44549
-
#34957 van cc-d?
egyébként nem tudom elmondani elégszer, látványosan gyorsult a játék nálam azzal, hogy összepakoltam a sok nyomorult package file-t, ahogy az a leírásban volt
a betöltési idő is visszaesett 18 percről 6-ra, és a játékon belül is minden sokkal gyorsabb! -
#34956 okés akkor megnyugodtam azt hittem valami rossz a gépemen kösszi szépen:D -
Gólya #34955 de nem így van? -
Coolfire #34954 -
Gólya #34953 hááát...tudod, olyankor kicsit megpihen a játék
nyugodj meg, másnál is előfordul -
#34952 helló tudnátok nekem ebben a gondba segíteni az mért van hogy egy időre lefagy a játék egy 30-40 mp-re és utána tudok megint játszani ezt hogy tudnám orvosolni hogy ne fagyon le és ne akadozón ? -
#34951 Szólj ha hiányoznak...át tudom azokat az asztalterítőket is hozni a 3. részbe. -
#34950 másik kedvencem ez volt, ő is írt hagyott maga után
http://louis016.com.ne.kr/sims/ -
#34949 fantasztikus dolgokat csinált a ketteshez, kár, hogy abbahagyta
http://www.thesimsresource.com/artists/Windkeeper/downloads/browse/category/sims2/skipsetitems/1 -
#34948 igen, elég műanyagok a simek a 3ban -
Ironman2 #34947 Nem tudom észrevettétek-e,de valahogy jobban néznek ki a bőrszínek a 2-ben,mint a 3-ban.Itt olyan baba (müanyag)színek vannak inkább -
Ironman2 #34946 Milyen jó asztalterítők is voltak.DD -
Ironman2 #34945 Naná! Mert a nagyinak is van 2 szép nagy gombóca! -
Ironman2 #34944 Csak a mastercontrollerrel tudod kiszedni azokat az eszköztárból,mással nem.Én is azzal pucoltam meg amiket nem lehetett kivenni onnan -
#34943 ja és ha valaki fellel vmi ennél jobban kinéző gyerek tünde ruhát, szóljon, mert ez nem az igazi. -
#34942 na és akkor hogy ne legyek csak off
először az ikrek (sokszor fogalmam sincs melyik melyik):
itt is vannak aranyos dolgok
tök magától leült a nagyi mellé a fagyijával, pedig ülhetett volna bárhova
a tünde gyerekek röpködve fogócskáznak
itt meg felcsaptak kicsit az indulatok :)
nálunk lézerrel megy ám a macskaalom takarítás
és köszönet a Gólyának a linkért, fel is pakoltam a simemre a deszkás oldalon talált cuccokat
ennyi történt mostanában -
#34941 Ha már raktam be a másik topikba képeket ide is teszek néhányat :)
Mi az ami hiányzik:
étterem - és az akkori randirendszer sem volt rossz, úgy lehetett gyűjteni a pontokat mint a csuda :)
az akkori tinik sokkal vadabbul nyomták
és a kártyaasztal a simek nagy kedvence
és igen, vakaródzik :)
-
#34940 na majd beleteszem a 2-es topikba -
#34939 reluxákkal együtt
na majd keresek róla mindjárt
kellenek a package file-ok? oda tudom adni mindet -
#34938 Mit tegyek szerintetek?
Kinából hazajövet kapom ezt:
Caleb managed to pick up all extra mail, before he left, and is carrying all of it.
aztán berakja a gyerek inventoryjába
előbb 3 számlát, most egy omni növény dobozt is
basszus
megint egy javíthatatlan bug :(
-
#34937 -
Ironman2 #34936 Inkább jobb ötletem van! Gyártok mégegy gyereket,és ha fiú lesz,akkor Vasember lesz a neve! -
Ironman2 #34935 ...vagy inkább nénit,mert az koppintás lenne,és feljelentenél szerzői jogok megsértése miatt -
Ironman2 #34934 ÁÁ,már hadd menjenek.Lehet én is csinálok egy szingli kövér bácsit! -
#34933 Akkor tedd a csúszkát a gyerekkornál maxra... -
Ironman2 #34932 eheh,inkább örökbefogadok egyet.Mondjuk mire megszereti őket az ember gyerekkorukban,már fel is nőnek! -
#34931 -
Ironman2 #34930 Több Pék gyerek nem lesz már,mert marhára idegesítő a csecsemő,és tipegő kor.Hála istennek minimumra állítottam a napok számát ott.DDD -
#34929 Aha... -
#34928 Mer' erőlködik.... -
Ironman2 #34927 Már 5 gyerkőc lediplomázott,onnan van! -
Ironman2 #34926 Ja tényleg! Mind a 12 Pék! -
Ironman2 #34925 ....és ügyesen végzi a dolgát is! (Csak azt nem értem miért húzza be a fülét sz.rás közben?)
-
#34924 Milyen sok kitüntetésed van már...hol vetted őket? -
#34923 Hát mivel a Pék család tagja, nem? -
Ironman2 #34922 Nokedli játszik éppen:
-
Ironman2 #34921 Az túl közel állna hozzám -
#34920 Lehet vele idegelni....DDDD -
#34919 Te, ennek inkább "Kilóskenyér" lehetne már a neve. -
Ironman2 #34918 Ez amúgy milyen játék már hogy lézerrel bolondítjuk szegény macskát?