44549

no-warez.gif
  • Gólya #38093
    nagyon-nagyon sarkítod ezt a kértem/nem kértem dolgot - nyilván okod van rá, miért
    nem kellene olyanokat belemagyarázni a szövegekbe, ami nincs benne, de mivel ezt teszed, van egy olyan gyanúm, hogy te akarsz mindenáron provokálni
    biztos megvan ennek is a magyarázata - ezt te tudod, nem bocsátkoznék feltételezésekbe, mit akarsz elérni vele

seggnyalás? hát tudod, inkább mellőzném...akárkinek nem tartom oda, van, amit én is megválogatok
    vicc nélkül...senki nem várt el ilyet, de azért az sem fair, hogy csak mert épp egy rossz pillanatodban félreértelmeztél valamit, most ugrasz boldog-boldogtalannak a saját kis vélt sérelmed miatt
    nézd, én már csak elég hp tudok lenni, de ha szakad a kötél, akkor átmegyek kussba, megvárom, míg elmúlik és pont

másik dolog a (szerinted) kéretlen cc - ezt nem tudhatod, folyik itt privát levelezés is (sőt meglehet, hónapokkal előbb volt szó valamiről amit nem olvastál)és mivel abba nem látsz bele, nem tudhatod, ki mikor mit kért/nem kért
    talán neked nincs rá szükséged, de azt azért hidd el, hogy nem mindenki bújja állandóan a játékhoz kapcsolódó oldalakat, viszont szereti a különlegességeket, ezért értékeli, ha valaki vette a fáradságot helyette és megkereste, közzétette
    ha neked nem kell, átlépsz fölötte - más ettől még szívesen veszi

még annyit: hg-val való szívózás az álmoskönyv szerint rossz kimenetelű fórumozást eredményez...ezt soha ne feledd el

• Joschka
    Na, a simsvip-en az alábbi képpel írják körül, hogy milyen store prémium tartalom várható körülbelül a héten. Bővebben ITT olvasható...

Szóval lehet akkor találgatni...
  • Joschka
    Helyes!
  • Coolfire
    Azt hiszem,most végeztünk.Pá!
  • Joschka
    Modern kávéfőző

http://www.sendspace.com/file/jvkwbq
  • TomBond
    Köszönöm, hogy aggódsz az érettségim miatt, de az már múltidő!
    Azt írod: "Amúgy ez már sértegetés, és sérti a szabályzatot." Ha ennyire ismered a szabályzatot, akkor minek szeged meg szándékosan? Tudod, másik topicban pl. hülyegyerek, stb.
  • Era40
    láttam azt is..
  • Era40
    visszaolvastam..lehet kár volt....miért kell veszekedni?? teljesen felesleges...senki nem pökhendi senkivel sem,és én úgy láttam,hogy itt egyformán segítenek mindenkinek..
  • Joschka
    Rendben, akkor majd még megbeszéljük a városodat...Szia!
  • Gólya #38079
  • Joschka
    Nem azért érdeklődtem...csak poénból....Amúgy meg beszéljünk inkább a Sims 3-ról, nem?:)
  • Gólya #38077
    Ő

na hagyjuk, mert kapunk a górétól, ha előkerül:)))
  • Gólya #38076
    viszont ez itt nem helyesírási fórum/topic
    hidd el, ha valaki, akkor én ugrok minden kis vacak helyesírási hibára, de!
    nem tudhatod, ki miért ír úgy, ahogy
    azt is tudnod kell, a helyesírást nem mindig elég csak tanulni

és még mindig inkább száz helyesírási hiba (akár durva is), mint a slampos fogalmazás, "divatos" rövidítések, kitekert szavak, amik inkább taszítóak
    szóval ezt (is)inkább mellőzd kérlek

• Joschka
    Az meg kiaz...az?
  • Joschka
    DDD...nem kell mindent tudnom Rólad!
  • Gólya #38072
    nem mondom meg...bibibiiii:DDD
    na jó...Yannick Bisson:)
  • Gólya #38071
    talán ők?
  • Joschka
    Majd jön Coolfire azt intézkedik!
  • Ironman2
    Valaki takaritsa el már a szemetet!!!!
  • Joschka
    A kicsodádat?!!!
  • Joschka
    Ha a hivatalos épületekre gondolsz a központi résznél, akkor azokhoz nálam már le van írva minden telek méret. Tűzoltóság, városháza, rendőrség, élelmiszer/könyvesbolt...stb.
  • Gólya #38063
    aha...valahogy úgy gondolom én is...
    igazából ehhez a központi részhez kell majd még összeszednem a telekméreteket...jajj...mikor lesz rá időm?
    ennek neki kéne ülni egy reggel és míg kész nincs, ülni fölötte...úgy lenne az igazi...na jó, felébredtem:)))

megyek nézem az aktuális szerelmemet:))
  • Joschka
    Most éppen a saját falumat hegesztgetem nagyban....de néha azért majd játszom is közben.
  • Joschka
    Azokat meg tudod cserélni, más méretűt helyette le rakni.
  • Joschka
    Tök üres várost is tudok készíteni, ahová csak üres telkeket rakok le.
  • Joschka
    Nekem is....DD

Na, szóval ha kellene a város, akkor majd küld priviben a térképszerűségedet.:))
  • Gólya #38058
    gondolom...annyit tudok róla, amit itt olvastam, láttam:)
    (elég is volt)
  • Joschka
    A nem birizgált Sunlit Tidesről írom, hogy az néha akad, amikor ott játszom.
  • Gólya #38056
    rendben, egy részéről - ami igazán fontos lenne nekem - van térkép
    a többit - a körítést lehet, rád bízom majd
    nem kell túl nagy, tudod nem szeretem házban sem a "hodályokat":)))
  • Joschka
    Katy Perry beköltözhetne simán, nem?
  • Joschka
    Egyébkén érdekes jelenségre figyeltem fel, mikor el készültem a szerkesztett Monte Vista városommal: Az úgy nem akad...sőt a saját városok nem akadnak játék közben nálam...Sunlit Tides néha igen.
  • Gólya #38053
    jujjj....ez fájt még nekem is:DDD
  • Joschka
    Jó, majd írd le, hogy mi az elképzelésed...esetleg némi vázlatrajz is jöhet hozzá.
  • Joschka
    De cuki!....kem, ez nem lenne jó az Autaki ház helyett?...DDDDD

• Gólya #38050
    hali!
    ma szétnéztem újra Hidden Springsben...
    kicsit ki kéne pucolni...túl sok minden van ott, nagyon sűrű
    csak most egyéb dolgaim is vannak, így lassan megy, mert csak olyan öt-tíz perces pihenők alatt csinálgatom

lehet, egyszer megkérlek egy világ kreálására:) nekem az nagyon nem megy:(
  • Joschka
    Szia Gólya!!!!

Hogy megy a játék?
  • Gólya #38048
    csak a véleményemet mondtam el...hogy te esetleg mást is belemagyaráztál magadnak, azt ne rajtam kérd számon:)

zárjuk le jó? semmi értelme ragozni:)
  • TomBond
    De! Kifogásolhatóan viselkedsz!
  • Gólya #38045
    tudod, akinek nem inge, nem veszi magára
    ha magadra vetted...biztos okod volt rá:)
  • Joschka
    Még eddig ott tartok, hogy készítettem hozzá azt-azt (különböző városszépítő objektumokat)...meg el kezdtem a domborzat kialakítást, utak lehelyezését...tehát még nagyon az elején vagyok....viszont van jó néhány ötletem hozzá, úgyhogy most készítgetem ezerrel.

Amikor aktuális lesz akkor tuti, hogy közölni fogok jó néhány képet a városomról!