44549
-
Ironman2 #36879 Na itt a harmadik kép a holnapi store cuccról:
-
Ironman2 #36878 Ez amúgy sims2-es kép,ha valaki jobban szemügyre veszi.Tuti hogy a sims3-ban nem ilyen felbontás lesz -
#36877 Látom nagyon felkapott téma lett ez a "kockás tik"..DDDDDDDD -
Gólya #36876 na igen...te még úgy tudod, a tyúkok kötögetnek a fészekben és a gólya hozza a tojáskát... -
Gólya #36875 na ja...ki kéne néha nézni legalább a baromfiudvarba...hátha látnának valami újat -
Ironman2 #36874 városi paraszt vagyok -
Gólya #36873 időnként rácsodálkozom a világra (meg annak lakóira...) -
#36872 -
Ironman2 #36871 hehe,akkor már tudom miért villognak Gólya szemei.DDD -
#36870 Pedig, DE!...Bizony a csirke a nőnemű a tyúkoknál....DDDDD -
#36869 Hát a sims studiósok nem falun élnek az tuti...ezért nem tudják, hogy a csirke az milyen állat...
De a wikipédia "Házityúk" leírásnál az van, amit Vasember is mondott, és én is így tudom, mivel nálunk mindig is voltak ilyen szárnyasok.
"A hímivarú házityúkot kakasnak nevezik, az ivartalanított formája a kappan. A nőivarú házityúk a tojó. Kicsinye a csibe, a „kamasz”, növendék nőivarú házityúk a jérce vagy csirke. A tojásokon ülő tojó a kotlós." -
Ironman2 #36868 mindegy -
Gólya #36867 -
Ironman2 #36866 tudom,olvastam az elöbb a hivatalos fórumot,és ott is vitatkoznak hogy a csirke nőnemü egyed,de mi tudjuk hogy ez nem igy van -
Gólya #36865 .........
a tyúk és a kakas is mint csirke kel ki a tojásból.......
a névadó pedig nem én voltam...Joschka hozta valahonnan a hírt:) -
Ironman2 #36864 DDDDDDDD.férfinév egy csirkének? -
#36863 Asszem ideje végre a magyar falucskámat el készíteni. -
#36862 Meg mehetek majd tápot venni neki a boltban. -
#36861 Vagy hajnalban kukorékol, de mint mondtam akkor neki annyika...ha nem csendben csinálja. -
Ironman2 #36860 Aztán majd kotkodácsol egész nap.DDDD -
#36859 Hát erre én is, hogy vajon mi lehet ez... a kocka csibe (vagy mi a rémség ez!) állítólag prémium cucc lesz. -
Ironman2 #36858 Kiváncsi leszek rá,holnap már ugyis elárulják mi lesz az! -
#36857 Ja, jöhetne!
Ha meg nem viselkedik jól ez a tollas dög, akkor majd mi ketten Vasember csinálunk belőle levest meg pörköltet nokedlival! -
#36856 Ja, mert kevés a meshben a háló...DDDDD -
Ironman2 #36855 Már azt is irogatják hogy farmos szettet kapunk.De jó is lenne!!! -
#36854 Lehet náluk kocka csirkék vannak..DDD -
Ironman2 #36853 Hát ez igen szögletesre sikerült.DDDDDDD -
#36852 Ez tuti vicc.. -
#36851 Ha mégis kakas lesz...és reggelente el kezd üvöltözni, akkor le lövöm! -
#36850 Az egyik haverom tyúkjának neve Pista volt - de tojó volt és nem kakas - .és tojta rendesen a tojásokat.
És ahogy elnézem ez sem kakasnak tűnik...de majd meg tojózom...biztos, ami biztos!DDDDD -
Gólya #36849 hát ha valóban Károly, akkor tuti nem fog olyan tojást tojni, amit meg is ennél... -
#36848 Ha nem fog tojni egy árva tojást sem, akkor repül a lábasba! -
#36847 Szerintem biztos azért gonosz, mert össze sz*rja majd a nappaliban a szőnyeget.DDDDD -
#36846 Ehhheee....Erre nem is tudom, hogy mit mondjak.
Itt egy újabb kép arról, ami a simsvip.com szerint csütörtökön fog megjelenni. Oda is van írva, hogy döntsük el, hogy ez egy április 1.-i tréfa e vagy sem.
Károly a gonosz csirke
-
#36845 ja, meg a 2-est is beleveszi, és kihoz egy tonna hibást, aztán azokat nézegethetem végig
ezek a bugok túlélhetőek -
#36844 Ja, azt el is felejtettem mondani.:) -
Ironman2 #36843 neked nem is kell végignézned,megteszi azt a Dashboard.kiszüri egyből a hibás cuccokat -
#36842 aha
ameddig nem volt ló, addig jó volt a busz, meg nem volt fagyás
de nekem kell a ló
meg van 2,5 gigányi cc, én végig nem nézem melyik okozza a problémát -
#36841 Vagy az is elég, ha hibás valamelyik egyedi tartalom. -
#36840 Ha valamelyik mod, amit használsz nincs mondjuk frissítve az 1.50-es patchhoz, az csinálhat ilyen hülyeséget a játéknál...nálam volt már rá példa.