44549
-
#30781 Jöhetne már az új város a Vivát Benyófalva...vagy mi a neve...a kemencével együtt...:))))) -
#30780 Én már ezen nem is rökönyödnék meg semennyire sem...az ea gondolkodásmódja csak ez: Ide a lóvét, az összeset, amid csak van! -
Ironman2 #30779 Nem.Nem voltak kaphatóak,meg is mondták hogy csak Sunlit Tides-el lesz elérhető a 2 prémium tárgy...Aztán látod meggondolják magukat. -
#30778 Komolyan mondom(vagyis írom), kinézném belőlük.. -
#30777 Jééééé, ezen miért nem lepődünk már meg? -
#30776 Elvileg voltak külön is kaphatóak ezek a cuccok, csak levették, nem? -
Ironman2 #30775 Felrakják külön a storeba Sunlit Tidesből a Spa-t,a masszázsasztallal,és a szaunával együtt
http://simsvip.com/2012/10/17/tomorrows-store-content-sp-bundle-bonus/ -
#30774 Ja, nagyon... -
#30773 Csak nem... Az hiányozna még... -
#30772 Tényleg: Mikor lesz már a játékban italautomata?! -
#30771 Esetleg jópofa rucik, azok nekem is jöhetnek.... -
#30770 Feltéve, hogy odaát az amcsiknak van e sejtésük arról, hogy a lekvárt főzni kell gyümiből, és nem a kaja automata tojja dobozban... -
Ironman2 #30769 Na holnap jön store! Halloweeni cuccokat fogunk kapni simpontért természetesen.Végre valami jó hír,de remélem nem ugyanazt amit visszavettek már egyszer -
#30768 Hát majd lassan biztos az is lesz egyszer...egyenlőre előbb át megyünk pékbe, azt sütögetünk pizzát, meg a többi finomságot mikor meg jön a kemence...hehe -
Ironman2 #30767 Ja.Az lesz! -
#30766 Nálam is Southfork Ranch-en. Végre tettem le cseresznyefát épülő közösségi telkemre, szóval neki is állhatok cseresznye termesztésnek.. Amúgy nem azért, de jó lenne a játékba egy lekvárkészítős cucc.. -
#30765 Én a patch után cihelődtem be az álomszigetre...nekem sincs a kertel gond...nő a gaz a ládákban, öntözöm is őket, mert oda nem jó a kerti öntöző kütyü....szóval megy a parasztkodás rendesen...hehe -
#30764 Biztos nem akarnak mindet egyből el mondani...csak csöpögtetnek némi morzsát időnként...DDDD -
#30763 Próbáld meg most az ültetését akkor.. Nekem zöldségek vannak, amik még patch előtt lettek ültetve, de azokkal nem volt gondom még.. -
#30762 Én a patch után ültettem a ládákba gombákat, csilit meg giz-gazokat is...de tudom ápolgatni a ládákban levő növényeket rendesen... -
Ironman2 #30761 Lehet azért mert a patch elött ültettem? -
Ironman2 #30760 Mindennap kapunk most új képet? Jó kis marketing.Inkább infók jöjjenek,mert az időjáráson,fesztivál helyszinen,és az idegeneken kívül nagyon kevés még a felhozatal.
Amúgy tegnap vettem észre nálam is amit Gólya mondott a múltkor.Szép kifejlett a szőlőm,de megállt a fejlődésben,nem lehet vele semmit se csinálni.Rámegyek mindenkivel,és azt irja ki hogy dobja ki. -
#30759 Ez a lassúzás, tök jó lesz! Arra nem emlékszem, hogy volt e róla szó, hogy tinik is lassúzhatnak majd? -
#30758 Megint egy újabb évszakos kép...
Járjunk egy kis űrgolyhós kidobóst drágám.
-
Ironman2 #30757 Így már nagyobb kérójuk lett:
-
Ironman2 #30756 Most irtam be a pénzcsalást,mert áthelyezem őket nagyobb házba.Ez még az előző ház -
Ironman2 #30755 hehe.Ez állati lett.Az enyémek viszont még kölykök:
-
#30754 Hehe...ha ezek mind el mennek a disco-ba, akkor legalább lesznek is a buliban...DDDD -
#30753 DDDDD...
-
#30752 Tók jó lett. Kár, hogy nem lehet magasságot állítani a játékban.. -
#30751 Sorry.. Kicsit bebambultam..DDD -
#30750 Na, akkor tessék meg kapaszkodni, mert itt van a Bumburnyák Lófehérke és mind a 7 fia, vagyis az "Oda Égett Töpörtyük"
-
Ironman2 #30749 DDDD.Elaludtál? Délelött irtam már. -
#30748 Közzétették, hogy a már meglévő szomszédságokban a fesztiválok mely helyeken kerülnek majd megrendezésre:
- Sunset Valley - Városliget
- Twinbrook - Twinbrook Városközpont
- Bridgeport - Bridgeport park
- Appaloosa Plains - Lexington udvarház (üres lakossági telek)
- Starlight Shores - Verde Park
- Moonlight Falls - Parapark
- Riverview - Bőségszaru raktár
- Barnacle Bay - Varnyúfészek kempint
- Hidden Springs - Berill köz Piknikezőhely
- Lunar Lakes - Riverview emlékhely
- Lucky Palms - Városi Park
- Álmok szigete (Sunlit Tides) - Tengericsillag Játszótér
Megjelent továbbá egy lista az új dalokról:
Az Indie Állomás a következő dalokkal bővül majd:
- Avalanche City - Love Love Love
- JJ - Big Hearts, Big Dreams
- Lord Huron -- Time To Run
- Of Monsters And Men - Little Talks
- The Shoaks - Mayzie Grobe
A Pop Állomáson pedig ezeket találjátok majd:
- Rita Ora - Shine Ya Light
- Sissie Marie - Paralyzed
- Not Piloting - Soma Terra Loon
- Becky G - Teen In the City
- Erin McCarley - Elevator
Az információkért köszönet a SimsVIP-nek.
Forrás: mysims.hu -
Ironman2 #30747 Pedig jó lenne -
#30746 Nem tudom van e ilyen mod e... -
#30745 Válaszd ki a törpéknek a gyerek korú simet. -
#30744 A törpéket csináld gyerek méretben... -
Ironman2 #30743 Tényleg.Magasságot miért nem lehet változtatni? -
Ironman2 #30742 Akkor hajrá:kiváncsi leszek milyenek lesznek.Csak kár hogy magasságot nem lehet kreálni,így marad a generációkülönbség