44549
-
#32547 Ááááááá!!!!!Hibás ez a hujje trabi model...ki lógnak az első kerekei a lökhárítóból...grrrr -
Ironman2 #32546 Na ezt irtam én is hogy jönnek elő az ismeretlen magok sorban a sarjamaxnál. (de hülye neve van neki) -
Era40 #32545 ajnye..ilyen is van??nekem még szoknom kell teljesen..amíg ez a kieg ki nem jött,kicsit hanyagoltam a simset..valahogy meguntam.. -
Era40 #32544 valahogy nekem még tök idegen..az előző kieg meg fel sincs rakva..itt van a gépemen..de nem tettem még fel.. -
Ironman2 #32543 Ez az új ismerkedési rendszer.Nekem is jönnek jópofa dumával a hölgyek hogy szeretne velem randizni,én meg kinyomtam a telefont,pedig tényleg randizni akarnak velem,nem azért mert van csillagom,hanem csak úgy megtetszettem nekik valahol.Legjobb eset az volt mikor előadás után odaszólt a csaj hogy tetszik nekem,és akar engem.Odamentem hozzá,és elsőre lesmároltam,pedig még nem is voltunk barátok se -
Era40 #32542 basszus..csak próbálkozom m ég ezzel az új kieggel..nem tudom semmit -
#32541 pfff...Az nem jó.
Én meg át dolgozom az autókat a városhoz...DDDD -
Coolfire #32540 Ehhh...kidobott a játék,míg itt neteztem.Annyira mondjuk nem kár érte,mert csak a hópihe napot akartam megnézni,hátha az overwatchhal jó.De idegesítő,hogy már egyszerre nem tud sok progi futni,mert valamelyik bekrepál. -
#32539 Köszi!:) -
Coolfire #32538 Teesék a Plantation,próbáld ki.:) -
#32537 Hát én csak város építésnél alkalmazom ezt, ott meg ugye érthető, mert ha mondjuk tegyük fel neked meg tetszene a városom és oda adnám...ússe mondanám meg, hogy hová pakolgattam le őket... -
Coolfire #32536 Az úgy nem buli.:) -
#32535 Tudsz egyébként magad is bármelyik "termő" típusból le rakni a városban, ahol játszol bárhová amennyit csak akarsz.:) -
#32534 Sőt...(még sőtebb!)
Tegnap mikor város építés közben le raktam próbaképpen egy fesztiváltelket egy méretes telekre majd ki is dobtam onnét...hát utána egy rakatnyi különbféle "termő maradt ott!!!! -
#32533 Hehehehee...
Te sem ma léptél le a falvédőről, mi? Ne hülyítsen már...DDDDD
"Plantation"???!!!...ez meg nekem új! -
Coolfire #32532 Hiába,mindennap tanulok valami újat.Ez jó dolog,nem kell vadászni a városbn.:)
Igaz van Plantationom,ami minden létező növényt tartalmaz.Oda csak szüretelni kell járni.De mióta van sarjamax hanyagolom.:) -
Coolfire #32531 Akkor mondja azt,hogy menjünk szobára,ne nyalizzon itt.Amúgy sem tanultam új mesterséget.Micsoda ócska duma. -
#32530 Ja, aki esetleg nem tudná: Amikor le rakod a Sarjamax kertészeti állomást akkor utána azért fognak körülötte magok teremni, mert van hozzá adva egy magtermő is (a Sims Studio-tól) olyan, mint amiket a buydebug beírás után a "?" jeles szimbólumnál a Magtermők és Növényeknél találsz. -
#32529 Azért dobja be elé a nyarat, mert írták, hogy a játék a nyárral fog kezdődni.:) -
#32528 Ez az, amikor vannak ismerőseid, rajongóid...vagyis a simednek... -
#32527 Igen ez, plusz utána egy kicsit variálva van a szövege, de lényegében ugyan az a duma...ha be hülyül a játék akár tízszer ennyit is kaphat az ember...DDDD -
Coolfire #32526 Ezt akartam már megkérdezni:mi ez a duma a felső sarokban?Az évszakok óta mindig előjön.
Ez csak a "tesztház" SV-ben.Tele van szellemmel.:)
Hiába állítottam be 7 nap telet,elébaszott 2 nap nyarat is.:) -
Coolfire #32525 Hmm...ez nem hangzik jól.Pedig erre gyúrok.Az overwatch nem segít rajta?Mert az direkt az ilyen problémákra van.Ezek általában ütközések a játékban.
Mindjárt belépek,és megnézem nálam mit művel.:) -
#32524 Hát eddig csak annyit tudok, hogy nálam és kemnél nem jött össze. Ha rendezel hópihe bulit, akkor a játék küld ad neked hozzá egy szőnyeget, tele ajándékcsomagokkal. Na most nekünk azt írta ki, hogy gondoskodjak elég helyről, és akkor küldik a csomagokat, de hiába pakoltam ki szinte az egész házat, semmi nem jött. A képeken pedig csak egy 4x4-es cuccról van szó. Kis kerek szőnyeg, csomagokkal rajta... -
#32523 Na, meg van a (V)olga izs!...DDDD
-
#32522 Majd azt is meg lesem...Ez a golf meg a "bogarad" fogja majd a nyugatot képviselni...hehe -
#32521 Hopp meg is van, egy 74-es golf...DDDDD
-
Coolfire #32520 Még egy Volga is jól mutatna az elvtársaknál.:) -
#32519 Na, ez jó lesz...meg esetleg még a régi NSZK-s kocka wolswagen Golf még mehetne ide...de wartburgot azt nem találok sehol sem... -
Coolfire #32518 Itt egy WV bogár.:) -
Coolfire #32517 Ehehe... -
#32516 És akkor rendesen használható lesz...DDDD -
#32515 Nem baj, már van legalább 3D-s model...majd megkérem kem-et, hogy készítesse ezt is el....:) -
#32514 DDDD...szerintem egyszerre nyúltunk rá!!!!! -
#32513 Hoppá, hoppá!
Csak lesz trabi...most találtam a sims 2-höz...nem is gondoltam, hogy ahhoz valaki csinált. Igaz ez csak dísz lesz de legalább lesz...hehehe
-
Coolfire #32512 Itt van egy tarbi,de szerintem a 2-höz való. -
#32511 Tudom, hogy nem kritizálni akartad...DDD De hát ha egyszer nem találtam eddig se trabi, se wartburg modelleket. -
Coolfire #32510 A te városkád,úgy rendezed ahogy akarod.Én csak ötletelek itt unalmamban.:)
Nincs trabi a Sims 3-hoz? -
#32509 Ez már ilyen régi-új szoci városka lesz tudod....keverve lesz benne a régiből is meg az újból is. Van benne rendesen sivár ruszki lakótelep is, majd később több képet hozok és abban benne lesz az is.:) -
#32508 Csak Lada van a Sims 3-hoz még csak kedves Coolfire bácsi...sajna a többit még nem gyártották le...a Ladát is kem rendezte el, mert volt hozzá 3D model.
Ja, meg van egy roncs Záporjóskám is, de az ott rohadt a bányatónál...DDDD