44549
-
Ironman2 #31264 Oh ez nagyon durva.Szökőár,és pusztítása:
-
Ironman2 #31263 A mágikus törpék,amiket majd kapni is lehet a cukorkák mellé ha járunk házról-házra:
-
Ironman2 #31262 NA ez király.Így néz ki egy tervrajz,remélem egyedit is lehet majd szerkeszteni:
-
Ironman2 #31261 Magyaron is volt kiirva,de csak listázva volt.Jó nagyot ugrottak ha igaz lesz.1.39-ről 1.42-re (nincs értelme a számozásnak,vagy pedig 2 patchot dobtak a kukába) -
vitya1121 #31260 Sziasztok nekem lenne egy kérdésem nem tudjátok miért nem akarja a sism 3 a kegészítőket indítani vagy is fel telepítettem őket minden simán megy is a játék de csak az alap egyik kiegésztőt sem jeleníti meg -
#31259 -
#31258 Nálam fellépés közben csapta agyon sim-em.. Kirobbanó sikere volt...DDD Szerencse, hogy nem mentettem. -
#31257 Éppen másfér percel ezelőtt néztem ugyan itt!!!
Ők is csak azt közlik jobb híján, hogy listázta a az ea a patchot. Mást nem...link még egyenlőre nincs! -
#31256 A spanyol sims 3 oldalán pedig már fent volt/van. itt látod -
#31255 Még csak szóltak, hogy lesz...de még nincsen sehol.
Nyugi, a linket úgyis fel tesszük a warez topikba, mint mindig. -
#31254 Meg a háztervező módnak is, ahol pakolod le a szobákat. Most nézem itt neten, hogy már ahogy iron is mondta, közzétették az 1.42-est, de még sehol sincs. Vagy már ti frissítettetek? -
#31253 Tessék: erősítők, pedálok...stb.
Itt!!!
-
#31252 Ezzel a updatettel kéne jönnie a tengerben fürdésnek nem? -
#31251 Viszont régebben láttam komplett koncert cuccot a játékhoz erősítők, állványzat a világításhoz stb. De rá kell arra keresnem.:)) -
#31250 nem, csak csináltam 2 négyztnyi alapot, és rátettem a sírkőt. -
#31249 A saját számnak lecserélés módják inkább magát a Sims studiót kérdezd meg, mert a játék csak enyit tud, én is szívesen lecserélném a szünetekkel tarkított Adam Lambert hangú - rajzszöges vizet ivott - kornyikáló hangot - a saját számaimra (ha a karod át küldök egyet meghallgatni...), de erre sajna még nincsen mod. -
#31248 Tudni tudok gyártani...talicskát!
Legfeljebb max oda rakható mellé, de használni nem lehet őket, mivel az ami megjelenik amikor a simed el kezdi szaggatni a húrokat, nos az már szigorúan az animációhoz van kötve, társítva! -
Coolfire #31247 Drusza,most nézem,sem pánt,wah/torzító p. sem az erősítő nem stimmel.Egy Marshall+Mesa+Hiwatt kombó nincs?:)Ua. ez kell a talicskás torzításhoz/riffekhez.Ilyet nem tudsz gyártani?Vicc vége.:)))
Beletenném saját számnak pölö a Mop-t.Azt,hogy lehet megcsinálni?
Bocs,ha sok hülyeséget kérdezek,de komolyan érdekelne. -
Coolfire #31246 Nekem is kitakarította anno az udvart,még videó és képsorozat is készült.:)
De akkor senki sem halt meg. -
Coolfire #31245 Szerintem is lesz megoldás rá,hogy áthelyezhesd a fesztiválokat a gyári helyükről. -
Ironman2 #31244 pffff.ez durva! Nálam sose volt még meteor.Mondjuk nem is hiányzik. -
Ironman2 #31243 Micsoda siremlék! Ilyen is van? -
#31242 -
[IMG]http://www.kephost.com/images4/2012/10/28/a1_2012_10_28_st1f1kujq5.jpg[/IMG
Ez új. Ilyen még sosem történt a játékomban, de végre vmi változatosság. Szerettem pedig azt a karaktert, elég okos volt már. Egyszercsak odasereglett egy csomó sim a szomszédságból, nézem mi az, már zuhan a meteor. A simnek meg hiába mondtam menjen odébb, nem tudott. Aztán hatalmas tűz az egész házban... rendeztem egy temetést is. -
Ironman2 #31240 Németh Lajos megjósolta nekünk a heti időjárást:
Moonlight Fallsban esni fog az eső,sajnos akik a fővárosban Bridgeportban laknak,azok se járnak jól,ők is kapnak az esőből.Közben Sunset Valleyben gyönyörü napsütés lesz szerdán.A legmagasabb nappali hőmérséklet -7 fok lesz.Lehet találni szabadtéri programokat,de azért el ne felejtsünk beöltözni hozzá!
-
#31239 Aha...hehe -
Ironman2 #31238 Jeget gyüjtött? -
#31237 Tiszta helyről szedted le, mert mi is az akami-ról szoktuk le szedni a frissítéseket a játékhoz...telepítsd fel csak nyugodtan!...Azért a helyedben tennék fel egy vírusírtót mongyuk az Avast-ot...ráadásul ingyenes a program.:))) -
#31236 -
#31235 nem mert nincs vírusírtóm a tűzfal szórakozik de az is kikapcsolva -
#31234 Nemsokára úgy is meg tudjuk majd, hogy mi az ábra... -
#31233 A vírusírtód látja a patcht telepítőjét károsnak? -
#31232 olyankor mi van haletöltötem és a gép károsnak látja így nem nyisa meg?
-
#31231 Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy mi van akkor a saját tervezésű városokkal.Egyébként nem feltétlen kell hozzá 64x64 mert Hidden Springsben is kisebb a Berill köz piknikhely v. Mi a neve. -
#31230 Pl nálam sincs ilyen hely a saját készítésű városomban Timkalandban...és ha történetesen én csak ott akarok játszani, de nincs 64x64-es üres közösségi telek akkor mi van? Valószínűleg rá fog kérdezni majd a játék, hogy szeretnék e főteret lerakni a játékba...legalább is remélem, rá kérdez ilyen esetekben... -
#31229 Lehet, hogy ad majd a játék lehetőséget arra is, hogy magunk válasszuk ki, hogy hová kerüljenek a fesztivál parkok, mint pl a házi kedvenc esetében amikor magad dönthetted el, hogy hová kerüljön a lovarda stb. -
#31228 Én azon gondolkozok, hogy pl. ha saját parkot csinálok egy olyan városban, ahol nem azon a telken lennének az automatikusan generált fesztiválok, lesz-e rá mód, hogy ahelyett a telek helyett az én általalam kiválasztotton legyenek. Hidden Springsről van szó, kitették a fesztiválokat a p*csába az erdőszélre, mert a központi park az egész betonozott sz*r. De én szép átalakítottam, még tavat is tettem, tele hallal, meg tudjanak majd korizni télen. Örülnék, ha inkább ott rendezkednének be a cuccosok. Sőt én magam is elrendezném a szezonális fesztiválokat, csak legyen rá mód. -
#31227 Az 1.39-est. -
#31226 melyik patch-et kell föl rakni? -