44549
-
#32947 Nem tudom, nem vettem meg még a háztartásomba. -
Coolfire #32946 Látom nagy avargyűjtő vagy.Nem tudod,lehet komposztálni a sarjamax-szal?Vagy csak gyújtogat a simed? -
Ironman2 #32945
Jól van nyugi! -
#32944 Elvileg valahogy így kellene kinézniük..
-
#32943 mirpl beszélsz, textúrarészletesség a maxon van, vizuális effektusok is, fák részletessége is, simek részletessége is. Itt a semmi textúrát nem tudom mire érted, a föld meg van fagyva, csak a fák a bugosak. -
Coolfire #32942 Itt is írnak a Mac graf. hibáiról. -
#32941 Azokból a törpékből nem kevés pénzt kerestem..DD De lehető legrosszabb helyekre teszi a játék őket mindig.. -
Ironman2 #32940 Nem akarlak bántani,de igen pocsék ez a grafika.Textúra szinte semmi,nálunk fényévekkel másabb a kinézete -
#32939 Ilyet sem láttam még.. Valami nagyon nem jó nálad.. Árnyékok részletességét próbáltad beállításokban állítani? -
Coolfire #32938 Nem semmi.Van akinek törpékkel,és frigónyuszikkal rakja tele a telket.Nekem aranytorkot és frigónyuszit szokott pont az útba rakni.Párszor átrendezem a házat,mire rájövök,hogy azok a szarok akadályozzák. -
#32937 legfrissebb van fent.
itt már éppen felgereblyéztem a leveleket, de a lényeg látszik szépen. figyeljétek az árnyékát a fának. mennyival dúsabb. Na meg kicsit látszanak a háttérben a kopasz fenyők is. -
#32936 Vajon ha vennék egy macskát, megenné őket?DD -
Coolfire #32935 Ja.:) -
Egyet be is fogtam, de pár hét múlva ki is nyiffant szegényem..DD Csíkos mókus..DD -
Ironman2 #32933 DDDDD Állati kiadás!
-
Ironman2 #32932 Neked Mac-os géped van,nem? -
#32931 Nekem egész ősszel Kampecz Karolina gereblyézett az udvarban..DDD -
Coolfire #32930 Én még nem is láttam mókust benne.Neked valami spéci kiadásod van? -
#32929 Ott szerintem VGA lesz a ludas.. Próbáltad Driver-t frissíteni? -
#32928 Én eddig csak teszteltem egy telken a falevél hullást szépen is ment, de a levelek mind el tűntek a földről...hehe -
Coolfire #32927 Igen ezt észrevettem.Anno,ezt nem tudtam.. -
#32926 Hát nálam sem tolonganak azért a feszt. parkban...de azért 4-5-en szoktak lenni az árusokon kívül. A minap egy másik kopasszal még vízilufiztam izs... -
#32925 De még mennyi.. Teli van az egész kocsifelhajtóm velük.. -
#32924 Írtam már ,sőt mutattam is. Az ősz elején szépen besárgulnak/barnulnak a fák – oké. Ősz második napján, a fák elkezdenek villogni, hol rózsaszínen hol élénkvörösen, hol barnán, ahogy közeledek, távolodok hozzájuk/tőlük változtatják a színüket, majd egyszercsak eltűnik róluk minden lomb, és gally is. Az árnyéka megmarad lombosnak, de a fa meg csak egy rossz pixeles valami lesz. A levelelek még hullanak, de lombok nincsennek. Még a fenyők is megbolondulnak és elszáradnak. Télen visszanőnek szépen a gallyak, persze csupaszan. Az működik normálisan. Úgy néz ki a gépem nem bírja azt a folyamatot, amikor fokozatosan kellene hullaniuk a leveleknek. -
Ironman2 #32923 eh.olyan is van? -
#32922 Nálam zombikkal volt teli a park.. Inkább visszatettem a no zomnbies módot.. -
#32921 Nálam nem volt semmilyen hiba sem még benne. Egyedül a mókusinvázió zavar kicsit benne..DD -
#32920 Az egész vészak folyamán ott lesz a fesztivál, és a második nap kapod az üzenetet, h. megérkezett a fesztivál. Elvileg a szabadnapon vannak ott a legtöbben, nekem akkorse. Max a 2 árus van ott, és ennyi. De az egész évszak folyamán élvezheted :) -
#32919 Miért hibás nálad? Mi a gond vele? -
Coolfire #32918 Mi hibás benne,leírnád?Meg úgy mindenki a bugokat,amiket tapasztalt.Engem "csak" kidobált.:)) -
Coolfire #32917 Igen,de ma játszani fogok,ha ébren maradok.Tegnap reggel óta elég fárasztó.
Én marha 28 napra állítottam be az évszakokat.:))
Azt írtad ugye,ha jól emlékszem,-hogy szombatonként van fesztivál.Erről küld értesítést is,és nyüzsi lesz?Mert a jelecske ott van a park felett,de egy sims sincs ott. -
#32916 nagyon változatos nekem a nyár meg a tél jön be a legjobban. Az ősz is tetszene, ha nem lenne nekem hibás.... -
#32915 Nálam 2 hetes lett a nyár most. Többi évszak maradt 7 napos. -
Ironman2 #32914 Én 14 napra állítottam be az Évszakokat -
#32913 Nálam 20 napos a nyár...még van vissza vagy 18 nap...tavaszig...aztán végre megint nyár lesz...DDDDDDDDD -
Ironman2 #32912 Akkor ok -
#32911 nálad még mindig nyár van amúgy? nem unod? Nekem ha egy évszak már 7 nap, már akkoris unom... -
#32910 No, már csak a deszka polcrendszert kell fel katatnom...asszem az Anoeskab csinálta azt... -
Coolfire #32909 Ez a Sims franchise kérlek.:) -