44549
-
Ironman2 #34877 -
Ironman2 #34876 ha .packageban vannak,akkor jöhetnek! -
#34875 Nem algériás rá...majd a méhei dobnak egy hátast az örömtől ha meglátják a fákat...DDDD
Mást nem üzentek. -
#34874 A fák (cc tartalom)a sims 2-ből vannak átrángatva a Sims 3-ba. -
#34873 Most szedegettem le a TRS-ről egy csomó sims 2-es kerti dísznövényt, azokat is átkonvertálom ide a sims 3-ba. Majd kapsz te is Gólya meg Vasember is egy csokrot belőle! -
Gólya #34872 de valami tiszta levegőjű helyre tedd - akkor majd kérek virágot...sokat -
Ironman2 #34871 Nagyon jók lettek!!! (nem allergiás a simed?) -
#34870 -
Gólya #34869 jogos -
#34868 Na, most már van igazi akácfa is a játékomhoz...
-
#34867 Meg az évszakok kiegészítőben is van esőcsatorna...igaz totál bénák, de akkor is van benne. -
Gólya #34866 van csatorna - böngéssz a letöltős oldalakon -
Gólya #34865 veszel egy kemencét és sütheted a pizzát -
Gólya #34864 -
#34863 jah és még valami hogy ereszcsatorna mód nincs? -
#34862 és ide ellehet menni vagy lehet csinálni pizzát?
-
#34861 Olyan nincs, hogy: Pizzéria mod.
Csak EZ!!! van! -
#34860 helló honnan tudom letölteni a pizzéria módot? -
#34859 A simed milyen szintű főzési jártassággal rendelkezik? -
jocking #34858 Üdv!
Kérdésem lenne az új, Monte Vista pakkal kapcsolatban. A kiegészítőben van egy új tűzhely, amivel elvileg olasz kajákat lehetne csinálni. Na, nálam ez a tűzhely lerakás után inaktív, a sim nem tudja használni. Hogy lehet rávenni a simet a használatára? Gondoltam, hogy hátha meg kell venni hozzá a receptkönyvet, de a könyvesboltban egy új könyv sincs... -
#34857 Hát mi itthon vagyunk...ugye. -
#34856 -
Ironman2 #34855 Mintha itthon lennénk,nem amerikában! -
#34854 DDD...Nyalizni lehet a professzórenak ha nem írtál leckét... -
#34853 -
Ironman2 #34852 Az okostelefon meg állítólag frissítéssel jön -
Ironman2 #34851 Egyetemi élet infók:
Tinédzser kortól idős korig bárki mehet egyetemre.
Mielőtt Simed egyetemre menne, még otthon várja őt egy alkalmassági vizsga, melyen ha jól teljesítesz, kaphatsz krediteket, ami segít megszerezni a diplomát, és kaphatsz ösztöndíjat is, ami segít a képzési költségek kifizetésében.
Az alkalmassági vizsga eredményére befolyással vannak Simed
- személyiségjegyei
- jártasságai
- munkatapasztalata
- iskolai jegye.
Az alkalmassági vizsgát két szemeszter között még egyszer megismételheted.
Az egyetemen a képzés hétfő reggel kezdődik. A felhasználói kezelőfelület egy új, egyetemi panellel (fülecskével) bővül, ahol láthatod Simed órarendjét, illetve azt, hogy halad a tanulmányaiban. Jónéhány dologgal lehet befolyásolni Simed teljesítményét, ezáltal a szemeszter végén kapott érdemjegyet is.
Hétfőn és szerdán vannak a gyakorlati órák, a szemináriumok. Ezek az egyetem területén lévő nyúljáratos épületben történnek. Ezeket tehát nem láthatod, viszont befolyásolhatod az óra alakulását, Simed azon való viselkedését.
- Ha úgy érzed, hogy a tanár nem foglalkozik veled, vedd lazára a dolgot és beszélgess a többi diákkal.
- Esetleg hízelegj a professzornak, ha elfelejtettél leckét írni.
- Megkérhetsz valakit, hogy vegyen részt helyetted a tanórán.
Légy óvatos azonban, mert a tanárok nem nézik jó szemmel, ha más végzi el a te munkádat, és ha rajtakapnak, akkor annak lesznek még következményei.
Kedden és csütörtökön a Simed elhagyja az osztálytermet, hogy néhány interaktív tanulmányon, előadáson vegyen részt.
- Találkozhatsz a professzorral, hogy fontos ismeretekkel gazdagodj
- Ezeken az előadásokon kérdezhetsz, jegyzeteld le a lényeges információkat,
miközben a tanár a táblánál magyaráz
- Esetleg aludj egy jót a széken, hogy kellően kipihend magad egy bulizós este előtt.
Tanulhatsz
- tankönyvekből
- számítógépen
- okostelefont használva.
A vizsgákra pénteken kerül sor. Fontos, hogy Simed jó hangulatban és megfelelően felkészülve menjen a vizsgára. Ha a vizsgán megbuksz, az komoly hatással lesz a záróvizsga eredményére.
Élelmesebb Simek megpróbálkozhatnak a vizsgán puskázni is.
Amennyiben Simed - megfelelő számú kredit szerzése után - elvégzi az egyetemet, az számos előnnyel jár.
- kap egy hatodik személyiségjegyet
- előnyt szerez a karrierépítésnél
Műszaki szakon végzett hallgatók például rendfenntartási és katonai hivatás esetében előnyt élveznek. A karriert magasabb szinten kezdi, több fizetést kap, előléptetésnél nagyobb bónuszjutalmat.
Minél jobb jegyet szerzett a záróvizsgán Simed, annál nagyobb bónuszok illetik meg.
mysims.hu -
#34850 valaki tud valamit a kérdésemre? -
#34849 Pontosan! -
#34848 semmi más ez, mint lehúzás -
#34847 helló azt szeretném kérdezni hogy nincs valami eresz csatorna mód mert szerintem itt jól nézne ki?::D
-
#34846 Kaptam egy Lehetőséget, össze kell spannolnom egy sztár simsel, akit itt találtam meg, a szomszéd házába:
Hogy tudnám őket ki szabadítani?? :D -
#34845 Azt már nem is figyeltem...csak ezt a két Móricka ruhás figurát... -
Ironman2 #34844 18.századi set.Ott irják -
#34843 Na, ezek vajon megint mi a....izék lesznek?
(Forrás: simsvip.com)....vagyis: ITT!!!! -
#34842 Együtt bőgök veled...ühhü... -
#34841 Tessék, itt van eredetiben a simsvipről:
"The Sims 3 UK has posted two new screenshots in their Aurora Skies event, and one of them confirms Hot Air Balloons (HAB’s) as the premium content." -
Coolfire #34840 -
#34839 Lehet vele majd a simeknek ide-oda "röpködni". -
#34838 A hőlégballon lesz benne a prémium cucc, a simsvipen írták róla.