Sims 3 Store: New “Food Stuff” Coming Soon
In today’s Sunlit Tides Chat, SimGuruSmitty confirmed that new “food stuff” would be coming to the Sims 3 Store. This could be anything from recipes to new food objects like the deep fryer, but we shall wait and see what we get.
(simsvip.com) -
#28953 Még télen is csodálatos! -
#28952 DDDD....ki a hóba, be a kukoricásba...
-
#28951 Ne már... -
#28950 Szemüveges csaj nekem kell..DD Beleszerettem..DD -
#28949 DDD...és így néz ki mikor tél van a szigeten...
Az előbb szedtem ki a chatból a képeket.
-
#28948 Még havazásban is gyönyörű lesz ez a sziget. -
#28947 DDDD...Híres lettél!!!!! -
#28946 Végre egyik kommentem kikerült.. Raynold!!DD -
#28945 Tök szép naplemente...vörösre festi a homokot. -
#28944 Így van! -
#28943 Szalmatetős házak...hehe...ez tök jó!!!! -
#28942 Iskola is tök jól néz ki, meg rendőrség is.. Végre egy igényesen kidolgozott város.. -
#28941 Végül is nagy ez a város, csak a nagy részét a víz foglalja el. -
#28940 Na, egy tök más Városházát is kapunk...