44549
-
Austin Bailey #38699 érdekes, hogy nem érted meg, hogy az sc topik hg-ja nem te vagy, hanem nyirog, és hogy okkal nem lettél ott hg. Szerintem túltehetnéd rajta magadat mostmár. -
TomBond #38698 -
Ironman2 #38697 Kicsit sekély a víz,vagy ennyire tiszta hogy az alján látszik a hullámtörés? -
Ironman2 #38696 Pár nap,és láthatunk egy produceri videót a Szigetvilágról
-
Coolfire #38695 Kedves AB.Eddig elviseltelek,mert itt is,és a SC topikban is totál értelmes hsz.-id voltak.Nem vagyok pszichiáter,ergo nem tudom mi zajlik le benned,hogy egyik pilanatról a másikra kötekedni kezdesz.
De amit megígértem,betartom.Neked read only lesz a topik... -
Ironman2 #38694 Ruszkik már nyomják a Dragon Valleyt,meg akik le tudták tölteni a hivatalos oldalról egy EA baki miatt:
-
Ironman2 #38693 DDDDD.Új lény született:
Papagárkány:
-
Ironman2 #38692 eheh:
-
#38691 Hopp, ezt akartam ide:
-
#38690 Szóval lesz majd égés!DDDD
-
#38689 Igen, mint pl itt is:
-
Austin Bailey #38688 akkor viszont a sárkányok a simeket fogják aprítani? -
#38687 Azt eddig még sehol nem olvastam, hogy a sárkányokat is egymásnak lehet ereszteni. -
#38686 Nem, mert már kalapot tudok készíteni a simnek, egy maszk már nem nagy ügy hozzá.:)) -
Austin Bailey #38685 fogadjunk -
Austin Bailey #38684 kifogna rajtad -
#38683 Úgy olvastam, hogy a veled nem baráti viszonyban levő simekre lehet ráküldeni a sárkányodat... -
#38682 Ha nem, akkor majd össze hozok egyet gyorsan! -
Austin Bailey #38681 Szerintem cuki lesz a sárkány, csak azt a részét nem tudom értelmezni, hogy "határozottan előnyös, ha a te oldaladon állnak, midőn harcra kerül a sor." Miért, ezek egymást fogják ölni?? -
#38680 Hát ez no komment.. Inkább akkor maradok a rendes papagájnál.. -
#38679 Bocs, nem olvastam vissza, de látom, akkor nem csak nekem jutott eszembe ez a módszer. -
#38678 Fogtak a papagáj mesht, kicsit átdolgozták, és adtak hozzá pár extrát. Ennyi. -
#38677 Én imádom a sárkányokat, de ez tényleg vicc... Nem tudom, egy ilyen Skyrim-divatú korban hány éveseknek szánták ezt... "sárkány"&díszlet tekintetében egyaránt... -
#38676 Szerintem nevetséges... -
Ironman2 #38675 A Vörös bébisárkányok a tűzből nyerik erejüket, és ez a személyiségükön is meglátszik. A legerősebbek és a leginkább lobbanékonyak az összes sárkány közül. Inkább csak bajkeverők, mint gonoszok, de határozottan előnyös, ha a te oldaladon állnak, midőn harcra kerül a sor.
A vörös sárkányok ősi tudással rendelkeznek, ezért ha a sárkányoddal beszélgetsz, fejlesztheted saját képességeidet.
A sárkánytulajdonosok pozitív hangulatjelzőt kapnak, ami akkor is megmarad, ha a sárkányt az eszköztárba helyezed. Ezen kívül az energia és higiénia szükségletek lassabban csökkennek.
A vörös sárkányok Tűzkínnal és Sárkányharapással kínozhatják ellenfeleidet.
A sárkányok igazi házi kedvencek, rengeteg közös móka vár rátok, etesd, reptesd, játssz vele vagy csak cipeld!
A legfontosabb, hogy nevet adj a kis tűzrőlpattantnak, így megakadályozhatod, hogy más simek magukkal csalják. Az elnevezett sárkány előszeretettel ücsörög majd a válladon és nem repül messzire a háztól.
mysims.hu
-
Ironman2 #38674 Tényleg! Igazad van,mert vállon lehet hordani majd! -
Austin Bailey #38673 Amúgy a sárkányoknak nem valamiféle rősen sziklás helyenn kéne élniük? Ez eddig olyan mint egy dél francia falu -
Austin Bailey #38672 vajon lesz Darth Vader maszk? -
#38671 Tuti, hogy a papagáj "vázát" dolgozták át meg adtak hozzá másik hangot...utána meg etették csilis babbal azt kész is a élőlény. -
Ironman2 #38670 Sárkányvölgy:
-
Ironman2 #38669 vicces ez a sárkány:
-
#38668 Jaaa! Az mindjárt más :) -
#38667 Pontosabban ikonikus filmek díszletei, és jelmezei. -
#38666 naneeee, megint mozi? :s tényleg nagyon "környezettudatosak" a srácok... :p -
#38665 Meg még az év végén jön egy időutazós kieg és a kettő között egy mozis cuccos. -
Austin Bailey #38664 esélyes, hogy az utolsó kieg a szigetvilág lesz -
#38663 Ez engem sem izgat, inkább a Szigetvilág kieget várom...abban több a lehetőség...kicsivel. -
Austin Bailey #38662 Azt hiszem Lunar Lakes mellett ez lesz a másik város, amit nem fogok szeretni. -
Austin Bailey #38661 mivel pontosan ugyanazt csináltam mint a kedves fórumozótárs, ezért nem tudom hogy gondolod, hogy nálam kifogásoolod, nála meg nem. Megérdelemnél egy figyelmeztetést, amiért kötekedsz. -
Ironman2 #38660 Valószínü,mert ott egy videó van! DDD