44549
-
Coolfire #32467 Hogy lehet nyereményjegyeket szerezni?Fesztiválokon? -
Ironman2 #32466 Kicsi házam:
-
Ironman2 #32465 Ez érdekes.Most akkor mit lehet ültetni üvegházban? Mert nekem azt irja ki a zöldségekre hogy csak a szabadban helyezhetőek el -
#32464 köszönöm:) -
#32463 Építésnél a medence kellékeknél keresd. -
#32462 Iron baba.. Le is töltöm gyorsan ezt..DD -
Ironman2 #32461 Te is játszani akarsz vasemberrel? -
Gólya #32460 én nyereményjegyekért vettem, de biztos van vásárlás módban is valahol - valószínű a szabadtéri cuccok között
de mivel van játékod, meg tudod nézni magad is - én most nem vagyok játékközelben:) -
#32459 na jó de honnan szedek matracot?:) mert ha nincs nem tudok lazításra nyomni -
Gólya #32458 beküldöd úszni a vízbe
mondhatod ekkor is - rámutatva egy pontra, hogy "lazítson", vagy megnyitod a hátizsákját és ott kattintasz a matracra -
#32457 nekem még mindig nem lazít a vízben a simem nincs matrac:( hogy kell?vízre nyomok csak kacsázás van úszás -
Gólya #32456 no még két kép a mai napra:)
-
#32455 Nálam nem fordult elő ilyen még..DD Emlékszem, amikor még egyedül élt a sim-em egy pici 1 hálószobás házba, majd utána jött egy nagy emeletes ház, végül meg Southfork Ranch.. Régóta meg van ez a ház már. -
Gólya #32454 na most akkor gondolj bele...mire apuka odaér anyukához egy nagy házban...és elfelejti, mit is akart csinálni...háááát... -
#32453 Nekem 4 tagú a családom, + Kampecz Karola..DD -
Gólya #32452 spec. én sosem szerettem a nagy hodályokat - mire végigsasszézik a sim benne, elfelejti mit akar:) (ami azért ha ketten éldegélnek vagy többen - lássuk be, elég kínos lehet...) -
#32451 Most nézem, hogy rajtam kívül mindenki kicsi házban él?DD -
Gólya #32450 no kéremszépen...
igenis lánysim és teljesen normális lányként viselkedik minden tekintetben:)
a virágok pedig megfagytak, illetve a fene tudja, lehet csak a kinézetük olyan, mert a növényeket ugyanúgy lehet gondozni és teremnek is, csak épp külsőre olyanok, mint akik megfagytak - tehát télikert felszámolva, marad a nyitott veranda, majd tavasztól ősz végéig kertészkedünk - a rózsák meg mennek szépen ki az udvarra
no erre mondtam én, hogy aminek kint a helye, annak télen is kint a helye, nemcsak az év többi részében
miért nem mükszik rendesen a Hópihe-nap Luci?
minek/miknek kellene a normális rend szerint történni?
ja igen...szerelmetes levelek jönnek ezerrel...nem győzöm a postaládát kirámolni...ki fogom írni, hogy tessék engem békén hagyni:)))
-
#32449 Itt majd lehet csobbanni a tengerben meg a bánya tóban izs...DDDD -
#32448 Jééé, én meg azt gondoltam, hogy a félbe maradt szoci városom már meg sincs...csak közben egyszer át neveztem...lehet, hogy befejezem azt a kutyás simemet ide költöztetem be...hehe
-
#32447 Eddig egyébként nem szoktak a sims 3 megjelenése óta hozzánk vágni semmit se karácsonyra...lehet, hogy majd meg gondolják magukat.
Nehogy át hozzak egy-két dísz cuccot a sims 2 mikulásos cuccaiból... -
#32446 Megfogadtam, hogy nem fogadok senkivel...
A múltkor egy jó kis TSR-es karifát begyűjtöttem...van rajta még szaloncukor is stb. A simem igényeinek az pont meg felelő lesz. -
#32445 fogadni mernék veled, hogy a Store is készül a karácsonyra. Most hogy van a simsben karácsony - vagyis hópihe nap - ami sajnos nem működik rendesen, tuti kiadnak egy egész szettet, remélem prémium karácsonyfával. És egy csomó sztem a sims 2-es karácsonyi csomagból lesz átkonvertálva, vagy nem legyen a nevem lucifer :D -
#32444 Csak pont a csaj nem...DDDD -
#32443 Húúúú, majd biztos ezek is kapósak lesznek, mert közeleg a Sánta Klausz.
http://www.mediafire.com/?yik82aniq7am546 -
#32442 ott a lámpa közvetlen felettük az kérlek, megfagyott :D -
#32441 Szerintem csak nincsenek eléggé azok megvilágítva.:) -
#32440 De a 3 rózsabokor akkor miért olyan fekete? -
#32439 Nem fagytak ám meg, csak vízhiányban szenvednek...nálam is így néztek ki, míg meg nem öntöztem őket.:) -
#32438 Tessék!
Ironman baba (Ingyenes!)
http://www.mediafire.com/?69a882ljegccvy1 -
#32437 De van, mindjárt hozom...DDDD -
Coolfire #32436 Ez jópofa.:)Linked nincs? -
Coolfire #32435 Mert úgy áll ott,mint aki locsol.:))De rájöttem vaslogikával,hogy ez lánysim.Ami persze nem akadály,mert láttam már olyat,régen egy egyetemi bulin fogadásból.:)))
Az lenne baj,ha lenne neki.
Ő kapja a sok kéretlen szerelmes levélkét?Tegnap ahogy egy picit játszottam vele,elkezdte nálam is.:) -
#32434 A bokrok megfagytak bent is :D -
Ironman2 #32433 JUJ!!! Nem raksz le rögtön!!! -
-
Ironman2 #32431 -
Ironman2 #32430 Szép képek! -
Gólya #32429 ej...miért látsz bele olyat, ami nincs ott? de szennyes fantáziád van:) -
Coolfire #32428 Az utolsó képen lévőt én is szoktam,csak inkább bokorba.
Hű basszus,mennem kell.:))