44549
-
#30021 Ha nem felejtem el, egy karaoke bárt leteszek a városomba. -
#30020 Szívesen!:) -
Gólya #30019 köszi!
bocs hogy most, csak ma ilyen szaladgálós napom van -
Coolfire #30018 Hali!
Szolgálati közlemény:
Aki fel van véve nálam,és játszik is,az legyen szíves már a parkon kívül más intézményt is letenni a városában.És lehetőleg játsszon is.
Köszönöm.:) -
#30017 DDDD...na ez aztán nagyon hülyén néz ki!
-
#30016 Gólya!!!!!
Küldtem neked privátot!!!!! -
#30015 Amúgy tényleg jó ez a szett, főleg a hosszú láda tetszik benne. -
Gólya #30014 bocs...oda ritkán nézek be
csak olvasni szoktam, ahhoz nem kell bejelentkezni, de amoda muszáj
-
#30013 Másik topikba már tegnap belinkelte.. -
Gólya #30012 Joschka!!!!!!!!!
EZT kuksizd meg
ha meg is tudod csípni, megteszed, hogy megosztod?
ha nem, az sem baj -
#30011 Hát az érdekes lenne az biztos, csak hát az ottani épületeket be importálni a sims 3-ba...az még rejtély lesz az biztos... -
Ironman2 #30010 NA,akkor majd lesni fogjuk a játékot.Amúgy akkor lesz igazi a Simcity,ha meg lehet majd tervezni vele a Sims3-ba a városokat is,akkor aztán dobhatjuk a világkészítőt.Úgy mint a Sims2-Simcity4 párosban. -
#30009 Az enyémnek sincs...DDDDD -
#30008 Majd megnézem azért még egyszer, de szerintem nem engedi.. Na mindegy, csak kíváncsiságból kérdem, szerencsére nincs anyagi gondja a sim-jeimnek. -
#30007 Akkor bocsika, rosszul tudtam ezt... -
#30006 Nem engedte ezelőtt.. Azt írta, hogy biztosan feladom jelenlegi állásomat? -
#30005 Részmunkaidőset lehet...pölö a szupermarketben, könyvesboltban stb. -
#30004 Amúgy miért nem lehet második állást vállalni a játékban? -
#30003 Legalább a sok szabadidejét ki fogja tölteni az anya sim-em.. Egész nap tengerben fog a matracon feküdni.. DD 7 napból 3 nap dolgozik csak, akkor is csak hétvégén..DD -
#30002 Így van...Majd jókat csobbanunk a tengerben...hihihi -
#30001 Nem csak te, Évszakokkal meg felteszik nekem azt a bizonyos pontot az I-re. -
#30000 Bár én is hiányolok belőle egy s mást, de meg kedveltem ezt a 3. részt.:))) -
#29999 Hehe...feltöltöttem az "ürgét"...DDDD -
#29998 Szerencsére a simemen alapból gyári rucik vannak... -
#29997 -
Ironman2 #29996 Na Joschka! Mekkora buli lenne ha az öreged mászkálna a Sim Cityben! -
Ironman2 #29995 Ha akarjátok viszontlátni Simeteket az új Sim City játékban,akkor ugorjatok ide,és regisztráljatok,majd töltsétek fel saját sim karaktert.Arra ügyelni kel hogy csak a gyári cuccok legyenek rajta,egyéni tartalom tilos! Szept 28-ig lehet jelentkezni rá!
www.facebook.com/SimCity/app_356504761099423
-
Ironman2 #29994 Ez van! Ezt kell szeretni! -
#29993 Tény és való, hogy nem kevés dolog maradt ki a Sims 3-ból.. Ugródeszka nekem is hiányzik belőle nagyon, meg a vízi csúszda.. De engem kárpótoltak a sok újdonságokkal amik eddig megjelentek. Gondolok mosásra, könnyen bejárható városra stb. -
#29992 legalább annyi minden kéne mint a hajótörött krónikákban
azt sem értettem soha, hogy azokat amiket ott megcsinálták, miért nem lehetett az alapjátékba is betenni, amikor ugyanaz a motor volt alatta, a karik is kompatibilisek voltak
de mindegy, EA, és ezzel elmondtam mindent -
#29991 fantasztikus!
sims2 alapban benne volt -
Ironman2 #29990 Nem csak az óceánban való úszást,hanem az ugródeszkát is megkapjuk a Seasons patchban:
http://www.simprograms.com/43083/diving-boards-coming-with-seasons-patch/ -
#29989 Nekem most 60 MB körüli.. Még akkor vittem el sim-em nyaralni, mikor még szingli volt.. Franciaországban kalandoztam vele..DD Azok a finom nektárok..DD -
Ironman2 #29988 Én anno kitöröltem a traveldb.package-t is a saves mappából,mert meghízott vagy 1 gb-re,valamelyik cucc hibás volt,de arra fel kell készülni hogy elveszti a világ körüli eseményeket ha arra jártál.Újra fel kell majd kutatni a sírokat.A kalandokat,meg a küldetéseket viszont megtartja,mert azt másik fájlba tárolja. -
Ironman2 #29987 "gyorsabb"
szar a billentyűzetem. -
Bal0924 #29986 köszi.
-
Ironman2 #29985 Neked is csak ezt tudom írni:
Ki kell szedni az 5 db cache fájlt a dokumentumok/electronic arts/the sims3 mappából,és új játékot kezdeni egy városban.Elötte mentsd ki a tárolóba a családodat házzal együtt.
caspartcache.package
compositioncache.package
simcompositioncache.package
socialcache.package
scriptcache.package
ezeket töröljed,úgyis létrehozza majd újra a játék,és gyorsab lesz a betöltés utána. -
Bal0924 #29984 Azokat még az elején még használtam, mára már. Meg se vettem.
Kinek mennyi helyet foglal a dokumentumban a játék mappája?(1,92gb) Mik a felesleges szemetek benne? -
Coolfire #29983 A cuccos csomagok,amik egy kalap szamócát sem érnek. -
Bal0924 #29982 Mi az a Stuff?