44549
-
Gólya #33153 nekünk nincs ilyen vásárlási téboly:)
-
Coolfire #33152 Csókolom,a válasz;igen.:)Állandó jelleggel azt csinálják,bármire utasítom őket.
Tegnap letöröltem a teljes doksi könyvtárat,felraktam mindent,és "új életet" kezdett a család Lucky Palmsban.Eddig,jó.:)
Egyébként a betöltő képernyő nektek is az arcotokba tolja a vásárlást?Pölö lenyitod a város menüt,és ami nincs fent szép arany simoleonnal meg van jelölve,ráadásul a bejelentkezés mellett ott promózza ST.-t.Erre van eszük,de arra nem,hogy az auth. gondot megoldják. -
Gólya #33151 kérdés: másnál is gondolkodnak 20-30 simpercet a simek, mielőtt valamilyen utasítást végrehajtanának?
enyém pl. hazajön hullafáradtan melóból - nem piros, de vérvörös az energiaszintje, ott a parancs, hogy menjen aludni és képes fél simórát állni az ágy mellett -
#33150 nice a warez logo, de hová lett a faq? -
#33149 Nagyon hangulatos. Én is hasonlót kreáltam HS-ben, a nagy parkot alakítottam át, hogy a közepén egy tó van, és itt vannak a fesztiválok is. -
Coolfire #33148 Nektek sem jó a sims3.com?Nem tud auth.-olni. -
Coolfire #33147 Ehehe..sikerült a kiscsaládom kiszedni,úh. most pakolhatok fel mindent újra.Az egész ST bugos lett:hiába raktam másik házba őket,nem jelent meg a pofázmányuk,leraktam az egyszem évszakos házikót,ott sem és még sorolhatnám.Ki akartam lépni a főmenübe,és összeomlott... -
Gólya #33146 majd akkor kapsz a kis fejedre - visszakötekszünk nyugodj meg:DDD -
Coolfire #33145 No,megyek megnézem mit tudok vele csinálni.Ha visszajövök,és mindenkibe belekötök,nem sikerült megmenteni a családot.:))) -
Coolfire #33144 Papáljanak csak nyugodtan.:)Jól megdobálja őket a simem mindenféle elixírrel.Utána meg randit kérnek.:)
-
Coolfire #33143 Nekem semmi extra,csak ami muszáj.;-)Csak gyári store van benne,semmi fan cc.Folyamatosan 12-es kóddal elszáll a mentés,akárhogy próbálom.Remélem csak a ház vadult meg,bár városszerkesztő módból sem jó. -
Gólya #33142 zárd le a garázs és a lakás közti ajtót -
Gólya #33141 de mi a manó van nálad?
nem bírja a gép vagy túl sok frinc-franc van felrakva (ilyen-olyan modok stb.)?
utóbbi esetében mifenének? nekünk csak az overwatch, egy lighting mode meg valami relativity mode van fent - gond egy szál se -
Coolfire #33140 Én még nem láttam ufót,bár még csak egy pár simnapot játszottam le.:( -
Coolfire #33139 A kocsibejárónál nincs kerítés.:)Ott jönnek be a piszok,-de kimásznak a földből bent,úh. egy kalap szamócát sem ér.:) -
Coolfire #33138 Most jegeltem,mert nagyon felhúzott.Semmilyen módon nem tudtam menteni.Pedig sok időt feccöltem ST feltuningolásába.Most nem tudom,mi a fenét csináljak.Megpróbálom kiszedni a családot,és átköltöztetni.Ha nem megy,repül minden.:) -
Gólya #33137 miért nem zárod be a kaput, ajtót?
enyém le van zárva mindenki előtt teliholdkor - egy hangya nem jöhet be
még az ufó is ott vergődik a zárt ajtó előtt:)
olyan egyszerű, mint egy faék:) -
Coolfire #33136 Nekem megették a pénzfámat a rohadékok.:) -
Gólya #33135 nem zavarnak...elvannak maguknak, én simem is elvan magának:)
zombik szoktak vergődni a kapu előtt, mert nem tudnak bejönni - de ez legyen az ő magánügyük:)
-
Coolfire #33134 A természetfeletti lényekre.:) -
Gólya #33133 egyékbént megkukkoltam MV-t ma...változatlanul tetszik, csak most épp RV-t pofozgatom és nincs kedvem egy teljesen új várost a saját szájízem szerint átalakítani
előbb ezzel végezzek - közben azért játszom is
azért örülök, hogy megcsináltam ezt a tavat egy telekre...egyszer majd telehintem a fórumot az átvariált városommal:D
(bár...biztos nem nagy szám, mivel mindenkinek más tetszik:D)
-
Gólya #33132 mármint a vérfarkas vagy a cicc?
egyik sem zavar:) -
Coolfire #33131 Erre valahol láttam segédeszközt,hogy normálisak legyenek.:) -
Coolfire #33130 Az enyémek a görkoripályán "profiskodnak".:)) -
Gólya #33129 csakis női egyesben, mert a kiszemelt partner kétballábas:DD
de azóta már majdnem olyan ügyesen forog, mint a Katharina Witt:)
-
Coolfire #33128 Lassan indulhat a jégtánc vb-n.:) -
Gólya #33127 milyen jó ötlet volt ez a tó:)
itt nincsenek túl sokan, elfér kényelmesen a simem és már ilyeneket is tud -
Gólya #33126 na itt a "korizó" vérfarkas ernyővel:)
ezt meg el nem tudtam képzelni, mi lehet, míg közelebb nem hoztam a képet:)
szegény cicc - nem kellett volna útnak indulnia...
-
#33125 micsoda szóvicc :D -
Ironman2 #33124 Hát...borzongató! -
#33123 Nagyon jól megcsinálta! LEhet le is szedem, jobb mint akármelyik Store-os város. -
Coolfire #33122 Pff..viccvót.:)Nem kell komolyan venni. -
#33121 Ó, elnézést...-.- -
Ironman2 #33120 -
Ironman2 #33119 Elkészült Sunset Valley posztapokaliptikus világa Sunset Dead néven.
Olvassátok el az infokat,mert néhány kieg kell a telepitéshez!!
-
#33118 Hát a szokásos cuccok pl. lámpa meg ilyesmi...semmi különlegesség.:) -
Coolfire #33117 És nagyjából mik szoktak lenni a csomagokban?:) -
Coolfire #33116 Én tegnap stroke-ot. -
Coolfire #33115 Akkor legközelebb ne ijesztgess itt bugokkal,először győződj meg róla,hogy tényleg az,v. csak te vagy kasu.:)) -
#33114 Lehetnék én mondjuk a Vó-szem?